Sve dok bude gurao Tinu mjesto Bundesligasa Hajrovica i Ibisevica necemo uspjeti .Bosanski_kralj wrote:Kako biti optimističan pored Sušića na klupi?Logovan wrote:Nije niko, svi optimistični.Dead Man Walking wrote:A ko je rekao da nemamo sanse?Čitaj malo bolje postove.
Realno je očekivati da će izvesti i u narednim utakmicama sastav kao i ovaj što je igrao protiv Kipra. I čemu se tu i imamo nadati osim porazima?
Vels-BiH,BiH-Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- amiliana
#76 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#77 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
meni nema šta historijsko u ove dvije utakmice....očekujem realno 4 boda...da uzmemo Vels i odigramo nerješeno s Belgijancima jer ipak igramo s njima kod kuće....a ni 3 boda nisu katastrofa i bila bi sasvim OK da nismo kiksali protiv Kipra
- Tito_i_Partija
#79 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Igrali smo i sa Kiprom kod kuce, pa jest nam to mnogo pomoglo. A Belgija i Kipar su k'o nebo i zemlja.JoseMujica wrote:meni nema šta historijsko u ove dvije utakmice....očekujem realno 4 boda...da uzmemo Vels i odigramo nerješeno s Belgijancima jer ipak igramo s njima kod kuće....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#80 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Treba prvo apsolvirati Vels, pa onda pricati o Belgiji. Trebalo je onda i tekmu sa Izraelom nakaciti
Sve neki struCnjaci, a ne znaju zlatno pravilo: ''utakmica po utakmica''.
Rijesti Vels, pa onda da se pobijemo sa Belgijancima
Sve neki struCnjaci, a ne znaju zlatno pravilo: ''utakmica po utakmica''.
Rijesti Vels, pa onda da se pobijemo sa Belgijancima
- Tito_i_Partija
#81 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Sto se tice Wales-a: Ako budemo imali bekove, sansa za pobjedu se povecava za jedno 20% najmanje. 
- stari_rastafari
#82 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ma to Pape namjerno ba, da bude uzbudljivije... Nije to to kad pobjedis sve tekme... Bolje vrabac u ruci, nego golub bezzeBosanski_kralj wrote:Ja vjerujem u igrače, problem je Sušić. Ni trun povjerenja u njega nemam, poslije ovih posljednjih par utakmica.Logovan wrote:Nikako. Ostali iz grupe imaju Mourinhe, Fergusone, itd.Bosanski_kralj wrote: Kako biti optimističan pored Sušića na klupi?
Realno je očekivati da će izvesti i u narednim utakmicama sastav kao i ovaj što je igrao protiv Kipra. I čemu se tu i imamo nadati osim porazima?
Ako odemo na Euro, nebitno bili prvi, drugi ili treći, nemojte pisati kako ste vjerovali u reprezentaciju, bla, bla i slično ovome. Ustvari, znam da hoćete, možda ne ti ali dosta njih.
Da je neki solidan trener na našoj klupi siguran sam da bi se rutinski plasirali na EP. Ovako sa Sušićem na čelu, odlazak na Ep je pod velikim znakom pitanja.
- Šibicar
#83 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Vels je kita od reprezentacije,ako njih ne dobijemo onda smo mi još veća kita.
- stari_rastafari
#84 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ne mogu biti veca tuki od Kipra da ga jebes...
- Šibicar
#85 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ne mogu al' su rinaka svakako.
- stari_rastafari
#86 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
A mi svakako zijanismo od Kipra, kod kuce...
Ne znam, nadati se najboljem samo sto iz dana u dan sam sve veci skeptik... steta solidne generacije... na hajr i na dobro...
- Šibicar
#87 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Nismo mi tol'ka kita,ali smo kitasto bili postavljeni na terenu protiv Kipra što su oni,ni krivi ni dužni,iskoristili.
- stari_rastafari
#88 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Nismo mi kita uopste ja bih rek'o samo sto vazda ima to ali... ako citas nove izjave naseg vele-strucnjaka, mislim da sam opravdano skeptik i strah me je da opet ne budemo kitasto postavljeni pa da svi izgledaju ko kite mlohave na terenu...
