Čipiranje novorođenčadi
- Russki
#76 Re: Čipiranje novorođenčadi
Za početak, da prestanete gledati TV i čitati novine jer su najveći izvor laži i propagande, pranja mozga do zla boga...
- Alfons Kauders
#77 Re: Čipiranje novorođenčadi
ima i togacyprus wrote:To već zavisi od slučaja do slučaja... To bi moglo važiti da ove koji prave i šire te teorije... Međutim, za ove koji ih puše, ja bih rekao da je prije ovo što sam ja rekao u pitanju...Alfons Kauders wrote:teoreticari nisu glupi... trose masu vremena na ove stvari, malo je reci da ih ima opsjednutih... kamo srece da istu energiju uloze u nesto konstruktivno
rijec je jednostavno o psiholoskom poremecaju... ljudima treba pomoc, ne treba ih nazivati glupim vec im treba pomoci da se lijece i ponovo postanu produktivni clanovi drustva
u svakom slucaju drustvo mora nekako izaci na kraj s njima... jednostavno nemamo dovoljno resursa da ih sve lijecimo...
bojim se da ce dobar dio biti potrebno eliminisati drugim sredstvima
- cyprus
#78 Re: Čipiranje novorođenčadi
A portali? Forumi?Russki wrote:Za početak, da prestanete gledati TV i čitati novine jer su najveći izvor laži i propagande, pranja mozga do zla boga...
- Russki
#79 Re: Čipiranje novorođenčadi
Vecinu portala takodjer.cyprus wrote:A portali?Russki wrote:Za početak, da prestanete gledati TV i čitati novine jer su najveći izvor laži i propagande, pranja mozga do zla boga...
No, nemam energije da se hvatam u koštac s vama jer kad bih vam priložio masu dokaza koji potvrđuju pun qrac teorije opet ne bi vjerovali...Tako da, ostanite u svom uvjerenju...sto manje znas to bolje, tako bar kazu...
- Alfons Kauders
#80 Re: Čipiranje novorođenčadi
znaci samo da gledamo RT i citamo advance.hr... ili ruskaju pravdu?Russki wrote:Za početak, da prestanete gledati TV i čitati novine jer su najveći izvor laži i propagande, pranja mozga do zla boga...
- cyprus
#81 Re: Čipiranje novorođenčadi
A klix je slobodarski forum pa ga možemo koristit... Mislim, ako ga ti koristiš, kontam da je bezbjedno... Ti znaš najbolje...Russki wrote:Vecinu portala takodjer.cyprus wrote:A portali?Russki wrote:Za početak, da prestanete gledati TV i čitati novine jer su najveći izvor laži i propagande, pranja mozga do zla boga...
No, nemam energije da se hvatam u koštac s vama jer kad bih vam priložio masu dokaza koji potvrđuju pun qrac teorije opet ne bi vjerovali...Tako da, ostanite u svom uvjerenju...sto manje znas to bolje, tako bar kazu...
- Russki
#82 Re: Čipiranje novorođenčadi
Hm...moš i FTV komotno, CNN obavezno, tamo baš vijesti gore, nemoj slučajno da šta propustišAlfons Kauders wrote:znaci samo da gledamo RT i citamo advance.hr... ili ruskaju pravdu?Russki wrote:Za početak, da prestanete gledati TV i čitati novine jer su najveći izvor laži i propagande, pranja mozga do zla boga...
-
Baresi 6
#83 Re: Čipiranje novorođenčadi
ccc kud ide ovaj svijet. zli geekovi preuzimaju kontrolu i naturaju neke svoje fazone (kao npr. fejsbuk) kojim ce od normalnih ljudi napravit robot masine
- Hajvan
#84 Re: Čipiranje novorođenčadi
Što je s Azijom, Afrikom, Južnom Amerikom?
Hoće li se i tamo čipirati ili samo u EU, USA?
Hoće li se i tamo čipirati ili samo u EU, USA?
