Kritikujem ono sto ne valja a ne valja nam vlast a na zalost ne valjamo ni mi jer smo direktni krivci za takvu vlast!!!rizibizi wrote:Narod je izabrao vlast da postave adekvatne ljude na vodece pozicije da bi napravili nesto kako treba i da drzava pocne liciti na nesto. Ja da imam rjesenje ne bih ovdje naprdjivao nego bi gledao kako da sto bolje hajrujem od tog svog rjesenja. Ne treba biti puno pametan, sve je ovo vec neko negdje rjesio ne ceka se veseli Bosanac da izmisli toplu vodu. Ja ako dignem guzicu ima da zapalim odavde u 3 pm, a da dizem guzicu i poturam je za tudji racun ne pada mi napamet, dosta je guzica zaplatilo sto se diglo na slicnu huskacku pricu '92 dalo i guzicu i dusu i srce i gdje su sad...Nemojte vi u poodmaklim godinama nista, dosta ste napravili hvala vam i za ovoliko. Samo malo si mi konfuzan, dva reda krituikujes nas (na temi), pa onda dva reda kritikujes vlast (kao i mi), malo si mi neodlucan.hrasno38 wrote: Cim nekoga kritikujes onda se od tebe ocekuje da das bolje rjesenje. Bujrum gospodo imate sva demokratska sredstva da trazite promjene na BHT-u jer mi ih placamo. A sto se tice svijeta budi siguran da nisam ni ja manje vidio i znam da ima i te kako bolje ali isto tako znam da u tom svijetu gradjani imaju svijest i ne zaokruzuju na izborima one koji ih hebu desetcima godina nego ih skinu kao da ih nikad nije bilo. U tom svijetu ljude intereseje bolji zivot a ne samo da su "nasi" na vlasti a ostalo sve nije bitno. I onda nam je za sve kriv Dodik!! Nije nam Dodik kriv sto nam F TV katastrofa, a placamo je. Nije nam Dodik kriv sto nam je Federacija katastrofa a mi gradjani placamo danak tome. Dignite guzice vi mladje generacije i uradite nesto za svoju zemlju ili hocete da vam opet mi sada vec u poodmaklim godinama stvaramo ambijent da bi vi mogli jahati po svojim komjuterima i naprdjivati iz dana u dan.
Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
Moderator: anex
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#76 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
- karanana
#77 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
mozda ne gledam u pravo vrijeme pa mozda nisam u pravu, ali sto ja primjetim jako jako jako malo stvari iz naseg kampa. hrvati svaku noc rade neke intervijue sa svojima, laganini u hotelu....evo i sad neka treba nekog intevijuise.....kod nas nista. nesto malo ih pokazu u dnevniku kako skakucu i to je to. nikakav program direktno iz brazila. a studio....nista protiv nermina sabica, ali dva dana strucni komentator.....beze. ali opet bolje nego kad su prije neki dan doveli ahmeda burica i hemona.
pa pogledajte tinu i reportaze sa brazilskih ulica.....ma kita. treba pljuvat.
pa pogledajte tinu i reportaze sa brazilskih ulica.....ma kita. treba pljuvat.
- It_is_a_Leclerc
#78 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
Opet ćemo o parama. Neko mora platiti boravak ekipi u Brazilu, platiti hotel, linkove, itd.
Naši imaju pet ljudi u Brazilu. Od toga četiri novinara i kamermana. Tri su komentatora, jedan je novinar Anel Džanković. Ne može se s tako malo para i ljudi napraviti ništa bolje.
S tim da se generalno slažem s kritikama na račun priloga iz Brazila koje radi Anel Džanković. Večeras je bukvalno bio prilog sa aerodroma gdje stižu reprezentativci, ali od reprezentativaca ni traga, već nekakvi navijači u prolazu, pa ih ovaj zaustavio i ispitivao. 20 minuta posla. Ništa.
Naši imaju pet ljudi u Brazilu. Od toga četiri novinara i kamermana. Tri su komentatora, jedan je novinar Anel Džanković. Ne može se s tako malo para i ljudi napraviti ništa bolje.
S tim da se generalno slažem s kritikama na račun priloga iz Brazila koje radi Anel Džanković. Večeras je bukvalno bio prilog sa aerodroma gdje stižu reprezentativci, ali od reprezentativaca ni traga, već nekakvi navijači u prolazu, pa ih ovaj zaustavio i ispitivao. 20 minuta posla. Ništa.
