Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Joey Tribbiani
#77 Re: Sarajevski derbi
Ma dobro, znalo se dobit i kad smo tanji nego ikad bili...pa se malo i janjos nasekira za evropu
U nedostatku omiljene nam teme o najboljoj i najzanimljivijoj ligi na svijetu, izvlače se stare...
Ali ste ispali smiješni ovdje...morate priznat
U nedostatku omiljene nam teme o najboljoj i najzanimljivijoj ligi na svijetu, izvlače se stare...
Ali ste ispali smiješni ovdje...morate priznat
-
Max Bunker
#78 Re: Sarajevski derbi
Samo jednu stvar da kazem. Zadnjih par dana, slusam razne price i od ovih sa Grbavice, ali i od ovih mojih Pitara. Kada saslusam te price, prosto se najezim, koliko primitivizma i debilizma ima u tim pricama. Normala je rivalstvo, normala je jarana koji navija za ove sa Grbavice
zajebavati narednih ihihi vremena, zbog poraza od Sarajeva, isto kao sto je njemu normalno a mene dovodi do ludila, kada izgubi Sarajevo od njih pa se krijem, da ga ne sretnem. Normala su i opklade izmedju nas...sve je to car derbija i neke sarajevske furke. Samo mi nije normalna ta neka, INSTANT mrznja, koju su "doveli" u derbi ljubitelji filmova "Green Street Hooligans" i "The Football Factory" i papci sa strane, koji ne mogu shvatiti da je veca draz i MERAK, od namlacivanja momka koji navija za protivnicku ekipu, situacija da ga mozes zahebavati radi poraza njegovih.
Zato, nemoj da dozvolimo papcima i primitivcima, da nam uzmu sto je nesta nase i sto je u neku ruku, dusa Sarajeva. Neka pobjedi bolji a Sarajevo osvoji tri boda taj dan
Zato, nemoj da dozvolimo papcima i primitivcima, da nam uzmu sto je nesta nase i sto je u neku ruku, dusa Sarajeva. Neka pobjedi bolji a Sarajevo osvoji tri boda taj dan
-
LSD
#79 Re: Sarajevski derbi
sve fino i lijepo napisano (s cime se slažem apsolutno), nema se šta dodati ni oduzeti... osim zadnje recenice koja je nidje vezeMax Bunker wrote:Samo jednu stvar da kazem. Zadnjih par dana, slusam razne price i od ovih sa Grbavice, ali i od ovih mojih Pitara. Kada saslusam te price, prosto se najezim, koliko primitivizma i debilizma ima u tim pricama. Normala je rivalstvo, normala je jarana koji navija za ove sa Grbavicezajebavati narednih ihihi vremena, zbog poraza od Sarajeva, isto kao sto je njemu normalno a mene dovodi do ludila, kada izgubi Sarajevo od njih pa se krijem, da ga ne sretnem. Normala su i opklade izmedju nas...sve je to car derbija i neke sarajevske furke. Samo mi nije normalna ta neka, INSTANT mrznja, koju su "doveli" u derbi ljubitelji filmova "Green Street Hooligans" i "The Football Factory" i papci sa strane, koji ne mogu shvatiti da je veca draz i MERAK, od namlacivanja momka koji navija za protivnicku ekipu, situacija da ga mozes zahebavati radi poraza njegovih.
- Baltazar_khan
#80 Re: Sarajevski derbi
Jeste li spremni?

- smoki_choko
#82 Re: Sarajevski derbi
17-0 
iduci vikend sarajevski i beogradski derbi. koja koincidencija
iduci vikend sarajevski i beogradski derbi. koja koincidencija
-
LSD
#83 Re: Sarajevski derbi
Znaci, bice metkovanje po starom dobrom obicaju...komšinice su se uzbudile, navlažile i spremne za akciju...mora im se udovoljiti, red je.
-
Bordolini
#84 Re: Sarajevski derbi
U zadnje vrijeme nam je realizacija losija strana, neko ce za sve to morati iskihat...ko li Boze?
idealna ste zrtva da vas potopimo...0:3 
- smoki_choko
#85 Re: Sarajevski derbi
da ko li Boze, iskihace te se vi od silnih suza koje cete proliti
u iducu nedelju kad vas budem handrili 
- dobar_ti?
#86 Re: Sarajevski derbi
Sve zavisi, ako igrači Sarajeva budu Ćuli pjesmu sa sjevera, sve je moguće.
Sad najozbiljnije, Sarajevo je smijurija od ekipe i uopšte ne sumnjam u pobjedu
Sad najozbiljnije, Sarajevo je smijurija od ekipe i uopšte ne sumnjam u pobjedu
-
elSaik
#87 Re: Sarajevski derbi
Joj Argentinaca, nisu ni svjesni da ih Švabo čeka. 4:1. Ovo 1 - Šeha autogol.
-
Cafe Camargue
#88 Re: Sarajevski derbi
najteže je osvojiti već upisana tri boda
a na grbavici nikad nije bilo lako igrati
vazda se levati nalože

