Ja bih majicu napravio sa prijetecim crvenim slovima SOCIJALNO KABAST hehehehehSaian wrote:meshchini da je zoch samo malo socijalno kabast, a venoZna laka na obarachui eto nesporazuma, ovdje bi neki rollback dobro dosao, samokazem
Remi (karte)
- ZOCH
#76 Re: Remi (karte)
- VenomousV
#77 Re: Remi (karte)
more bit bidneSaian wrote:meshchini da je zoch samo malo socijalno kabast, a venoZna laka na obarachui eto nesporazuma, ovdje bi neki rollback dobro dosao, samokazem
- Saian
#78 Re: Remi (karte)
TM ol ovr det shitZOCH wrote:Ja bih majicu napravio sa prijetecim crvenim slovima SOCIJALNO KABAST hehehehehSaian wrote:meshchini da je zoch samo malo socijalno kabast, a venoZna laka na obarachui eto nesporazuma, ovdje bi neki rollback dobro dosao, samokazem
- Saian
#79 Re: Remi (karte)
nije ni ovo loshe, al nije za majicepashasolidni wrote:bolje reci,predijelio jeSaian wrote:meshchini da je zoch samo malo socijalno kabast, a venoZna laka na obarachui eto nesporazuma, ovdje bi neki rollback dobro dosao, samokazem
da mu pisemo petobanku?
- Danguba
#80 Re: Remi (karte)
...i kako covjek da se skoncentrise na igru kada vas prvo mora smirivati...ja bi vec karte bacio 
- ZOCH
#81 Re: Remi (karte)
Od livadica i manijaka se ne napravi kvalitetniji offtopic #samokazemSaian wrote:nije ni ovo loshe, al nije za majicepashasolidni wrote:bolje reci,predijelio jeSaian wrote:meshchini da je zoch samo malo socijalno kabast, a venoZna laka na obarachui eto nesporazuma, ovdje bi neki rollback dobro dosao, samokazem
da mu pisemo petobanku?
- Saian
#82 Re: Remi (karte)
ZOCH wrote:Od livadica i manijaka se ne napravi kvalitetniji offtopic #samokazemSaian wrote:
nije ni ovo loshe, al nije za majice
hahahahah znao sam ja da si ti neka stara lija,
livadic, kako je ono islo
najbolesniji (redach smajlija) ikad
- Saian
#84 Re: Remi (karte)
stan' sekund da se prebrojim, hm, hm hm (ovo ja brojim), ne moze, nista, ajmo dalje 
-
NeenaSa
#85 Re: Remi (karte)
Ajmeeeeeeeeeeee
'Naci @Zoch, starac

'Naci @Zoch, starac
- ZOCH
#86 Re: Remi (karte)
Glede i unatoc ovog remija, dobro je dok si u minusu i to
@VenomousV: izvinjavam se duboko
Budite mi veseli
P.S. bio je i onaj ake sa otoke, sad ih ima 200
laku noc

@VenomousV: izvinjavam se duboko
Budite mi veseli
P.S. bio je i onaj ake sa otoke, sad ih ima 200
laku noc
-
omar little
#87 Re: Remi (karte)
forumska gerijatrija ovdje 
ontopic
obozavam remi, nisam igrala sto godina.
ontopic
obozavam remi, nisam igrala sto godina.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#88 Re: Remi (karte)
"Haj mi nabaci kartu, uf posrem ti se u ruke... od tebe nema nista... "
Mene je stari tamo negdje kad mi je bilo 12 god. naucio, isto me i saha nauci kad sam imao 5, mada nisam ni to igrao ima god. i godina!
Mene je stari tamo negdje kad mi je bilo 12 god. naucio, isto me i saha nauci kad sam imao 5, mada nisam ni to igrao ima god. i godina!
