Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kritichar

#76 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by kritichar »

sheilak wrote:
betametazon wrote: mozda lijepe zene nemaju jer po meni malo je lijepih muskaraca (zapravo se ne mogu nacudit gdje te sve zene nadju muskrace, mozda mi i nismo ruzna nacija koliko ja mislim? :D )

ali lijepih zena ima mnogo pa ako si lijep muskarac...nema zime :D
i ja mislim da je tacno ovo za manjak lijepih/zgodnih muskaraca kod nas. jer drugdje se skoro za svakim drugim okrenes, a kod nas od svakog drugog okrenes glavu. :D ali nije da nema, samo u prosjeku kod nas muskarci i nisu bas cemu. zene da, muskaraca zgodnih ima puno manje.

a postenje/sklonost postenju, hajde eto vjernosti, nije pitanje dobrog izgleda, vec karaktera. a na stranu to sto je pojam dobrog izgleda relativan. mislim da je u ovom slucaju puno vazniji sexappeal/*ebozovnost :D, nego klasicna ljepota. i kod zena i kod muskaraca. evo recimo, imam prijateljicu, nisku, malo deblju, ne bi se bas nazvala tipicnom ljepoticom. ali privlaci muskarce dosta, ne neodstaje joj ponuda i to od jako zgodnih likova. sto ona i obilato koristi. :D pa bi ju forumski monasi :D vjerovatno nazvali ne nepostenom, vec Bog zna cime.

sklonost dakle nepostenju splet je karakternih osobina, ponuda naravno i okolnosti/prilike. kad se sve poklopi, pa samo najjaci stoici nece pokleknuti. :D lijep lili ruzan.
s obzirom na ove dvije tvrdnje, pretpostavka je da joj se vrlo mali broj nudi i prema tome svrstat ćemo je među skoro poštene.
:mrgreen:
sheilak

#77 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by sheilak »

:D

al nisu ovdje samo bosanci u pitanju. ;-)
kritichar

#78 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by kritichar »

sheilak wrote::D

al nisu ovdje samo bosanci u pitanju. ;-)
e ako je tako onda je ....... i to međunarodna :mrgreen:
p206

#79 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by p206 »

te ljepotice trebaju dobro odvagati kako će se obući prije nego izađu u grad... od toga puno zavisi kakav će momak prići, a to koliko vidim u SA malo koja konta...
ne mislim na to da su polugole ili pokrivene, da je sve pripijeno uz njih ili ne...to nije bitno toliko, koliko da taj čitav izgled i ponašanje ne izgleda napadno, nego pristojno, a većina ih pretjera...

kod nas cure misle da ako se napucaju da "gore" imaju prolaz kod svih...nemaju...prije će im prići neki kreten nego neki normala momak, jer ovog drugog previše ljepote često odbije, ne radi se tu o njegovoj hrabrosti nego ta napadnost koje mnoge nisu svjesne zna odbiti

znači i ljepotu treba znati dozirati
Big Ang

#80 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Big Ang »

p206 wrote:te ljepotice trebaju dobro odvagati kako će se obući prije nego izađu u grad... od toga puno zavisi kakav će momak prići, a to koliko vidim u SA malo koja konta...
ne mislim na to da su polugole ili pokrivene, da je sve pripijeno uz njih ili ne...to nije bitno toliko, koliko da taj čitav izgled i ponašanje ne izgleda napadno, nego pristojno, a većina ih pretjera...

kod nas cure misle da ako se napucaju da "gore" imaju prolaz kod svih...nemaju...prije će im prići neki kreten nego neki normala momak, jer ovog drugog previše ljepote često odbije, ne radi se tu o njegovoj hrabrosti nego ta napadnost koje mnoge nisu svjesne zna odbiti

znači i ljepotu treba znati dozirati
A ako je to nemoguće? :diva:
parappa
Grijem se na: struju
Vozim: Lotus Esprit TurboSE