- area51
#79 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
Ko je ona novinarka u studiju bht-a koja je ladno reče :"a sad slijedi prva polufinalna utakmica između Njemačke i Portugala" 
- General_Jackson
#80 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
Prvo nisam "strucnjak" niti sam igdje tvrdio da je sve savrseno ali nisam ni smrad koji kritikuje sve zivo iz nekih razloga koji su zreli za psihoanaliza. Hocete da imate BHT kao HRT a Hrvatska ispred nas tri svjetlosne godine. HRT ima 10x veci budzet od BHT-a. Pola vas ne placa pretplatu jer ste prelaskom na kablovske operatere odjavili svoje telefone iz BH Telecoma te vam se vise ne odbija za BHT. I na kraju samo kritikujete a nista ne poduzimate da bi bilo bolje. Konkretno u Sarajevu, gradu sa 350.000 stanovnika nije u stanju na proteste da izadje 10.000. I onda vam nista ne valja. Milion puta sam rekao i ponovit cu "Ne daj boze da ponovo zapuca pored danasnjih gradjana F BiH a posebno mog rodnog grada, Sarajeva". Sve internet jurisnici i naucnici!!!![/quote]hrasno38 wrote:A ti si valjda "stručnjak" koji nas treba ubjediti da je sve savršeno i da nemamo pravo da bilo šta kritikujemo!?
Hajde ne provaljuj se više, koliko si samo gluposti ovdje navaljao da ni pas s maslom ne bi pojeo. Prvo čim nešto plaćam imam pravo da kritikujem, drugo šta bolan da promijenim? šta je tebi? ko to od nas ovdje može nešta promijeniti, kritike i jesu zato da bi se nešto promijenilo, samo što naravno niko od nadležnih to nikada neće poslušati, niti će šta promijeniti. Šta sad predlažeš demonstracije zbog emisije o SP? Tebe je ovo očito jako pogodilo jer si vezan na neki način sa sivim domom. Zar je toliko nemoguće naći voditeljicu koja je u životu pogledala koju utakmicu? naravno da nije, ali onda neka od protekcionašica ne bi mogla biti u prvom planu. I ne prozivaj na tu patriotsku notu, jer i ja sam bio u ratu i da, da ponovo zapuca ne bi me više rat vidio! i dosta mi je više te ublehaške priče "tako vam i treba, jer niste ovo, niste ono"
Mi smo publika koja gleda ovu emisiju i shodno tome imamo pravo na kritike i primjedbe.[/quote]
Klasicna prica bolesnika gdje se obicno nadje recenica "mora da si ti vezan za sivi dom, drzavne jasle itd itd" Sta hoces ti koji moj??. Ne valja ti nesto? Pa ako ti ne valja ili mjenjaj na neki nacin to sto ne valja ili trazi gdje ima bolje. Ovo je ono sto nam je ponudjeno a da li ima bolje....pa vjerovatno ima...ali ima i gore. Do prije mjesec i kusur dana niko nije spominjao emisije oko utakmica nego da nam je samo HD signal pa da uzivamo u utakmicama. Pa eto ti HD prenos a ako ti ne valja zvekni satelitsku antenu, uzimi Total TV i slusaj hrvatske ili koje hoces vec reportere. I nisu problem kritike ako imaju smisla i ako imaju podlogu ali nista vam ne valja. Rekao sam ne valja BHT, voditelji na BHT, ne valja FACE TV, ne valja Marjan, ne valja Dzeko, ne valja Pape, ne valja ovo ne valja ono. Daj zivota ti da tebe negdje ocjenjujemo, valjas li ti????? i niko ti ne brani da kritikujes ali onda budi spreman i sam da primis kritike.[/quote]
Bolesnik ti je da ne kažem ko i PRESTANI VRIJEĐATI !!!! uzmi nešto za smirenje ako si bolestan i sjaši mi s vrata!!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#81 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
Hajde ne provaljuj se više, koliko si samo gluposti ovdje navaljao da ni pas s maslom ne bi pojeo. Prvo čim nešto plaćam imam pravo da kritikujem, drugo šta bolan da promijenim? šta je tebi? ko to od nas ovdje može nešta promijeniti, kritike i jesu zato da bi se nešto promijenilo, samo što naravno niko od nadležnih to nikada neće poslušati, niti će šta promijeniti. Šta sad predlažeš demonstracije zbog emisije o SP? Tebe je ovo očito jako pogodilo jer si vezan na neki način sa sivim domom. Zar je toliko nemoguće naći voditeljicu koja je u životu pogledala koju utakmicu? naravno da nije, ali onda neka od protekcionašica ne bi mogla biti u prvom planu. I ne prozivaj na tu patriotsku notu, jer i ja sam bio u ratu i da, da ponovo zapuca ne bi me više rat vidio! i dosta mi je više te ublehaške priče "tako vam i treba, jer niste ovo, niste ono"General_Jackson wrote:Prvo nisam "strucnjak" niti sam igdje tvrdio da je sve savrseno ali nisam ni smrad koji kritikuje sve zivo iz nekih razloga koji su zreli za psihoanaliza. Hocete da imate BHT kao HRT a Hrvatska ispred nas tri svjetlosne godine. HRT ima 10x veci budzet od BHT-a. Pola vas ne placa pretplatu jer ste prelaskom na kablovske operatere odjavili svoje telefone iz BH Telecoma te vam se vise ne odbija za BHT. I na kraju samo kritikujete a nista ne poduzimate da bi bilo bolje. Konkretno u Sarajevu, gradu sa 350.000 stanovnika nije u stanju na proteste da izadje 10.000. I onda vam nista ne valja. Milion puta sam rekao i ponovit cu "Ne daj boze da ponovo zapuca pored danasnjih gradjana F BiH a posebno mog rodnog grada, Sarajeva". Sve internet jurisnici i naucnici!!!!hrasno38 wrote:A ti si valjda "stručnjak" koji nas treba ubjediti da je sve savršeno i da nemamo pravo da bilo šta kritikujemo!?
