Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva!

Haman

#76 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by Haman »

Struka ????? Strucni ljudi prodaju svoju strucnost za novac. Ko vise plati dobije sto zeli. Nasi strucnjaci kao prostituteke.
:-?
dalje

#77 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by dalje »

Op op
Zastoko se krenulo...

Neka se oni koji zazivaju treći entitet i Mostar kao 'stolni grad' ne raduju, neka ne likuju jer nema više ni Hrvatske vojske ni dobrovoljačkih jedinica da im pomažu.

Mi hoćemo Mostar kao jedinstven grad. I, ako Bog da, dobit ćemo ga jer neka nam pokažu na koji način misle da nam ga ne daju?

Na ovaj ili onaj način Bosna i Hercegovina će biti cjelovita zemlja.

Bosna i Hercegovina će, ako ja budem njen predsjednik i BPS u vlasti, doći na lice mjesta u ta mjesta i pokazati svoju snagu.

Ima Velež da igra pod Bijelim brijegom i ima da se na Humu iznad Mostara vijori ogromna zastava Bosne i Hercegovine.

Nismo mi lud narod da dopuštamo da hrvatski Konzum iz BiH godišnje iznese milijarde maraka, a da mi zauzvrat, ne smijemo pronijeti BiH zastavu kroz ulice u Mostaru.

Ja kao budući predsjednik Predsjendištva BiH, ako Bog da, želim formirati jaku, bošnjačku, nacionalnu politiku, napraviti snažan nacionalni front koji će definisati naš nacionalni minimum ispod kojeg nijedan predstavnik Bošnjaka, ma ko bio, nikada ne smije ići i svi se oko njega moramo okupiti.

Moj zadatak biće da reafirmišem ideju cjelovite i unitarne Bosne i Hercegovine i ojačam državnost naše zemlje na svakom njenom strateškom mjestu. Idem na Unu, Drinu, na Savu, u Neum, tamo zastave Bosne i Hercegovine moraju biti visoko podignute

Bosna i Hercegovina će biti cjelovita država koja će radi ekonomskih, historijskih, geografskih, infrastrukturalnih, privrednih i svih drugih poveznica i prilika morati ići ka svom unitarizmu.

Bosna će biti država, bolje im je neka to svi prihvate s mirom jer nas je, Bošnjaka, 4.000.000 u zemlji i dijaspori i mi našu zemlju ne damo, a uz nas je i 500.00 Srba i Hrvata koji Bosnu i Hercegovinu vide kao svoju zemlju i rade za nju.

http://dnevno.hr/vijesti/regija/130924- ... atima.html
gepard_

#78 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by gepard_ »

mom komandantu moj glas . Tito i Sefer i Allah Bog !!!!!!!!!
Innovation

#79 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by Innovation »

sulejman1 wrote:Sefer Halilović je Radončićev dost

Image
. Bio je pripadnik Armije BiH od 1992. do 1993. godine, kao član Kabineta Sefera Halilovića, načelnika Štaba vrhovne komande.
gepard_

#80 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by gepard_ »

Innovation wrote:
sulejman1 wrote:Sefer Halilović je Radončićev dost

Image
. Bio je pripadnik Armije BiH od 1992. do 1993. godine, kao član Kabineta Sefera Halilovića, načelnika Štaba vrhovne komande.
ovo je tema o seferu a ne o radoncicu . tvoj SDA je smijenio naseg komndanta na zahtjev agresora . Franjo Tudjman je naredio tvom Aliji da smijeni Sefera . Sefer borac za jedinstvenu i nedjeljivu i cjelovitu i unitarnu BiH bez usatasa i cetnika sa gradjnima koji vole i postuju ovu drzavu bez obzira kojem se bogu mole . Dakle on je sijnjen a na njegovo mjesto dolazi debeli Rasim koji ce samo klimati glavom SDA u koji pravi fildzan od drzave . Vase vrijeme je isteklo gospodo izdajnici . Bosna Bosancima a HDZ SDS SDA SNDS u od srca zelim ZATVOR a nekima protjerivanje iz BiH ! Doci ce dan kada ce Bosna zivjeti a njeni dusamni trunuti .
gepard_

#81 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by gepard_ »

radoncic mi se gadi ali ima tema o njemu . ne znam sta pokusavas . tako je to jeftino . tako bijedno . dezavuirati sefera
tako sto ces postaviti sliku radoncica i reci ,, ovo su zemljaci ,,

post scriptum
radoncic ima vee sa seferom isto koliko Al Pacino i Dzon Travolta imaju veze sa Al Caponeom
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#82 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by crysis »