- Saian
#89 Re: Remi (karte)
pa kad se otvaras, kazes Bjezhanova majka nikad zaplakala nije, a stari kad ga nece, ustane sa stolice il dze vec sjedi, pa ode popije gutljaj vode il' ode po neku vocku pa kao oguli, kao, ako se makne s mjesta to je neki ekvivalent fortunalnom resetu
, a ova tetka jedna da ne pricham sta ona radi, to je vec voodoo
- VenomousV
#90 Re: Remi (karte)
ja sam neko vrijeme pustala jednu pjesmu na repeat jer sam uz nju uvijek dobivala 
- Zviz
#91 Re: Remi (karte)
Saian wrote:pa kad se otvaras, kazes Bjezhanova majka nikad zaplakala nije, a stari kad ga nece, ustane sa stolice il dze vec sjedi, pa ode popije gutljaj vode il' ode po neku vocku pa kao oguli, kao, ako se makne s mjesta to je neki ekvivalent fortunalnom resetu, a ova tetka jedna da ne pricham sta ona radi, to je vec voodoo
Najbrze do dobrih krata se dolazi kad se utapaju, pa na dodjeli skoro dobivas trojke, parove itd. tj. kad neko pokraj tebe mjesa a pati se
- Zviz
#92 Re: Remi (karte)
Nadam se da si imala walkman na usima, jer bi u suprotnom covjek nacisto popizdioVenomousV wrote:ja sam neko vrijeme pustala jednu pjesmu na repeat jer sam uz nju uvijek dobivala
- VenomousV
#93 Re: Remi (karte)
Zviz wrote:Nadam se da si imala walkman na usima, jer bi u suprotnom covjek nacisto popizdioVenomousV wrote:ja sam neko vrijeme pustala jednu pjesmu na repeat jer sam uz nju uvijek dobivala
popizdili su
pa sam prestala
- Saian
#94 Re: Remi (karte)
eh da jos, kad ga nece, onda ja izmijesham, a on kaze dobre su, kao dijeli, nece da sijeche ( a moze dzokera dobit, al kao bitnije mu je da prekine seriju loshih dijeljenja
), najjachi je
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#95 Re: Remi (karte)
ono kad nema otvora ni na vidiku samo cekas kad ce te neko ufatit punog , uleti dvica da valja i onda kazes jbt ricinus me otvorio.
-
pashasolidni
#96 Re: Remi (karte)
a znate li da postoji kombinacija karata,da te bilo koja karta koju povuces handira?negdje sam citao,ne mogu se sjetit kombinacije 
-
omar little
#97 Re: Remi (karte)
ja sam najvise voljela igrati sa svojim cika-mirsom (<3), hekler klasicni onaj.
"jaoo gledaj, dva dzokera ima ona se otvara, kukavice sta hand ne cekas" a njemu fali jedna karta.
"kolko dzokera to stekas a, ajde dje taj hand", "ma daaaj s kim ja igraaaam, gledaj, presaltava sta ganja, papa guza orahe, a"
cuvo one papire kad me natambura preko 1500, pa, kao, "eh, ovaj cemo mi za pisanje, samo cu ga okrenut, os ti da pises?"
oboje smo jako voljeli radovana pa kad mu dodijelim karte, ili on meni, obavezno islo "ko je napravio ovo sranje" ili kad baci neko kartu koja ti treba "e-v-o re-se-nja!"
i nije mu veceg gusta bilo nego da me ufati pune ruke s handom. kez od uha do uha. a ja pizdim.
jesam ga pozelila. <3
cuvo one papire kad me natambura preko 1500, pa, kao, "eh, ovaj cemo mi za pisanje, samo cu ga okrenut, os ti da pises?"
oboje smo jako voljeli radovana pa kad mu dodijelim karte, ili on meni, obavezno islo "ko je napravio ovo sranje" ili kad baci neko kartu koja ti treba "e-v-o re-se-nja!"
i nije mu veceg gusta bilo nego da me ufati pune ruke s handom. kez od uha do uha. a ja pizdim.
jesam ga pozelila. <3
- supercali
#98 Re: Remi (karte)
pa ako imas za handa onda ne moras imati 51Zviz wrote:Saian wrote:pa kad se otvaras, kazes Bjezhanova majka nikad zaplakala nije, a stari kad ga nece, ustane sa stolice il dze vec sjedi, pa ode popije gutljaj vode il' ode po neku vocku pa kao oguli, kao, ako se makne s mjesta to je neki ekvivalent fortunalnom resetu, a ova tetka jedna da ne pricham sta ona radi, to je vec voodoo
Najbrze do dobrih krata se dolazi kad se utapaju, pa na dodjeli skoro dobivas trojke, parove itd. tj. kad neko pokraj tebe mjesa a pati seA nema nista gore kad ih neko dobro promucka, pa dobijes sicu, stela za handa a nemas svega 38
ili dobijes a nemas ni 3x po dvije skupa te 4 duple
onda se mozes otvoriti i sa 36 ili najmanjom mogucom cifrom
-
omar little
#99 Re: Remi (karte)
da, da, ono samo rukom takne spil, kao, to je to.Saian wrote:eh da jos, kad ga nece, onda ja izmijesham, a on kaze dobre su, kao dijeli, nece da sijeche ( a moze dzokera dobit, al kao bitnije mu je da prekine seriju loshih dijeljenja), najjachi je
- supercali
#100 Re: Remi (karte)
je li ko za partiju remija negdje u nekom kaficu evo ja castim picem