Bice da sam transvestitTornjak wrote:renBa 999 stvarno me zbunjujes hem si musko hem si zensko pa odluci se vise i reci nam fino sta si? Sta se imas kriti ili ti Tinka zabranjuje da odas svoj identitet eto onako radi sigurnosti.renBa 999 wrote:g-djica Tornjak za koju se do sada mislilo da je zapaljiva ko kremen, sad se pocela uvijati ko vinova loza![]()
![]()
![]()
![]()
BH Eurosong 2005: Zovi postaje Call me
Moderator: _BataZiv_0809
-
renBa 999
-
renBa 999
Ne mogu da se pomirim... Ovaj lik Andrej Babic nije samo "preveo" rijeci onog pjesmuljka, vec joj je totalno promjenio znacenje, ideju, i razlog pjesme! Prvo je to bila ljubavna pjesma kad su nam je servirali, a sada .... to je "happy birthday song" Evroviziji
i ESC-ju.... Tako me stid njih samih a i sebe sto me predstavljaju...
Sta ce Evropa pomisliti o nama
Jel' to oni misle da mi u Bosni ne znamo engleski i da nam mogu podvaliti sta bilo?!
i ESC-ju.... Tako me stid njih samih a i sebe sto me predstavljaju...
Sta ce Evropa pomisliti o nama
Jel' to oni misle da mi u Bosni ne znamo engleski i da nam mogu podvaliti sta bilo?!
- ja_sarajevo
Ako vec postoje 2 pjesme:
Zovi
Call me
Pjesma koja je pobjedila na BH Eurosong-u je Zovi a oni sad sa totalno drugom pjesmom idu u Kijev...Zasto se mi narod nepitamo... Neka bude televoting pa da se izabere pjesma a ne ovako... Niko jos u BiH nije ni cuo pjesmu koja treba da nas predstavlja.
Zovi
Call me
Pjesma koja je pobjedila na BH Eurosong-u je Zovi a oni sad sa totalno drugom pjesmom idu u Kijev...Zasto se mi narod nepitamo... Neka bude televoting pa da se izabere pjesma a ne ovako... Niko jos u BiH nije ni cuo pjesmu koja treba da nas predstavlja.
-
renBa 999
Jel te iko i za sta pitao ko gradjanina BiH?ja_sarajevo wrote:Ako vec postoje 2 pjesme:
Zovi
Call me
- Nije.
Vidis ba da 2-3 ljudi odlucuje o svemu u ime sviju nas u BiH, znaci u ime 2 miliona ljudi.
Bagra, kazem vam.
-
mizzo
Kad smos e to mi i pitali?ja_sarajevo wrote:Zasto se mi narod nepitamo... Neka bude televoting pa da se izabere pjesma a ne ovako... Niko jos u BiH nije ni cuo pjesmu koja treba da nas predstavlja.
-
zuzi
JA STVERNO NE MOGU DA SHVATIM DA SE TOLIKO NERVIRATE SVI VI ZBOG NASEG EUROSONGA. PA ZAR NIJE DOVOLJNO RECI DA SU NAS PREDSTAVLJALI MAJA TATIC (NA JASTUKU ZA DVOJE) I MIJA MARTINA (NE BRINI). PA ONDA NE VIDIM NI RAZLOG STO NAS NE BI MOGLE PREDSTAVLJATI I OVE CURE. AKO NISTA DRUGO BAR NE IZGLEDAJU TOLKO LOSE KAO OVI PRETHODNI:))))
-
Alen_
Evo ga i spot:
http://www.feminnem.com/video/Feminnem% ... l%20me.wmv
Sreća u nesreći: jeftino, bar nisu istrošili PBS kasu.
Obratiti pažnju na izgovor "Call mEEE", "lonelEEE" i vrhunac kad jedna od njih kaže : HALO KOPENHAGEN!

http://www.feminnem.com/video/Feminnem% ... l%20me.wmv
Sreća u nesreći: jeftino, bar nisu istrošili PBS kasu.
Obratiti pažnju na izgovor "Call mEEE", "lonelEEE" i vrhunac kad jedna od njih kaže : HALO KOPENHAGEN!
-
FaceOff
Spot je pravo komičan, ali ne u smislu da je loše komičan. Mislim, nije nešto ekstra niti komičan u dobrom smislu, ali iskreno mislim da bi ovakva pjesma u znaku 50. godišnjice Eurosonga možda dobro i proći, s obzirom da će pretpostavljam i cijela večer 21.5. biti posvećena tome. Uz to one zezancije tipa HALLO KOPENHAGEN koje Neda u pola pjesme izgovori možda i navede potencijalne glasače da okrenu bar jednom naš broj. Ali...
