koliko ja znam i cujem na plazi nedrma nigdje. drma na Sajmu i ostalim kafanama uvece.sherbett wrote:a jel taj bazen čist?Blek Stena wrote: ima jedna sumica na Sl.plazi odmah pored bazena Rondo. Je se tu uvjek parkiram jer isto ne volim da se cvarim, Sve ti je tu odmah i kafici i mol gdje dolaze brodici a iza je glavni korzo sa ostalim leskovackim sadrzajem.![]()
Odatle to Starog grada i plaze mogren imas mozda 20 minuta lagane setnje.
Mislim, za nedajBože![]()
i da li lekovački sadržaj uključuje leskovačke pljeskavice?![]()
Čekaj, stvarno drma Dara bubamara u podne?
Budva ili Makarska
- Blek Stena
#76 Re: Budva ili Makarska
- Blek Stena
#77 Re: Budva ili Makarska
nazalost nisam. tako ti je dole kad je guzva pa nemas gdje uci u vodu i plus plima nosi sve na obalu. Probaj u Septembru ako hoces da izbjegnes guzve.sherbett wrote:uglavnom, razumijemo seradostan dan wrote:a ja na uvale...sherbett
jbse Radosni![]()
ja sam navikla na otoke![]()
a ovo si se upravo šalio, jel' da?Blek Stena
jesam slago. ujutro je cisto svugdje a onda nekad iz 11 moras da ides u pravcu Becica pa da uhvatis komad mora gdje nema smeca i ljudskih izlucevina
-
radostan dan
#78 Re: Budva ili Makarska
drma dara, al samo do 13.30.
-
radostan dan
#79 Re: Budva ili Makarska
od 13.30 drma goca božinovska.
- Blek Stena
#80 Re: Budva ili Makarska
za nedaj boze krenes polako prema Becicima i ako ne nadjes cisto more imas cist akva parkBlek Stena wrote:koliko ja znam i cujem na plazi nedrma nigdje. drma na Sajmu i ostalim kafanama uvece.sherbett wrote:a jel taj bazen čist?Blek Stena wrote: ima jedna sumica na Sl.plazi odmah pored bazena Rondo. Je se tu uvjek parkiram jer isto ne volim da se cvarim, Sve ti je tu odmah i kafici i mol gdje dolaze brodici a iza je glavni korzo sa ostalim leskovackim sadrzajem.![]()
Odatle to Starog grada i plaze mogren imas mozda 20 minuta lagane setnje.
Mislim, za nedajBože![]()
i da li lekovački sadržaj uključuje leskovačke pljeskavice?![]()
Čekaj, stvarno drma Dara bubamara u podne?
da sumiram. nije bajno al za mene sa 3 djece i zenom nema nigdje bolje, sto zbog sadrzaja, sto zbog cjena.
Doduse, mi nismo svakidasnji turisti koji leze na plazi i suncaju se po citav dan nego volim da hodamo i idemo sa mjesta na mjesto. I zato nam je Budva/Becici idealna
- Blek Stena
#81 Re: Budva ili Makarska
pusti Radosnog lozi te
- bato99
#82 Re: Budva ili Makarska
oplakahdječak sa šibicama wrote: Pa jesam li ja napisao da je i na makarskom primorju slicno, ili nisam.
Ja sam u Gradcu svojim ocima gledao kako kolo izljega iz kafane na ulicu, i odose niz ulicu, a harmonikas za njima. Meni je makarsko primorje opcenito odbojno, ali nama je najpristupacnije, sta da se radi.
Ali crnogorsko je posebno, poseban dozivljaj, isto Leskovac. U Budvi nesto ko pokusavaju, neki visoki turizam, ulozili su u hotele ovo ono, ali dzaba. Kad je vecina gostiju iz Srbiju bre.
-
Iso-Miki
#83 Re: Budva ili Makarska
Pa jedne godine se kolo u Makarskoj igralo oko kipa Franje Tudjmana
eo ga samo se ne vidi jadni franjo
Last edited by Iso-Miki on 14/07/2014 01:36, edited 2 times in total.
