Helem nejse, jebaiga...Qler wrote:@lucifer, procitao sam, post je bio nastavak tvog, a ne replika tebi...
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8020X using Tapatalk
Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
-
L u c i f e r
#76 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
- Ecci
- Vozim: Biciklam
- Danguba
#78 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Cuuuj Maca?
Pa on ne zna je li po'so ili do'so, jal bi piskio ili kakio, je li u Srbiji ili BiH?
Maca, showman.

Pa on ne zna je li po'so ili do'so, jal bi piskio ili kakio, je li u Srbiji ili BiH?
Maca, showman.

- Ljakan
#79 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Firaun zato sto trazi hljeb po svijetu jer ga ne moze naci u svojoj drzavi?Nije svakom kaska u med pala, blago tebi ako po tome ocjenjujes kakav je ko kao covjek.DoZeN wrote: Ja o Maci nemam neko izgradjeno misljenje,jer on po meni je "firuan" koji ide tamo gdje ima samo koristi,od Farme,Velikog Brata,preseljenja u Srbiju pa poslednjih godina "povratka u Sarajevo" preko prestave Mahalas do sada eto pokusaja da udje u kantonalnu vlast preko Stranke za evropsko Sarajevo.
- dulekrele
#80 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
jednom rijecju PAPAK
-
dječak sa šibicama
#81 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Nije problem sto ide traziti hljeba napolju, vec sto ide u Beograd
ili Emir u Zagreb, ili Enis. Jos ako uzme drzavljanstvo
Pravi patriJot pristupi SDA, koja ga gura dalje. Ko Ivica Saric, ili Dino Konakovic recimo
sve karakter do karaktera.
Pravi patriJot pristupi SDA, koja ga gura dalje. Ko Ivica Saric, ili Dino Konakovic recimo
- Ljakan
#82 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Ma ja,pravi patriota ce umrijet od gladi za svoju drzavu....
- insomnia78
#83 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Nece, nece ne bojim se ja za njeg'L u c i f e r wrote:Il ce dopisati putina pa ga zaokruziti...insomnia78 wrote:Ti ces ionako adz zaokruziti, da se ne lazemodječak sa šibicama wrote:Samo u Bosni mozes dozivjeti da nakon 20 i kusur godina opce pljacke drzave, dodje neko i napise "koji kreten moras biti ba pa glasati za bilo koga drugog".
Stokholmski sindrom, urodjena glupost, sta li.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
- Mračajski proto
#84 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Koliko budala će glasati za ovog kameleona?
- It_is_a_Leclerc
#85 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Kad Maca kaže : "Skloni se luđakinjo !" 
- Ljakan
#86 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Sigurno ne toliko koliko ce ih glasat za standardne kriminalce,lopove,rusitelje drzave....Mračajski proto wrote:Koliko budala će glasati za ovog kameleona?
- DoZeN
#87 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Ja se slazem sa tobom,ali on jeste firaun, ne zato sto je otisao iz Sarajeva u BG da trazi hljeba,nego kako je otisao,u koje vrijeme i. sto se vratio ponovo mami Mirjani i sinu?Ljakan wrote:Firaun zato sto trazi hljeb po svijetu jer ga ne moze naci u svojoj drzavi?Nije svakom kaska u med pala, blago tebi ako po tome ocjenjujes kakav je ko kao covjek.DoZeN wrote: Ja o Maci nemam neko izgradjeno misljenje,jer on po meni je "firuan" koji ide tamo gdje ima samo koristi,od Farme,Velikog Brata,preseljenja u Srbiju pa poslednjih godina "povratka u Sarajevo" preko prestave Mahalas do sada eto pokusaja da udje u kantonalnu vlast preko Stranke za evropsko Sarajevo.
On je otisao u BG kada je bilo para u Velkom Bratu,Farmi itd,kada se to zavrsilo on je najblaze receno:Hraknuo je na sve to,.....onda je pokusao da bude na celu Pozorista mladih u Novom Sadu,kada je i tu dobio "nogu" onda je se "vratio majci u Bosnu" i radio prestavu Mahalac, pa se i tu posvadjao sa rediteljicom i eto ga sada u politci
http://www.youtube.com/watch?v=bRbQhjiIR9g
On ne bi nista to radio da nije naisao na neke ljude koji u njemu vise nesto zanimljivo, ja nemam problem s time,ali je pitanje zasto u jednu Farmu nije usao Senad Basic ili Emir Hadzihafizbegovic? On je zanimljiv lik u tome nema sumlje,ali stvari treba nazvati pravim imenom
Last edited by DoZeN on 06/10/2014 23:46, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#88 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Vec vidim kandidate za sljedece izbore:Amra Dacca i mr.Amir,Mahir Beat House,Gogi iz 7Up,Almasa Keco...Uglavnom vecina sa one teme "Gdje su sta rade?".
- ultima_palabra
#89 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Jbg, tako je raja glasala i za Radeljaša, Čardžića i slične... pod motom ne mogu biti gori. Pa se ispostavilo da mogu... jedino gore od SDA vlade je SDA vlada potpomognuta sa 5-6 privatnih stranaka.
