Vezo sta ti je baveze s vezom wrote:pomirit ce se oni vidjet cete vi
Pitanje za SVE??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#76 Re: Pitanje za SVE??
- dječak sa šibicama
#77 Re: Pitanje za SVE??
Muskarac pa da se bori... ma daj, pa nije nam Bog ego dao tek onako, pusti suplju
Salu na stranu, vezo s vezom, taman mu jos treba da je ceka godinu dvije... pa nije lud, ona se izjasnila. Nije jedina na svijetu.
Koliko ja shvatih, nije bila nimalo dvosmislena. Kraj i zbogom, nista dovidjenja.
Salu na stranu, vezo s vezom, taman mu jos treba da je ceka godinu dvije... pa nije lud, ona se izjasnila. Nije jedina na svijetu.
Koliko ja shvatih, nije bila nimalo dvosmislena. Kraj i zbogom, nista dovidjenja.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#78 Re: AW: Pitanje za SVE??
Vezo ba ne radi se ovdje u drugoj sansi, ovdje je ocigledno da ga je ona prerasla, da je vise ne zanima, da je nasla drugog (vrlo moguce jer ovakav scenario se skoro uvijek desava kada ona nadje drugog), da sa njim vise nece nista da ima.veze s vezom wrote: naopaka sam
nije ba,nego zaboravih da sam na forumu gdje niko nikad nije dobio... niti pruzio drugu sansu,izvin'te do mene je
ovdje su svi savrseni
soWi
Nisam vidjela bilo kakvu naznaku u svemu ovome da ce se ona pokajati i traziti drugu sansu, a iskreno i koji ce ti klinac neko ko ti jednom kaze "mi vise nikada necemo biti skupa ne volim te"
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#79 Re: Pitanje za SVE??
Ma našla drugog 100%, k'o što već rekoh. 
- ultima_palabra
#80 Re: Pitanje za SVE??
Šanse da se pomire su vrlo male, a i kad bi se to desilo više nikad ne bi bilo kao prije. Iz iskustva, bio sa obje strane ogradeladyblue18 wrote:Vezo ba ne radi se ovdje u drugoj sansi, ovdje je ocigledno da ga je ona prerasla, da je vise ne zanima, da je nasla drugog (vrlo moguce jer ovakav scenario se skoro uvijek desava kada ona nadje drugog), da sa njim vise nece nista da ima.veze s vezom wrote: naopaka sam
nije ba,nego zaboravih da sam na forumu gdje niko nikad nije dobio... niti pruzio drugu sansu,izvin'te do mene je
ovdje su svi savrseni
soWi
Nisam vidjela bilo kakvu naznaku u svemu ovome da ce se ona pokajati i traziti drugu sansu, a iskreno i koji ce ti klinac neko ko ti jednom kaze "mi vise nikada necemo biti skupa ne volim te"
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#81 Re: Pitanje za SVE??
Znao sam da si bio na Sjeveru!ultima_palabra wrote:Šanse da se pomire su vrlo male, a i kad bi se to desilo više nikad ne bi bilo kao prije. Iz iskustva, bio sa obje strane ogradeladyblue18 wrote:Vezo ba ne radi se ovdje u drugoj sansi, ovdje je ocigledno da ga je ona prerasla, da je vise ne zanima, da je nasla drugog (vrlo moguce jer ovakav scenario se skoro uvijek desava kada ona nadje drugog), da sa njim vise nece nista da ima.veze s vezom wrote: naopaka sam
ovdje su svi savrseni
soWi
-
Arii
#82 Re: Pitanje za SVE??
Eurosa wrote:Ja mislim da Insomnia ima pravo u vezi toga da ce se ona brzo udati.
Sto li je to tako, da se poslije raspada duge veze, ljudi obicno brzo udaju ili ozene za druge? Znam dosta slucajeva takvih.
Živa istina. Znam jedan takav par, ona njega ostavila isto nakon 7 godina, i udala se naredne godine. On se jadan sjebo evo i dan danas je nešto izgubljen, ni tamo ni vamo. (izvuci pouku: brzo je zaboravi
Oću reći, ako je ona tako odlučila (a još ste i mjesecima "klimavi") ti tu ništa ne možeš, osim da sačuvaš dostojanstvo i što prije nastaviš dalje. Ako je njen stav da treba da prekinete zauvijek, zauzmi i ti taj stav
- JThomas
#83 Re: Pitanje za SVE??
zato što to sve ona strana koja ostavlja vrlo detaljno isplanira. a ostavlja zato što misli da može bolje i što se vidi sa nekim "jačim". raskid najčešće i dođe kad se "kapariše" taj neko "jači".Eurosa wrote:Ja mislim da Insomnia ima pravo u vezi toga da ce se ona brzo udati.
Sto li je to tako, da se poslije raspada duge veze, ljudi obicno brzo udaju ili ozene za druge? Znam dosta slucajeva takvih.
naravno, često dođe i do zajeba, jer se i najbolji plan izjalovi, a naročito kad su ljudske emocije u pitanju...
- ultima_palabra
#84 Re: Pitanje za SVE??
Pogotovo žene se znaju držati za jednu lijanu, sve dok prelazak na drugu nije skroz siguran.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
-
Arii
#86 Re: Pitanje za SVE??
pa malo bi joj sigurno zasmetalo da je on na to njeno "ikad" dgovorio sa "i meni tako odgovara, ali nisam znao kako da ti kažem"JThomas wrote:zato što to sve ona strana koja ostavlja vrlo detaljno isplanira. a ostavlja zato što misli da može bolje i što se vidi sa nekim "jačim". raskid najčešće i dođe kad se "kapariše" taj neko "jači".Eurosa wrote:Ja mislim da Insomnia ima pravo u vezi toga da ce se ona brzo udati.
naravno, često dođe i do zajeba, jer se i najbolji plan izjalovi, a naročito kad su ljudske emocije u pitanju...
- JThomas
#87 Re: Pitanje za SVE??
bi zasmetalo na egoističnoj osnovi, ali ne bi spriječilo transfer. ako se plan ne izjalovi, ona se udaje za šest mjeseci do godinu, za nekoga bitno boljeg imovnog stanja od postavljača teme.
- Capajebo
#88 Re: Pitanje za SVE??
joj nemojte me vise stvarno 
- fidoremilienko
#89 Re: Pitanje za SVE??
Našla je drugog 100%.
- JThomas
#90 Re: Pitanje za SVE??
ma nije ovo lijepo, znam, al' je tako.
-
Arii
#91 Re: Pitanje za SVE??
pa to je bitno, ako je ona njega tako lako odjebala, onda ako ništa neka i on glumi hladnokrvnost,transfer je neminovan, hahaha (šalim seJThomas wrote:bi zasmetalo na egoističnoj osnovi, ali ne bi spriječilo transfer. ako se plan ne izjalovi, ona se udaje za šest mjeseci do godinu, za nekoga bitno boljeg imovnog stanja od postavljača teme.
za drugi dio evo ne znam
-
sweet_sin
#92 Re: Pitanje za SVE??
skupi ti sebe, to sto ti je od tebe ostalo, i hrabro kreni dalje. pojavit ce se sigurno neka nova!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- KPNCTNJAH
#94 Re: Pitanje za SVE??
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#95 Re: Pitanje za SVE??
Saraj'va mi nisam. 
- KPNCTNJAH
#96 Re: Pitanje za SVE??
Sarajevom se kune i laze... ccc... nisam ni ja oba mi Osima
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#97 Re: Pitanje za SVE??
hehe pičko
U zadnjih 10 godina jednom suzu pustio i to u Podgorici.
U zadnjih 10 godina jednom suzu pustio i to u Podgorici.
- KPNCTNJAH
#98 Re: Pitanje za SVE??
Cuj zadnjih 10 godina, to fol nisi plakao kad ti u osnovnoj uzmu pare za uzinu
U Podgorici izgubio nevinost, pa tad? Ili mislis na nasu tekmu
Da ne bude sve offtopic, ona ima drugog...
U Podgorici izgubio nevinost, pa tad? Ili mislis na nasu tekmu
Da ne bude sve offtopic, ona ima drugog...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#99 Re: Pitanje za SVE??
Tekmu kretenu. 
Što bih plak'o za vrijeme gubljenja nevinosti? Mislim nevin sam još uvijek, samo pitam da znam.
Meni niko nije uzim'o pare, ja sam zdobrinje rodom.
Što bih plak'o za vrijeme gubljenja nevinosti? Mislim nevin sam još uvijek, samo pitam da znam.
Meni niko nije uzim'o pare, ja sam zdobrinje rodom.
- McMoy
#100 Re: Pitanje za SVE??
ultima_palabra wrote:Pogotovo žene se znaju držati za jednu lijanu, sve dok prelazak na drugu nije skroz siguran.
Trica s parkinga!