Tako je, ovo sve neke lažne moraliste i fanovi Mozarta.detroit-mercy wrote:Ima dobre picetine u spotujebes ostalo
.
Jedini ispravan post na temi.
Tako je, ovo sve neke lažne moraliste i fanovi Mozarta.detroit-mercy wrote:Ima dobre picetine u spotujebes ostalo
.
Pa ne baca svoje, u sustini.dezurni_ucenik wrote: Ne znam kako ovakvim likovima nije zao bacati pare na snimanje spotova i pjesama kad to niko ziv ne slusa.
Bas.Al eto,kako se Meši kao jednom ekonomisti isplati bacanje para na gluposti.dječak sa šibicama wrote:Pa ne baca svoje, u sustini.dezurni_ucenik wrote: Ne znam kako ovakvim likovima nije zao bacati pare na snimanje spotova i pjesama kad to niko ziv ne slusa.
OldMayor wrote:Evo mali remixZoooovi ga Pape, ionako nam fali napadaca...ima fni zamah tikvom.
Ukoliko Dzenan zeli da ovo ubaci u spot i bude manje ofiran, nek mi se javi na pp.
dezurni_ucenik wrote:Gif je![]()
.
Ne znam kako ovakvim likovima nije zao bacati pare na snimanje spotova i pjesama kad to niko ziv ne slusa.
zahvaljujuci ovoj temiP308 wrote:dezurni_ucenik wrote:Gif je![]()
.
Ne znam kako ovakvim likovima nije zao bacati pare na snimanje spotova i pjesama kad to niko ziv ne slusa.
bgm, skoro 19.000 pregleda za par dana....
Iker C wrote:A da proba kao fudbaler ima dobar trzaj glavom kao nekad Larson.
Kakav Larsson, ovo je u rangu Kluiverta i TrezeguetaIker C wrote:A da proba kao fudbaler ima dobar trzaj glavom kao nekad Larson.
It_is_a_Leclerc wrote:Čekajte. Lik je napisao Halidu "Sevdah da se dogodi", a sebi kupio Hayru...
I vi meni hoćete reći da mu je babo vrhunski ekonomista ?
Naravno da tata placa, ulaze covjek sad jel to rentabilno ili ne...hoce li mu se vratiti ulozeno, jebi ga Tajo je ekonomsti valjda je nasao neku racunicuMilloni wrote:Mene zabrinjava shta ce biti kada pochne da se igra ljekara..... Tata sigurno i to placa...