- Ljakan
#90 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Ok a sta rade ovi lokalni klosari za pare?Pljuju po narodu,kradu od poplava,lazu,ponasaju se ko kabadahije pa se opet za njih glasa konstantno.Maca je za njih bas mala maca....DoZeN wrote:Ja se slazem sa tobom,ali on jeste firaun, ne zato sto je otisao iz Sarajeva u BG da trazi hljeba,nego kako je otisao,u koje vrijeme i. sto se vratio ponovo mami Mirjani i sinu?Ljakan wrote:Firaun zato sto trazi hljeb po svijetu jer ga ne moze naci u svojoj drzavi?Nije svakom kaska u med pala, blago tebi ako po tome ocjenjujes kakav je ko kao covjek.DoZeN wrote: Ja o Maci nemam neko izgradjeno misljenje,jer on po meni je "firuan" koji ide tamo gdje ima samo koristi,od Farme,Velikog Brata,preseljenja u Srbiju pa poslednjih godina "povratka u Sarajevo" preko prestave Mahalas do sada eto pokusaja da udje u kantonalnu vlast preko Stranke za evropsko Sarajevo.
On je otisao u BG kada je bilo para u Velkom Bratu,Farmi itd,kada se to zavrsilo on je najblaze receno:Hraknuo je na sve to,.....onda je pokusao da bude na celu Pozorista mladih u Novom Sadu,kada je i tu dobio "nogu" onda je se "vratio majci u Bosnu" i radio prestavu Mahalac, pa se i tu povradjao sa rediteljicom i eto ga sada u politci'
http://www.youtube.com/watch?v=bRbQhjiIR9g
On ne bi nista to radio da nje naisao na neke ljude koji u njemu vise nesto zanimljivo, ja nemam problem s time,ali je pitanje zasto u jednu Farmu nije usao Senad Basic ili Emir Hadzihafizbegovic? On je zanimljiv lik u tome nema sumlje,ali stvari treba nazvati pravim imenom
-
dezurni_ucenik
#91 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
E jebo ti nas kad je nama Maca alternativa za SDA.
- Qler
#92 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Meni je i strasilo na sred livade alternativa za ove na vlasti...
poslano sa moje fax masine koristeci sekretaricu
-
HM 2011
#93 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
ultima_palabra wrote:Jbg, tako je raja glasala i za Radeljaša, Čardžića i slične... pod motom ne mogu biti gori. Pa se ispostavilo da mogu... jedino gore od SDA vlade je SDA vlada potpomognuta sa 5-6 privatnih stranaka.
Ovo su komentari koji su baska obojeni - SDA zna vladati Bosnjaci znaju upravljati s ojom sudbinom i sudbinom drugih - svi za SDA i samo SDA - pa da vidimo jel SDA losa ili dobra...
- Ljakan
#94 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Qler wrote:Meni je i strasilo na sred livade alternativa za ove na vlasti...
- DoZeN
#95 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Slazemo se oko toga,iako se on branio da je to uradio da bi pokazao sta sve ljudi hoce da urade za novcanice...on je showman,bez obzira sta to znacilo.L u c i f e r wrote:Meni se lik zgadio od kada je platio onom narkomanu cenera da uhvati prolaznicu za bulju, to je mogla biti bilo čija majka, sestra, žena, kćerka,...
Medjutim ono sto on predlaze legalizacija prostitucije,marihuane itd? Sta da je to predlozio Suljagic ili Bakir? Da li bi bilo prihvatljivo? Bojim se da mozda Sarajevo nije spremno za to,bez obzira na Marinkovica I njegov lik i djelo
- Mračajski proto
#96 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Bujrum pa glasaj.Ljakan wrote:Sigurno ne toliko koliko ce ih glasat za standardne kriminalce,lopove,rusitelje drzave....Mračajski proto wrote:Koliko budala će glasati za ovog kameleona?
- Havatar
#97 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Maca u isto vrijeme clan i stranke SPO iz Srbije i stranke SES iz Bosne .
- Mali_Vuk
#98 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Macu sam primjetio u onom regionalnom muzičkom show-projektu, ne znam kako se zvao, neam pojma, onaj u kojem je učetvovao i onaj garib Babajić. Tad je Maca neku maloljetnu klinku takmičarku javno na TV-u, kao "prosipo" forama "vid je što je pustila guzove" isl. Fuj! I kasnije sam ga malo upratio.. Karakteriše ga taj neakav seksistički primitivni odnos i pristup ženama. Postavlja se prema ženama ko da su sve kurve i ko da svaka jedva čeka da je neki papak i čoban ko što je on malo zdipi za guzicu. Kompleksi teži.
- ultima_palabra
#99 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Smršala, jebi gadoodloo wrote:Bilo je dana i kad sam ja pokušao ući u Angelinu Jolie ali ništa..
- raskopusa
#100 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
podrzavam program doticnog.bar je konkretan.DoZeN wrote: Medjutim ono sto on predlaze legalizacija prostitucije,marihuane itd?