a biće ti i jedno i drugo najopuštenije i premoćnom razlikom, nije da mi je drago zbog toga, al' sve ide u tom smjeru.Better Man wrote:Glavni cilj ovih izbora kad je u pitanju izbor člana predsjedništva BiH da se onemogući da fašisti iz HDZ-a dobiju svog člana i da s skine sponzor svih mafioza i ubica i najbolji prijatelj umrlog mafioza Ćele Bajramovića Bakir Izetbegović.
Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
- JThomas
#76 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
- _mufljuz_
#77 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
ja znam da ako se bude pitalo mog starog i staru pa vide bakirovo ime na listi, a bez mog utjecaja - ce bit zaokruzen 100%reis1 wrote:A nekad se Hadziomer slavio, cijela nacija s nestrpljenjem cekala svaki novi ponedjeljak u 20:00.
Revolucija jede svoju djecu.
a eto - da budem iskren covjek je elokventniji i pismeniji od vecine danasnjih kvazi-polu-ljudi predstavnika vlasti
- reis1
#78 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
A sjecam se ja Bakira iz rata jos, kad je glumio da je lud, da ne bi morao ic' na liniju.
Sad kad vidim, ispade i nije toliko lud bash...
(sta sam doceko majko moja, da se ovdje bez ikakvih represalija moRe pisat o Bakiru Hadziomeru, u negativnom kontextu
)
Sad kad vidim, ispade i nije toliko lud bash...
(sta sam doceko majko moja, da se ovdje bez ikakvih represalija moRe pisat o Bakiru Hadziomeru, u negativnom kontextu
- O'zone
- Globalni moderator
#79 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
A možda bi i trebalo glasat za njega 
- Man of steel
#80 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Nadam se samo da se neko neće zajebati pa umjesto Bakira izetbegovića na listiću zaokružiti ime ovog poltrončića.
-
Hafis
#81 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
S dna kace.japin_mutapi wrote:je li bakir h. bošnjak
Hadžiomerovići staro bošnjačko pleme iz Blagaja.
- reis1
#82 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ha glaso, ha ne glaso - nista se promjeniti nece!O'zone wrote:A možda bi i trebalo glasat za njega
- XXS
#83 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Pa, on nije uspio pobijediti ni na izborima za predsjednika razreda, a sada hoce drzavu da vodi.
Covjek ima zvanican papir da je mentalno neuracunljiv, a SDP ga predlaze za predsjednistvo.
Stranke, kandidata i govana.
Covjek ima zvanican papir da je mentalno neuracunljiv, a SDP ga predlaze za predsjednistvo.
-
Hafis
#84 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ne kontam ovo kume.Better Man wrote:Glavni cilj ovih izbora kad je u pitanju izbor člana predsjedništva BiH da se onemogući da fašisti iz HDZ-a dobiju svog člana i da s skine sponzor svih mafioza i ubica i najbolji prijatelj umrlog mafioza Ćele Bajramovića Bakir Izetbegović.
Kojim je to fašistima cilj onemogućiti fašiste iz HDZ-a da dobiju svog člana predsjedništva?
-
VjecitiStudent
#85 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
??????????????????
Zar Bakir H. nije popularni, nezavisni novinar?
Zar Bakir H. nije popularni, nezavisni novinar?
- O'zone
- Globalni moderator
#86 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ovo ti je bolja referenca nego da ima dva doktorata.XXS wrote:Pa, on nije uspio pobijediti ni na izborima za predsjednika razreda, a sada hoce drzavu da vodi.
- _mufljuz_
#87 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
bogumi bih ja narod citav izveo na komisijski psihijatrijski i inteligencijski testO'zone wrote:Ovo ti je bolja referenca nego da ima dva doktorata.XXS wrote:Pa, on nije uspio pobijediti ni na izborima za predsjednika razreda, a sada hoce drzavu da vodi.
- mayab
#88 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Nazalost, ljudi se iscrpljuju u diskusijama (i ne samo diskusijama) oko jedne tako nevazne funkcije kao sto je clan predsjednistva!
Zasto to ne bi bio i "hadjiomerovic"
Zasto to ne bi bio i "hadjiomerovic"
- insomnia78
#89 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Koji je sad taj HaĐiomerović?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- JThomas
#90 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
zato što niko neće glasati za njega?
-
mali_balon
#91 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ja cu glasati za njega, ko je alternativa, reJs, princ, fahro..., Svi su oni u 5deka sto bi se reklo. A trebalo bi za njega glasati da SDP jos vise potone.
Ma znaju oni da ga momacki puse, pa ko biva da ga popuse kako treba.
- pink floydd
#92 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Deset minuta mi je otvoren prozor za odgovor....al ipak sam bez teksta
sad sam s mevluuda ali opet bez ideje, kao i Zlaja čini mi se.
Žalosno je što će ovaj organizam dobiti nekoliko hiljada glasova od primitivnih, jednodiemnzionalnih i ispranih mozgova koji samo FTV fataju na viljušku i Bakir im je oličenje poštenja, inteligencije i kandidat za Pulicera (pod uslovom da znaju šta je to).
