25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
hillbill
#76 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
protiv irana treba izvesti postavu sa;avdijom,susicem, hadzicem,ibricicem...da nam sajo dode na svoje.Mi treba da dozivimo amneziju, i podzimo selektora.....pa ovo je njegovo prvenstvo...on nas je tu doveo...ima pravo da od njega radi sto hoce..nadam se da ce to uraditi zadnji put.
- Partijaner
#77 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Ne bi me iznenadilo da Avdukica stavi na gol za ovu tekmu.
-
Mustang1
#78 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Ma nek ubaci samo Tinu moze on to sam 
-
convict
#79 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Ja bih izveo B sastav:
Avdukič
Vršajević - Vranješ - Spahić - Salihović
Hadžić- Ibričić - Sušić - Medunjanin - Višća
Džeko
Avdukič
Vršajević - Vranješ - Spahić - Salihović
Hadžić- Ibričić - Sušić - Medunjanin - Višća
Džeko
-
Mustang1
#80 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Medunjanin,Dzeko i Spahic nema potrebe da igraju .. Kad Dzeko nije igrao u prve dvije sta ima koji klinac u zadnjoj igrati !
-
FMDzem
#81 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Kakvo ba prodavanje utakmiceFMDzem wrote:Prije nego što počnemo dublje zalaziti u temu, vrijedi spomenuti i dosadašnji skor sa Iranom, pa tako imamo:
12.08.09 BiH 2:3 IRAN
31.05.06 IRAN 5:2 BiH
02.02.05 IRAN 2:1 BiH
JA bih još jednom na ovaj način podvukao naš dosadašnji skor sa Irancima.
Živli!
-
5 0 5
-
sumirprimus
#83 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
ne treba nikom pustat...i nikad...
sve sto nama treba je jos jedna briljantna papetova postavka ovaj put bez golmana..da iznenadimo perzijance...
sve sto nama treba je jos jedna briljantna papetova postavka ovaj put bez golmana..da iznenadimo perzijance...
-
RahatHurmašica
#84 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
+1Zmaj-bosanski wrote:irancima treba pustiti da pobijede sa što većom razlikom i da prođu
bolji su od nigera u svakom slučaju, a na taj način bi sjebali i nigere i sudiju im jarana
- sinuhe
#85 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
A kako je Pape govorio: Iran je najslabija ekipa. Evo smo dosli do toga da im pustimo 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#86 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Ovaj sto kaci skor sa Iranom....zar to nisu bile prijateljske utakmice? Sad je to relevantno za utakmicu na SP?
I sto bi mi to pustali bilo kome, pa i Iranu? Da syebemo sudiju, Nigeriju?
Samo sebe mozemo tako syebati. Kakvo razmisljanje u pm
Trebaju zapeti ko da je finale. Znam da nece biti motivisani kao protiv Argentine, ali ova ekipa vjerovatno nece vise ni jednu utakmicu odigrati u ovom sastavu i sa ovim selektorom. Treba se razici ko ljudi.
I sto bi mi to pustali bilo kome, pa i Iranu? Da syebemo sudiju, Nigeriju?
Trebaju zapeti ko da je finale. Znam da nece biti motivisani kao protiv Argentine, ali ova ekipa vjerovatno nece vise ni jednu utakmicu odigrati u ovom sastavu i sa ovim selektorom. Treba se razici ko ljudi.
-
sumirprimus
#87 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
ma oni sve mogu osim motivirat se, i zapet ko ljudi...
vise se bojim totalnog raspada sistema...
vise se bojim totalnog raspada sistema...
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#88 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
iran nula bih osam
-
Blizanac
#89 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Čega? Kornera!? Teško i to.japin_mutapi wrote:iran nula bih osam
- agent_zero
#90 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Bože sačuvaj ovih što govore da treba pustiti
, isto kao da im je privatna pričija u pitanju, a ne reprezentacije DRŽAVE i SVETINJA!
Sramota da ima uopšte takvih razmišljanja.
Sramota da ima uopšte takvih razmišljanja.
-
Sonac
#91 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Naše prvo svjetsko, oči svjetske javnosti uprte u nas, čak su nam i neke šanse davali, navijali za nas, kakav takav rejting imamo. Sve su to razlozi zašto u srijedu ipak moramo odigrati muški i ići na prva 3 boda na SP.
Rado bih da damo 3 bobe Iranu, volio bih u neku ruku i debakl zbog Saje ali nije Sajo BH repka pa ipak želim i očekujem pobjedu a kad se vrate kući, javno (medijski) razapeti Sušića, tražiti odgovornost za Nigeriju, za sve igrače koji su se za njegova mandata odlučili za druge repke (tipa kad je zvao već formirane igrače na kafu s našim zvijezdama), da ne spominjem Zukanovića, Prcića...
Spahića poslati kući u Dubrovnik pa nek statira u GOT-u, nek glumi kakvog nadrkanog gubavca, Džeku psihologu da ga pokuša motivirati, ako ne uspije vratiti mu izvorni nadimak "kloc" i poslati ga nazad na (goli) otok.
Sinoć navijam za Vahu s jedne a s druge strane protiv kako bi dobio nogu i eventualno preuzeo nas
Rado bih da damo 3 bobe Iranu, volio bih u neku ruku i debakl zbog Saje ali nije Sajo BH repka pa ipak želim i očekujem pobjedu a kad se vrate kući, javno (medijski) razapeti Sušića, tražiti odgovornost za Nigeriju, za sve igrače koji su se za njegova mandata odlučili za druge repke (tipa kad je zvao već formirane igrače na kafu s našim zvijezdama), da ne spominjem Zukanovića, Prcića...
