Zene su unistile muskarce...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Pirija
#76 Re: Zene su unistile muskarce...
zena je zeni dusman najveci
it takes one to know one 
- kingofsnake
- yoda82
#78 Re: Zene su unistile muskarce...
Hmmmm, kako sve žene napadoše ovu kuglicu13......sad i meni postaje sumnjivo da je ovo neki pokušaj infiltriranja u muške redove..... 
-
mehoxy
#79 Re: Zene su unistile muskarce...
Žene uništavaju samo PAPUCHARE(kojih doduse ima mnogo u bh drustvu,a sto se moze vidjeti i u ovoj temi)
- Bluemore
#80 Re: Zene su unistile muskarce...
+1 doduse sebe je spoznala, ali problem nije uklonjen, hmmdirektni wrote:Majke mi, ja ovu kuglicu13 ništa ne kontam. Pročitah više puta što je napisala, al' odgonetnuh samo da je - žensko, obrazovana i da ima s(a)vršen odnos sa bivšim mužem.
Lažem. Skontah da ima problem, al' ne znam s kim ili protiv koga. Prejudiciraću, iako mi nije običaj, i reći možda sa samom sobom.
- Bluemore
#81 Re: Zene su unistile muskarce...
hmm, da, ja sam je samo citiraladirektni wrote:Ne bih rekao da je spoznala samu sebe. Prije bih rekao da ima problem sa realnim sagledavanjem svijeta oko sebe. Nadam se da se neće naljutiti.Bluemore wrote:+1 doduse sebe je spoznala, ali problem nije uklonjen, hmmdirektni wrote:Majke mi, ja ovu kuglicu13 ništa ne kontam. Pročitah više puta što je napisala, al' odgonetnuh samo da je - žensko, obrazovana i da ima s(a)vršen odnos sa bivšim mužem.
Lažem. Skontah da ima problem, al' ne znam s kim ili protiv koga. Prejudiciraću, iako mi nije običaj, i reći možda sa samom sobom.
ps. na tebe mozda nece, na mene vjerovatno hoce
- Ramzess Veliki
#82 Re: Zene su unistile muskarce...
Kuglica je u svemu u pravu. Polako, shvatićete. 
-
solo2
#83 Re: Zene su unistile muskarce...
zena je najlijepse sto je stvorio Bog...kada to muskarac shvati, razumije i sagleda, zivot mu dobije poseban sjaj i tek tada je istinski svjestan i samog sebe - (nikakav citat, cisto iskustvo)
budite pozdravljeni
budite pozdravljeni
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#84 Re: Zene su unistile muskarce...
Pa jah, hocemo da vas unistimoyoda82 wrote:Hmmmm, kako sve žene napadoše ovu kuglicu13......sad i meni postaje sumnjivo da je ovo neki pokušaj infiltriranja u muške redove.....
-
todd_smith
#85 Re: Zene su unistile muskarce...
Gdje ima dima.... 
- Zatamnjena stakla
#86 Re: Zene su unistile muskarce...
SRAM VAS BILO!!
- pirmin
#87 Re: Zene su unistile muskarce...
Pa dobro Amra, dokle vise?kuglica13 wrote:Jbt, il na kamaru i primaj ga dobro i suti il si frustriran...
Kakav ba muz?
Nemam muza a sa bivsim sam u savrsenim odnosima...
Nego ko se ne slaze samnom, neka da komentar i to po mogucnosti sa kakvim finim argumentom podkrijepi.
A kome se uci psihoanaliza, ima dosta dobrih terapeuta kod nas, nek ne trenira po forumu, ako nema sta pametno reci.
I svi moji postovi su na istu temu i ovo je cini mi se treci...a frustracija mi bila vodilja ili sam mozda neki psihopat,
a mozda me i mama rano ostavila, pa patim od ptsp,a, ja mislim da su zene jebale same sebe sa svim za sta se izborise
i da postoji precutna laz o tome kako manipulirati muskarce i da smo generalno nesretne zbog toga. Ja ne...
- irac300
#88 Re: Zene su unistile muskarce...
Nanjušio si žrtvu za ''utjehu''.Ramzess Veliki wrote:Kuglica je u svemu u pravu. Polako, shvatićete.
- Zatamnjena stakla
-
Objektivni navijac
#90 Re: Zene su unistile muskarce...
Ja sam samo skontao da ova @kuglica ne gotivi bas oralni sex

-
andalib
#91 Re: Zene su unistile muskarce...
pirmin wrote:Pa dobro Amra, dokle vise?kuglica13 wrote:Jbt, il na kamaru i primaj ga dobro i suti il si frustriran...
Kakav ba muz?
Nemam muza a sa bivsim sam u savrsenim odnosima...
Nego ko se ne slaze samnom, neka da komentar i to po mogucnosti sa kakvim finim argumentom podkrijepi.
A kome se uci psihoanaliza, ima dosta dobrih terapeuta kod nas, nek ne trenira po forumu, ako nema sta pametno reci.
