Cega se bojite u zivotu?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Ramzess Veliki

#76 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Ramzess Veliki »

sadie_forever wrote:zasto se ljudi boje samoce? ja se toga ne bojim,volim svoje bliznje,ali znam da bih mogla se snaci i sama,ali me plasi smrt najblizih jer je to teska bol za podnjeti
Mene je strah seksa u samoći ... :shock:
ZenaZbrkovima

#77 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by ZenaZbrkovima »

Ramzess Veliki wrote:
sadie_forever wrote:zasto se ljudi boje samoce? ja se toga ne bojim,volim svoje bliznje,ali znam da bih mogla se snaci i sama,ali me plasi smrt najblizih jer je to teska bol za podnjeti
Mene je strah seksa u samoći ... :shock:
bolje i to nego samoca u seksu :P :D
Fallen Angels

#78 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Fallen Angels »

Pokusaj zivit sama bez ikoga do kraja zivota. Bas bi se snasla. Halucinacija bi ti bila najbolja prijateljica.
Euridika
Globalna šefica

#79 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Euridika »

Ko nije vidio dijete u bolovima, ne zna šta je strah... :sad:
sadie_forever

#80 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by sadie_forever »

Fallen Angels wrote:
Pokusaj zivit sama bez ikoga do kraja zivota. Bas bi se snasla. Halucinacija bi ti bila najbolja prijateljica.
pa uvijek imas prijatelje da bar odes na kaficu s vremena na vrijeme,izadjes u park ispricas se s ljudima

pa kako zive udovice starije?
almir90

#81 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by almir90 »

Jah, eto to je sva sreća u životu. Jesi li se ti ono udala? Zašto nisi ostala sama, isto je to?
ZenaZbrkovima

#82 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by ZenaZbrkovima »

almir90 wrote:Jah, eto to je sva sreća u životu. Jesi li se ti ono udala? Zašto nisi ostala sama, isto je to?
sudeci po temama koje otvara, bolje da je ostala sama :D
almir90

#83 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by almir90 »

ZenaZbrkovima wrote: sudeci po temama koje otvara, bolje da je ostala sama :D
Slažem se, al' eto mora i ona kome posolit pamet, svekrvi i čovjeku očito ne može.
Fallen Angels

#84 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Fallen Angels »

ZenaZbrkovima wrote:
almir90 wrote:Jah, eto to je sva sreća u životu. Jesi li se ti ono udala? Zašto nisi ostala sama, isto je to?
sudeci po temama koje otvara, bolje da je ostala sama :D

Dobra je sadija nemojte je, samo se zna ovako cesto prosut. Al dobra krhacina to zna da popravi i dovede u red :mrgreen:
sadie_forever

#85 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by sadie_forever »

pa mozda ostanem sama nekada? sta znas? danas 50% ljudi ostane samo,djeca idu za svojim putem,partner umre
ZenaZbrkovima

#86 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by ZenaZbrkovima »

sadie_forever wrote:
pa mozda ostanem sama nekada? sta znas? danas 50% ljudi ostane samo,djeca idu za svojim putem,partner umre
ovo je vec - suhveli :D
Mutivoda

#87 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Mutivoda »

Šta te briga, ti si dvije osobe u jednoj. Minimalno. I to oba spola uključena. :D Nikad nisi samA..
almir90

#88 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by almir90 »

sadie_forever wrote:

Nije isto kad u starosti ostaneš sam, a imao si nekoga pored sebe 15-20-30-40 godina, i kada si čitav život sam i ne uspiješ naći osobu sa kojom ćeš graditi budućnost. Ne može ti to nikakav prijatelj zamijeniti, koliko god se to neko trudio da prikaže da može.
sadie_forever

#89 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by sadie_forever »

ZenaZbrkovima wrote:
sadie_forever wrote:
ovo je vec - suhveli :D
pa rekoh 50%,ili ja ostanem sama ili on

a u danasnje vrijeme ne mozes vise ocekivati da ce djeca biti tu za tebe,kao prije..tako da samoca ti je 50% sudjena
Sephora

#90 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Sephora »

Bolesti, staristi,i ovisnosti o drugima...(Strackog doma)...
sadie_forever

#91 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by sadie_forever »

almir90 wrote:
sadie_forever wrote:

Nije isto kad u starosti ostaneš sam, a imao si nekoga pored sebe 15-20-30-40 godina, i kada si čitav život sam i ne uspiješ naći osobu sa kojom ćeš graditi budućnost. Ne može ti to nikakav prijatelj zamijeniti, koliko god se to neko trudio da prikaže da može.
tetka mi je takva osoba,mlada je ostala bez muza i od tada je sama.sada je blizu 70 i svojom voljom je otisla u staracki dom ,da bi lakse podnosila samocu
Fallen Angels

#92 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Fallen Angels »

sadie_forever wrote:
almir90 wrote:
sadie_forever wrote:

tetka mi je takva osoba,mlada je ostala bez muza i od tada je sama.sada je blizu 70 i svojom voljom je otisla u staracki dom ,da bi lakse podnosila samocu
Draga sadija :-) :-)
sadie_forever

#93 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by sadie_forever »

ne znam ali ja se cesto najbolje osjecam kad sam sama :thumbup:
Sephora

#94 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Sephora »

sadie_forever wrote:ne znam ali ja se cesto najbolje osjecam kad sam sama :thumbup:
Da nisi mozda u depresiji ? :mrgreen:
almir90

#95 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by almir90 »

sadie_forever wrote:ne znam ali ja se cesto najbolje osjecam kad sam sama :thumbup:
To je zato što si 'ticirana.
Fallen Angels

#96 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Fallen Angels »

Sephora wrote:
Ma trola sve redom :mrgreen:
ZenaZbrkovima

#97 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by ZenaZbrkovima »

Fallen Angels wrote:
Sephora wrote:
muza najvise :D a i svekrivu bogme :D
sadie_forever

#98 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by sadie_forever »

Fallen Angels wrote:
Sephora wrote:
ne trolam,najbolji osjecaj je kad si sam,pustis muziku i radis nesto sto volis,cistis,kuhas,ili gledas tv

ajde ne budi smor :P
ZenaZbrkovima

#99 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by ZenaZbrkovima »

sadie_forever wrote:
Fallen Angels wrote: Ma trola sve redom :mrgreen:
ne trolam,najbolji osjecaj je kad si sam,pustis muziku i radis nesto sto volis,cistis,kuhas,ili gledas tv

ajde ne budi smor :P
Bogam', mnogo stosta :perverzna: se uz muziku moze raditi a da je veca uzivancija od ciscenja, kuhanja ili.. TV-a? :D
ćiribiribela

#100 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by ćiribiribela »

ZenaZbrkovima wrote: Bogam', mnogo stosta :perverzna: se uz muziku moze raditi a da je veca uzivancija od ciscenja, kuhanja ili.. TV-a? :D
trcati, voziti biciklo, plesati... :mrgreen:
Post Reply