IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post Reply

ZA KOGA ĆETE GLASATI 12. OKTOBRA 2014. ZA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH IZ FBiH?

Poll ended at 12/10/2014 23:08

BUDIMIR ŽIVKO - SPP
3
1%
CERIĆ MUSTAFA - Nezavisni kandidat
31
7%
ČOVIĆ DRAGAN - HDZ BiH
28
6%
HADŽIOMEROVIĆ BAKIR - SDP BiH
64
14%
HALILOVIĆ SEFER - BPS-Sefer Halilović
19
4%
IZETBEGOVIĆ BAKIR - SDA BiH
69
15%
RADONČIĆ FAHRUDIN - SBB BiH-Fahrudin Radončić
19
4%
RAGUŽ MARTIN - HDZ 1990
68
15%
SULJAGIĆ EMIR - DF-Željko Komšić
125
28%
Ostali kandidati
21
5%

Total votes: 447

It_is_a_Leclerc

#76 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by It_is_a_Leclerc »

Gledam rezultate ankete, a u glavi mi samo onaj "Kemin dekret" :D
johntra

#77 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by johntra »

Mnogi zaboravljaju što je Bakirova mater ležala u zatvoru, da se bogdo obogatila...nego, bila žrtva tadašnjeg rukovodstva preduzeća...ali eto, teško od tog epiteta pobjeći...
vivaldi

#78 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by vivaldi »

JoseMujica wrote:Pa tom je malom Bakiru borba protiv korupcije s majčinim mlijekom došla
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a budale majko mila sto me nasmija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GaizkaMendieta

#79 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by GaizkaMendieta »

Nekako Martin Raguž izgleda najbolji izbor iz više razloga. Umjeren političar iako bi se, obzirom na stranku iz koje dolazi i ono što ta stranka temelji dalo misliti da se radi o krajnje desno orijentiranom političaru. Dodatno ga favorizujem zato što je jedini njegov konkurent D. Čović. Raguž u svojim nastupima nema nekih teških riječi, a ako se nešto misli graditi onda trebaju takvi ljudi.
Što se tiče bošnjačkog člana meni nije baš tako vesel izbor. u startu otpadaju Fahro, Bakir I. i reis efendija. Za ove ostale ima još vremena da vidimo
wolf07

#80 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by wolf07 »

Drinski wrote:
wolf07 wrote: Tacno je to da se pojam Bosnjak ne moze poistovjetiti s pojmom musliman (dakle vjernik) medjutim, cime se to podrazumijeva?
Ajd ne trolaj, čovjek to i govori.
Pa kojim gestom onda on pokazuje da Bosnjak nije isto sto i musliman???? Ako mu je dokaz u prilog toj tezi odluka da ne bude Bosnjak stvarno ne znam sta je onda dokazao? Ja bas mislim da je trebalo da uradi suprotno, registruj se nacionalno kao Bosnjak, a onda eto ti vjera i jezik na raspolaganju pa pisi sta hoces ko ti brani. Ja stvarno ne razumijem zbog cega je to tako tesko razumjeti gdje je EMIR SULJAGIC napravio "gresku u koracima"?!

Citava zbrka na popisu i jeste vidjena prvenstveno zbog tacke - nacionalnost!!!! Jedino nacionalnost figurira kao bitna stavka u politickom smislu, nas Ustav tretira nacionalnu pripadnost pojedinaca u zakonodavnoj, sudskoj i izvrsnoj vlasti a ne njihovu vjersku pripadnost ili jezik kojim se sluze jer za vjeru te nigdje niko ne pita a jezik je po defaultu B-H-S u svim institucijama. Otud smatram da njegova kljucna greska i jeste to sto se de facto odrekao nacionalne odrednice Bosnjak ne ulazeci u to kakva su njegova vjerska ubjedjenja a sa jezikom je svakako i napravljena sprdacina na podrucju cijele ex-YU. Sad kad se na izbore za clana Predsjednistva pokusava ugurati kao Bosnjak to smatram krajnje nekorektnim s njegove strane, a mislim da u isti kos ide i Bakir H., mada se potonji nije po mom sjecanju nije tako eksplicitno odredio u javnosti po pitanju vlastite nacionalne pripadnosti. Suma-sumarum, niko nije tjerao Suljagica da javno kaze sta je po nacionalnosti, ali ako je to vec ucinio neka sad snosi posljedice te svoje odluke i neka izvoli i ponasa se tako.

