Ej vagina? ODJEBAUS!vaginalna_manipulacija wrote:Hera:Ljudi saljite vase komentare o ovoj nepravdi i na http://www.svet.co.yu, i [email protected], i [email protected] i [email protected]...
Pa bona nebila, zaboravila si Express (jer "od nas ne možete pobjeći") i Trn ("da vam život ne bude crn, čitajte Trn")![]()
@mrmot: zapjevajmo svi skupa večeras onu Merlinovu:
Noćas sam u krizi...ko toranj u Pizi..![]()
Hajd' vala uzdravlje...
Feminnem ce fakat biti zabranjen na Eurosongu
Moderator: _BataZiv_0809
-
Hera
-
amar_12
e fakat ljudi,mene ovo stvarno zbunjuje...vaginalna_manipulacija wrote:Feminnem će biti diskvalificiran jedino ako stručno povjerenstvo EBU-a utvrdi da je pjesma plagijat (a napominjem da svaku pjesmu provjeravaju).
Drugog razloga nema.
To što Neda Parmać nije iz BiH ne može dovesti do diskvalifikacije Feminnema.
Kad je Dino Merlin mogao dovesti onu crnu Francuskinju da otpjeva s njom duet koji je predstavljao BiH na Eurosongu, onda može i Neda nastupati za BiH. I tada su pravila natjecanja bila ista!
Gotova stvar!
sa dinom je pjevala Beatrice, pa se niko nije bunio sto su pobjedili,doduse pjesma je bila extra...
...prosle godine je bio spor oko vesne pisarovic koja je bila autor pjesme pa je morala dokazivat da je drzavljanin BiH
...sad je u onoj grupi GDH (il tako nesto...?) pjevao onaj spanac, i nije bilo problema...
...e sad su ove opet posebna prica,u svakom slucaju ne opravdavam odlazak ovih plavusica na euroviziju,ali ako mogu strani drzavljani prtstavljat BiH onda ne trebamo napadat njih,nego ziri jer ih je on poslo tamo....a pjesma je uzasna...
...meni je najbolja pjesma bila "everything she'll do", al mislim da nije ona bas za eurovizije (ipak je to samo moje misljenje)
-
vaginalna_manipulacija
Da još jednom pozovem svekoliko pučanstvo
na dernek kod Fehre na Lašvanskoj petlji...
Specijalni gost večeri grupa Feminnem s pjesmom: Trehni me babo od šljivu!
Upad: 3 KM (od toga 2 KM idu kao prilog PBS-u).
Piće: samo domaća brlja po jedinstvenoj cijeni!
I...ideeeeeeeeeemo.......jooooooooooš, joooooooooš

Specijalni gost večeri grupa Feminnem s pjesmom: Trehni me babo od šljivu!
Upad: 3 KM (od toga 2 KM idu kao prilog PBS-u).
Piće: samo domaća brlja po jedinstvenoj cijeni!
I...ideeeeeeeeeemo.......jooooooooooš, joooooooooš
-
renBa 999
GOSPODO, PRAVILA SE MIJENJAJU OD GODINE DO GODINE, TE GODINE JE BILO MOGUCE DA IZVODJACI NE BUDU BH. DRZAVLJANI, OVE GODINE TO NIJE MOGUCE... PRAVILA SE MORAJU POSTOVATI I NE SMIJE SE DOPUSTITI DA SE BLATI I RUSI I ONAKO LOS UGLED KOJI BIH IMA U JEDNOJ TAKO ZNACAJNOJ INSTITUCIJI KAO STO JE EBUamar_12 wrote:e fakat ljudi,mene ovo stvarno zbunjuje...vaginalna_manipulacija wrote:Feminnem će biti diskvalificiran jedino ako stručno povjerenstvo EBU-a utvrdi da je pjesma plagijat (a napominjem da svaku pjesmu provjeravaju).
Drugog razloga nema.
To što Neda Parmać nije iz BiH ne može dovesti do diskvalifikacije Feminnema.
Kad je Dino Merlin mogao dovesti onu crnu Francuskinju da otpjeva s njom duet koji je predstavljao BiH na Eurosongu, onda može i Neda nastupati za BiH. I tada su pravila natjecanja bila ista!
Gotova stvar!
sa dinom je pjevala Beatrice, pa se niko nije bunio sto su pobjedili,doduse pjesma je bila extra...
...prosle godine je bio spor oko vesne pisarovic koja je bila autor pjesme pa je morala dokazivat da je drzavljanin BiH
...sad je u onoj grupi GDH (il tako nesto...?) pjevao onaj spanac, i nije bilo problema...
...e sad su ove opet posebna prica,u svakom slucaju ne opravdavam odlazak ovih plavusica na euroviziju,ali ako mogu strani drzavljani prtstavljat BiH onda ne trebamo napadat njih,nego ziri jer ih je on poslo tamo....a pjesma je uzasna...
...meni je najbolja pjesma bila "everything she'll do", al mislim da nije ona bas za eurovizije (ipak je to samo moje misljenje)
PRAVILA JASNO KAZU ...IZVODJACI MORAJU BITI DRZAVLJANI BIH...
PROVJERITE: http://www.pbsbih.ba/bheurosong05/euros ... ilnik.html
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
sicky, to je valjda ono reda radi, da ne bude svi desno samo jedan lijevosicky wrote:I dalje isto
Dajte za pocetak (posto se kraj i ne nazire na ovoj temi) moderatori sa ovog podforuma sankcionisite malo ove osobe koji imaju po nekoliko nickova....neki ljudi samo nicu na ovim temama ..podrzavaju sami sebe...a covjek ih vise nigdje ne moze sresti
![]()
tako ja samu sebe potapsem po ramenu kad nesto dobro uradim
bolje da smo poslali Miwzu i Pljosnu da odmjaucu duet, dobili bi makar trece mjesto...