#81 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by parappa »

sheilak wrote:
betametazon wrote: mozda lijepe zene nemaju jer po meni malo je lijepih muskaraca (zapravo se ne mogu nacudit gdje te sve zene nadju muskrace, mozda mi i nismo ruzna nacija koliko ja mislim? :D )

ali lijepih zena ima mnogo pa ako si lijep muskarac...nema zime :D
i ja mislim da je tacno ovo za manjak lijepih/zgodnih muskaraca kod nas. jer drugdje se skoro za svakim drugim okrenes, a kod nas od svakog drugog okrenes glavu. :D ali nije da nema, samo u prosjeku kod nas muskarci i nisu bas cemu. zene da, muskaraca zgodnih ima puno manje.

a postenje/sklonost postenju, hajde eto vjernosti, nije pitanje dobrog izgleda, vec karaktera. a na stranu to sto je pojam dobrog izgleda relativan. mislim da je u ovom slucaju puno vazniji sexappeal/*ebozovnost :D, nego klasicna ljepota. i kod zena i kod muskaraca. evo recimo, imam prijateljicu, nisku, malo deblju, ne bi se bas nazvala tipicnom ljepoticom. ali privlaci muskarce dosta, ne neodstaje joj ponuda i to od jako zgodnih likova. sto ona i obilato koristi. :D pa bi ju forumski monasi :D vjerovatno nazvali ne nepostenom, vec Bog zna cime.

sklonost dakle nepostenju splet je karakternih osobina, ponuda naravno i okolnosti/prilike. kad se sve poklopi, pa samo najjaci stoici nece pokleknuti. :D lijep lili ruzan.
ja mislim da svugdje podjednako ima zgodnih i manje zgodnih muskaraca i zena... samo su ukusi razliciti.
stvarno na balkanu a pogotovo u bosni imas svega i svacega... i plavih, i crnih i vecinom su visoki. znaci preduslovi su ekstra.
mislim da je problem sto raja nema para i jednostavno ne zna da se obuce sa stilom (valjda sto gledaju grand i ostalo sranje i oblace se kao ti "umjetnici")

moze se reci da oni koji imaju i znaju kako se srediti vrlo brzo odu za dijasporu (udaju/ozene se ili zbog studija i posla)...

mozes li napisati u kojoj zemlji se okreces za muskarcima samo da potvrdim moju teoriju. svica? svedska? italia?
sheilak

#82 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by sheilak »

parappa wrote:
ja mislim da svugdje podjednako ima zgodnih i manje zgodnih muskaraca i zena... samo su ukusi razliciti.
stvarno na balkanu a pogotovo u bosni imas svega i svacega... i plavih, i crnih i vecinom su visoki. znaci preduslovi su ekstra.
mislim da je problem sto raja nema para i jednostavno ne zna da se obuce sa stilom (valjda sto gledaju grand i ostalo sranje i oblace se kao ti "umjetnici")

moze se reci da oni koji imaju i znaju kako se srediti vrlo brzo odu za dijasporu (udaju/ozene se ili zbog studija i posla)...

mozes li napisati u kojoj zemlji se okreces za muskarcima samo da potvrdim moju teoriju. svica? svedska? italia?

ok, priznajem, slazem se s ovim za ukuse. nekoga privlace tipovi poput nasih i kazu mi da vole krsne bosance. :D ja ne, ali hajde de, svakom svoje.

a okrecem se za njima primjerice u hrvatskoj (zg podrucje i dalmacija i pogotovo, rijeka) i u skandinavskim zemljama, posebno norveska. i za par australijanaca, ali njih sam vidjela kod nas.
Last edited by sheilak on 10/11/2014 10:35, edited 1 time in total.
prog321

#83 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by prog321 »

Lijepih zena sa fasadom na licu ima mnogo. Lijepih zena bez fasade nema. :-D
Henry Chinaski

#84 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Henry Chinaski »

prog321 wrote:Lijepih zena sa fasadom na licu ima mnogo. Lijepih zena bez fasade nema. :-D
Kakve to ima veze? Ja rado tamanim ove sa fasadom.
p206

#85 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by p206 »

Big Ang wrote:
nek se jave na Medžika Džonsona broj 72, na protokol :licka:
Pirija

#86 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Pirija »

Po sebi se ravna ko i svi..
mada malo koja pravo dobra je fina i postena... bas nesto vole da se kurvaju i vuku bijelo ;)
Henry Chinaski