0:10
Žalosno je što će ovaj organizam dobiti nekoliko hiljada glasova od primitivnih, jednodiemnzionalnih i ispranih mozgova koji samo FTV fataju na viljušku i Bakir im je oličenje poštenja, inteligencije i kandidat za Pulicera (pod uslovom da znaju šta je to).
0:10
- shibonja
#93 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Bakire Hadziomerovicu,znam da citas ,predomisli se dok mozes 
- dormeo
#94 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Imamo listu za predsjednistvo da se za glavu fatas, a neko sa te liste treba da predstavlja BiH u vanjskoj politici:
- Fahro Radoncic - Srbijanac i mafijas koji Bosnjake pokusava uvjerit da je veci Bosnjak od njih
- Bakir Izetbegovic - od ponudjenih kandidata jedini skolovan barem po nekim normalnim standardima, ali jos uvijek u odnosu na svjetske drzavnike mala maca, minderash
- Bakir Hadziomerovic - tariguz od covjeka, novinar-placenik, drekavac bez pokrica i muzicar u pokusaju
- Sefer Halilovic - narcisoidni oficir koji je u ratu postao general, samouvjeren da je heroj i mesija, popeo se svima na glavu japajakanjem zajedno sa svojim sinom pr-ovcem
- Mustafa Ceric - jos jedan sa sindromom mesije, umjesto vjere bavio se politikom, i ogadio i jedno i drugo nazalost, izivinjenje vjernicima
- Emir Suljagic - psihopaticni kabadahijski seljak koji donekle ima rezultate kad je povratak u pitanje, ali je pitanje sta BiH dobija na celu sa jos jednom potencijalnom pukotinom, samo nam fali da na nekom sastanku sa predstavnicima EU nekom opali samar
Moja prognoza rezultata izbora za b. clana:
1. Izetbegovic
2. Ceric
3. Radoncic
4. Suljagic
5. HadziomEKSKLU...erovic
6. Halilovic
- Fahro Radoncic - Srbijanac i mafijas koji Bosnjake pokusava uvjerit da je veci Bosnjak od njih
- Bakir Izetbegovic - od ponudjenih kandidata jedini skolovan barem po nekim normalnim standardima, ali jos uvijek u odnosu na svjetske drzavnike mala maca, minderash
- Bakir Hadziomerovic - tariguz od covjeka, novinar-placenik, drekavac bez pokrica i muzicar u pokusaju
- Sefer Halilovic - narcisoidni oficir koji je u ratu postao general, samouvjeren da je heroj i mesija, popeo se svima na glavu japajakanjem zajedno sa svojim sinom pr-ovcem
- Mustafa Ceric - jos jedan sa sindromom mesije, umjesto vjere bavio se politikom, i ogadio i jedno i drugo nazalost, izivinjenje vjernicima
- Emir Suljagic - psihopaticni kabadahijski seljak koji donekle ima rezultate kad je povratak u pitanje, ali je pitanje sta BiH dobija na celu sa jos jednom potencijalnom pukotinom, samo nam fali da na nekom sastanku sa predstavnicima EU nekom opali samar
Moja prognoza rezultata izbora za b. clana:
1. Izetbegovic
2. Ceric
3. Radoncic
4. Suljagic
5. HadziomEKSKLU...erovic
6. Halilovic
- mO k3
#95 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
E to ti se zove demokratijakamen spoticanja wrote:Strasno
Druga najjaca probosanska partija kandiduje klauna za drzavotvorno najvazniju poziciju
Toliko o znacaju institucija ove drzave za crvene kmere
- kamen spoticanja
#96 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Doduse od 16 mogućih, zlatkov kandidat uzeo je 9 glasova na glavnom odborumO k3 wrote:E to ti se zove demokratijakamen spoticanja wrote:Strasno
Druga najjaca probosanska partija kandiduje klauna za drzavotvorno najvazniju poziciju
Znas koliki je to demokratski pomak za crvene kmere...heeej 7 ih je bilo protiv
- mO k3
#97 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Većinakamen spoticanja wrote:Doduse od 16 mogućih, zlatkov kandidat uzeo je 9 glasova na glavnom odborumO k3 wrote:E to ti se zove demokratijakamen spoticanja wrote:Strasno
Znas koliki je to demokratski pomak za crvene kmere...heeej 7 ih je bilo protiv
Ma ovo je cirkus veliki , kokice i gledati ni kod Srba nije bolje
-
weredsf
#98 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
On je Islamofob prije svegajapin_mutapi wrote:je li bakir h. bošnjak
-
weredsf
#99 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Komunisti se cude njegovoj kandidaturi, a dok je u svojoj emisiji siljio za SDP bio je to vrhunski profesionalac..
Kad se sjetim kako je u aferi Reket cupao Damira i Zlatka dodje mi zlo
Kad se sjetim kako je u aferi Reket cupao Damira i Zlatka dodje mi zlo
-
weredsf
#100 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Pregazit ce ovo sve SDA masinerija ko plitak potokmali_balon wrote:Ja cu glasati za njega, ko je alternativa, reJs, princ, fahro..., Svi su oni u 5deka sto bi se reklo. A trebalo bi za njega glasati da SDP jos vise potone.