Spahića poslati kući u Dubrovnik pa nek statira u GOT-u, nek glumi kakvog nadrkanog gubavca, Džeku psihologu da ga pokuša motivirati, ako ne uspije vratiti mu izvorni nadimak "kloc" i poslati ga nazad na (goli) otok.
Sinoć navijam za Vahu s jedne a s druge strane protiv kako bi dobio nogu i eventualno preuzeo nas
- O'zone
- Globalni moderator
#92 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Kako neko ima hrabrosti napisati ovakve glupostitarikBA wrote:http://bhzoom.net/najnovije-nigeriji-pr ... nu-finala/
Protiv Irana odigrati kao da je za plasman u osimnu finala (trebali bi bar se ja nadam) upisati prva tri boda na SP i onda lagano jal kući jal ostati da se gledaju ostale utakmice do kraja SP (kako ko ima želju).
Mogli smo, imali smo šansu, znanje, elan, ali nije išlo.
Ja imam krivca za to a to nisu igrači i trebat će baš dobri argumenti da me uvjere u suprotno.
Bože moj! Sad idu kvalifikacije za EP. Imamo u grupi odličnu Belgiju i zajebani Vels malo se skocentirsati na to. Međutim potrošit će se previše energije na upiranje prstom i podmetanje nogu.
- alphonse kauders
#93 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Nadam se sljedećem sastavu:
---------------------------Begović (C)---------------
Vršajević------Bičakčić(Vranješ)-----Šunjić-------Kolašinac
---------------------------Bešić---------------------------
-------------Pjanić-------------------Salihović-----------
---Hajrović-------------------------------------Lulić-----
-------------------------Ibišević---------------------------
Mujdža mi je prvi izbor na beku, ali ipak očekujem da će pustiti Avdiju da igra. Spaha najvjerovatnije neće igrati, a za Dzeku sam skeptičan, ali eto ako budemo igrali sa jednim napadačem prije će to biti Ibišević. Također, moguće da i onaj Hadzic zaigra umjesto Salihovića npr. i Tino umjesto Lulića.
---------------------------Begović (C)---------------
Vršajević------Bičakčić(Vranješ)-----Šunjić-------Kolašinac
---------------------------Bešić---------------------------
-------------Pjanić-------------------Salihović-----------
---Hajrović-------------------------------------Lulić-----
-------------------------Ibišević---------------------------
Mujdža mi je prvi izbor na beku, ali ipak očekujem da će pustiti Avdiju da igra. Spaha najvjerovatnije neće igrati, a za Dzeku sam skeptičan, ali eto ako budemo igrali sa jednim napadačem prije će to biti Ibišević. Također, moguće da i onaj Hadzic zaigra umjesto Salihovića npr. i Tino umjesto Lulića.
- O'zone
- Globalni moderator
#94 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Ja se još uvijek bojim da će Pape da uvede istu postavku i postavu igre kao protiv Nigerije samo da dokaže da nije pogriješio u izboru 
-
sumirprimus
#95 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
vidis dobro si...O'zone wrote:Ja se još uvijek bojim da će Pape da uvede istu postavku i postavu igre kao protiv Nigerije samo da dokaže da nije pogriješio u izboru
tvrdoglav do kraja...
-
condy
#96 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Iran nećemo pobjedite, u to sam siguran, ali im nećemo ni pustiti, kao što neki mahalci priželjkuju. Iranci su favoriti u toj utakmici zbog pokazanog do sada. Igraju čvrsto, fizički su 100% spremni, jako su dobro pozicionirani, disciplinirani, vodi ih dobar selektor. Mi trebamo prestati biti subjektivni, predstavljati se mnogo većim nego što jesmo, a posebno prestati druge podcjenjivati već se pozabaviti sobom, i napokon početi učiti na greškama, iako sumnjam da mi možemo tako lako se riješiti našeg " mahalskog mentaliteta ".
- DaysleepeR
#97 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
po mom mišljenju desilo se ono čega su se mnogi plašili a to je da smo se napalili protiv Argentine, malo falilo do dobrog rezultata, potrošili se i sad na škrge gubimo tekme koje su bitnije od te proklete prve protiv Argentine
i onda kao što to obično biva, sav mulj ispliva odmah na površinu, razne priče počnu i halalli huso materi
i onda kao što to obično biva, sav mulj ispliva odmah na površinu, razne priče počnu i halalli huso materi
- vicious
#98 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Ovako:
---------------------------Avdukić ------------------------
Vršajević--------Vranješ------Bičakčić------Salihović
--------------------------Hadžić---------------------------
-----------Sušić---------------------------Lulić-----------
-----------------------Misimović--------------------------
----------------Ibričić---------Višća----------------------

2 lažne devetke, 2 lažna krila, 2 lažna fudbalera (Avdija i Hadžić) i jedan bivši majstor koji se oprašta (Miske). Ostali kako ko, neko da dobije priliku da zaigra na SP, a neko da pokuša pokazati bar malo više od one katastrofe do sada.
2 lažne devetke, 2 lažna krila, 2 lažna fudbalera (Avdija i Hadžić) i jedan bivši majstor koji se oprašta (Miske). Ostali kako ko, neko da dobije priliku da zaigra na SP, a neko da pokuša pokazati bar malo više od one katastrofe do sada.
-
sumirprimus
#99 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
jebiga sto zavali lulica opet...vicious wrote:Ovako:
- klixmix
#100 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Bosna ce pobjediti Iran, u to sam siguran