#87 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Henry Chinaski »

Big Ang wrote:Mogu li ja samo skrenuti pažnju malo i na to da lijepim ženama uglavnom prilaze kreteni. Haj znaj što. Što žena ljepša, to kreten veći. Priđe. Jbt :eh:
E sad, ne mogu da dokučim jesi li lijepa ili ljubomorna?
sheilak

#88 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by sheilak »

Henry Chinaski wrote:
prog321 wrote:Lijepih zena sa fasadom na licu ima mnogo. Lijepih zena bez fasade nema. :-D
pogresno glagolsko vrijeme. naime, umjesto prezenta, trebao si upotrijebiti perfekt "tamanio sam" ili plusquamperfekt "bio sam tamanio/bijah tamanio". ili pak aorist "tamanih" :D (ili ipak imperfekt? )

doduse, moguce da si samo izrazio sklonost ka tamanjenju, a ne i stvarnu radnju. :D
Last edited by sheilak on 10/11/2014 10:42, edited 1 time in total.
Jokericious

#89 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Jokericious »

Slabo kod nas ima lijepih. Odes u srbiju ili hrvatsku i ne mozes vjerovati koliko je bolji izbor.
Big Ang

#90 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Big Ang »

p206 wrote:
Big Ang wrote:
nek se jave na Medžika Džonsona broj 72, na protokol :licka:

:chmoljava:
Henry Chinaski

#91 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Henry Chinaski »

sheilak wrote:
Henry Chinaski wrote:
pogresno glagolsko vrijeme. naime, umjesto prezenta, trebao si upotrijebiti perfekt "tamanio sam" ili plusquamperfekt "bio sam tamanio/bijah tamanio". ili pak aorist "tamanih" :D

doduse, moguce da si samo izrazio sklonost ka tamanjenju, a ne i stvarnu radnju. :D
Djelimično si u pravu ali još ja probušim po koju fasadu. Čisto da održim formu.
sheilak

#92 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by sheilak »

Henry Chinaski wrote: Djelimično si u pravu ali još ja probušim po koju fasadu. Čisto da održim formu.
ma ne vjerujem ti. slabo su ozenjeni u formi. :D
Henry Chinaski

#93 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Henry Chinaski »

sheilak wrote:
Henry Chinaski wrote: Djelimično si u pravu ali još ja probušim po koju fasadu. Čisto da održim formu.
ma ne vjerujem ti. slabo su ozenjeni u formi. :D
Izuzetak potvrđuje pravilo. Doduše, nije kao nekad ali ne žalim se.
sheilak

#94 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by sheilak »

Henry Chinaski wrote: Izuzetak potvrđuje pravilo. Doduše, nije kao nekad ali ne žalim se.
nadam se da ipak jesi u formi. radi zene ti. :D
Henry Chinaski

#95 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Henry Chinaski »

sheilak wrote:
Henry Chinaski wrote: Izuzetak potvrđuje pravilo. Doduše, nije kao nekad ali ne žalim se.
Uvijek me dirne ova ženska solidarnost.
Big Ang

#96 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Big Ang »

Henry Chinaski wrote:
sheilak wrote:
Uvijek me dirne ova ženska solidarnost.
:lol:
sheilak

#97 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by sheilak »

Henry Chinaski wrote: Uvijek me dirne ova ženska solidarnost.
naravno. na manjak/nedostatak muzeve/muskarceve forme, zene instinktivno agresivno reagiraju. :D
Henry Chinaski

#98 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Henry Chinaski »

sheilak wrote:
naravno. na manjak/nedostatak muzeve/muskarceve forme, zene instinktivno agresivno reagiraju. :D
Žao mi je što to čujem, ali siguran sam da možeš hajrovati šta sa strane...
Big Ang

#99 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by Big Ang »

Henry Chinaski wrote:
sheilak wrote:
Žao mi je što to čujem, ali siguran sam da možeš hajrovati šta sa strane...
joj njega :lol:
DaffyDuck

#100 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..

Post by DaffyDuck »

Vise se muskaraca plasi lijepih zena, nego sto im se udvara :wink:
Post Reply