Big Ang wrote:ista jane daj Boze da ima sat pa da mi kuca(obavezno sam izbacivala baterije onako na pola pa bih se ljudi poslije cudi sto im sat ne radi).![]()
![]()
Dobro došla u klub
Hipersenzitivnost
Moderator: anex
-
anći
#76 Re: Hipersenzitivnost
- annoy
#77 Re: Hipersenzitivnost
Nije mi nikad palo na pamet povezivati svoju osjetljivost na zvukove sa emocionalnom... ali moguće da to ima veze. Meni nevjerojatno smetaju bilo kakvi zvukovi dok spavam/pokušavam spavat. Smeta me kada netko priča na drugom kraju kuće. Samo ustajem i zatvaram sva vrata
Imam neke slušalice za mobitel koje kad se stave uđu u uho pa blokiraju zvukove poprilično, ponekad sam prisiljena ih stavit inače ne mogu zaspat od zvukova. Doduše, neudobne su jako, možda bih trebala investirat u čepiće za uši
Meni smeta i jako svjetlo... previše sunce je noćna mora za mene
Imam neke slušalice za mobitel koje kad se stave uđu u uho pa blokiraju zvukove poprilično, ponekad sam prisiljena ih stavit inače ne mogu zaspat od zvukova. Doduše, neudobne su jako, možda bih trebala investirat u čepiće za uši
- Big Ang
#78 Re: Hipersenzitivnost
A jeste li vi škakljivi?

- annoy
#79 Re: Hipersenzitivnost
Ja sam jaaako škakljiva. Čim me netko poškaklje u idućih desetak minuta počnem biti toliko osjetljiva na to, da se počnem smijat čim mi netko približi ruku tijelu, ne mora me ni dotaknutBig Ang wrote:A jeste li vi škakljivi?![]()
- Big Ang
#80 Re: Hipersenzitivnost
annoy wrote:Ja sam jaaako škakljiva. Čim me netko poškaklje u idućih desetak minuta počnem biti toliko osjetljiva na to, da se počnem smijat čim mi netko približi ruku tijelu, ne mora me ni dotaknutBig Ang wrote:A jeste li vi škakljivi?![]()
Pa da. ta se hiperzenzitivnost odnosi na sve. Pa i na čula. Pa i na čulo osjeta
- LilBoom
#81 Re: Hipersenzitivnost
Haha ista situacija i kod mene. ja sam nabavila na eBayu ove cepice za usi i uvijek su mi pored kreveta:)annoy wrote:Nije mi nikad palo na pamet povezivati svoju osjetljivost na zvukove sa emocionalnom... ali moguće da to ima veze. Meni nevjerojatno smetaju bilo kakvi zvukovi dok spavam/pokušavam spavat. Smeta me kada netko priča na drugom kraju kuće. Samo ustajem i zatvaram sva vrata![]()

- Big Ang
#82 Re: Hipersenzitivnost
A kako je ljudima sa nama, sta mislite? 
-
anći
#83 Re: Hipersenzitivnost
Nikad dosadnoBig Ang wrote:A kako je ljudima sa nama, sta mislite?
- Big Ang
#84 Re: Hipersenzitivnost
anći wrote:Nikad dosadnoBig Ang wrote:A kako je ljudima sa nama, sta mislite?![]()
-
Googlerica
#85 Re: Hipersenzitivnost
Da li pokusavate kontorlirati/isflitrirati svoja osjecanja u relacijama sa ljudima ?
- Bluemore
#86 Re: Hipersenzitivnost
da, i to u oba smjeraGooglerica wrote:Da li pokusavate kontorlirati/isflitrirati svoja osjecanja u relacijama sa ljudima ?
-
smijesni_ste
#87 Re: Hipersenzitivnost
Evo nabavih kantarion iako jedna prodavačica nije imala pojma šta tražim, a druga me ubjeđivala da je gospina trava nešto drugo(hajdučka trava?) i da je to na internetu pogrešno napisano, a na samom pakovanju piše kantarion ili gospina trava
Javim se kad i ako bude rezultata
Javim se kad i ako bude rezultata
- Big Ang
#88 Re: Hipersenzitivnost
Postoji i skracenica za nas. HS ljudi
Sad procitah na netu

- Big Ang
#89 Re: Hipersenzitivnost
Joooj....i smijala sam se i plakala citajuci ovaj Ozilov post
Koja iskrenost i koje istinito vidjenje i sebe i okoline. Bez laznog sarenog pakovanja. Nevjerovatan lik
Meni je bila cast citati ovo prvo otvaranje duse na ovaj nacin Ozile
. Iskreno se nadam da ces se redovno javljati.
Haj pa da ti nadjemo curu ovdje