-
mizzo
Vesna Andree Zaimović je danas izjavila za Dnevni avaz:
Prije nastupa u Kijevu grupa Feminnem imat će turneju po Sloveniji, Hrvatskoj i SCG. Iako smo dobili i pozive iz Makedonije, Turske, Bugarske i Bjelorusije, nisam sigurna da li ćemo uspjeti gostovati u svim tim zemljama
Moje mišljenje je da je glupo gostovati po zemljama bivše YU, jer ionako od njih dobijamo dosta glasova, bez obzira gostovali ili ne. Mislim da je van svake pameti odbijati gostovanje u nekim malo daljim zemljama, jer bi nam to doniejlo bodove. Ali, možda su shvatili da bi se ljudi bunili, jer se ionako sve plaća od TV pretplate
Prije nastupa u Kijevu grupa Feminnem imat će turneju po Sloveniji, Hrvatskoj i SCG. Iako smo dobili i pozive iz Makedonije, Turske, Bugarske i Bjelorusije, nisam sigurna da li ćemo uspjeti gostovati u svim tim zemljama
Moje mišljenje je da je glupo gostovati po zemljama bivše YU, jer ionako od njih dobijamo dosta glasova, bez obzira gostovali ili ne. Mislim da je van svake pameti odbijati gostovanje u nekim malo daljim zemljama, jer bi nam to doniejlo bodove. Ali, možda su shvatili da bi se ljudi bunili, jer se ionako sve plaća od TV pretplate
-
ARI ANA
vidjela sam spot
dobro zamisljeno ali
VRLO VRLO JEFTINO REALIZIRANO
katastrofa,zvuci grozno,krestavo,stjecem dojam ulizivacki totalno.
MISLIM DA CURE PUNO BOLJE PJEVAJU NA "BOSANSKOM tj.HRVATSKOM
i stvarno puno bolje pjevaju nego sto je u ovoj engleskoj verziji prikazano
pokvarile su kvalitet sve zvuci trala.la.la.laa
Na glasove stranaca nema sanse racunati
Na glasove susjeda i dijaspore jos manje treba racunati zbog engleskog
[b]PJESMA JE TOTALNO LOSA NA ENGLESKOM[/b]
Jel ko vidio -slusao "CICO" od OGIJA iz SCG-e
Meni je super ,da sam se ja pitala (kojim slucajem HA ha ha )
"CICA" bi isla za srbiju -DEFINITIVNO
Hajde CICO
al nema veze ona je vec hit svugdje a one No names nisam ni vidila nikad
tak je i kod nas
Igor pici na svim radijima i unpluged .
Joj stalno mi se Cica vrti u glavi
dobro zamisljeno ali
VRLO VRLO JEFTINO REALIZIRANO
katastrofa,zvuci grozno,krestavo,stjecem dojam ulizivacki totalno.
MISLIM DA CURE PUNO BOLJE PJEVAJU NA "BOSANSKOM tj.HRVATSKOM
i stvarno puno bolje pjevaju nego sto je u ovoj engleskoj verziji prikazano
pokvarile su kvalitet sve zvuci trala.la.la.laa
Na glasove stranaca nema sanse racunati
Na glasove susjeda i dijaspore jos manje treba racunati zbog engleskog
[b]PJESMA JE TOTALNO LOSA NA ENGLESKOM[/b]
Jel ko vidio -slusao "CICO" od OGIJA iz SCG-e
Meni je super ,da sam se ja pitala (kojim slucajem HA ha ha )
"CICA" bi isla za srbiju -DEFINITIVNO
Hajde CICO
al nema veze ona je vec hit svugdje a one No names nisam ni vidila nikad
tak je i kod nas
Igor pici na svim radijima i unpluged .
Joj stalno mi se Cica vrti u glavi
-
mizzo
Djevojkama iz Feminnem-a bi najbolje bilo da se više ne pojavljuju u emisijama gdje se razgovara. Neka se drže pjevanja. Danas su se tako pošteno isprovaljivale na Hayatu, da me je stid u ime nas koje će predstavljati u Evropi. Svaka čast Faruku, tako ih je lijepo "izrešetao" na svoj cinični način, a da one toga nisu ni svjesne
Petica za Faruka
, nula za Feminnem