Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kakav Kozarac? Hocete li satorsko naselje organizovati u Sarajevu ko onomad za Srebrenicu? Doboj? U Doboju 90% Srba... i to tvrdih.
[/quote]
...nego de ti meni objasni sta je sa Brckom,Kozarac i Doboj su u drugoj fazi rahat patnje ..
nego ti spomenu da se za tri sata iz hrvatske u srbiju...sad znamo ono seseljevo"Karlobag-Karlovac -Virovitica" taman za tri sata,na to je on mislio.mada mislim ako dodik pokusa krenut marticevim putem,nece mu trebat ni dva sata do srbije
Brcko je distrikt.
Neka Brcaci vide sta ce i kako ce. Nije nase da se petljamo.
Mislio je i Alija da ce sredinom 1992. imati suverenu RBiH pa mu nestade i suvereniteta i RBiH.
Znaci odustalo se od Brckog....Alija sto je mislio danas ima,vihori se ispred OUN...nego ono sto je karadzic mislio,danas se zamotava u dajper i baca u Hasko smece
ebem ti drzavu koju pravi radovan pisonja i ratko seronja i to u zatvoru
Brcko je distrikt.
Neka Brcaci vide sta ce i kako ce. Nije nase da se petljamo.
Mislio je i Alija da ce sredinom 1992. imati suverenu RBiH pa mu nestade i suvereniteta i RBiH.
Znaci odustalo se od Brckog....Alija sto je mislio danas ima,vihori se ispred OUN...nego ono sto je karadzic mislio,danas se zamotava u dajper i baca u Hasko smece
ebem ti drzavu koju pravi radovan pisonja i ratko seronja i to u zatvoru
Ma kakav, ne vijori. Nema vise ljiljana, ukinuti. Davno se to vijorilo ispred OUN.
Nema ni suverenosti. Mora Alijin sin Srbina i Hrvata pitati da ode do WCa.
ima nesto gore od ljiljana..ljiljane srbi bar nikad nisu ni priznali( nisu glasali za nezavisnost BIH),a sadasnju zastavu su priznali u PSBIH...kakva je takva je medjunarodno je opriznata zastava i to sa srpskim priznanjem iste ...a kad nesto prihvatis a ne zelis,znaci da si gubitnik i slabiji.. ...zajebano se je patiti u drzavi koju mrzis,bogami lakse kad je volis
Preto wrote:Pa moramo imati zastavu. Ova odradjuje posao i to joj je jedina svrha.
Nit mi smeta nit je volim.
Bitno je da su ljiljani unisteni a srpska trobojka ostala.
bravo..napredujes...vec priznajes BIH i da mora imati zastavu,da odradjuje posao...jos velis da ti ne smeta niti je volis,opet napredak,jer do koji post unazad govoris o podjeli BIH i nezavisnosti rs-a...pazi se ti balija,brzo covjeka pripitomne i navuku da bude covjek
Preto wrote:Pa moramo imati zastavu. Ova odradjuje posao i to joj je jedina svrha.
Preto, zemljace nisi ti to dobro skont'o. Ljiljani su samo za vanredne situacije - ova zvanicna zastava je za normalu.
Kada dodje vrijeme da se zastava sa ljiljanima zavijori onda ce ti se samo kazati, jos ako vidis onu sa ukrstenim macevima - biti ce to prilika da se ostvari vjekovni san "svi srbi u jednoj drzavi" - Srbiji
spreca wrote:@Proto........sta ti je ono jos nekad pisalo na pasosu? ......a sad pise samo Bosna i Hercegovina
Sad pise samo Republika Srbija.
Necu valjda BH pasos nositi da me stranci gledaju ko potencijalnog teroristu.
Zaustave li te sa strane, ha?
Ovi tvoji mi se u rusiji obraduju .........znas onaj vic kad su slovenca pitali dali bi bio hrvat,bosanac ili srbin .......e jesi vala naso ciji ces pasos uzeti .......ustvari nisi bolje ni zasluzio
bravo..napredujes...vec priznajes BIH i da mora imati zastavu,da odradjuje posao...jos velis da ti ne smeta niti je volis,opet napredak,jer do koji post unazad govoris o podjeli BIH i nezavisnosti rs-a...pazi se ti balija,brzo covjeka pripitomne i navuku da bude covjek
Pa jasno je da ce se raspasti. I ti si toga svesan samo ti je tesko da prihvatis. Kriv ti je Alija sto odmah nije potpisao raspad vec te bacio u vatru da se boris sa vjetrenjacama.
