ih, imam ja i stojadina, zacas ja toBlack swan wrote:previše zna detalja za nekog ko mora vozariti 30 km da vidi džamiju
https://www.youtube.com/watch?v=TRoXI3- ... r_embedded
ih, imam ja i stojadina, zacas ja toBlack swan wrote:previše zna detalja za nekog ko mora vozariti 30 km da vidi džamiju
Moguce je i to, ali u sustini isti je to mentalni sklop, bio poskok ili jarac iz maoce.homega wrote:Ovaj mali hodžica ti je klasičan primjer velikobošnjačkog podmlatka, sav zajapuren, usplahiren od uzbuđenja nakon mladalačkog obrazovanja i otkrivenih novih ideja i mogućnostiBreathless wrote:Kamenjara ima svuda, od Listice, Pala, pa sve do Gornje Maoce. Mi u Bosni s kamenjarom u glavama nismo nikad oskudjevali, ali ovaj hodza mi bas tukne na Listicu
muslimani nisu nikada u historiji bjezali iz Hilafeta, cak su se i povlacili sa njim kada se Hilafet povlacio! za ostale stanovnike ne znam, njima je ostavljena sloboda izbora. muslimanima je Hilafet kao ribi voda, kao ptici neboMan of steel wrote:Već zamišljam taj hilafet i sve čari šerijata i ljepote teokratske države gdje će san svakog stanovnika biti da se jednog dana dočepa zapadne Evrope.
http://bs.wikipedia.org/wiki/HilafetBreathless wrote:Sta je taj hilafet? Slatko ili slano?![]()
Sta god, ovdje kod nas se ono bas i nije primilo.
Oh jest how know ! Viđosmo stanovnike Mosula kako hrle u hilafet, sve jedan drugog prestiže. Nego, što se ti sokole moj ne obratiš nekoj zdravstvenoj ustanovi. Siguran nisam, ali mislim da je za teže psihičke bolesnike liječenje besplatno. Idi tamo, reci šta te muči, i već će se neko pobrinuti za tvoje liječenje. Vidićeš, neće trebati ni 10 minuta, a kombi sa bolničarima će biti tu.ex-Efendija wrote: muslimani nisu nikada u historiji bjezali iz Hilafeta, cak su se i povlacili sa njim kada se Hilafet povlacio! za ostale stanovnike ne znam, njima je ostavljena sloboda izbora. muslimanima je Hilafet kao ribi voda, kao ptici nebo
i ti se razgalamio kao nena na Skype-uHrmpallier wrote:Oh jest how know ! Viđosmo stanovnike Mosula kako hrle u hilafet, sve jedan drugog prestiže. Nego, što se ti sokole moj ne obratiš nekoj zdravstvenoj ustanovi. Siguran nisam, ali mislim da je za teže psihičke bolesnike liječenje besplatno. Idi tamo, reci šta te muči, i već će se neko pobrinuti za tvoje liječenje. Vidićeš, neće trebati ni 10 minuta, a kombi sa bolničarima će biti tu.ex-Efendija wrote: muslimani nisu nikada u historiji bjezali iz Hilafeta, cak su se i povlacili sa njim kada se Hilafet povlacio! za ostale stanovnike ne znam, njima je ostavljena sloboda izbora. muslimanima je Hilafet kao ribi voda, kao ptici nebo
to sam sinoć gledaoex-Efendija wrote:ih, imam ja i stojadina, zacas ja toBlack swan wrote:previše zna detalja za nekog ko mora vozariti 30 km da vidi džamiju. Ne, nisam sa kamenjara nego sa livade, zelene i rosne ...
https://www.youtube.com/watch?v=TRoXI3- ... r_embedded
animals wrote:Amerika i Engleska bit ce zemlja muslimanska
_BataZiv_0809 wrote:Radovati se vojnom uspjehu bande naoruzanih barbara koji jedu ljudska srca, zavode zakone nazadnije od onih u srednjem vijeku i provode kampanju terora, je stvarno za dijagnozu.![]()
Ne zovite doktoreeeee
Danguba wrote:Neko pustio kerove.
Hilafet nije moj nego pripada svakom muslimanu koji ga na srcu nosi. Po cemu se obnovljeni Hilafet razlikuje od prethodnog koji je donio Boziji Poslanik, molim par konktretnih primjera ? kanibale i lavove smo vec apsolvirali, ako se slazes, pa da to ne ponavljamobogoljub wrote:http://www.youtube.com/watch?v=QxDir8ku ... ture=share
Ovo je uspostavljanje tvog hilafeta koji je na hiljade svjetlosnih godina daleko od onog hilafeta koji je donio Muhammed a.s.
Nego, de ti meni reci, ako ti se kojim slucajem snovi obistine, hoces li otic iz Njemacke u taj hilafet?ex-Efendija wrote:Hilafet nije moj nego pripada svakom muslimanu koji ga na srcu nosi.
Jašta će, ko što bi i ja. Svako voli kravu muzaru, a zapadna Evropa je upravo to.NIN wrote:Nego, de ti meni reci, ako ti se kojim slucajem snovi obistine, hoces li otic iz Njemacke u taj hilafet?ex-Efendija wrote:Hilafet nije moj nego pripada svakom muslimanu koji ga na srcu nosi.
Hoce ali kad na vrbi zasvrbiNIN wrote:Nego, de ti meni reci, ako ti se kojim slucajem snovi obistine, hoces li otic iz Njemacke u taj hilafet?ex-Efendija wrote:Hilafet nije moj nego pripada svakom muslimanu koji ga na srcu nosi.