Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Locked
Bodkin

#76 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Bodkin »

don vito wrote:
sinuhe wrote:Odluceno je da BiH igra protiv Izraela. U cemu je problem?
Imamo jos 45 minuta da povucemo igrace prije utakmice sa cionistima. Za taj potez imamo podrsku Palestine, Irana, ISIL-a, Jordana, sirijske opozicije, MZ Gornja Maoca
:lol: gigant
Havatar

#77 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Havatar »

cyprus wrote:
Nomo wrote:
cyprus wrote:Ima i toga, ne sporim. Ali i mržnje prema jevrejskom narodu.
zbog cega ? onako iz zajebancije kao sto mrzili nacisti kraljica izabela spanska , hitler , ustase i cetnici ili .........
E vidiš to bih i ja volio znati... Čemu tolika mržnja kod pojedinaca prema narodu čije pripadnike vjerovatno nikada u životu nisu upoznali ili sreli... Baš bih volio znati kako ti umovi funkcionišu...
Bolje je pitanje zbog čega direktor centra Simon Wiesenthal negira da je počinjen genocid u Srebrenici :?:
don vito

#78 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by don vito »

Havatar wrote:U NDH je bilo 10 generala koji su bili Srbi , zaključak Srbi su počinili Jasenovac :-) . Herceg - četnik logic ali dobro mora se nečim opravdati naprasno bratstvo izmedju dojučerašnjih neprijatelja i onda je normalno da su za sve za što su odogovrni spski i hrvatski fašisti ustvari krivi Bošnjaci.
Brate moj,
pa jesam ja fino napisao da je handzar-divizija jedna velika izmisljotina onih koji mrze Bosnjake?
Stoner

#79 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Stoner »

Havatar wrote: Bolje je pitanje zbog čega direktor centra Simon Wiesenthal negira da je počinjen genocid u Srebrenici :?:
Haha.

I to je razlog da se Jevreji mrze? :mrgreen:

Mrziš li Norvežane, Dance, Austrijance, i oni su imali nekih pojedinaca i javnih ličnosti koji su negirali Srebrenicu...?

Kakvo je vrijeme u Lillehammeru?
Havatar

#80 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Havatar »

don vito wrote:
Havatar wrote:U NDH je bilo 10 generala koji su bili Srbi , zaključak Srbi su počinili Jasenovac :-) . Herceg - četnik logic ali dobro mora se nečim opravdati naprasno bratstvo izmedju dojučerašnjih neprijatelja i onda je normalno da su za sve za što su odogovrni spski i hrvatski fašisti ustvari krivi Bošnjaci.
Brate moj,
pa jesam ja fino napisao da je handzar-divizija jedna velika izmisljotina onih koji mrze Bosnjake?
Znači sad je i Himler Bošnjak :roll: .
Nomo

#81 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Nomo »

bodkin

ajde nek prosetaju jevreji sarajevom sa izraelskim zastavama. da vidimo hoce biti bez problema :lol
:? :shock: 8)
Havatar

#82 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Havatar »

Stoner wrote:
Havatar wrote: Bolje je pitanje zbog čega direktor centra Simon Wiesenthal negira da je počinjen genocid u Srebrenici :?:
Haha.

I to je razlog da se Jevreji mrze? :mrgreen:

Mrziš li Norvežane, Dance, Austrijance, i oni su imali nekih pojedinaca i javnih ličnosti koji su negirali Srebrenicu...?

Kakvo je vrijeme u Lillehammeru?
To je zvanična insitucija i to vrlo uticajna a ne neki freak koji priča slično na svom blogu. Da to nije njihova zvanična politika on bi dobio otkaz i morao bi da se izvini zbog toga ali kao što vidimo niko nije reagovao niti ima problem sa tim.
sinuhe

#83 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by sinuhe »

Havatar wrote:
cyprus wrote:
E vidiš to bih i ja volio znati... Čemu tolika mržnja kod pojedinaca prema narodu čije pripadnike vjerovatno nikada u životu nisu upoznali ili sreli... Baš bih volio znati kako ti umovi funkcionišu...
Bolje je pitanje zbog čega direktor centra Simon Wiesenthal negira da je počinjen genocid u Srebrenici :?:
OK. Zasto se onda igra ova utakmica, zasto nas tim ne bojkotuje susrete sa Izraelom?
Havatar

#84 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Havatar »

sinuhe wrote:
Havatar wrote:
cyprus wrote:
OK. Zasto se onda igra ova utakmica, zasto nas tim ne bojkotuje susrete sa Izraelom?
Nisu bojkotovane ni utakmice sa reprezentacijama zemalja sa kojima je Bosna bila u ratu.
JohnnyS

#85 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by JohnnyS »

sinuhe wrote:
Havatar wrote:
cyprus wrote:

Vjerojatno zbog NSRS, oni ne daju. :D
don vito

#86 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by don vito »

