Ali, ono iscekivanje, pogledi, upuceni osmjesi, igra rijeci ( u okvirima pristojnosti), maleni znaci paznje, slucajni ili namjerni susreti ..
Sve je to lijepo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Da ... ta igra ... ako je znaš igrati i ako igraš sa nekim ko to zna ... da te strese jedan dodir ili pogled pa da ne spavaš cijelu noć, da te želja budi u noći ...bang and blame wrote:Naravno, da treba imati mjeru. Previse otezanja i ja bih tumacila kao necije poigravanje
Ali, ono iscekivanje, pogledi, upuceni osmjesi, igra rijeci ( u okvirima pristojnosti), maleni znaci paznje, slucajni ili namjerni susreti ..
Sve je to lijepo. To je čar
Ti si u tom slučaju vrlo bogata osoba ... ako uzmemo u obzir da je mnogima i loš seks - dobar seks.annoy wrote:"Običan" seks mi je uvijek dosadan, bez obzira na kontekst
"Najgori je onaj (sex) kojeg NEMA"Ramzess Veliki wrote:Ti si u tom slučaju vrlo bogata osoba ... ako uzmemo u obzir da je mnogima i loš seks - dobar seks.annoy wrote:"Običan" seks mi je uvijek dosadan, bez obzira na kontekst
A mnogi se zadovoljavaju s "daj šta daš". Ja bez seksa mogu jako dugo, ukoliko u životu trenutno nemam osobu koja mi odgovara po tom pitanju, ne treba mi seks. Nekakav vanilla seks s nekim tek toliko - ne hvala.Ramzess Veliki wrote: Ti si u tom slučaju vrlo bogata osoba ... ako uzmemo u obzir da je mnogima i loš seks - dobar seks.
bang and blame wrote: "Najgori je onaj (sex) kojeg NEMA"![]()
Jel' to?
annoy wrote:A mnogi se zadovoljavaju s "daj šta daš". Ja bez seksa mogu jako dugo, ukoliko u životu trenutno nemam osobu koja mi odgovara po tom pitanju, ne treba mi seks. Nekakav vanilla seks s nekim tek toliko - ne hvala.Ramzess Veliki wrote: Ti si u tom slučaju vrlo bogata osoba ... ako uzmemo u obzir da je mnogima i loš seks - dobar seks.
Zajebano je kad u dugogodišnjoj vezi skontaš nakon dugo vremena da s partnerom uopće nisi kompatibilan za seks...da se on zadovoljava običnim seksom, a sve što je radio suprotno od toga nije bilo zato što on želi, nego zbog tebe, jer ti to želiš...seks mi je posebno psiho-fizičko iskustvo, i nije lako naći kompatibilnu osobu koja dijeli iste preferencije, ali ne želim se zadovolji s ničim što je manje od toga
Suprotnosti možda mogu funkcionirati, ali u nekim drugim sferama čovjekove ličnosti...u seksu sigurno ne.Ramzess Veliki wrote:![]()
Koliko sam puta spomenuo da je osnova dobre veze po Kamasutri jednaka životna energija i jednake želje. Ono da se suprotnosti privlače je najveća glupost ...
Čini mi se da sam pronašao sugovornicu ...annoy wrote:Suprotnosti možda mogu funkcionirati, ali u nekim drugim sferama čovjekove ličnosti...u seksu sigurno ne.Ramzess Veliki wrote:![]()
Koliko sam puta spomenuo da je osnova dobre veze po Kamasutri jednaka životna energija i jednake želje. Ono da se suprotnosti privlače je najveća glupost ...
A ne treba se čudit kad veliki broj ljudi seksom smatra promjenu nekoliko poza. Doživjela sam osude od nekih muškaraca zbog svojih preferencija, a uopće nisam nekakav ekstremNjima je seks unutra-van i to je to.
Radije ću sama obavit poso
Volim kad se ljudi usude razmisliti izvan nekih nametnutih okvira i vide da je seks puno više od mehaničkog trljanja.
