Ma daaaaj ...
Tj. da voda obje.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nece nikom kruna pasti s glave ako se prvi javi, to se slazem. Pitanje je mozes li nekog natjerati da ti kaze istinu. Mozda ga je vec i zvala, otjerali smo zenu s forumaklixoris wrote:To da ! Ako hairlija nema petlje da sam nazove i otvoreno kaze sta ga muci, onda ona njega treba fino da posjedne pred sebe i natjera da kaze sta ima i zdravo, nema spletki, nema dumanja...yoda82 wrote:Opet kažem sve je moguće, ali ne vidim ništa loše u tome da ga nazove i da jednom za sva vremena vidi na čemu je,a ne da se jede i konta šta ako ovo, ili šta ako ono.......kao što enko reče pa nisu djeca da se sad gleda i na to ko će koga nazvati
Ma ja to vidim ovako: nazove ga, dogovore se da se vide (ili ako ne može onda preko telefona), fino popričaju, on kaže šta ga muči (ili traži još malo vremena), ona mu da još malo vremena ako mu treba, ali ne previše i ili riješe problem, ili se rastanu za sva vremena.....mada možda sam ja samo mlad i naivan, sa naglaskom na ovo mladAmy82 wrote:Nece nikom kruna pasti s glave ako se prvi javi, to se slazem. Pitanje je mozes li nekog natjerati da ti kaze istinu. Mozda ga je vec i zvala, otjerali smo zenu s forumaklixoris wrote:To da ! Ako hairlija nema petlje da sam nazove i otvoreno kaze sta ga muci, onda ona njega treba fino da posjedne pred sebe i natjera da kaze sta ima i zdravo, nema spletki, nema dumanja...yoda82 wrote:Opet kažem sve je moguće, ali ne vidim ništa loše u tome da ga nazove i da jednom za sva vremena vidi na čemu je,a ne da se jede i konta šta ako ovo, ili šta ako ono.......kao što enko reče pa nisu djeca da se sad gleda i na to ko će koga nazvati![]()
Pa ako gospodin i nakon direktnog razgovora oci u oci nastavi nesto da kenjka i muti, onda je to jasan signal da cura treba da produzi svojim putem i zdravo. Sta ce joj mlakonja od frajera koji ne zna bil piskio il kakioAmy82 wrote:Nece nikom kruna pasti s glave ako se prvi javi, to se slazem. Pitanje je mozes li nekog natjerati da ti kaze istinu. Mozda ga je vec i zvala, otjerali smo zenu s forumaklixoris wrote:To da ! Ako hairlija nema petlje da sam nazove i otvoreno kaze sta ga muci, onda ona njega treba fino da posjedne pred sebe i natjera da kaze sta ima i zdravo, nema spletki, nema dumanja...yoda82 wrote:Opet kažem sve je moguće, ali ne vidim ništa loše u tome da ga nazove i da jednom za sva vremena vidi na čemu je,a ne da se jede i konta šta ako ovo, ili šta ako ono.......kao što enko reče pa nisu djeca da se sad gleda i na to ko će koga nazvati![]()
Ja nisam pao nego mi je dosadnosheilak wrote:ljudi dragi, koliko vi komplicirate.a postavljacice teme nigdje. levati, uvijek padnete na isto.
pa nadam se.klixoris wrote:Ja nisam pao nego mi je dosadnosheilak wrote:ljudi dragi, koliko vi komplicirate.a postavljacice teme nigdje. levati, uvijek padnete na isto.
A pocinje mi moto sezona pa sam izrazito "emotivan" i proradili mi hormoni
Ti ili si pravo fin ili se pravis da si finMa ja to vidim ovako: nazove ga, dogovore se da se vide (ili ako ne može onda preko telefona), fino popričaju, on kaže šta ga muči (ili traži još malo vremena), ona mu da još malo vremena ako mu treba, ali ne previše i ili riješe problem, ili se rastanu za sva vremena.....mada možda sam ja samo mlad i naivan, sa naglaskom na ovo mlad![]()
![]()
Ja jedva docekala da filozofiramsheilak wrote:ljudi dragi, koliko vi komplicirate.a postavljacice teme nigdje. levati, uvijek padnete na isto.
pa svi smo. sto smo inace na forumu?Amy82 wrote:Ja jedva docekala da filozofiramsheilak wrote:ljudi dragi, koliko vi komplicirate.a postavljacice teme nigdje. levati, uvijek padnete na isto.
Amy82 wrote:Ja jedva docekala da filozofiramsheilak wrote:ljudi dragi, koliko vi komplicirate.a postavljacice teme nigdje. levati, uvijek padnete na isto.
Isti sam ti takiAmy82 wrote:Ja jedva docekala da filozofiramsheilak wrote:ljudi dragi, koliko vi komplicirate.a postavljacice teme nigdje. levati, uvijek padnete na isto.
Ramzess Veliki wrote:Meni vala ide na živce kad čitam da je papak plak'o ... "ciju - ciju, šmrc, treba mi vremena, ne znam šta ću ..."
Ma daaaaj ...... ja bih ga nabio nogom u dupe pa nek' se nauči da bude muško.
Tj. da voda obje.
sad ona negdje kiseli krastavacsheilak wrote:ljudi dragi, koliko vi komplicirate.a postavljacice teme nigdje. levati, uvijek padnete na isto.
JThomas wrote:ili puni paprike s kajmakom...
jest....nemozelimunada25 wrote:Jel ga zvala?
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
I ja se nasikirao, pa ne vidjeh šta se ovdje dešava.......Amy82 wrote:Ma ziher jest...![]()
![]()
Mene je glava zabolila od one teme o osamostavljivanju