Nomo wrote:bodkin

ajde nek prosetaju jevreji sarajevom sa izraelskim zastavama. da vidimo hoce biti bez problema :lol
:? :shock: 8)
Nek dodju sa zutim sestokrakim zvijezdama oko ruke i nece biti problema. Nijedan Bosnjak ih nece prijeko pogledati.
cyprus

#87 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by cyprus »

Havatar wrote:
cyprus wrote:E vidiš to bih i ja volio znati... Čemu tolika mržnja kod pojedinaca prema narodu čije pripadnike vjerovatno nikada u životu nisu upoznali ili sreli... Baš bih volio znati kako ti umovi funkcionišu...
Vjerovatno misliš na ovo:
Zuroff: Pa, u to se sve pretvorilo. Suštinska stvar je da se dogodio zločin u kojem je nekoliko hiljada ljudi ubijeno. Zato Srebrenica predstavlja najveći masakr u Evropi od II Svetskog rata. Upravo zato je važno da srpski parlament usvoji rezoluciju kojoj osuđuje taj zločin. To je značajno i to predstavlja napredak. Da li je ono što se dogodilo genocid ili nije – to je sasvim drugo pitanje, ali pošto ja nisam ekspert za Srebrenicu, uzdržao bih se od komentarisanja tog aspekta stvari.
Meni ovo baš ne djeluje kao negiranje genocida, već priznanje da čovjek nije kompetentan da ustvrdi da li se ili nije radilo o genocidu... Al što ja išta objašnjavam trolu :-)
Nomo

#88 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Nomo »

don vito ,
jako si iskompleksiran i totalno opterecen i bolestan . ludilu nema kraja , kao muha bez glave kao gladna zvijer u kavezu ne znas kuda udaras , pjenis i urlas , poredis ono sto se ne moze porediti , poredis pojedinacni zlocin sa zlocinom genocida , poredis komntare na internetu sa stavovima akademika i sa zvanicnim stavovima drzavnika , sta cu ti ja ----------nije kriva snjegulica sto je ljepsa od vjestice .
don vito

#89 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by don vito »

cyprus wrote:
Havatar wrote:
cyprus wrote:E vidiš to bih i ja volio znati... Čemu tolika mržnja kod pojedinaca prema narodu čije pripadnike vjerovatno nikada u životu nisu upoznali ili sreli... Baš bih volio znati kako ti umovi funkcionišu...
Zuroff: Pa, u to se sve pretvorilo. Suštinska stvar je da se dogodio zločin u kojem je nekoliko hiljada ljudi ubijeno. Zato Srebrenica predstavlja najveći masakr u Evropi od II Svetskog rata. Upravo zato je važno da srpski parlament usvoji rezoluciju kojoj osuđuje taj zločin. To je značajno i to predstavlja napredak. Da li je ono što se dogodilo genocid ili nije – to je sasvim drugo pitanje, ali pošto ja nisam ekspert za Srebrenicu, uzdržao bih se od komentarisanja tog aspekta stvari.
Meni ovo baš ne djeluje kao negiranje genocida, već priznanje da čovjek nije kompetentan da ustvrdi da li se ili nije radilo o genocidu... Al što ja išta objašnjavam trolu :-)
Ja vise vjerujem SAFF-u, radio BIR-u, MTV Igmanu, Fatmiru Alispahicu, mutaveliji Velicu i nasim bosnjackim intelektualcima
Stoner

#90 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Stoner »

Havatar wrote: To je zvanična insitucija i to vrlo uticajna a ne neki freak koji priča slično na svom blogu. Da to nije njihova zvanična politika on bi dobio otkaz i morao bi da se izvini zbog toga ali kao što vidimo niko nije reagovao niti ima problem sa tim.
Ajde ba ne prosipaj se, u nekim državama se na nacionalnim televizijama puštaju filmovi o "istini" a u drugim popularni političari negiraju isti.

Samo tražiš razlog za mržnju.

Kakvo je vrijeme u Oslu?
Havatar

#91 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Havatar »

cyprus wrote:
Havatar wrote:
Kako nije kompetentan kad je driektor centra za izučavanje genocida :?:
Stoner

#92 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Stoner »

Stoner wrote:
Havatar wrote: To je zvanična insitucija i to vrlo uticajna a ne neki freak koji priča slično na svom blogu. Da to nije njihova zvanična politika on bi dobio otkaz i morao bi da se izvini zbog toga ali kao što vidimo niko nije reagovao niti ima problem sa tim.
Ajde ba ne prosipaj se, u državi u kojoj ti živiš se na nacionaloj televiziji puštaju filmovi o "istini" o Srebrenici a u drugim popularni političari negiraju genocid.

Samo tražiš razlog za mržnju.