Mi smo publika koja gleda ovu emisiju i shodno tome imamo pravo na kritike i primjedbe.[/quote]
Klasicna prica bolesnika gdje se obicno nadje recenica "mora da si ti vezan za sivi dom, drzavne jasle itd itd" Sta hoces ti koji moj??. Ne valja ti nesto? Pa ako ti ne valja ili mjenjaj na neki nacin to sto ne valja ili trazi gdje ima bolje. Ovo je ono sto nam je ponudjeno a da li ima bolje....pa vjerovatno ima...ali ima i gore. Do prije mjesec i kusur dana niko nije spominjao emisije oko utakmica nego da nam je samo HD signal pa da uzivamo u utakmicama. Pa eto ti HD prenos a ako ti ne valja zvekni satelitsku antenu, uzimi Total TV i slusaj hrvatske ili koje hoces vec reportere. I nisu problem kritike ako imaju smisla i ako imaju podlogu ali nista vam ne valja. Rekao sam ne valja BHT, voditelji na BHT, ne valja FACE TV, ne valja Marjan, ne valja Dzeko, ne valja Pape, ne valja ovo ne valja ono. Daj zivota ti da tebe negdje ocjenjujemo, valjas li ti????? i niko ti ne brani da kritikujes ali onda budi spreman i sam da primis kritike.[/quote]
Bolesnik ti je da ne kažem ko i PRESTANI VRIJEĐATI !!!! uzmi nešto za smirenje ako si bolestan i sjaši mi s vrata!![/quote]
Ja sam i te kako smiren i ne kritikujem sta mi god padne na pamet. Znam da nije sjajno ali isto tako i znam gdje zivim i sta je realno. I ja bi volio da smo Njemacka sto se tice svega ali jebi ga nismo jer svabe skidaju one koji im ne valjaju i razmisljaju svojim glavama a ne stranackim. I da izvini ako sam te uvrijedio ali pun mi je klinac vise onih kojima ama bas nista ne valja i koji od zemlje koja je u totalnom .urcu ocekuju nesto sto sto je moguce ali u normalnim zemljama.
- fortaleza
#82 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
Hajd prvo naučite citirati...
-
kakavdanakneiskustvu
#83 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
dinooh wrote:Ako jos jednu utakmicu bude KONJic komentator, ja gledam ili na njemackom ili na HRT2 HD. Mozak mi popi sa svojim pametovanjem a ni jedne pametne.lajk wrote:Konjic![]()
![]()
A to da komentatori zamalo nisu svršili (ne mogu naci drugu prikladnu rijec) na Mesija i poteze
blago tebi pa možeš gledati hrt 2
-
kakavdanakneiskustvu
#84 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
reufaga wrote:najavne emisije na BHT su gubljenje vremena za prosječnog ljubitelja fudbala. ni govora o taktici, sastavima timova, karakteristikama ekipa čije utakmice slijede.
sve se svodi na prognozu rezultata gostiju u studiju i anketama u kojima se isto traži od domaćica koje se vraćaju sa pijace.
a opet juče na hrt viki ivanović pita štimca je li dobro ili loše što je hrvatska repka dva dana ranije otišla u grad u kojem igraju iduću tekmu,mislim zar je to stvarno toliko bitno
-
kakavdanakneiskustvu
#85 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
It_is_a_Leclerc wrote:Ja se stvarno čudim pojedincima.