-
radostan dan
#84 Re: Budva ili Makarska
ne valja boga mi ni to, dođeš na ljetovanje, a čitavo mjesto ko na bensedinima...sherbett wrote:pa dobro, koliko sam čula ima klubova za svačiji ćef, nego nervira me nekad treštanje iz kafića na plaži, bilo kakvo osim nekih laganih latino ili reggae ritmova
nema bure u c gori otkako je milo na vlasti.ne mogu u septembru, u augustu mi je godišnji..nego, to valjda jugo nanosi? bura rastera.
toma drma kad ove izdahnu, tamo iza 22.00Radosni, brate, ima li neka gde drma Toma?
najbolja jaranica lepe brene. dobra baba.i tko je pobogu Goca, aman!?!
ženiš sina, zovneš je...em ti pjeva na svadbi, em ti sutra selo priča kako si
sad će blek reći da lažem, al tako ti je to...
- Blek Stena
#85 Re: Budva ili Makarska
ako bas volis da hodas produzis obalom prema sv, Stefanu i naces sigurno neki kutak za kupanje i odmor. A usput imas pristojnih restorana i fastfood mjesta.sherbett wrote:@blek stena
pa tako nešto i meni odgovara više nego da kampiram uvijek na istom mjestu. To mi je smrt! Al problem je što ne idemo autom, i prvi puta idem u CG na more. Pokušavam stvoriti neki dojam kombinirajući ovakva iskustva i onoga što nađem na netu. Kako sam i RH, nema baš puno ljudi ovdje koji ljetuju u Budvi pa je teže naći nekoga da prenese savijete i iskustva...a ovo za ići prema Bečićima sam isto čula..a nešto ćemo smislit..sve si mislim ako sam se kupala na Zrću, mogu svugdje
-
radostan dan
#86 Re: Budva ili Makarska
Iso-Miki wrote:Pa jedne godine se kolo u Makarskoj igralo oko kipa Franje Tudjmana
oĐe ni 16 mini replika gospe ne mogu pomoći.
šuha je vezana, čini su bačene...
-
Iso-Miki
#87 Re: Budva ili Makarska
Ta dva dana necu nikad zaboraviti
Semsa Suljakovic i Serif Konjevic
Prvu noc bile staklena case drugu noc sipali u one plasticne bijele
Semsa Suljakovic i Serif Konjevic
Prvu noc bile staklena case drugu noc sipali u one plasticne bijele
-
radostan dan
#88 Re: Budva ili Makarska
mislio sam da sam sve vidio, al kad sam vidio opate ili kako se već kaže da deru užičko kolo, shvatio sam da sam tek počeo da -viđam-...
- bato99
#89 Re: Budva ili Makarska
znači plačemIso-Miki wrote:Pa jedne godine se kolo u Makarskoj igralo oko kipa Franje Tudjmana
-
radostan dan
#90 Re: Budva ili Makarska
aj zajedno ćemo...znači plačem![]()
![]()
![]()
- bato99
#92 Re: Budva ili Makarska
radostan dan wrote:aj zajedno ćemo...znači plačem![]()
![]()
![]()
-
radostan dan
#93 Re: Budva ili Makarska
i tako, nenamjerno, razjebasmo i makarsku i ekatarinu veliku, i pinka i flojda, i sve ode u p. materinu...
-
Iso-Miki
#94 Re: Budva ili Makarska
Makarska je strasno ofalila sto se tice nocnog zivota.
Prije je ona Plaza puna bila sad mores kolo razbacit a da nikom na nogu ne stanes,Grota cak ne znam i jel otvorena jos.
Kod Bebica se ljudi znali goli skidat
Prije je ona Plaza puna bila sad mores kolo razbacit a da nikom na nogu ne stanes,Grota cak ne znam i jel otvorena jos.
- bato99
#95 Re: Budva ili Makarska
BALKAN je sve to,ko traži evropu na balkanu smiješan je..eno italije,francuske,španije,ibiza pa uživajte ha,ya
- bato99
#96 Re: Budva ili Makarska
istinaIso-Miki wrote:Makarska je strasno ofalila sto se tice nocnog zivota.