Koja iskrenost i koje istinito vidjenje i sebe i okoline. Bez laznog sarenog pakovanja. Nevjerovatan lik
Meni je bila cast citati ovo prvo otvaranje duse na ovaj nacin Ozile
Haj pa da ti nadjemo curu ovdje
- Big Ang
#90 Re: Hipersenzitivnost
A ove zlice i ja na kilometar namirisem. Cak i forumske zlice 
-
BJB
#91 Re: Hipersenzitivnost
I ne samo to..mrzim kada mi ljudi stoje iza ledja, ili prolaze i ljude koji te dodiruju dok pricaju s tobom..To mogu podnijeti samo od bliskih osoba..Mrzim kad mi neko stoji preblizu, narocito na poslu-oni se primicu a ja se odmicem.Big Ang wrote:A jeste li vi škakljivi?![]()
Kantarijon pijem s vremena na vrijeme jer dobar i za druge stvari a posto sam prehladjena pijem ga u kombinaciji sa majcinom dushicom i limunom- djeluje i na osjecanja izgleda.
-
sour cherry
#92 Re: Hipersenzitivnost
Mene si namirisalaBig Ang wrote:A ove zlice i ja na kilometar namirisem. Cak i forumske zlice
- Big Ang
#93 Re: Hipersenzitivnost
BJB wrote:I ne samo to..mrzim kada mi ljudi stoje iza ledja, ili prolaze i ljude koji te dodiruju dok pricaju s tobom..To mogu podnijeti samo od bliskih osoba..Mrzim kad mi neko stoji preblizu, narocito na poslu-oni se primicu a ja se odmicem.Big Ang wrote:A jeste li vi škakljivi?![]()
Kantarijon pijem s vremena na vrijeme jer dobar i za druge stvari a posto sam prehladjena pijem ga u kombinaciji sa majcinom dushicom i limunom- djeluje i na osjecanja izgleda.
I ona neosjetljivost ljudi kad su ti na putu pa ne mozes proci....ja osjetim, cini mi se i namjeru neciju da prodje tuda gdje sam ja i sklanjam se....a veeeelikaaaa vecina stoje cak i kad ih rukom pokusavas pomaci.
-
sour cherry
#94 Re: Hipersenzitivnost
Hipersenzitivac i ters.Najgora kombinacija.Kod mene nažalost 
- Big Ang
#95 Re: Hipersenzitivnost
Pih....kod mene su oboje roditelja takvi.Ozil wrote:heheBig Ang wrote:Joooj....i smijala sam se i plakala citajuci ovaj Ozilov post![]()
![]()
Koja iskrenost i koje istinito vidjenje i sebe i okoline. Bez laznog sarenog pakovanja. Nevjerovatan lik![]()
Meni je bila cast citati ovo prvo otvaranje duse na ovaj nacin Ozile. Iskreno se nadam da ces se redovno javljati.
Haj pa da ti nadjemo curu ovdje![]()
hipersenzitivnu po mogucnosti, ali ne previse
![]()
Moja je mama nenormalno hipersenzitivna tako da mi i dan danas zagorcava zivot. To kako se ona brine za brata i mene izlazi iz svih granica normalnostimeni kad se nesto desi prvo sto pomislim je kako ce to ona podnijeti
Last edited by Big Ang on 05/04/2014 18:29, edited 1 time in total.
- Big Ang
#96 Re: Hipersenzitivnost
Tebe? Nemam pojma. Who is you?sour cherry wrote:Mene si namirisalaBig Ang wrote:A ove zlice i ja na kilometar namirisem. Cak i forumske zlice.Pa i hipersenzitivci znaju nekad biti zločesti
A pa znamo biti zlocesti. Moramo. I uvijek kad smo takvi branimo sebe ili nekog.
-
pashasolidni
#97 Re: Hipersenzitivnost
Ozil wrote:Posebno je zaebano kad si muskarac a imas ovaj problem kao sto je slucaj kod mene. U poslijednje vrijeme kao da me malo popusta ali i dalje brinem za daleko vise stvari nego "normalni" ljudiJednostavno sam uvijek bio poseban i nikad nisam mogao podnositi "zle" ljude. Dovoljno je da u drustvu ima jedna osoba koju ja ne podnosim da me totalno utuce i da ne mogu da se opustim. Tako da kada se nalazim u nekom vecem drustvu moja su usta zatvorena
Uvijek sam pazljivo birao drustvo u kojem se krecem, a kada to nije mogao biti slucaj (kao sto npr u skoli nisam mogao birati ucenike koji ce biti u mom razredu) to bi bio zivi pakao za mene. Iz tog razloga mi skolsko doba i nije ostalo u bas nekom lijepom sjecanju jer su "zla" djeca posebno pakosna
U svemu tome mi je jako otezavala jos jedna stvar po kojoj sam "poseban" ali na zalost to ne bih da otkrivam jer ce me dusmani odmah prepoznati
Tako da sam ja posebno poseban
zato sam uvijek volio biti u drustvu odraslih. Sada kada sam vec stariji mnogo se lakse nosim sa ovim problemom mada i dalje me uzasno ometa ovaj "poremecaj". Npr u zadnje dvije godine sam samo jednom izasao navecer sa nekim drustvom sto je ludilo za nekog ko ima 23 god. Izgovor mi je uvijek to sto sam nezaposlen tako da ne mogu trositi novac koji nemam ali to je daleko od pravog razloga, pravi razlog je sto nemam pravo drustvo, jednostavno su se svi sa kojima mogu funkcionisati na neki nacin udaljili (ozenjenili se, promijenili mjesto boravka i sl.) ili se krecu u drustvima koja nisu pogodna za mene. Najgore od svega je sto ispasta ljubavni zivot
zaebano je pravo naci djevojku jer tesko ostvarujem nova poznanstva, a i kada upoznam neku nadjem joj stotinu mana (dovoljno je da je bila u vezi sa nekim ko nije meni drag da mi padne u ocima).
Uhhhhh ode ovaj moj post predaleko ali neka sam se malo i ja izjadaoovo je prvi put da sam otvorio dusu i iznio nekome ove moje jade, jednostavno sam previse zatvoren i ne dozvoljavam nikome da me do kraja upozna.
Ali ako nista lijepo je cuti da nisi jedini cudak ove vrste...valjda se javi jos neki muskarac
-
pashasolidni
#98 Re: Hipersenzitivnost
sour cherry wrote:Hipersenzitivac i ters.Najgora kombinacija.Kod mene nažalost
- Big Ang
#99 Re: Hipersenzitivnost
haj skupite se pa vas vodim na Vrelo Bosne sve
-
m_l
#100 Re: Hipersenzitivnost
Rijeke suza sam prolila zbog mali milion stvari, (ne)bitnih i manje (ne)bitnih. Samo se cudim kako nisam neku bolest fasovala!?