Prvo. Jel znate vi da HRT ima PET (brojem 5) kanala. Njima nije problem rezervisati cijeli program HTV 2 za cjelodnevnu emisiju sa "voditeljicom, Beusanom i smiješnim fazonima". BHT mora emitovati vijesti, dječiji program, filmski program, kulturni program i još tri utakmice dnevno, jer ih na to obavezuje zakon.
Drugo. Ne znam da na HRT-u u upravi imate tri čovjeka iz Republike Srpske koji su poslani sa zadatkom da u startu sjebu svaki pokušaj digitalizacije, inovacije, poboljšanja programa i produkcije. To su ljudi koji bi, da se sutra zarati, zapalili sivi dom ko poštu na Obali.
Treće. Ja vas stvarno ne razumijem. Jeste vi ikad probali komentarisati utakmicu - javiti se sa stadiona sa 70 000 duša u program koji gleda makar 2 miliona ljudi, držati emocije po strani, gledati u 20 papira, i u monitor, i pritom biti svjestan da te 10 ogorčenih klixovaca čeka da te popljuje i izvrijeđa ?! Pa nije to, sjedeš i pričaš šta vidiš na terenu, majka mu stara.
Četvrto. Što se tiče programa. I ja sam pomalo razočaran. Rekao sam prije da sam očekivao da će napraviti nešto kao stručni tim ljudi koji će svakodnevno gostovati, a ne ovaj - "Dobro došli" tip gostovanja gdje je čovjeka jednostavno teško i slušati i gledati.
Peto. Muhamedu Konjiću zamjeriti nedostatak patriotizma je kao zamjeriti Messiju nedostatak tehnike. To što je čovjek par puta pretjerao u hvalospjevkama na račun Argentine je samo pokušaj da se pokaže koliko treba biti ponosan na sjajan otpor naših.
P.S. Ne bih nikad ništa gledao na HTV-u iz principa. Kao ni na RTS-u. Ni na bilo kojoj stranoj televiziji, ukoliko to imam i na našoj. Ovu državu je i ujebalo to što našem znamo podapeti nogu.
htv ima 4 kanala,ne 5,ne brojiš valjda i satelitski kanal
p.s. bi li gledao neku tekmu na rtrs?,i to je naša tv stanica
-
kakavdanakneiskustvu
#86 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
JoseMujica wrote:puna podrška supruzi, al me čudi da je poželjela nake notorne gluposti slušati...čoek nekad bio profesionalni fudbaler a prosječan pemzioner iz parka ima bolji vokabular i taktičko-formacijsko razumjevanje fudbalaKemal Malovčić wrote:
-
bull21
#87 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
Mrzim se zbog ovoga, ali neka se ugledaju na FaceTV (samo da preuzmu onakvu ideju i dobrano je pobošljaju jer je ona izvedba na Fejsu smiješna i žalosna). Nisu mi smetali dok nisam ČUO par ljudi koji su gostovali, 'em što su pitanja ubi-bože, 'em što su gosti glupi k'o kujac. Sve u svemu, remont. ASAP.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#88 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
ko je kriv za euforiju
bez pokrića kao što vidimo
umjesto da budemo svi realni
- Romanista 101%
#89 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
Zato sto nas narod voli euforiju, makar ona bila i lazna.
To ga drzi par dana, a nakon toga nazad u realnost.
To ga drzi par dana, a nakon toga nazad u realnost.
- JohnnyS
#90 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
Black swan wrote:ko je kriv za euforiju
Koja bolan euforija? Kakva euforija? Je li BHT bio pun navijačkih pjesama? Je li ih itko i napisao osim one "Idemo jako" (svaka čast reggae izričaju, al ono je niđe veze)? Je li bilo ikakvih navijačkih reklama, ono bar Sarajevska jebena pivovara da napravi reklamu? Jesu li bila svakodnevna javljanja iz BiH gradova s intervjuima navijača? Jašta je. U BiH je euforija bila jedino na klix.ba/forum, na BHT-u svakako niej
-
bull21
#91 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
Još malo pa će BHRT biti kriv za ispadanje zmOjeva.