- ja nisam ja
#97 Re: Budva ili Makarska
OplakahIso-Miki wrote:
- Creasy
#98 Re: Budva ili Makarska
Da si svake godine u Budvi znao bi da se Mogren ne naplaćuje već 3 godine. Znači ulaz je basplatan cijeli dan. A ovu nebulozu da se u Budvi nema gdje okupati, neću ni komentarisati.Blek Stena wrote:Ja sam tamo svake godine i odem na mogren da se okupam predvece kad vise ne naplacujusherbett wrote:Tu sam gledala na netu i jako mi se sviđa! koliko se plaća?Blek Stena wrote: ne mozes nigdje, mozda na Sv Nikoli jedino. Mogren je najcistiji al je krcat i placa se.
A do Sv. Nikole vozi brodić il šta?
I kakva je Kamenovo?. Nevjerujem da je vise od 2 eura.
A sv Nikolu mozes svaki cas sa brodicem za par eura sa mola na Slovenskoj plazi. Za Kamenovo ne znam.
sherbett@ Što se tiče plaža, Budvanska rivijera ima najraznovrsnije i najljepše plaže na Jadranu, s tim da na neke od njih kao što je npr. Kraljičina plaža, ne možeš ni kročiti. Ipak, itekako se ima gdje kupati, a koliko znam, ulaz se nigdje ne plaća...
Problem je što raja dođe u Budvu prvi put i kupa se na Slovenskoj plaži (jer jedino za nju znaju), koja je nalošija plaža u Budvi. I onda se vrate kući i pričaju ovo što i Blek...
Osim Slovenske plaže, u Budvi su još i plaže Pizana, Ričardova glava i Cetinska plaža, a Mogren je udaljen nekih 10-ak min. lagane šetnje i to je moja omiljena plaža (ima hladovine, ali ispod stijena, a ne od drveća). Dalje, imaš čuvenu plažu Jaz gdje su bili koncerti Madonne, Zdravka Čolića, Stonesa, Dine Merlina... a iza su ti Trsteno i Ploče, mislim trenutno dvije najpopularnije plaže u CG.
U Bečićima imaš veliku Bečićku plažu (2km), koja se pruža sve do Rafailovića, a poslije ti slijede Kamenovo, Pržno, Miločer, Kraljičina i Kraljeva plaža, Sveti Stefan... Znači od svih ovih plaža, Veliki Blek ti je spomenuo samo ostrvo Sv. Nikola popularnije Havaji, na kojima se uzgred niko i ne kupa.
E sad što se same teme tiče, u Makarskoj nisam bio poslije rata, pa neću ni polemisati, ali za Budvu ti mogu napisati sve što te zanima iz prve ruke.

Ploče

Trsteno

Kraljičina plaža
Last edited by Creasy on 15/07/2014 17:31, edited 2 times in total.
- Creasy
#99 Re: Budva ili Makarska
sherbett wrote:e hvala ti puno!
Kad stignem kući imat ću šta da pitam..sad sam malo bacila oko..ta kraljičina mi je najlijepša, gledala sam ja to malo sve na netu..a što ne mogu da kročim? krcata?
Na Kraljičinoj se neki dan Novak Đoković oženio.
Ma ne znam, ja sam bio jednom, nije nikoga bilo na cijeloj plaži, osim spasioca.
- ja nisam ja
#100 Re: Budva ili Makarska
Ja sam bila u Dobrim vodama pa sam isla u Budvu na 2 dana.Kupali smo se inace je plaza super i voda nije toliko prljava a u Morganu smo pili kafu kada upekne.Kafa je 1 euro dakle nista pretjerano skupo kao i kod nas.
NBili smo na izletu brodom na kraljicinoj plazi gdje sam se odusevila.Samo mi smeta sljunak koji mi je ulazio u gumene baletakne u kojim se inace kupam
NBili smo na izletu brodom na kraljicinoj plazi gdje sam se odusevila.Samo mi smeta sljunak koji mi je ulazio u gumene baletakne u kojim se inace kupam