Al dok se ne raspadne mora imati neku ko fol zastavu. Kakva drzava takva i zastava, vjestacka.
vidis, to dok se ne raspadne je rastezljiv pojam... ..uz to valja pitat Alijinog sina da li je za raspad
tezak vakat, kad od neprijatelja trazis da pristane na raspad njegove kuce,a snage nemas da ga silom natjeras...
nego ti broji godine i mnozi sa 15 000,pa dokle stignes..
Ah sto su se jurisnici nasli sa obe strane pa sipaju paljbu.....nit ce RS dobit samostalnost niti ce se vratit RBiH....nego imate li vi kakvog drugog posla nego sto jedni druge provocirate...samo cekam da se jos pojavi neki hrvat pa da pocne sa srbima da podjebava bosnjake...a ovi uzvracaju sa apetitom...a sve da vas covjek sastavi nebi mogao skupit 100 E....
kamen spoticanja wrote:Samo ti preto pukni rampu na dobrinji i kod doboja pa se pozovi na iCG ili kako već
Jedan tramvaj sarajevskih shanera stigao bi na drinu za 3 sata
Ko 1992.
Pa to. ..pa da vidis neke sitne razlike u odnosu na 1992.
Pa de onda pukni rampe, ako si tako siguran u rezultate...vidis da je i ICG rek'o da stavite rampe
Hajdeee mile bekrijo, pokazi da si glavni baja Hajdeee mile ne budi p.cka
kamen spoticanja wrote:Pa de onda pukni rampe, ako si tako siguran u rezultate...vidis da je i ICG rek'o da stavite rampe
Hajdeee mile bekrijo, pokazi da si glavni baja Hajdeee mile ne budi p.cka
Nema potrebe. Nevidljive granice su najsigurnije i najjace. Znas ti dobro sta je iza Kozije cuprije.
Dzaba Kosovu barikade. Opet nisu drzava.
109 drzava je priznalo Kosovo kao nezavisnu drzavu (109 od 196).
Haman to nije dovoljno da bi u ocima nejaci bili drzava - haman je logika "nema od tog nista dok ih ne priznaju Abhazija i Osetija"
sluga_okupatora wrote:
109 drzava je priznalo Kosovo kao nezavisnu drzavu (109 od 196).
Haman to nije dovoljno da bi u ocima nejaci bili drzava - haman je logika "nema od tog nista dok ih ne priznaju Abhazija i Osetija"
Dzaba dok ih ne prizna Vijece sigurnosti UN nisu drzava.
A_A_AKCIJA wrote:
Helem, da ne dužim, nema od tog ništa. Zašto? Zato što svaki drugi stanovnik BiH, a vjerovatno i više (cca 55% Bošnjaka i ostali probosanski građani BiH) ne želi ovu tvoju priču. Ja prvi hoću da sam ravnopravan na cijelom tertoriju BiH. Trenutni Ustav mi to garantuje i ne pada mi napamet da se odreknem toga. A ti sviraj (guslaj, kako ti volja).
Upravo suprotno. Po trenutnom ustavu đaba tebi što si najbolji kandidat za neku poziciju ako je po kvotama ta pozicija rezervisana za nekog Hrvata. Zbog kvota je donesena presuda Sejdić-Finci i još mnogo presuda će tek biti doneseno. Kvote ugrožavaju prava ljudi u BiH i to jasno prepoznaju i u ICG i na mnogim drugim mjestima u svijetu. Što bude više presuda (a biće ih sve više) kvote će sve više biti identifikovane kao problem. Logično.
zavrzlama wrote:
pa problem je sto Anto iz Tuzle,treba da bude isto cijenjen kao i Anto iz Sirokog Brijega...ti bi zrtvovao Tuzlanskog hrvata,da bi hrvatu u Grudama obezbijedio teritorijalnu jedinicu zapisanu sa hrvatskim prefiksima..nista od tog ,nastavljamo rahat patnju
Potpuno besmislen post bez ikakve veze i smisla. Kako će na Antu iz Tuzle uticati to što će se spojiti SK, TK, ZDK i BPK? Umjesto u kantonu sa bošnjakom većinom živjet će u kantonu sa bošnjačkom većinom?
Hajde boga ti ne učestvuj u diskusiji ako ne razumiješ istu. Zbog sebe. Mene boli neka stvar što ti ispadaš kreten.