- Šibicar
#89 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ne čitam jarane,ne pada mi napamet,ja sam rekao poslije Brazila da ga nikad u životu ne želim vidjeti a kamoli čitati njegove umotvorine.Znaš šta je najgore,što mu ta kitasta taktika nikad dobrog nije donijela,kad god je pokušao eksperimentisati sa njom uvijek je bio debakl,al' on isto mazga gura po svom,valjda da bi nešto nekom dokazao ili sam sebi pojma nemam.Pa majmune izvedi najbolje igrače,normalnu postavu i normalno ih poredaj po terenu kao u prijtaljeskim sa Meksama i sa Slonovima,al' jok on hoće nazor da bude neki fudbalski genije a samo se ukupava sve više zajedno sa burazovim igračima spremnim za prodaju nekad...nekom...možda....
Koja ono bi definicija ludosti,kad čovjek radi uvijek istu stvar a očekuje drugačije rezultate....
Koja ono bi definicija ludosti,kad čovjek radi uvijek istu stvar a očekuje drugačije rezultate....
- Laplace
#90 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ne, to je ono "bolje vrabac na grani nego golub u ruci"stari_rastafari wrote:Ma to Pape namjerno ba, da bude uzbudljivije... Nije to to kad pobjedis sve tekme... Bolje vrabac u ruci, nego golub bezzeBosanski_kralj wrote:Ja vjerujem u igrače, problem je Sušić. Ni trun povjerenja u njega nemam, poslije ovih posljednjih par utakmica.Logovan wrote: Nikako. Ostali iz grupe imaju Mourinhe, Fergusone, itd.
Ako odemo na Euro, nebitno bili prvi, drugi ili treći, nemojte pisati kako ste vjerovali u reprezentaciju, bla, bla i slično ovome. Ustvari, znam da hoćete, možda ne ti ali dosta njih.
Da je neki solidan trener na našoj klupi siguran sam da bi se rutinski plasirali na EP. Ovako sa Sušićem na čelu, odlazak na Ep je pod velikim znakom pitanja.Ja sam siguran da je on namjerno zijanio od Kipra pa da nas ovi ostali podcjene
*Inače, originalnabposlovica glasi :"Boje vrabac u ruci nego golub na grani", ali mi uvijek poslovnice prilagođavamo sebi.
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
- Edin H.
#91 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
House wrote:6 bodEva
Bolje 6, nego 3, pa mozda i 2
- stari_rastafari
#92 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Izvini, jbg, mislio sam da je sarkazam ocigledan...Laplace wrote:Ne, to je ono "bolje vrabac na grani nego golub u ruci"
*Inače, originalnabposlovica glasi :"Boje vrabac u ruci nego golub na grani", ali mi uvijek poslovnice prilagođavamo sebi.
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
@Sibicar
Ja sam izgleda jedan od mnogih mazohista... ne mogu a da ne citam, a kad procitam da se ibretim
- pirmin
#93 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Gubimo od Welsa, dobijamo Belgiju.
3 boda na kontu
, Pape Ivan Pavle III izlazi na presicu i postavlja pitanje...
"Ko je dido?!"
Rayban-ke na ocima neminovne.
3 boda na kontu
"Ko je dido?!"
Rayban-ke na ocima neminovne.
- Jack Be Nimble
#94 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
2:0 v Vels
3:2 v Belgija
3:2 v Belgija
- jeza u ledja
#95 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Mi smo kita, a oni su picke. Jebacemo ih.Šibicar wrote:Nismo mi tol'ka kita,ali smo kitasto bili postavljeni na terenu protiv Kipra što su oni,ni krivi ni dužni,iskoristili.
- Šibicar
#96 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Jebeno je ako smo kita a karnu nas k'o Kiprani,šta onda?jeza u ledja wrote:Mi smo kita, a oni su picke. Jebacemo ih.Šibicar wrote:Nismo mi tol'ka kita,ali smo kitasto bili postavljeni na terenu protiv Kipra što su oni,ni krivi ni dužni,iskoristili.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#97 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
pa samose nadat da kaseta stigne na vrijeme, al s istom postavom i bojom dresova ko što će igrati protiv nas + da je isti selektor inaće se ne pika da se ne bi Forrest iznenadio kako je Balo brz i igrao bez bekova i odbrane i def. veznog a sa 3 napadača
-
todd_smith
#98 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Pozitiva da Ramsey nece igrati 
- jeza u ledja
#99 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
To se moze desiti samo ako se ponovo postavimo supacki.Šibicar wrote:Jebeno je ako smo kita a karnu nas k'o Kiprani,šta onda?jeza u ledja wrote:Mi smo kita, a oni su picke. Jebacemo ih.Šibicar wrote:Nismo mi tol'ka kita,ali smo kitasto bili postavljeni na terenu protiv Kipra što su oni,ni krivi ni dužni,iskoristili.
- Šibicar
#100 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Što jes' jes'.