Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne volim ga i ne slusam ga previse...ne svidja mi se muzika...al ga postujem, u prvom redu zato sto nije nafuran, a ima mnooogo fanova, i mnoogo razloga da bude...zamisli nasem "europskom, svjetskom" pedercini deenu dati takav uspjeh....mislim da bi poceo pricati kako njegova muzika nije za ovaj svijet, da ga je prevazisao i da odsad svira samo vanzemaljcima
[quote="edu"]haj nek' neko iz lijepe njihove.. :oops: :D ..nam kaze ima li kakvih novosti?..mozda ona dalmatinka?..a mozda i horns ima kakvih informacija iz unutrasnjosti? :D :D :D[/quote]
Pa nema baš vijesti puno o njemu, nije ti on jedan od onih likova kojima je jedino važno biti viđen pod svaku cijenu. Daleko je on od naših tzv. glazbenika. Ima par članaka o njemu ovdje:
ne lazem....ajd uzmi malo bez predrasuda ko je on, odakle je i koga je ozenio nego cisto onako sa muzicke strane, preslusaj mu zadnji album....pa se cujemo...
ma sta kazes stitch?..fakat ne kotnam..da preslusam album koji sam slusao ne znam ti (all rights reserved by tihi.. ) koliko puta..je li ti mislis da onaj album..(uostalom kao i judi..zviri..)..nije umjetnost?!