Pitanje fizičke privlačnosti

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

GaRGa

#76 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by GaRGa »

e moje zene sta od vas mediji napravise...
I'm tired of seeing women's faces retouched, boobs overflowing from the plunging necklines in competition, ass on display, heels, fetish tricks and gestures hard by bad women, no longer distinguishable from those of the trade. I want to see women with their femininity in soft and gentle gestures, the smiles graceful, seductive in the movements, but hinted at, by sweet words and decided at the same time. From the original thoughts and new. I would like to see independent women, not servile to the man to whom they sacrifice their dignity....
Charly B.
Arii

#77 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Arii »

pink floydd wrote:
CartmanSA wrote:Znas li da je i Monica Bellucci nekome dosadila?

isto kao i George Clooney...

Koliko god neka žena ili cura bila dobra ili zgodna, zapamtite, postoji čovjek kojem je dosadilo da je j**e. - Nepoznat autor :D
ista stvar s dobrim ili zgodnim muškarcem... 8)
Big Ang

#78 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Big Ang »

Arii wrote:
pink floydd wrote:

Koliko god neka žena ili cura bila dobra ili zgodna, zapamtite, postoji čovjek kojem je dosadilo da je j**e. - Nepoznat autor :D
ista stvar s dobrim ili zgodnim muškarcem... 8)

O da :D
Seyfo

#79 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Seyfo »

Ova tema me nagnala na razmišljanje...i skontah da poznajem bar 5-6 žena i dva muškarca sa ovakvim razmišljanjem (muškarci naravno suprotno-nema dovoljno dobre žene za njih). Oni su u to svoje uvjerenje 100% sigurni. Svi natprosječno dobro izgledaju.

Ja vas sviju shvatam, utoliko da ne možeš sebe natjerati da ti se neko svidi, ako ti se ne sviđa. I niko ti se ne sviđa.

Toliko ste nesretni da se to osjeća na 20 metara oko vas. Nije vam lako.

Međutim, perspektiva vam je tegobna. Ako i nađete nekog svog ranga, neće potrajati, i onda opet po starom.Ako potraje, to je u sljedećem slučaju:
Znam par primjera: u 40-im ćete naći nekog 35 godina starijeg/stariju dedu/nanu ili udovca/udovicu sa kamarom djece kojeg/koju sada mašicama nebi.

Svi oko vas će misliti da ljetujete sa ocem /majkom a oni koji vas znaju će misliti: "birala, birala/birao birao i izabrala/izabrao što niko neće"

(čitav moj post je bez trunke zajebancije-stvarno 100%).
CaneBos

#80 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by CaneBos »

pink floydd wrote:

Autor je nepoznat, ali je izjava vjecna.
No, ovakve osobe kao ova cura zive u nekom imaginarnom poimanju ili totalno nerealnim aspiracijama, koje veze sa zivotom nemaju.
Cim je paralela ''glumac'' i ''manekenka'', to odaje premladu, nezrelu licnost, ili narcisoidnu licnost ili licnost koja se ne moze povezati sa realnim okruzenjem i na taj nacin bjezi. A more bit bidne kombinacija svega necega.

Eto ne znam kako da ti pomognem osim da ti kazem i da taj ''glumac'' koji te pali kad ga gledas na ekranu, definitivno pisa, sere, prdi, hrce, djahkad se i razboli pa dobije gadan proljev i zasere i sebe i solju pa smrdi ko tvor..to je minimum minimuma..pa bujrum. :D
Ramzess Veliki

#81 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Ramzess Veliki »

CaneBos wrote:
pink floydd wrote:

Autor je nepoznat, ali je izjava vjecna.
No, ovakve osobe kao ova cura zive u nekom imaginarnom poimanju ili totalno nerealnim aspiracijama, koje veze sa zivotom nemaju.
Cim je paralela ''glumac'' i ''manekenka'', to odaje premladu, nezrelu licnost, ili narcisoidnu licnost ili licnost koja se ne moze povezati sa realnim okruzenjem i na taj nacin bjezi. A more bit bidne kombinacija svega necega.

Eto ne znam kako da ti pomognem osim da ti kazem i da taj ''glumac'' koji te pali kad ga gledas na ekranu, definitivno pisa, sere, prdi, hrce, djahkad se i razboli pa dobije gadan proljev i zasere i sebe i solju pa smrdi ko tvor..to je minimum minimuma..pa bujrum. :D
Da ... Adrijana Lim a kad pusti goluba ne gledaš na kojem si spratu. Ne pitaj kako znam ...
CaneBos

#82 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by CaneBos »

Necu pitat'..sam ces rec' :wink: :kiss:
Googlerica

#83 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Googlerica »

lijepo je biti lijep/a :-D
Ramzess Veliki

#84 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Ramzess Veliki »

Googlerica wrote:lijepo je biti lijep/a :-D
Daaa ... i ja se odlicno osjecam kad me ne pitaju za misljenje nego me gledaju kao predmet pozude. Odlican osjecaj ... :oops:
edo_79

#85 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by edo_79 »

sha_ba wrote:
pink floydd wrote:

nije zar pinki? a sta ako ponekad promijene poze ? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
shabo perverzijo :kiss: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ema_

#86 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by ema_ »