Kakvo je vrijeme u Oslu?
Nomo

#93 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Nomo »

cyprus wrote:
Havatar wrote:
ako nije kompetentan on , ima ko je kompetentan . a to su sudije u hagu . skolovane na harvardu , stenfordu , oxfordu .....i svi redom krscani i jevreji . sam perdsjednik suda je jevrjej . teodor meron . ako neko kaze da je bio zlocin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tvrdi da zlocin !!!!!!!! a uzdrzava se od komnetara da je to genocid ( a genocid je dokazan ) on samim tim negira genocid .tako logicno . smijesno i zalosno sta citiras . pa i seselj i karadjic tvrde da bio zlocin . dodik je rekao da bio genocid pa okrenuo plocu . jadni ste brate
Last edited by Nomo on 16/11/2014 20:46, edited 1 time in total.
cyprus

#94 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by cyprus »

Nomo wrote:... a uzdrzava se od komntara da je to genocid ( a genocid je dokazan ) on samim tim negira genocid .
Ma kojom to jebenom logikom??? :-) :-)

Uostalom nebitno... Ide utakmica i neću da se bavim ovim stvarima...
JohnnyS

#95 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by JohnnyS »

Sud koji je donio presudu o genocidu nije isti sud kojim predsjeda Meron. Malo se upoznajte s gradivom prije nego krenete u raspravu.
TheMule

#96 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by TheMule »

Ne znam sta je pravi odnos Izraela sa Bosnom, ali odkad su "ultrasi" relavantni bili to nasi ili njihovi?? "Ultrase" slusam ko sto slusam i dijecu iz obdanista. Imaju isti nivo inteligencije. :)
Nomo

#97 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Nomo »

JohnnyS wrote:Sud koji je donio presudu o genocidu nije isti sud kojim predsjeda Meron. Malo se upoznajte s gradivom prije nego krenete u raspravu.
znaci ako je sudija misel z francuske i plus 5 sudija iz engleske i australije i canade reklo genocid ........to nije valjano jer nije bilo u tom drustvu merona . onog istog merona koji je oslobodio perisica simatovica i stanisica i onog istog merona kojeg je danski sudija optuzio za opsrukciju i uticaj na druge sudije da sudi po politickoj na ne krivicnoj osnovi . to niko nije demantirao cak je i sam meron prije par mjesci u prijedoru nad otvorenom jamom tomasica rekao ,, sta ste ufatili te jedne ( nije jedna ) presude i na taj nacin priznao da vrsio pritisak u oslabadjanju ljudi koji su u prvostepenom postupku dobili 28 godina robije . i on to ponistio na nulu . sta su one prve sudije bile smetljari .
Nomo

#98 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Nomo »

Bodkin wrote:
don vito wrote:
sinuhe wrote:Odluceno je da BiH igra protiv Izraela. U cemu je problem?
Imamo jos 45 minuta da povucemo igrace prije utakmice sa cionistima. Za taj potez imamo podrsku Palestine, Irana, ISIL-a, Jordana, sirijske opozicije, MZ Gornja Maoca
uopste nije smijesno . svaki dan u svakom pogledu sve vise nazadujes , narsce ti brada ako tako nastavis . subara i sajkaca ti ne gine ako malo ne pocnes kontrolisati svoje misli i erupciju odusevljenja kada svaka budala pokusa da se naruga bosni i islamu samo iz jednog razloga . ,, ne mogu oni biti bolji ljudi od nas ,,
Bloo
Globalna šefica

#99 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Bloo »

sinuhe wrote: E vidiš to bih i ja volio znati... Čemu tolika mržnja kod pojedinaca prema narodu čije pripadnike vjerovatno nikada u životu nisu upoznali ili sreli... Baš bih volio znati kako ti umovi funkcionišu...
bitno je mrziti :D a najlakše je mrziti Drugo nepoznato
Bodkin

#100 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Bodkin »

Nomo wrote:
Bodkin wrote:
don vito wrote: Imamo jos 45 minuta da povucemo igrace prije utakmice sa cionistima. Za taj potez imamo podrsku Palestine, Irana, ISIL-a, Jordana, sirijske opozicije, MZ Gornja Maoca
uopste nije smijesno . svaki dan u svakom pogledu sve vise nazadujes , narsce ti brada ako tako nastavis . subara i sajkaca ti ne gine ako malo ne pocnes kontrolisati svoje misli i erupciju odusevljenja kada svaka budala pokusa da se naruga bosni i islamu samo iz jednog razloga . ,, ne mogu oni biti bolji ljudi od nas ,,
ne ruga se on ni bosni ni islamu iako bi ti volio da se sakrijes iza toga jer nemas argumente ;-) :D on se ruga ovim nacionalistima tipa havatar koji iz dijaspore lupaju stvari tipa vizental institut negira genocid :-) znas sta je negiranje. genocida nije bilo!!! ajde sad proguglaj da vidis sta je izjavio glavni iz instituta :D dakle smijesno je kad ruglu izvrce indijance
Locked