Jeste, kod nas imas na svakom cosku, ali splacinu od kafe. Cast izuzecima.ultima_palabra wrote:Ma sve su to precijenjena sranja za turiste koji neće da istražuju hranu zemlje u koju su došli... znam i ja nekad kad sam vani pojesti McD ili KFC ako nemam vremena, ali u Sarajevu možeš pojesti duplo bolji i veći hamburger za duplo manje para nego u McD-u... da ne govorim o drugim vrstama brze hrane.
Starbucks je ok kad odeš u neku zemlju koja nema espresso kafu na svakom ćošku, ali kod nas bi sa svojim cijenama propali za 2 mjeseca.
Ono sto ja znam popiti u nekim kaficima, ne da nije vidjelo kafe, nego ne znam kako ih nije stid staviti to u meni i pored napisati kafa. Ajd nema okusa, da barem ima mirisa, bilo sta... nista. Jedino sto je slicno sa kafom jeste sto je crno i dodje ti u soljici, ali pijemo ta govna, valjda navikli. Jos ne mozes popit nigdje ispod 2 KM, vidim sad su cijene i 3 KM po gradu.
A ja ti garantujem da ne bi propali. Pa Sarajevo ima 500k stanovnika. Svako zeli da proba nesto novo. To za cijene je nigdje veze isto. Ionako bi raja tu sigurno pila najvise espreso i obicnu kafu s mlijekom koja ne bi bila nista skuplja nego u ostalim kaficima.