E tu lezi caka. Danasnji sporazum je kompromis, ali ga srbi ne postuju u cjelini vec vade samo ono sto njima odgovara a sve drugo odbijaju pa cak i krse.Sa takvim ponasanjem se gubi vrijednost kompromisa u sporazumu i dolazimo do konfrotacije. Vidjecemo ko ce izvuci deblji kraj na kraju.Sta god da bude, sami su krivi za posljedice. A bosne je bilo i bice, al ne zbog kompromisa vec otpora bosanskog naroda velikosrpskoj i velikohrvatskoj agresiji.Fact wrote:Dokaz da postoji kompromis je današnja BiH.Sam ustav je kompromis.Bosne i Hercegovine ima radi kompromisa.Alfons Kauders wrote:
pa sami su odlucili da nema kompromisa... kakav kompromis kada se trazi biolosko unistenje jedne grupe ljudi? da se pobije i protjera samo pola? trecina? da se pokloni samo pola zemlje, ili tri cetvrtine, ili vise?
ne kolega, kompromisa nema, jednostavno ga ne moze biti - tu su se malo zajebali u procjeni, mozda cak i malo vise, ostaje da se vidi...
a ti bujrum s hitlerom dijeli cehoslovacku, mislio sam da je to vec davno apsolvirana tema, ali sta je tu je
Nisam ti ja za separatizam,namučilo me je i traženje definicije,a još sad da ga i sprovodim.![]()
Poslano sa mog Grand X Pro koristeći Tapatalk 4