- Ljakan
#92 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
Krivo je pinoče 
-
kakavdanakneiskustvu
#93 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
vala mi ide na živce pretjerano filozofiranje na hrt,napraviše nauku oko jebenog naguravanja lopte
-
cancel
#94 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
kako ne bi bilo bitno, o tome pričaju i svi hrvatski mediji vecernji, index, jutarnji - ne samo hrt. poenta je u dodatnom treningu na stadionu na kojem ce igrati i privikavanje na posve drugu klimu nego tamo gdje su odsjeli, do sada ovo nikad nisu radili pa mediji govore o vecim pripremama za meksiko nego za ostale utakmice .. sad evo su imali dva LIVE uključenja iz brazila i opet su, između ostalog, i tu temu načeli .. pokrivaju svaki "mig" reprezentacije i to je itekako pozitivnokakavdanakneiskustvu wrote:a opet juče na hrt viki ivanović pita štimca je li dobro ili loše što je hrvatska repka dva dana ranije otišla u grad u kojem igraju iduću tekmu,mislim zar je to stvarno toliko bitno

-
kakavdanakneiskustvu
#95 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
cancel wrote:kako ne bi bilo bitno, o tome pričaju i svi hrvatski mediji vecernji, index, jutarnji - ne samo hrt. poenta je u dodatnom treningu na stadionu na kojem ce igrati i privikavanje na posve drugu klimu nego tamo gdje su odsjeli, do sada ovo nikad nisu radili pa mediji govore o vecim pripremama za meksiko nego za ostale utakmice .. sad evo su imali dva LIVE uključenja iz brazila i opet su, između ostalog, i tu temu načeli .. pokrivaju svaki "mig" reprezentacije i to je itekako pozitivnokakavdanakneiskustvu wrote:a opet juče na hrt viki ivanović pita štimca je li dobro ili loše što je hrvatska repka dva dana ranije otišla u grad u kojem igraju iduću tekmu,mislim zar je to stvarno toliko bitno![]()
ma nije sad to toliko bitno,sam štimac je odgovorio da je svejedno da li će dva dana ili jedan ranije doći u grad u kojem igraju iduću tekmu,naveo sam to kao primjer kakve sve baš i nebitne stvari navode u svojim emisijama,prave nauku od fudbala,ali mora se priznati da je bolje to gledati nego ovo na bht
-
cancel
#96 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
jbga to su mediji, moraju o nečemu pričati prije i poslije utakmice u suprotnom im ne treba onda ovakva emisija. no to nije stvar samo SP i HRT-a već svih sportskih susreta na gotovo svim kanalima, posebno onim sportskim - ljudi jednostavno vole te analize i preanalize iz stotinu uglova, što bi i kako trebalo igrati i što bi se desilo kad bi se desilo, što ti kažeš stvaranje nauke iz fudbala. 
-
kakavdanakneiskustvu
#97 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
cancel wrote:jbga to su mediji, moraju o nečemu pričati prije i poslije utakmice u suprotnom im ne treba onda ovakva emisija. no to nije stvar samo SP i HRT-a već svih sportskih susreta na gotovo svim kanalima, posebno onim sportskim - ljudi jednostavno vole te analize i preanalize iz stotinu uglova, što bi i kako trebalo igrati i što bi se desilo kad bi se desilo, što ti kažeš stvaranje nauke iz fudbala.
možda meni smeta to oko fudbala,ne pratim ga baš toliko koliko košarkuali fakat prave neku nauku od guranja lopte
- touch brain
#98 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
hajmo napraviti emisiju u kojoj ce gosti,2-4 sata, samo sutitikakavdanakneiskustvu wrote:vala mi ide na živce pretjerano filozofiranje na hrt,napraviše nauku oko jebenog naguravanja lopte
to sto tebi npr nije bitno hoce li x reprezentacija doci zrakoplovom 15 minuta prije utakmnice ili dva dana prije nije stvar filozofiranja nego vise stvar tvog neznanja
-
kakavdanakneiskustvu
#99 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
touch brain wrote:hajmo napraviti emisiju u kojoj ce gosti,2-4 sata, samo sutitikakavdanakneiskustvu wrote:vala mi ide na živce pretjerano filozofiranje na hrt,napraviše nauku oko jebenog naguravanja lopte
to sto tebi npr nije bitno hoce li x reprezentacija doci zrakoplovom 15 minuta prije utakmnice ili dva dana prije nije stvar filozofiranja nego vise stvar tvog neznanja
pa niko nije ni spomenuo dolazaka 15 minuta prije tekme,a da prvo pročitaš šta je napisano??
- Šveđanin
#100 Re: Ko je kriv za loš program PRIJE I POSLIJE UTAKMICE?
Evo sad uporedjujem i nevjerovatno je koliko je hrvatski program pred utakmicu kvalitetniji i bolji..
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk