OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

ex-Efendija

#76 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by ex-Efendija »

Black swan wrote:previše zna detalja za nekog ko mora vozariti 30 km da vidi džamiju :D
ih, imam ja i stojadina, zacas ja to 8) . Ne, nisam sa kamenjara nego sa livade, zelene i rosne ...

https://www.youtube.com/watch?v=TRoXI3- ... r_embedded
Breathless

#77 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by Breathless »

homega wrote:
Breathless wrote:Kamenjara ima svuda, od Listice, Pala, pa sve do Gornje Maoce. Mi u Bosni s kamenjarom u glavama nismo nikad oskudjevali, ali ovaj hodza mi bas tukne na Listicu :lol:
Ovaj mali hodžica ti je klasičan primjer velikobošnjačkog podmlatka, sav zajapuren, usplahiren od uzbuđenja nakon mladalačkog obrazovanja i otkrivenih novih ideja i mogućnosti :D
Moguce je i to, ali u sustini isti je to mentalni sklop, bio poskok ili jarac iz maoce. :D
ex-Efendija

#78 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by ex-Efendija »

Man of steel wrote:Već zamišljam taj hilafet i sve čari šerijata i ljepote teokratske države gdje će san svakog stanovnika biti da se jednog dana dočepa zapadne Evrope.
muslimani nisu nikada u historiji bjezali iz Hilafeta, cak su se i povlacili sa njim kada se Hilafet povlacio! za ostale stanovnike ne znam, njima je ostavljena sloboda izbora. muslimanima je Hilafet kao ribi voda, kao ptici nebo :)
Breathless

#79 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by Breathless »

Sta je taj hilafet? Slatko ili slano? :?

Sta god, ovdje kod nas se ono bas i nije primilo.
ex-Efendija

#80 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by ex-Efendija »

Breathless wrote:Sta je taj hilafet? Slatko ili slano? :?

Sta god, ovdje kod nas se ono bas i nije primilo.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Hilafet
animals

#81 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by animals »

Amerika i Engleska bit ce zemlja muslimanska :D
Breathless

#82 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by Breathless »

Hajde da je sta dobro za pojesti, ali sta cemo mi s tim? Nas halifa je princ Zara i ni jedan brkati Turcin niti arapski kozojeb ne dolazi u obzir i neka se obojica nose u tri lijepe, pa makar bez "stranih investicija" princ Zara opet postao princ Kara.
XXS

#83 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by XXS »

Jebo hilafet.
Levati, nisu se ni na svjetsko kvalifikovali
basicm

#84 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by basicm »

Za halifu cemo izabrati nekog ko zna uzivati, trebe, party i sve ostalo. Da nas ne bruka pred ostalima.
Berulconi ili mozda nas Dodo, zna on i zapjevati kad je veselje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hrmpallier

#85 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by Hrmpallier »

ex-Efendija wrote: muslimani nisu nikada u historiji bjezali iz Hilafeta, cak su se i povlacili sa njim kada se Hilafet povlacio! za ostale stanovnike ne znam, njima je ostavljena sloboda izbora. muslimanima je Hilafet kao ribi voda, kao ptici nebo :)
Oh jest how know ! Viđosmo stanovnike Mosula kako hrle u hilafet, sve jedan drugog prestiže. Nego, što se ti sokole moj ne obratiš nekoj zdravstvenoj ustanovi. Siguran nisam, ali mislim da je za teže psihičke bolesnike liječenje besplatno. Idi tamo, reci šta te muči, i već će se neko pobrinuti za tvoje liječenje. Vidićeš, neće trebati ni 10 minuta, a kombi sa bolničarima će biti tu.
ex-Efendija

#86 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by ex-Efendija »

Hrmpallier wrote:
ex-Efendija wrote: muslimani nisu nikada u historiji bjezali iz Hilafeta, cak su se i povlacili sa njim kada se Hilafet povlacio! za ostale stanovnike ne znam, njima je ostavljena sloboda izbora. muslimanima je Hilafet kao ribi voda, kao ptici nebo :)
Oh jest how know ! Viđosmo stanovnike Mosula kako hrle u hilafet, sve jedan drugog prestiže. Nego, što se ti sokole moj ne obratiš nekoj zdravstvenoj ustanovi. Siguran nisam, ali mislim da je za teže psihičke bolesnike liječenje besplatno. Idi tamo, reci šta te muči, i već će se neko pobrinuti za tvoje liječenje. Vidićeš, neće trebati ni 10 minuta, a kombi sa bolničarima će biti tu.
i ti se razgalamio kao nena na Skype-u :D umjesto da fino kazes da ne volis islam i problem rijesem !
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#87 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by Truba »

ex-Efendija wrote:
Black swan wrote:previše zna detalja za nekog ko mora vozariti 30 km da vidi džamiju :D
ih, imam ja i stojadina, zacas ja to 8) . Ne, nisam sa kamenjara nego sa livade, zelene i rosne ...

https://www.youtube.com/watch?v=TRoXI3- ... r_embedded
to sam sinoć gledao
moram priznati da su propagandni materijali ekstra
kao i muzika
ex-Efendija

#88 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by ex-Efendija »

Stanje u Hilafetu nepromijenjeno, situacija se smiruje, izbjeglice se vracaju kucama a anglocionisti i siiti sklopili pakt protiv muslimana :( . Medijska kampanja protiv muslimana krenula svom zestinom, muslimani nisu vise samo teroristi nego su postali i kanibali :-) :-) :-) (prema pisanju siitskih i ang.-cio. medija).

http://www.dw.de/obama-islamisti-ne-smi ... a-17705241
Klavikula

#89 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by Klavikula »

animals wrote:Amerika i Engleska bit ce zemlja muslimanska :D
:D
bogoljub

#90 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by bogoljub »

http://www.youtube.com/watch?v=QxDir8ku ... ture=share

Ovo je uspostavljanje tvog hilafeta koji je na hiljade svjetlosnih godina daleko od onog hilafeta koji je donio Muhammed a.s.
bogoljub

#91 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by bogoljub »

_BataZiv_0809 wrote:Radovati se vojnom uspjehu bande naoruzanih barbara koji jedu ljudska srca, zavode zakone nazadnije od onih u srednjem vijeku i provode kampanju terora, je stvarno za dijagnozu. :D

Ne zovite doktoreeeee :run:
:thumbup: :thumbup:
bogoljub

#92 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by bogoljub »

Danguba wrote:Neko pustio kerove. :roll:
:thumbup: :thumbup:
ex-Efendija

#93 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by ex-Efendija »

bogoljub wrote:http://www.youtube.com/watch?v=QxDir8ku ... ture=share

Ovo je uspostavljanje tvog hilafeta koji je na hiljade svjetlosnih godina daleko od onog hilafeta koji je donio Muhammed a.s.
Hilafet nije moj nego pripada svakom muslimanu koji ga na srcu nosi. Po cemu se obnovljeni Hilafet razlikuje od prethodnog koji je donio Boziji Poslanik, molim par konktretnih primjera ? kanibale i lavove smo vec apsolvirali, ako se slazes, pa da to ne ponavljamo
Klavikula

#94 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by Klavikula »

@efendija
smije l' se se alkohol konzumirati u tom nasem novom halifatu? a zene onako pristojno golisave hodati? :D
NIN

#95 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by NIN »

ex-Efendija wrote:Hilafet nije moj nego pripada svakom muslimanu koji ga na srcu nosi.
Nego, de ti meni reci, ako ti se kojim slucajem snovi obistine, hoces li otic iz Njemacke u taj hilafet?
dudlov

#96 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by dudlov »

NIN wrote:
ex-Efendija wrote:Hilafet nije moj nego pripada svakom muslimanu koji ga na srcu nosi.
Nego, de ti meni reci, ako ti se kojim slucajem snovi obistine, hoces li otic iz Njemacke u taj hilafet?
Jašta će, ko što bi i ja. Svako voli kravu muzaru, a zapadna Evropa je upravo to.
Chisum

#97 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by Chisum »

Na braniku Hilafeta...

Nego, imajuci u vidu svu raskos politickog, ekonomskog, vojnog i inih umijeca sinova mu, utjecaj novonastalog Hilafeta, na svjetskoj politickoj sceni, bice nista manji od onog Tvornice carapa "KLJUC".
Lokman

#98 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by Lokman »

:lol: :lol:
Herr Flick

#99 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by Herr Flick »

NIN wrote:
Hoce ali kad na vrbi zasvrbi :D :D
Cybernetic

#100 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by Cybernetic »

Evolucija pobornika hilafeta...

Image
Locked