a na grbavici nikad nije bilo lako igrati
vazda se levati nalože
-
north
#89 Re: Sarajevski derbi
Zar nije Brko i prošle sezone isto čekao??? Stanite u red nebudite nestrpljivielSaik wrote:Joj Argentinaca, nisu ni svjesni da ih Švabo čeka. 4:1. Ovo 1 - Šeha autogol.
O pobjedi na tribinama je suvišno komentarisati, kvota na HZ 1,10
- strong69
#90 Re: Sarajevski derbi
Koliko li ce nam karata dati na Grbavici? Sta mislite da bojkotujemo

- ganjeta
#91 Re: Sarajevski derbi
strong69 wrote:Koliko li ce nam karata dati na Grbavici? Sta mislite da bojkotujemo![]()
Onoliko koliko vas je bilo juce na hadisonu mozda malo vise
Last edited by ganjeta on 17/10/2010 11:55, edited 1 time in total.
-
north
#92 Re: Sarajevski derbi
Pa pravi navijači ako im se da malo skuplja karta i ograniči broj mjesta, odmah stupaju u štrajk i bojkotuju, ha ja, nema labavostrong69 wrote:Koliko li ce nam karata dati na Grbavici? Sta mislite da bojkotujemo![]()
Znači samo ako nam karta bude 5 maraka i daju nam prostor od jedno 4-5 hiljada na sjeveru, idemo,u suprotnom yok
- ganjeta
#93 Re: Sarajevski derbi
Naravno da smo pravi navijaci...nece se niko bogatiti preko nasih ledja
.To je pokusao onaj bjednik gracic dok je bio na presjednickoj funkciji u manjem sarajevskom prvoligasu,i zna se kako je prosao.
- Magarece_godine
#94 Re: Sarajevski derbi
Mi hocemo svi da udjemo na stadionnorth wrote:Pa pravi navijači ako im se da malo skuplja karta i ograniči broj mjesta, odmah stupaju u štrajk i bojkotuju, ha ja, nema labavostrong69 wrote:Koliko li ce nam karata dati na Grbavici? Sta mislite da bojkotujemo![]()
![]()
Znači samo ako nam karta bude 5 maraka i daju nam prostor od jedno 4-5 hiljada na sjeveru, idemo,u suprotnom yok
Invazija na golubarnik .... Jedva cekam da vidim kad im Pixi pocne lomiti kicme
- JThomas
#95 Re: Sarajevski derbi
a jel ove godine namješten derbi, šta kaže provjereni momak sa tribine?
- ganjeta
#96 Re: Sarajevski derbi
Ja jedva cekam da Kerla pocne nekom lomiti nogice 
- Magarece_godine
#97 Re: Sarajevski derbi
To je onaj iz Herte ?ganjeta wrote:Ja jedva cekam da Kerla pocne nekom lomiti nogice
- ganjeta
#98 Re: Sarajevski derbi
Ma ubio se za crnogorce,odbojkase vjeruj miMagarece_godine wrote:To je onaj iz Herte ?ganjeta wrote:Ja jedva cekam da Kerla pocne nekom lomiti nogice![]()
![]()
-
adnan_hz
#99 Re: Sarajevski derbi
kazu da je blekic sredio 5 penala za sarajevo. i da cemo dati dva gola iz ofsajda...JThomas wrote:a jel ove godine namješten derbi, šta kaže provjereni momak sa tribine?
- JThomas
#100 Re: Sarajevski derbi
eh, da je obraza k'o što nije neki (mnogi) bi poslije zadnjeg derbija na grbavici okačili tastature o klin, ali avaj...