MnogoJaki wrote:Samo glup čovjek i redovan čitalac Avaza može reci da se država branila u rovovima i vojnim jedinicama. Ni onaj sto je čuvao grad policajac nije bio na liniji, ali je ucestvovao u odbrani. Tako i diplomatija, savjetnici, ministri, premijer, članovi Predsjedništva, kuharice u narodnim kuhinjama. Nije bio Bakir u rovovima, ali je učestvovao u odbrani na svoj način, bio je jedan od boljih Alijinih savjetnika. Loše su vas Sefer i Radončić nasavjetovali i obrazovali.

Sefer je imao komandnu odgovornost i poziciju operacijama, nije ucestvovao u njima. - Lahko je rukovoditi - rekao bi ti da je umjesto Sefera na njegovom mjestu bio neki nesandžaklija.

Sjedi - jedan. Vidimo se u augustu. Do tada tišina i zagrijati stolicu.
najvece pomjeranje linija prema neprijatelju je bilo kad je sefer bio komandant, pa zamalo neupade u siroki brijeg al valjda sin babu nasavjetova pa se morade povuć.
jadni sefer samo gledo s prozora generalstaba kako se brani grad i drzava.
fuuuj smetljari još imate obraza po braniteljima pljuvat.
lasta2

#83 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by lasta2 »

za šta i odakle 30000 KM?

gepard_

#84 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by gepard_ »

crvenebrigade wrote:I da se razumijemo. Sefer Halilovic nema apsolutno nikakve sanse ni da bude izabran u Savjet Mjesne zajednice a kamoli u Predsjednistvo Bosne i Hercegovine. :D

barem nece ici u zatvor zbog pljacke , nece biti odgovran za ratne zlocine ( vec oslobodjen svih smicalica i podmetanja ) i nece biti protjeran iz drzave za veleizdaju kao mnogi drugi iz SDS SDA HDZ SSNDS .
gepard_

#85 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by gepard_ »

MnogoJaki je napisao/la:
S
amo glup čovjek i redovan čitalac Avaza može reci da se država branila u rovovima
i vojnim jedinicama. Ni onaj sto je čuvao grad policajac nije bio na liniji, ali je ucestvovao u odbrani. Tako
i diplomatija, savjetnici,
ministri, premijer, članovi Predsjedništva, kuharice u narodnim kuhinjama. Nije bio Bakir u rovovima, ali je učestvovao u odbrani na svoj način, bio je jedan od boljih Alijinih savjetnika. Loše su vas Sefer i Radončić nasavjetovali i obrazovali.

Sefer je imao komandnu odgovornost i poziciju operacijama, nije ucestvovao u njima. - Lahko je rukovoditi - rekao bi ti da je umjesto Sefera na njegovom mjestu bio neki nesandžaklija.

Sjedi - jedan. Vidimo se u augustu. Do tada tišina i zagrijati stolicu.
samo bezobrazan covjek i gnjida SDA moze reci da drzavu nisu branili borci Armije BOSNE I HERCEGOVINE u rovovima nego su to radili dipomatija i savjetnici . Odlican primjer jednog diplomate koji je branio BiH je njen ministar vanjskih poslova . Muhamed Sacirbegovic zavi Mo Sacirbay , covjek koji ne zna bosanski jezik , covjek koji je trosio drzavne pare na kurve dok su borci ginuli u patikama sa tri metka na rasplaganju . covjek koji je spavao u najboljim hotelima , putovao po svijetu kurvao se sa parama BiH . Covjek koji je bio tu samo zato sto mu je babo bio sa Alijom mladi i nadobudni musliman . . Covjek koji je po instrukcijama mladih muslimana i slicnog olosa iz SDA vec u Grckoj a pogotovo u Zenevi ( prije daytona ) potpisao i aminovao genocidnu tzv RS . Covjek koji je isto tako nesto htio dati tudjmanu . Covjek koji je nosio rukavicu da ne pobjegne , u New Yorku , jer BiH podigla optuznicu protiv njega zbog zloupotrebe polozaja i pronevjeru novca . covjek koji je rekao da se nece vratiti u biH jer ne vjeruje sudskim organima BiH . Tako nesto je izjavio jedino Dodik . Covjek koji je dosao iz Amerike da nam napravi rezervat od 20 % za jarane svog oca . Covjek koji nikad nije ni pomoslio ni da zivi ni u cijeloj ni u mini fildzan BiH . Covjek koji je za kradju i izdaju nagradjen tako sto se u Sarajevu jedna ulica zove po njegovoj materi a ta zena je zadnji put vidila bosnu 1954 kada su kao drzavni neprijatelji jugosalavije pobjegli u ameriku . Bas nas odbarni ta tvoja diplmacija u picku materinu .
weredsf

#86 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by weredsf »

gepard_ wrote:radoncic mi se gadi ali ima tema o njemu . ne znam sta pokusavas . tako je to jeftino . tako bijedno . dezavuirati sefera
tako sto ces postaviti sliku radoncica i reci ,, ovo su zemljaci ,,

post scriptum
radoncic ima vee sa seferom isto koliko Al Pacino i Dzon Travolta imaju veze sa Al Caponeom
Obojica bi trebali biti kandidati sa one strane Drine
Last edited by weredsf on 31/08/2014 10:23, edited 1 time in total.
sinuhe

#87 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by sinuhe »

Alija i Haris su za ovu dvojicu boraca-politicara(Zeljka i Sefera) sto se isticu izmislili politiku.
gepard_

#88 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by gepard_ »

sinuhe wrote:Alija i Haris su za ovu dvojicu boraca-politicara(Zeljka i Sefera) sto se isticu izmislili politiku.
vidi se golim okom . njihovu drzavu mozes proci biciklom za 20 minuta i vidjeti vise mezara nego li zivih ljudi . vise gladnih nego sitih . vise namrgodjenih nego veselih . samo se djeca smiju dok malo ne porastu . i vide ovo sto sam napisao . u udri petama prema zapadu . to je rezultat harisa i alije . nije svako pobjegao od karadjica i bobana . nije , ima ih koji su pobjegli od od ovih tvojih . sto su izmislili politiku . bez navodnika jer ono sto su oni radili u politici doslovno je nesto novo , novi patenet . kao sto i sam rekao izmisljotina ! od medjunarodno priznate R BiH napraviti rezervat bijede i korupcije pljacke i drumskih razbojnika moze samo neko ko je izmislio politiku .
weredsf

#89 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by weredsf »

gepard_ wrote:
sinuhe wrote:Alija i Haris su za ovu dvojicu boraca-politicara(Zeljka i Sefera) sto se isticu izmislili politiku.
vidi se golim okom . njihovu drzavu mozes proci biciklom za 20 minuta i vidjeti vise mezara nego li zivih ljudi . vise gladnih nego sitih . vise namrgodjenih nego veselih . samo se djeca smiju dok malo ne porastu . i vide ovo sto sam napisao . u udri petama prema zapadu . to je rezultat harisa i alije . nije svako pobjegao od karadjica i bobana . nije , ima ih koji su pobjegli od od ovih tvojih . sto su izmislili politiku . bez navodnika jer ono sto su oni radili u politici doslovno je nesto novo , novi patenet . kao sto i sam rekao izmisljotina ! od medjunarodno priznate R BiH napraviti rezervat bijede i korupcije pljacke i drumskih razbojnika moze samo neko ko je izmislio politiku .
Samo ti dignu rucku ko Sefer i sve ce proci :D
P.S. Kada vidis Sefera reci mu da je rat zavrsio
gepard_

#90 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by gepard_ »

zasto bi ja rekao seferu da je rat zavrsio kada ja takodje mislim da nije zavrsio . u stvari tek pocinje . rat protiv onih koji su zapoceli rat 91 tek dolazi . rat protiv svih onih koji su dijelili drzavu , raseljavali , ubijali i pljackali tek dolazi . optuznice zatvor za bandu nacinalisticku i fasticku . toga se vi svi bojite tamo u aDzu , SDS SSDNS SDA
weredsf

#91 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by weredsf »

gepard_ wrote:zasto bi ja rekao seferu da je rat zavrsio kada ja takodje mislim da nije zavrsio . u stvari tek pocinje . rat protiv onih koji su zapoceli rat 91 tek dolazi . rat protiv svih onih koji su dijelili drzavu , raseljavali , ubijali i pljackali tek dolazi . optuznice zatvor za bandu nacinalisticku i fasticku . toga se vi svi bojite tamo u aDzu , SDS SSDNS SDA
To ti govorim :-) :-)
gepard_

#92 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by gepard_ »

ti pojma nemas sta govoris .
Hafis

#93 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by Hafis »

gepard_ wrote:zasto bi ja rekao seferu da je rat zavrsio kada ja takodje mislim da nije zavrsio . u stvari tek pocinje . rat protiv onih koji su zapoceli rat 91 tek dolazi . rat protiv svih onih koji su dijelili drzavu , raseljavali , ubijali i pljackali tek dolazi . optuznice zatvor za bandu nacinalisticku i fasticku . toga se vi svi bojite tamo u aDzu , SDS SSDNS SDA
Daj ne seri.
Idi uhvati nešto mlado, plavo, po mogućnosti i prsato, pa se istresi. Da vidiš razlike.
muzicar_iz_parka

#94 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by muzicar_iz_parka »

Kad će mobilizacija? :roll:
weredsf

#95 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by weredsf »

muzicar_iz_parka wrote:
Kad će mobilizacija? :roll:
Kad Sefer podigne sapu :D :D
arslanbey

#96 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by arslanbey »

vidim sefer nosi palestinski sal..svidja mi se novi imidz :bih:
VjecitiStudent

#97 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by VjecitiStudent »

Nažalost, Sefer je još samo jedna u nizu dimnih zavjesa.
Čim se mrvica vlasti osvoji, to izgleda ovako
Asim Džambasović, bivši ministar za boračka pitanja Kantona Sarajevo (KS) koji je podnio ostavku iz "privatnih razloga", nije, marta ove godine, htio dati saglasnost na sastav boračkih komisija kojeg mu je sastavila njegova politička opcija, Bosanskohercegovačka patriotska stranka - Sefer Halilović (BPS). Najprije mu je, čitamo iz onoga što je poslao predlagačima, zasmetalo da ima previše komisija (25), te da će zbog toga "biti na udaru sa svih strana"!

Potom je, analizirajući sastav komisija, primijetio kako je Zaim Backović, član BPS-a i poslanik u Skupštini KS-a, predložen u članstvo devet komisija, njegova supruga Sabina (ekonomista) i sin Faris (pravnik) u po dvije komisije! Potom Semir Halilović, sin osnivača BPS-a, u osam komisija, Senad Trako i Davut Zaljević u devet, Medina Delalić (novinar) u pet komisija.
weredsf

#98 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by weredsf »

VjecitiStudent wrote:Nažalost, Sefer je još samo jedna u nizu dimnih zavjesa.
Čim se mrvica vlasti osvoji, to izgleda ovako
Asim Džambasović, bivši ministar za boračka pitanja Kantona Sarajevo (KS) koji je podnio ostavku iz "privatnih razloga", nije, marta ove godine, htio dati saglasnost na sastav boračkih komisija kojeg mu je sastavila njegova politička opcija, Bosanskohercegovačka patriotska stranka - Sefer Halilović (BPS). Najprije mu je, čitamo iz onoga što je poslao predlagačima, zasmetalo da ima previše komisija (25), te da će zbog toga "biti na udaru sa svih strana"!

Potom je, analizirajući sastav komisija, primijetio kako je Zaim Backović, član BPS-a i poslanik u Skupštini KS-a, predložen u članstvo devet komisija, njegova supruga Sabina (ekonomista) i sin Faris (pravnik) u po dvije komisije! Potom Semir Halilović, sin osnivača BPS-a, u osam komisija, Senad Trako i Davut Zaljević u devet, Medina Delalić (novinar) u pet komisija.
Ma naravno, pa Seferova zena je u upravnom odboru zavoda zdravstvenog osiguranja KS, uprvnom odbozu zavoda za alkoholizam i toksikomaniju i jos par komisija u zavodu, Sabina Backovic je clan komisije za esencijalnu listu KS i clan upravnom odbora Psihijatrijske bolnice
Malo nas je ali smo dobro rasporedjeni.... :D
Freamon Lester

#99 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by Freamon Lester »

Sefer hrabro istupa. Mogao bi vrlo lako zasjesti u fotelju pored ovih beskicmenjaka. Generalski nema sta... :izet:
muzicar_iz_parka

#100 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva

Post by muzicar_iz_parka »

arslanbey wrote:vidim sefer nosi palestinski sal..svidja mi se novi imidz :bih:
Jel se to fura na Jaser Arafata?
Post Reply