Sta mislis koja bi tek frka bila da se on recimo sad pocne praviti da je Hrvat, sta bi HDZ napravio tek od toga. A po mom misljenju vise argumenata ima da se kaze da je Emir Suljagic Hrvat nego Bosnjak zbog ocitih razloga. A ti sad opet reci kako trolam ili da pisem gluposti, a ima i zescih uvreda ako ti je bas do toga.
Heller

#81 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by Heller »

Komično je ovo, al Suljagić, Raguž ili poništavanje listića, pa isplivace nesto do Oktobra. :lol: :lol: :lol: :lol:
Man of steel

#82 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by Man of steel »

It_is_a_Leclerc wrote: 200 miliona investicija ? Dajte jednu ?! I objasnite kako je Bakir utjecao na privlačenje istih ?
Utjecaj ?! Kojeg je to visokog zvaničnika susreo Izetbegović ? (Ne računamo posjete u Sarajevu)
Ne daje saopćenja ?! Really ?!
Arapski Al Shidi i 119 miliona maraka stranog kapitala je ušlo u državu zahvaljujući investitorima za čiji dolazak je najzaslužniji Bakir Izetbegović.

Turski kredit od 100 miliona eura sa jeftinim kamatama namjenjen povratnicima u RS je zasluga Bakira Izetbegovića.

Za nedavno otvorenu tvornicu u Maglaju i prije par mjeseci u Zvorniku se zasluge mogu pripisati Izetbegoviću kao i za organizovanje biznis foruma u Sarajevu sa tajkunima iz arapskih zemalja.

Ovo su samo neke od stvari koje sam ja čuo preko medija i zapamtio pa je vrlo vjerovatno da sam propustio još koju.

Sad mi ti daj podatak šta je to Željko Komšić uradio u proteklih 8 godina svog mandata kao član predsjedništva?
Last edited by Man of steel on 16/07/2014 00:28, edited 1 time in total.
wolf07

#83 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by wolf07 »

Meni je od svega najnejasnija stvar kako ljudi ovdje ozbiljno pricaju o pojedinim kandidatima bez uzimanja u obzir da neki od njih naprosto svojomo pojavom ne dolaze u obzir da budu birani na tu dužnost ma kako vama to izgledalo. Pa jbt. jel vi stvarno možete da zamislite Bakira H. kao šefa države, nekoga ko VODI DIJALOG sa drugim državnicima a da pri tome nema gard kao da su mu došli u "60 minuta"???? A što se tiče kulture dijaloga i ukupnog dojma nije ni Suljagić daleko! E kad nekog od ove dvojice zamislim na čelu države onda stvarno ne vidim problem ni da nam Dušanka Majkić bude Miss BiH! :D
putokaz1

#84 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by putokaz1 »

Za Izetbegovića glasat će SDA djedovi i nene te omladina koja ih uvodi, selo
Hadžiomerovića SDP te istinski komunisti,grad
Radončića samo SBB ovci
Suljagića bivši SDP ovi,DF ovci i SDU ,grad
Halilovića BPS
SBIH hmmmm koga li će oni podržat?
Cerića neki vjernici,selo
Ostale neznam možda niko
wolf07

#85 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by wolf07 »

putokaz1 wrote:Za Izetbegovića glasat će SDA djedovi i nene te omladina koja ih uvodi, selo
Radončića samo SBB ovci
Halilovića BPS
Ostale neznam možda niko
Razumijem logiku koju slijedis ali mislim da to ipak nece biti bas tako uprosceno. Zasto mislis da Ceric i Izetbegovic npr nece dobiti i znacajan dio glasova u gradskim sredinama isto kao sto i pojedini ljudi na selu isfrustrirani svim i svacim jedva cekaju da zaoukruze Hadziomerovica jer je on svima njima rek'o....
Mister Yes

#86 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by Mister Yes »

Što se tiče bošnjačkog člana Predsjedništva mislim da je tu Izetbegović siguran. Ko glasa za SDA uvijek glasa za SDA i to je stabilno biračko tijelo. Oni koji ne mogu očima smisliti SDA sada će imati čak 5 ozbiljnih kandidata (za razliku od prošlih izbora kada su bila samo 2) tako da će se taj dio koji mrzi SDA rasparčati na 5 dijelova i Izetbegović je siguran 100%.

Dakle, što se mene tiče, tu bošnjačku listu neću ni gledati jer tu se sve zna.

Ali što se tiče hrvatskog člana Predsjedništva tu mogu pomoći da ne bude Čović već Raguž. Znači moj glas ide Ragužu 100%.
Havatar

#87 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by Havatar »

Drinski wrote:
wolf07 wrote:Mislim da stvari treba pravilno poredati da bi se dao smislen odgovor.

1. Suljagic - ako je prijavljen kao stanovnik RS-a postavlja se veliko pitanje da li on uopste moze da se kandiduje kao clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka jer RS daje clana Predsjednistva iz reda Srba!!!!! Dakle, ili je "1.mart" ujdurma u kojoj imenovani nije uopste ozbiljno ucestvovao osim sto je hajcao druge, nesto nije uredu sa njegovom kandidaturom u pravnom smislu kao sto se vidi iz gore navedenog boldiranog dijela. Pored toga, ako je navedeni gospodin javno rekao da ga niko ziv ne moze ubijediti da se izjasni kao BOSNJAK (a jeste, i o tome ima video zapis), otkud mu moralno i svako drugo pravo da se kandiduje u Predsjednistvo drzave ovakve kakva je, a po njenim vazecim zakonima nema mjesta za u Predsjednistvu ko nije Bosnjak ili Hrvat iz F BiH ili Srbin iz RS, kraj price! To ne znaci da se ja slazem s tim rjesenjem, samo konstatujem sta jeste u nasim zakonima i nista drugo.
Mislim da se ovaj nije trebao kandidovati, ali ti si brate mili navaljao gluposti:
- dovoljno je da od maja bude prijavljen u FBIH, uostalom, Tihić je isto tako radio a i Fahro iz Crne gore, pa glasacima nije smetala ta činjenica;
- nije rekao da nije Bosnjak, nego da se pojam Bosnjaka svodi samo na Muslimana vjernika,
- osim toga, otkud sada prica da samo BHS moze biti u PRBIH, tamo ce biti onaj koga narod izabere, a nezadovoljnici imaju pravu da se obrate CIK-u i EVrop.sudu, a i ja samo konstatujem sta je u skladu sa nasim zakonima, a osbito sa sadasnjom praksom Evrop.suda za ljud.prava (sada se postavlja pitanje, koje je bitnije za pravnike, moze li nacionalni sud BIH (pa i CIK) odbiti da primjenjuje odredbe Ustava protivne EKLJP (i ovoj odluci iz Strazbura) i dozvoliti svima da se kandiduju, jer neki pravnici smatraju da mogu).
On nije samo rekao da nije Bosnjak nego je rekao da ce Bosnjacima biti najveci problem i sad takvog izabrati za bosnjackog clana predsjednistva bi bila najveca glupost .
arslanbey

#88 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by arslanbey »

putokaz1 wrote:Za Izetbegovića glasat će SDA djedovi i nene te omladina koja ih uvodi, selo
Radončića samo SBB ovci
Halilovića BPS
Ostale neznam možda niko

Zaboravio si da vecinu u Sarajevu,Zenici,Bihacu,bosnjackom djelu Mostara ima-SDA

sve su to najveci gradovi bosnjacki

jedini grad koji se slaze s tom tvojom predrasudom je TUZLA,jedini
Havatar

#89 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by Havatar »

GaizkaMendieta wrote:Nekako Martin Raguž izgleda najbolji izbor iz više razloga. Umjeren političar iako bi se, obzirom na stranku iz koje dolazi i ono što ta stranka temelji dalo misliti da se radi o krajnje desno orijentiranom političaru. Dodatno ga favorizujem zato što je jedini njegov konkurent D. Čović. Raguž u svojim nastupima nema nekih teških riječi, a ako se nešto misli graditi onda trebaju takvi ljudi.
Što se tiče bošnjačkog člana meni nije baš tako vesel izbor. u startu otpadaju Fahro, Bakir I. i reis efendija. Za ove ostale ima još vremena da vidimo
To kad bi nebosnjaci birali ko ce biti bosnjacki clan
Havatar

#90 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by Havatar »

arslanbey wrote:
Radončića samo SBB ovci
Halilovića BPS
Ostale neznam možda niko

Zaboravio si da vecinu u Sarajevu,Zenici,Bihacu,bosnjackom djelu Mostara ima-SDA

sve su to najveci gradovi bosnjacki

jedini grad koji se slaze s tom tvojom predrasudom je TUZLA,jedini
I Trnovo
itekako

#91 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by itekako »

Man of steel wrote:
It_is_a_Leclerc wrote: 200 miliona investicija ? Dajte jednu ?! I objasnite kako je Bakir utjecao na privlačenje istih ?
Utjecaj ?! Kojeg je to visokog zvaničnika susreo Izetbegović ? (Ne računamo posjete u Sarajevu)
Arapski Al Shidi i 119 miliona maraka stranog kapitala je ušlo u državu zahvaljujući investitorima za čiji dolazak je najzaslužniji Bakir Izetbegović.

Turski kredit od 100 miliona eura sa jeftinim kamatama namjenjen povratnicima u RS je zasluga Bakira Izetbegovića.

Za nedavno otvorenu tvornicu u Maglaju i prije par mjeseci u Zvorniku se zasluge mogu pripisati Izetbegoviću kao i za organizovanje biznis foruma u Sarajevu sa tajkunima iz arapskih zemalja.

Ovo su samo neke od stvari koje sam ja čuo preko medija i zapamtio pa je vrlo vjerovatno da sam propustio još koju.

Sad mi ti daj podatak šta je to Željko Komšić uradio u proteklih 8 godina svog mandata kao član predsjedništva?

super si ti to... ali bi bilo ok da se postavi pitanje sta je sa Sarabonom, Hidrogradnjom, Vranicom, Energoinvestom, Sarajevskom pivarom, Klasom, Krivajom, Natronkom, Vega Fruitom, Agrokomercom, UPIjem i inim drugim kompanijama koje su nestale ili su totalno pokradene ili su prodane za 1marku SDA poslusnicima.
taj tvoj pulen je cijelo to vrijeme bio tu i vodio aktivnu ulugu u krcmljenju svega vrijednog sto je ova drzava imala a danas nema!

s druge strane, o famoznom biznismenu Al Shidiju pisu iskljucivo BH portali, dok s druge strane Google o tom covjeku ne zna nista izuzev informacija koje se spremaju i plasiraju iz BiH. Neko ko ima "milione" bi trebao biti poznat na internetu barem na neki nacin.
s pravom sumnjam da su Bristol, SCC, Bosmal i drugi "reprezentativni" objekti "izgradjenim stranim kapitalom" zapravo objekti izgradjeni NASIM NOVCEM skupljenim kroz donacije u proteklih dvadeset godina a plasirane i oprane od strane
"malezijskih studenata".
Drinski

#92 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by Drinski »

Man of steel wrote: Turski kredit od 100 miliona eura sa jeftinim kamatama namjenjen povratnicima u RS je zasluga Bakira Izetbegovića.
ja znam da je ovaj kredit dijeljen notarima, jer je muz notarke neka fora u OO SDA.
itekako

#93 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by itekako »

malo je degutantno u kontekstu nekog uspjeha spominjati novac dobijen kroz kreditne linije.

banke nisu merhamet kuce niti one novac dijele. taj novac ce biti vracen kao i kamata na njega.
nije to sadaka nego haram!
itekako

#94 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by itekako »

big-d wrote:
itekako wrote:

super si ti to... ali bi bilo ok da se postavi pitanje sta je sa Sarabonom, Hidrogradnjom, Vranicom, Energoinvestom, Sarajevskom pivarom, Klasom, Krivajom, Natronkom, Vega Fruitom, Agrokomercom, UPIjem i inim drugim kompanijama koje su nestale ili su totalno pokradene ili su prodane za 1marku SDA poslusnicima.
.
Ja nisam Bakirovog advokat, medjutim nije li Vranica riknula zbog gubitaka na Fahrinom tornju?
izmedju ostalog i zbog toga.
da SDA nije radila na nacin kako je radila, danas bi Fahro Radoncic bio pekar sa zavrsenom Likovnom akademijom.
Dozer

#95 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by Dozer »

Man of steel wrote: Arapski Al Shidi i 119 miliona maraka stranog kapitala je ušlo u državu zahvaljujući investitorima za čiji dolazak je najzaslužniji Bakir Izetbegović.
Jel' ovo neka zajebancija...? Arapski Al Shidi i 119 miliona NJEGOVIH maraka? To su, sreco moja, sve pare od raznoraznih donacija koje je SDA, sa Izetbegovicima na celu, pokrala tokom i nakon rata (za preko 7 milijardi DEM donacija pristiglih u BiH do 2000. se nikad nije saznalo gdje su zavrsile), a koje su cuvane na raznoraznim off-shore racunima sirom svijeta (Kipar i Kajmani su najcesci "sefovi" za tu lovu). Danas se te pare ponovo uvlace u BiH kroz kojekakve paravane tipa Al Shidi (Al Shidi ima par miliona svoje love, ali je u arapskom svijetu on samo mali mis u tom smislu, a pogotovo nema kapital koji se ovdje spominje), a stvarni vlasnik svega je Bakir, a uz njega je i Hare (inace, ova dvojica su danas glavni neimari u KS i iza vecine novih objekata, sto stabenih, sto poslovnih, sto kombinovanih, stoje upravo njih dvojica kao finansijeri. Naravno, iz sjene)
Koliko povratnika je dobilo taj novac i koliko ih se uopste vratilo u RS? Imena, lokacije, iznosi...bilo sta?
Te tvornice su zaposlile - koliko ljudi? Biznis forum je dao - kakve rezultate?
Puno toga si ti propustio...
- Nigdje nas nije obrukao, na nacin tipa - doveo ja svog havera mesara na visoki politicki sastanak, da s turskim premijerom dogovori trgovinu (B.I.)
- Na svakom mogucem obracanju bilo gdje u svijetu uvijek je pricao o BiH i svim njenim gradjanima, za razliku od etno-nacionalistickih bilmeza koji uvijek i svugdje provlace samo svoj narod, a time indirektno pljuckaju po ostalim.
- Nema oraha u dzepu, a ono sto mu se spocitava je vrlo upitno.
putokaz1

#96 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by putokaz1 »

U opšini gdje sam ja
uglavnom u selima pobjedi SDA u gradu SDP
u po jednom selu sbih sbb,snsd(srpsko povratničko),hdz(većinski hrvatsko) ili nsrzb ili lds ili bps ili sdu zavisnosti ako imaju dobrog kandidata na izborima,sada ima malo df a ali zasad malo,nekad je bio i boss ili ns,a svi ovi poslije ''ili'' s tim jednim selom prođu prag ili budu na ivici istog
Sada iako Izetbegović nije popularan kao njegov otac ima ljubav prema stranci,ima infrastrukturu na selu,ima djedove i nene,ima djecu koja za 30 KM glasa 4 puta uvodeći predhodne,ima iskusne članove biračkih odbora koji znaju dopisat glasove ,prikrižat protivničke,sdp standardno stare ''Komunjare'' iz drže,Bakir H. nije bio politički aktivan,osim medijski,nije toliko popularan bar u početku,kako je nekad bio,al očekujem i bivše sdp ovce da ga zaokruže,neznam Suljagića koliko je popularan,oko njega se veže ukidanje vjeronauke,te koalicija prvi mart,ipak je anonimus u odnosu na ove predhodne,Cerić za njega će glasat možda neki vjernici,a stranka koja ga podržava a-sda je slaba,Radončić ne vjerujem da će u duši sdp ovci glasat za njega ovaj put radi toga što je kontra sda,
Havatar

#97 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by Havatar »

Dozer wrote:
- Nigdje nas nije obrukao, na nacin tipa - doveo ja svog havera mesara na visoki politicki sastanak, da s turskim premijerom dogovori trgovinu (B.I.)
- Na svakom mogucem obracanju bilo gdje u svijetu uvijek je pricao o BiH i svim njenim gradjanima, za razliku od etno-nacionalistickih bilmeza koji uvijek i svugdje provlace samo svoj narod, a time indirektno pljuckaju po ostalim.
- Nema oraha u dzepu, a ono sto mu se spocitava je vrlo upitno.
Znaci nije nista uradio za proteklih 8 godina
Dozer

#98 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by Dozer »

Ostali jesu? Sta konkretno? I sta je, uopste, on i mogao uraditi s te protokolarne pozicije?
Bodkin

#99 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by Bodkin »

Man of steel wrote:

cuj kredit je investicija :lol: i da, ako se MOGU pripisati bakiru, nema razloga da to i ne ucinimo jel tako :D
arslanbey

#100 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by arslanbey »

putokaz1 wrote:U opšini gdje sam ja
uglavnom u selima pobjedi SDA u gradu SDP
u po jednom selu sbih sbb,snsd(srpsko povratničko),hdz(većinski hrvatsko) ili nsrzb ili lds ili bps ili sdu zavisnosti ako imaju dobrog kandidata na izborima,sada ima malo df a ali zasad malo,nekad je bio i boss ili ns,a svi ovi poslije ''ili'' s tim jednim selom prođu prag ili budu na ivici istog
Sada iako Izetbegović nije popularan kao njegov otac ima ljubav prema stranci,ima infrastrukturu na selu,ima djedove i nene,ima djecu koja za 30 KM glasa 4 puta uvodeći predhodne,ima iskusne članove biračkih odbora koji znaju dopisat glasove ,prikrižat protivničke,sdp standardno stare ''Komunjare'' iz drže,Bakir H. nije bio politički aktivan,osim medijski,nije toliko popularan bar u početku,kako je nekad bio,al očekujem i bivše sdp ovce da ga zaokruže,neznam Suljagića koliko je popularan,oko njega se veže ukidanje vjeronauke,te koalicija prvi mart,ipak je anonimus u odnosu na ove predhodne,Cerić za njega će glasat možda neki vjernici,a stranka koja ga podržava a-sda je slaba,Radončić ne vjerujem da će u duši sdp ovci glasat za njega ovaj put radi toga što je kontra sda,
kao sto rekoh tvoju teoriju pobija jedno sarajevo,jedna zenica,jedan mostar i jedan bihac

ti si iz tuzle mozda :D jer to je jedini veliki grad gdje SDP vlada
Post Reply