McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Moderator: anex
- karanana
#76 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
kakav bombasticn naslov.
mada su i ovi neki spltkarosi sa ovim mcdonaldsom. pa valjda se prvo nadje i pripremi drugi prostor pa se onda radi preseljenje uz minimalnu pauzu u radu. ali hajd....njihovi milioni za franshizu...znaju sta i kako.
mada su i ovi neki spltkarosi sa ovim mcdonaldsom. pa valjda se prvo nadje i pripremi drugi prostor pa se onda radi preseljenje uz minimalnu pauzu u radu. ali hajd....njihovi milioni za franshizu...znaju sta i kako.
-
Samo_nesto
#77 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
oklen mcd u ferhadiji?Bodkin wrote:netacno. onaj u ferhadiji ubi pare. onaj kod avaza posluje negativno ali ce ostatimuminovic wrote:McD ima franšizu u BiH, dakle moze propast samo imalac franšize nikako multimilijarderska kompanija.
McD ne moze ostat u BiH, s obzirom da se u dobrom restoranu moze lijepo rucat za 10-20 KM znaci komotno teletina, biftek, ramstek i slicno, dok za te pare ne mozes pristojno da jedes u McD a unjeo si u sebe smece.
Cevapi (super jelo) u BiH je cijene McD burgera, to se ne moze poredit.
BiH ce mozda imat kapacitet za Mcd za jedno 20-40 godina.
- Jack Be Nimble
#78 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Jadna majka onome koji mora da izabere da li ce za rucak MCD ili cevap.
McD/ostali fast foods dobro zaradjuju u inostrantsvu ali im posao opada u Americi. U zadnjih 10 godina fast food je pala na niske grane zajedno sa cigarama i kokakolom/pepsijem.
McD/ostali fast foods dobro zaradjuju u inostrantsvu ali im posao opada u Americi. U zadnjih 10 godina fast food je pala na niske grane zajedno sa cigarama i kokakolom/pepsijem.
- Šveđanin
#79 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Znam kad sam bio u Sarajevu, navratio u mek, a wc u podrumu.. jel to onaj u centru?
Skickat från min iPhone via Tapatalk
- karanana
#80 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
to je taj u ferhadiji.Šveđanin wrote:Znam kad sam bio u Sarajevu, navratio u mek, a wc u podrumu.. jel to onaj u centru?
- Šveđanin
#81 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Bogami naroda je puno tamo. A bio sam ujutro i navece. O cemu pricate vi?
Vecinom djeca i roditelji, tinejdzeri i stranci.
Vecinom djeca i roditelji, tinejdzeri i stranci.
- karanana
#82 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
moguce je da onaj u nedzaricima (ili nedjaricima?) ne radi dobro a vjerovatno ima veci kapacitet od onog u ferhadiji. odem dole ponekad i samo neka djecica jedu sladoled ili piju kafice. slabo se ko truje menijem.
- avetinja
#83 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Ne vjerujem da će se skroz povući iz BIH. Ali kada malo bolje pogledaš taj McDonalds je dobro radio prvih nekoliko mjeseci, jer su svi htjeli da se pohvale da su bili tamo, da su jeli, da budu viđeni. A sada rijetko ko jede tamo. Zašto plaćati nešto što stoji zamrznuto 50 godina i to u maloj količini sa velikom cijenom. Zar nije bolje otići na ćevape, hamburger, pizzu... pa se najesti kao čovjek, a ne popuniti šupljine u zubima. 
-
Bodkin
#84 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
onaj u gradu. moze li tako?Samo_nesto wrote:oklen mcd u ferhadiji?Bodkin wrote:netacno. onaj u ferhadiji ubi pare. onaj kod avaza posluje negativno ali ce ostatimuminovic wrote:McD ima franšizu u BiH, dakle moze propast samo imalac franšize nikako multimilijarderska kompanija.