Što li ona masa ovih ljepota među celebrityjima ostanu sami :razz: , džaba ljepota, ako je to jedino što daješ - ulažeš u neku vezu :D , niko na kraju nema koristi od toga.
insomnia78

#87 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by insomnia78 »

ema_ wrote:Što li ona masa ovih ljepota među celebrityjima ostanu sami :razz: , džaba ljepota, ako je to jedino što daješ - ulažeš u neku vezu :D , niko na kraju nema koristi od toga.
Cuj sto, tezak im karakter
Pa vidi forumasica :D

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Ramzess Veliki

#88 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Ramzess Veliki »

ema_ wrote:Što li ona masa ovih ljepota među celebrityjima ostanu sami :razz: , džaba ljepota, ako je to jedino što daješ - ulažeš u neku vezu :D , niko na kraju nema koristi od toga.
Daju gdje stignu a ne daju decku ... tako moderne cure danas ... :oops:
ema_

#89 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by ema_ »

Poenta je bilo da je besmisleno stavljati nečiju ljepotu među top tri uslova :-D . Nažalost, mnogi pogriješe, pa kasnije kukaju...
Googlerica

#90 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Googlerica »

Ramzess Veliki wrote:
Googlerica wrote:lijepo je biti lijep/a :-D
Daaa ... i ja se odlicno osjecam kad me ne pitaju za misljenje nego me gledaju kao predmet pozude. Odlican osjecaj ... :oops:
i to je lijepo djelo,stavis nekome osmijeh na lice :)
Googlerica

#91 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Googlerica »

pa oni su posebna kategorija: labilne licnosti,zive na drogi,imaju sumnjivu proslost,u svakom slucaju,imaju mentlanih problema
Ramzess Veliki

#92 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Ramzess Veliki »

Googlerica wrote:
pa oni su posebna kategorija: labilne licnosti,zive na drogi,imaju sumnjivu proslost,u svakom slucaju,imaju mentlanih problema
Daaaa sve zgodne treba protjerati, one su izvor zla.

Koji vam je ????
ema_

#93 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by ema_ »

Ne vjerujem da je Lima ili ona mala Miranda Kerr drogerašice, al hajd :-D . Čine sa sasvim fine, al eto ljepota objema donijela da su on the market again.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#94 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by ladyblue18 »

ema_ wrote:Ne vjerujem da je Lima ili ona mala Miranda Kerr drogerašice, al hajd :-D . Čine sa sasvim fine, al eto ljepota objema donijela da su on the market again.
To sto su one on the market again, pa i Longoria nema bas veze sa njihovom ljepotom nego sto je haman moda u tom svijetu razvoditi se i udavati ko nama vode se napiti.
irac300

#95 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by irac300 »

ladyblue18 wrote:
ema_ wrote:Ne vjerujem da je Lima ili ona mala Miranda Kerr drogerašice, al hajd :-D . Čine sa sasvim fine, al eto ljepota objema donijela da su on the market again.
To sto su one on the market again, pa i Longoria nema bas veze sa njihovom ljepotom nego sto je haman moda u tom svijetu razvoditi se i udavati ko nama vode se napiti.
Ja bih još dodao, da su oni u takvom svijetu gdje možeš birati i biti biran u svakom trenutku. I haj' se posveti jednoj osobi onda. :D
zippoo87

#96 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by zippoo87 »

problem ove osobe je lijenost i nezaineteresovanost i naravno u nedostatku obaveza,posla...ona camulja kojekakve modne magazine i portale i bali na nekim tamo glumcem,koji je na slici retusiran 5 sati i skinuto sve sa njega sto ne valja

naravno da je ova i slicne njoj toliko plitka i u zabludi,da nema dodirnih tacki sa realnoscu i prostorom i vremenom koje je okruzuje...nego ona zivi u svom nekom zamisljenom svijetu gdje je ona centar i gdje bi se svijet oko nje trebao okretati a ne okrece...pa onda pita da li je problem u njoj ili u "imaginarnom" svijetu

ono sto ja sve vise uvidjam i sto me brine je da 80% mladjih djevojaka misli slicno kao ova i nema ama bas nikakvu zanimaciju u zivotu i sve se svodi na net i gluposti i totalno odsustvo realnosti
kada vidim kako one razmisljaju,kontam da sa na drugoj planeti :D
i ovo ide samo u jos gore...ovakvh primjera ce biti sve vise i vise...doslo je vrijeme da djevojke misle da je dovoljno sto postoje i da ce im zivot biti bajka :D
Googlerica

#97 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Googlerica »

Ramzess Veliki wrote:
Googlerica wrote:
Daaaa sve zgodne treba protjerati, one su izvor zla.

Koji vam je ????
cijeli holuvud je takav,droga,alkohol,mentlani poremecaji ;-)
animals

#98 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by animals »

Googlerica wrote:
Citav svijet je takav :D
Googlerica

#99 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by Googlerica »

animals wrote:
Googlerica wrote:
Citav svijet je takav :D
:lol: tacno,ali holivud je jedna od centralnih tacki gdje je prosjecan stanovnik rijetka pojava :D
artime

#100 Re: Pitanje fizičke privlačnosti

Post by artime »

Meni su reakcije najinteresantnije. Vidi se ko je bolovao :)
Post Reply