-
filio dei
hajde bolan sta ste se tu nadigli ko da je Bosna neka ugledna zemlja (u bilo kakvom kontekstu), pa ce joj kao taj isti ugled biti ugrozen ovim plagijatom i stajlingom njegovih izvodjaca. Bosna ostatak svijeta moze samo necim dobrim iznenaditi, a lose se vec podrazumijeva. Zato, mir medju budalama i radujte se slijedecim izborima. Bilo parlamentarnim, opstinskim ili evrovizijskim.
p.s. "Euro-vizija, to smo mi"
p.s. "Euro-vizija, to smo mi"
-
papak_eliminator
predlazem da se Chetvrtkom ne prica o Eurosongu.The_Fluid wrote:i dobro danas je chetvrtak, chetiri dana nakon bh. eurosonga shta se stvarno desilo? Nishta.
- manijak1
-
novalic
narod ce progovoriti..
samo se nadaj.. narod ovdje suti i kada mu se na grbacu nasadis.. kada mu otimas, kada ga ponizavas..
i tako stalno..
i sada se ti nadaj da ce ustati narod radi neke pisljive pjesmice.. i otrcanih fraza napumpanih nacionalizmom...
narod je oguglo.. na svu tu zajebanciju.. narod se bori za opstanak.. nije narodu do pjesme..
a jos manje od eurovizije...
naroda niko nista ne pita.. eto ti ziri, pa vidi sa njima
samo se nadaj.. narod ovdje suti i kada mu se na grbacu nasadis.. kada mu otimas, kada ga ponizavas..
i tako stalno..
i sada se ti nadaj da ce ustati narod radi neke pisljive pjesmice.. i otrcanih fraza napumpanih nacionalizmom...
narod je oguglo.. na svu tu zajebanciju.. narod se bori za opstanak.. nije narodu do pjesme..
a jos manje od eurovizije...
naroda niko nista ne pita.. eto ti ziri, pa vidi sa njima
-
ARI ANA
EEEE moja drava raja
Stvarno nije me bilo dugo,a kad zirnu na forum vi ste tu
PRAVI USTRAJALI HEROJI DOMOLJUBI
svaka cast za peticiju ko se sjetio
Da komentiram i ja malo
FEMINEM djevojke super pjevaju-definitivno-iskreno(gledajte uzivo kad gostuju kako zvuce)
Priznajem da su prekrsena pravila uzbora ali mislim namjerno od strane zirija
TINKINA pjesma je super ulazi u uho-ali je problem sto pjeva na plej bek
i zbog toga mislim da netreba da ide u KIev,prilikom prenosa otvaranje usta i pjevanje je kasnilo jedno sa drugim ali i pri pomjeranju glave od mikrofona nije bilo razlike u pjevanju(kao kod MIJE koja je pjevala uzivo i to se vidjelo)
Po ovome bi na kraju trebalo obadvije pjesme diskvalificirati
ali bi nas u tom slucaju "PREDSTAVLJALO ONO SRANJE OD SEHERZADE"
KAKO RECE AUTOR POBJEDNICKE PJESME ANDRE BABIC
PA SKONTAJTE SE SAMI ZASTO HRVATIMA SMETA JEDNA SEHERZADA
KOJU SRBIN IZVODI
telewoting -komentar
Igor 12 poena-pjevac i muzicar velikih kvaliteta koji je vec poznat
i svojim nastupima uzivo od Mostara do Tuzle itd radio svoju
promociju ,ima li boljeg dokaza za 12 poena
Komentar s RS je suvisan jer u Igorovoj ekipi od 6 ljudi
bilo samo 2 srbina.Pouzdano znam da je Tuzlanski kanton,Zenicki
kanton glasao za njega(nastupi u Tuzli,humanitarni koncert u Zenici)recite mi koji jos srbin to napravi,mislim da mu lijepite pogresne
epitete.
Tinka super poznata voditeljica koja je odradila dobru promociju preko
kolega s Federalne,promociju posjetama svim gradovima itd..
Ali je ljudi nisu prihvatili kao pjevacicu,u podsvijesti je dozivljavaju kao voditeljicu i tu je problem.Mislim da je trbala pobijediti
pjesma ali Tinka nije imala vokalnih sposobnosti da je izvede uzivo
alu nemojte zezati Tinka neizgleda lose,bolje izgleda od Igora i Feminema
Znaci da Feminem diskvalifikuju Tinki nemoze ici,a da ide "seherzada" to ziri nikad nece dopustiti jer njhb 5 su joj dali samo 6 poena
Feminem su izgledale slatko i veselo,nisu imale promocije niko nije znao
za njih a uspijele su skupiti 5000 glasova,upola manje al ipak
dovoljno za pobje da jedu,naravno da je herzegovina glasala za njih a sto i nebi.Ali ako idu zelim im svu srecu
j.... pobijedile su.
ja sam za peticiju i javite gdje je .
Mislim da se netrebamo stiditi svoje "SEHERZADE" bosanci se time ponose a nek se Hrvati s time sprdaju a i nek ceknu od muke "seherzada" je vec hit
Ma nek ponove glasanje televoting pa nek ide "legalni"pobijednik
a sta ja sve naprica