McD ne moze ostat u BiH, s obzirom da se u dobrom restoranu moze lijepo rucat za 10-20 KM znaci komotno teletina, biftek, ramstek i slicno, dok za te pare ne mozes pristojno da jedes u McD a unjeo si u sebe smece.
Cevapi (super jelo) u BiH je cijene McD burgera, to se ne moze poredit.
BiH ce mozda imat kapacitet za Mcd za jedno 20-40 godina.
ne radi ali ipak ostaje zbog uslovakaranana wrote:moguce je da onaj u nedzaricima (ili nedjaricima?) ne radi dobro a vjerovatno ima veci kapacitet od onog u ferhadiji. odem dole ponekad i samo neka djecica jedu sladoled ili piju kafice. slabo se ko truje menijem.
- mayab
#85 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Ja bas prije petnaestak dana prolazio kroz Tuzlu, i rekoh mogla bi kafa za popiti u voznji, u autu, i do MCD-a, e tamo valja parkirati podalje od restorana, pa po kafu, itd.
Tako da ako sada bude sa drive inom, to nije glupo, barem sa mog stanovista
Tako da ako sada bude sa drive inom, to nije glupo, barem sa mog stanovista
-
tec
#86 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Obožavam kako se ljudi ovdje pale na neprovjerenu provalu jednog histeričnog balavca koji zivi u Holandije.
I čak traže razloge zašto se zatvara. 
-
Samo_nesto
#87 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
sto stalno govorite fehadija? zar ono nije titova?karanana wrote:moguce je da onaj u nedzaricima (ili nedjaricima?) ne radi dobro a vjerovatno ima veci kapacitet od onog u ferhadiji. odem dole ponekad i samo neka djecica jedu sladoled ili piju kafice. slabo se ko truje menijem.
- karanana
#88 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
bojkotujemo tita. hocemo ferhadiju do bicakcica.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#89 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Ja baš sad to htjedoh da napišem. Titova.Samo_nesto wrote:sto stalno govorite fehadija? zar ono nije titova?karanana wrote:moguce je da onaj u nedzaricima (ili nedjaricima?) ne radi dobro a vjerovatno ima veci kapacitet od onog u ferhadiji. odem dole ponekad i samo neka djecica jedu sladoled ili piju kafice. slabo se ko truje menijem.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#90 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Vaso Miskin Crnikaranana wrote:bojkotujemo tita. hocemo ferhadiju do bicakcica.
-
Samo_nesto
#91 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Pa duze je bila Vaso Miskin nego Ferhadija, Ferhadija bila samo 4 godine al hajd sad_BataZiv_0809 wrote:Vaso Miskin Crnikaranana wrote:bojkotujemo tita. hocemo ferhadiju do bicakcica.
-
Bodkin
#92 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Dobro titova. Navika jer je sve u gradu ferhadija. To sto su majmuni od politicara podijelilu ulicu da se ne zamjere ni jednim ni drugim je sranje
Sent from my Lumia
Sent from my Lumia
- Ma.Le.Na
#93 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
cesto odem u onaj u nedzaricima
ako nije pun onda je polupun
nikad nije bio prazan
ako nije pun onda je polupun
nikad nije bio prazan
- OldMayor
#94 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Problem je sto je onaj restoran ogroman, pa i kad je 20 ljudi unutra izgleda ko da nema niko.karanana wrote:moguce je da onaj u nedzaricima (ili nedjaricima?) ne radi dobro a vjerovatno ima veci kapacitet od onog u ferhadiji. odem dole ponekad i samo neka djecica jedu sladoled ili piju kafice. slabo se ko truje menijem.
Ja nekad navratim na kafu, sladoled, frape i uvijek ima raje. Nije krcato, ali ima raje.
Jbg nisu ni vani puni 24/7, ali eto kod nas ljudi kontaju doso McD pa treba bit krcat, da ne mos proc.