I svi moji postovi su na istu temu i ovo je cini mi se treci...a frustracija mi bila vodilja ili sam mozda neki psihopat,
a mozda me i mama rano ostavila, pa patim od ptsp,a, ja mislim da su zene jebale same sebe sa svim za sta se izborise
i da postoji precutna laz o tome kako manipulirati muskarce i da smo generalno nesretne zbog toga. Ja ne...
nisam ja, majkemimoje.
- CoCoLoCo
#92 Re: Zene su unistile muskarce...
Ja sam imao birvaktile jednog komsiju, na mjestu cojek, zdrav prav, dok se nije poceo bakcat sa zenama, i umro je hudnjak ubrzo, doduse od ciroze, al nesta kontam, pa nije bezze ciroza zenskog roda 
- Bezimeni
- Grijem se na: Toplinu
- Vozim: Paciklo
#93 Re: Zene su unistile muskarce...
zene su demoni 
- insomnia78
#94 Re: Zene su unistile muskarce...
A na sta ti konkretno pokusavas da nam ukazes?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- shmizlica
#95 Re: Zene su unistile muskarce...
kvaka je u tome što si došla sa sepetom negativne energije....i ne kontam tačno šta bi trebala biti poenta ove teme.....da ti potvrdimo da su žene svojom, kako ti kažeš, emancipacijom uništile muški rod? zaista?
- triconja
#96 Re: Zene su unistile muskarce...
Evo ja cu nesto bez iskustva reci, cini mi se da je i pametno malo...
Niko nas ne tjera da "obracamo" vise paznje na neku djevojku u odnosu na druge djevojke, sami to izaberemo i onda ispada da se mi muski sami unistavamo. Dosta ljudi pusi cigarete, niko ih nije puskom cero da to rade, ali ipak puse.
Najlakse je ako nesto ispadne kako nismo ocekivali krivicu prikacit nekom drugom, tako i u ovim slucajevima.
Niko nas ne tjera da "obracamo" vise paznje na neku djevojku u odnosu na druge djevojke, sami to izaberemo i onda ispada da se mi muski sami unistavamo. Dosta ljudi pusi cigarete, niko ih nije puskom cero da to rade, ali ipak puse.
Najlakse je ako nesto ispadne kako nismo ocekivali krivicu prikacit nekom drugom, tako i u ovim slucajevima.
- ćiribiribela
#97 Re: Zene su unistile muskarce...
zene su sekta 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#98 Re: Zene su unistile muskarce...
Sve bi bilo fino i krasno samo da se ti odlucis o cemu pises, malo udaras po zenama, malo po muskarcima, malo po forumasima...ostavljas utisak paranoicne osobe koja je nakupila frustracija svuda po malo pa sada ne zna tacno gdje da se isprazni.kuglica13 wrote:Imam karijeru, imala muza, imam djecu...irac300 wrote:Kako ti se sada odjednom jezik razvezao, a tolike godine nisi imala vremena da pišeš na forumu jer si vodila ispunjen život? I još nešto, jesi li slučajno tu prosvjetljenost stekla kroz neku religiju ili kult?
Iskustvo je ono sto prica iz mene...
Prijatelja muskog roda imam mnogo a zenska prijateljstva su jaka, i nije ih puno ali smo istomisljenice...
I recimo da sam svoja razmisljanja vise puta pokusala dokazati, i uspjela u tom.
Muz je bivsi jer smo oboje zeljeli vise i moze se kad imas djecu ostati u savrsenim odnosima.
Ja ocito nisam na pravoj adresi jer se ovdje vecina javlja iz dosade i uglavnom se kurce neiskusni.
Ne kontam zasto je cudno odluciti da se malo piskas po forumu, jer si trenutno recimo uzeo godinu neplacenog?
Ili si prekinuo neku lijepu vezu pa da se malo ispraznis...ma mozda sam i tuzna i isfrustrirana sto sam zena!
Ali ima li ko ovdje, da da barem jedan konkretan razlog zasto ja to nisam upravu?
Da ja pitam, da li ste vi ovdje neka sekta?
I ne zelite nove clanove, niti raspravljati o bilo cemu konkretno...
...i po zadatku napadate sve sto bi moglo narusiti vase licne pozicije ovdje, i profile iza kojih se skrivate,
ili se svi vec znate izmedju sebe pa odrzavate ovaj forum zanimljivim pisuci gluposti.
Ko god pokusa kao novi da pristupi vi napadate, kao divlje zvijeri kada brane svoj teritorij...
Mozda sam i paranoicna? Sta mislite?
A da, zena sam...
sta ustvari ti hoces, ali ozbiljno
- sheilak
#99 Re: Zene su unistile muskarce...
kuglica je pokajnica?yoda82 wrote:Hmmmm, kako sve žene napadoše ovu kuglicu13......sad i meni postaje sumnjivo da je ovo neki pokušaj infiltriranja u muške redove.....
- dale cooper
#100 Re: Zene su unistile muskarce...
Plava, nemam ništa protiv da i mene trehneš tim parmakom.ladyblue18 wrote:Pa jah, hocemo da vas unistimoyoda82 wrote:Hmmmm, kako sve žene napadoše ovu kuglicu13......sad i meni postaje sumnjivo da je ovo neki pokušaj infiltriranja u muške redove.....