Haha, "Im'o."Ramzess Veliki wrote:Im'o ...graue_maus wrote:bas me interesuje ko na ovoj temi , ima vise od 10 godina bracnog staza .......![]()
Ma da kažem nešto i na ovu temu ... istina je da te redovan seks oslobađa stresa i to ... ali j... ti to ... kao kad se na vrh planine svaki dan popneš sa helikopterom. Bolje je ono urijetko ali sa dobrim starim osvajanjem, romantikom, pa pripremaš teren, neizvjesnost, pa namještaš atmosferu, svijeće vino mirisni štapići ...
I ja. Kad se samo sjetim kakvu paljbu osuse po meni kad sam spomenula lizanje anusa... CccRamzess Veliki wrote:Čini mi se da sam pronašao sugovornicu ...annoy wrote:Suprotnosti možda mogu funkcionirati, ali u nekim drugim sferama čovjekove ličnosti...u seksu sigurno ne.Ramzess Veliki wrote:![]()
A ne treba se čudit kad veliki broj ljudi seksom smatra promjenu nekoliko poza. Doživjela sam osude od nekih muškaraca zbog svojih preferencija, a uopće nisam nekakav ekstremNjima je seks unutra-van i to je to.
Volim kad se ljudi usude razmisliti izvan nekih nametnutih okvira i vide da je seks puno više od mehaničkog trljanja.
berenice wrote: Nego, slabo ja nesto imam toga seksa otkad sam u braku, odnosno otkad je bejbi tu: znaci zadnjih 20 mjeseci je pravo tanko... Valjda ce biti bolje kad malac odseli u svoj stan.
Ramzess Veliki wrote: Im'o ...![]()
Ma da kažem nešto i na ovu temu ... istina je da te redovan seks oslobađa stresa i to ... ali j... ti to ... kao kad se na vrh planine svaki dan popneš sa helikopterom. Bolje je ono urijetko ali sa dobrim starim osvajanjem, romantikom, pa pripremaš teren, neizvjesnost, pa namještaš atmosferu, svijeće vino mirisni štapići ...
Da ... mučno je to ... dvostruki standardi u ocjenjivanju.annoy wrote:[......... Doživjela sam osude od nekih muškaraca zbog svojih preferencija, a uopće nisam nekakav ekstremNjima je seks unutra-van i to je to.
bang and blame wrote:Ramzess Veliki wrote:Im'o ...graue_maus wrote:bas me interesuje ko na ovoj temi , ima vise od 10 godina bracnog staza .......![]()
E, kad ja to govoraše, moj Ramo, tamo na nekoj temi. Jos me ti i te " nestrpljivi/e" ismijase, napadose.. Nemaju vremena da cekaju.
Ne znaju da "sreća je lepa, samo dok se čeka"
-----------AidaSel wrote:Pitanje se odnosi na žene i muškarce u vezi /braku. Koliko često se trudite da sex bude nešto posebno ili se sve nakon nekog vremena svodi na rutinu. Koliko često je u igri sexy rublje, pomagala, neobične lokacije i sl. Je li važno da to bude skoro uvijek nešto posebno ili samo u nekim posebnim prigodama? Možete li se zadovoljiti sa sasvim običnim sexom?
U slučaju da tražite više a ne dobijate to od partnera da li bi tražili to van braka/veze?
Za trljanje!Ramzess Veliki wrote:Čini mi se da sam pronašao sugovornicu ...annoy wrote:Suprotnosti možda mogu funkcionirati, ali u nekim drugim sferama čovjekove ličnosti...u seksu sigurno ne.Ramzess Veliki wrote:![]()
Prijavicu ti ovaj post, majkemimoje! Na prvu mi bi smijesan, ali onda sam se rastuzila... Ovo je mobing vec svakako napacenih vjencanih dusa..suspect_zero wrote:sex u braku je k'o incest![]()
![]()
Same ste si kriveberenice wrote:Prijavicu ti ovaj post, majkemimoje! Na prvu mi bi smijesan, ali onda sam se rastuzila... Ovo je mobing vec svakako napacenih vjencanih dusa..suspect_zero wrote:sex u braku je k'o incest![]()
![]()
a crkli bi da se niste vjenčali....nemate pravo glasaberenice wrote:Prijavicu ti ovaj post, majkemimoje! Na prvu mi bi smijesan, ali onda sam se rastuzila... Ovo je mobing vec svakako napacenih vjencanih dusa..suspect_zero wrote:sex u braku je k'o incest![]()
![]()