Da oni posluju lose, davno bi oni zatvorili, nije to GRAS, nego privatna firma. Ako ne radi, zatvaraj. Nece investitor cekat previse. Tako da sam ja siguran da oni dobro rade.
- OldMayor
#95 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Cevapi i McD je isto. Junk food.TheMule wrote:Naravno da MCD ne moze ni primirisati ascinicamaSSemir wrote:mozda nisi ti, ali piskaraju ovdje po ovoj temi kako MCD smece hrana ne moze biti ni blizu nasim fast foodovima i ascinicama..
Prvo: krompirusa nije bila zamrznuta 5 godina pa nabrzaka ispecena za 60 sekundi.
Drugo: Kupi Mcd, donesi kuci i ostavi 2 sata da se ohladi, pa brobaj. Uradi to isto sa cevapima. Napisi ovdje razliku
Cevap je pun masnoce i soli i zato je i ukusan. Nije sigurno ukusan zato jer je pun vitamina i vlakana.
Uzmi jbt komad zemlje, nakrkaj ga masnocacama, kilom soli pa ces vidjet kako je ukusno.
Mislim i ja vise volim cevape, ali dajte ba pustite tu suplju.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#96 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Pa ja je i dalje zovem Vase MiskinaSamo_nesto wrote:Pa duze je bila Vaso Miskin nego Ferhadija, Ferhadija bila samo 4 godine al hajd sad_BataZiv_0809 wrote:Vaso Miskin Crnikaranana wrote:bojkotujemo tita. hocemo ferhadiju do bicakcica.
- Dr. Kuca
#97 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Sto zatvaraju? Vala je i smece tesko.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#98 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Dobro druze priznaj gresku jbt pa nije krivicno djelo neznanje ulica u SarajevuBodkin wrote:Dobro titova. Navika jer je sve u gradu ferhadija. To sto su majmuni od politicara podijelilu ulicu da se ne zamjere ni jednim ni drugim je sranje
Sent from my Lumia
Nisu majmuni nista ovdje podijelili (ali da su majmuni i da su cirkus napravili tu se slazemo), kako ti govoris, nego Titova je od Marijin Dvora do Vjecne Vatre. Tu se ulica racva u dvije-desno je Vase Miskina ili sad Ferhadija, a lijevo Mulamustafe Basekije, sto je prije takodjer bila Titova.
-
frngla
#99 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Šta zna .... šta je Titova, a šta Ferhadija 
-
Naslovnica
#100 Re: McDonalds zatvara sve restorane po BiH
Ne vidim zašto toliko negativnosti prema McD, fakat smo čudan narod.
Kome smeta McD i kome se gadi njihova hrana, ne treba da ide tamo i kraj priče.
Ako se meni gade kojekakve čevabdžinice po gradu koje izdaju svaki deseti račun, sa krajnje sumnjivim higijenskim uslovima i još sumnjivijim namirnicama koje koriste, tamo ne idem i to je to.
To što će desetine ljudi dobiti otkaze ako se zatvori McD, o tome slabo ko razmišlja?
Šta je sa dobavljačima, koliko znam tu je umiješano mnogo domaćih dobavljača, pogotovu povrća.
Elem, šta god da bude-biće, ali ovoliko negativnosti i ovakvi negativni stavovi, fakat smo fuj narod.
Kome smeta McD i kome se gadi njihova hrana, ne treba da ide tamo i kraj priče.
Ako se meni gade kojekakve čevabdžinice po gradu koje izdaju svaki deseti račun, sa krajnje sumnjivim higijenskim uslovima i još sumnjivijim namirnicama koje koriste, tamo ne idem i to je to.
To što će desetine ljudi dobiti otkaze ako se zatvori McD, o tome slabo ko razmišlja?
Šta je sa dobavljačima, koliko znam tu je umiješano mnogo domaćih dobavljača, pogotovu povrća.
Elem, šta god da bude-biće, ali ovoliko negativnosti i ovakvi negativni stavovi, fakat smo fuj narod.