- insomnia78
#85 Re: Čipiranje novorođenčadi
Youtube je preporucenRusski wrote:Za početak, da prestanete gledati TV i čitati novine jer su najveći izvor laži i propagande, pranja mozga do zla boga...
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- Hajvan
#86 Re: Čipiranje novorođenčadi
zlo i naopako 
-
hrtz54uuu1
#87 Re: Čipiranje novorođenčadi
mene ne možete spriječit ni banovat
kao druge ali što vam je mostarska fronta bola oči, zado vam je strašan problem sa ličnom sujetom i egom chmolje, paranoida i alfonsa allah je vaistinu veliki

- Alfons Kauders
#88 Re: Čipiranje novorođenčadi
idu cipovi i u svicarske chune... victorinox radi punom parom...hrtz54uuu1 wrote:mene ne možete spriječit ni banovat![]()
![]()
kao druge ali što vam je mostarska fronta bola oči, zado vam je strašan problem sa ličnom sujetom i egom chmolje, paranoida i alfonsa allah je vaistinu veliki
![]()
![]()
- rovac13
#89 Re: Čipiranje novorođenčadi
A ako nas čipuju hocemo li mi tad brze ici ili cemo manje trosit

- Alfons Kauders
#90 Re: Čipiranje novorođenčadi
ja ba... a tek obrtni moment...rovac13 wrote:A ako nas čipuju hocemo li mi tad brze ici ili cemo manje trosit![]()
![]()
![]()
![]()
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#91 Re: Čipiranje novorođenčadi
Alfons Kauders wrote:![]()
normalni, racionalni ljudi su postali prava rijetkost na forumu![]()
Pa recimo da bi mi u BiH teoretski bili u prednosti u pocetku ...recimo neka nana (baka) iz unutrasnjosti, vjerovatno ne bi znala ni kako treba da glasa mada ne sumnjam da bi stranacki podmladak to sve revnosno obilazio i poducavao...Alfons Kauders wrote: koncept direktne demoktratije ili barem direktnih i brzih referenduma je jedna mogucnost, ali nisam bas nesto odusevljen... ljudi koji se ne informisu i ne raspolazu osnovnim znanjem ne trebaju ucestvovati u demokratskom procesu
U pravu si za razlike ali tako je isto i danas ... ovo bi bilo samo efikasnije i brze. Recimo kod nas trenutno nema politicara sposobnog da drzavnu administraciju sreze za 40% barem i svede je na realne potrebe ...to bi za njega bilo politicko samoubistvo a samo bi lijepo namjestio situaciju onome koji dolazi iza njega. Sa direktnom demokratijom bi to bil odmah rijeseno ...glasali ljudi da se administracij smanji, ljudi prekvalifikuju i gotovo.
Onda njihove plate ...mjesecima se ubijedjuju, te hoce da ih skinu te nece ...fino direktno glasanje i proglasimo da sve politicke funkcije iskljucivo budu na volonterskoj bazi i u ime casti, nema plate nikako
[/quote]
Za ovo nisam cuo nikada ali zvuci logicno ... to ce napraviti revoluciju u sigurnosti.Alfons Kauders wrote: sto se tice transakcija i sigurnosti, i tu ima obecavajucih zajebancija... npr senzor u satu moze pratiti rad srca koji je jedinstven kao otisak prsta, tako da nece biti potrebe za pinovima i sl glupostima...
Alfons Kauders wrote: sto je najjace - trenutno nema apsolutno nikakve potrebe da se bilo sta "ugradjuje" u ljude... dovoljno je da neko nosi telefon ili sat, prsten ili neku desetu zajebanciju... totalno retardiran koncept - nije ni cudo da kod nas raja vjeruje u njega
Pa da ... izgubis sat ili ti ga ukradu, svakako je setovan samo na tvoj srcani ritam i sa bilo kojim drugim ne radi ...dobar koncept ...
Ma buducnost je lijepa
- snaga_znanja
#92 Re: Čipiranje novorođenčadi
Kamo srece da smo svi cipirani. Onda bi makar imali dokaz da zidovi nisu dosli na posao u WTC 9.11.