Dakle samo nadjes continued shagging i nema problems
Da li imati sex ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Kokili, moras poslusati mrmota!!!
:D
-
mrmot
Meni je još nana pričala da vagina može zarast. To se u narodu još zove zaraslica. (Ili, u nekim krajevima, nedajka)novalic wrote:vidi ti njih..
nisam ni znala da ih je jos masa koji o vagini jos slusaju price i pricice.. i mole boga da se jedanput sa tom "stvari" sretnu ne bi li mogli provjeriti vjerodostojnost njihovih mastanja..
levati
U pravu si takve priče se prenose sa koljena na koljeno, tačnije sa vagine na vaginu.
-
rewritable
- horns&drums
rewitable, koji je vas pravi nick?
:D:D
-
Zadig
mrmot wrote:Meni je još nana pričala da vagina može zarast. To se u narodu još zove zaraslica. (Ili, u nekim krajevima, nedajka)novalic wrote:vidi ti njih..
nisam ni znala da ih je jos masa koji o vagini jos slusaju price i pricice.. i mole boga da se jedanput sa tom "stvari" sretnu ne bi li mogli provjeriti vjerodostojnost njihovih mastanja..
levati
U pravu si takve priče se prenose sa koljena na koljeno, tačnije sa vagine na vaginu.
extra!
-
rewritable
RewRitable sa Rhorns&drums wrote:rewitable, koji je vas pravi nick?:D:D
-
Zadig
#88 Re: Da li imati sex ili ne?
Ovaj forum je postao bisernica...kokili_g wrote:sta biste odlucili da ste se zaljubili, da vam je super, da je on super, da ste jos uvijek djevica, da puno razmisljate o tome da to ucinite snjim, da vam je 18 godina (skoro 19), ali da cete na kraju otici u drugu zemlju na studij (sad na ljeto) ??? dal ce sex biti samo jos jedan cin koji ce nas jos vise spojiti (vjerujem da hoce)... kako biste vi postupili????
Smjesno....
Malo moje, mani se interneta, nije to za tebe...
hajd kus
-
razrooki_jastog
Slušaj sad, moja parola ti je: više ćeš žaliti za nečim što ne učiniš, nego za onim što učiniš, barem kad je to u pitanju. A ako ti je žao sad gubiti nevinost, teže će ti biti poslije kroz koju godinu. Učini to što prije jer ako dođe do raskida lakše ćeš to podnijeti sada nego kad budeš starija, a sranja se uvijek mogu desiti (da te iskoristi npr, ne d´o Bog, ili da te nogira).
- horns&drums
Promucurno, pametno, inteligentno...fujrewritable wrote:RewRitable sa Rhorns&drums wrote:rewitable, koji je vas pravi nick?:D:D
![]()
![]()
-
kokili_g
odgovor za Sarajevsku Princezu. nije bas tako ko sto ti zakljucila. roditelji ga ne poznaju, mislim nekako mi je to sad pretjerano da ih upoznajem, i bezveze... njemu je 21 god, meni 18, u vezi smo 6 mjeseci, poznajemo se oko 8 i td ti brojni podaci. sve je to moguce sto kazes. ali kako da ti kazem da je veza predvidljiva. to me je jednostavno strah reci i vezati se za nekog, ne znam, sve je moguce, ali toliko smo mladi da ja ne mogu reci sada sta buducnost nosi, a taj studij nije 3 mjeseca ili godina dana, tako da ja sad nekog cekam ili on mene, jednostavno ne bih to nikad htjela traziti od njega niti se sada zaklinjat u neku ljubav, jer ne vjerujem previse (bila sam i prije zaljubljena i naucila kako se te stvari mogu mijenjati lahko), tako da sada davati neke zavjete i cekati je besmisleno, moguce je da ce se i to desiti, ali ne zelim sada nista govoriti zasigurno, jer cudan je zivot. ne mislim se sad udati pobogu mili. dalje, poznajem njegove prijatelje, on zna moje, svi se bas druzimo medjusobno i super je. bio je kod mene kuci i ja kod njeg i tako. ne znam sta treba da ocekujem po toj tvojoj prici od njega, pa nije nam 25 30 godina sada da kazem sa sigurnoscu da ce buducnost biti ovakva ili onakva. a sto se tice njega kako kazes da se ne izjasnjava, izjasnjava se on, i kaze da bi volio samnom biti i kasnije bezobzira na fax i to i da mu je stalo bar sam do sad zakljucila da je tako, ali ja necu nista ni od koga da nekog obavezujem, jer nikad se ne zna, ako je pravo trajat ce, ako nije saznat cu, eto...
-
nebi
amani jarabi...kokili_g wrote:odgovor za Sarajevsku Princezu. nije bas tako ko sto ti zakljucila. roditelji ga ne poznaju, mislim nekako mi je to sad pretjerano da ih upoznajem, i bezveze... njemu je 21 god, meni 18, u vezi smo 6 mjeseci, poznajemo se oko 8 i td ti brojni podaci. sve je to moguce sto kazes. ali kako da ti kazem da je veza predvidljiva. to me je jednostavno strah reci i vezati se za nekog, ne znam, sve je moguce, ali toliko smo mladi da ja ne mogu reci sada sta buducnost nosi, a taj studij nije 3 mjeseca ili godina dana, tako da ja sad nekog cekam ili on mene, jednostavno ne bih to nikad htjela traziti od njega niti se sada zaklinjat u neku ljubav, jer ne vjerujem previse (bila sam i prije zaljubljena i naucila kako se te stvari mogu mijenjati lahko), tako da sada davati neke zavjete i cekati je besmisleno, moguce je da ce se i to desiti, ali ne zelim sada nista govoriti zasigurno, jer cudan je zivot. ne mislim se sad udati pobogu mili. dalje, poznajem njegove prijatelje, on zna moje, svi se bas druzimo medjusobno i super je. bio je kod mene kuci i ja kod njeg i tako. ne znam sta treba da ocekujem po toj tvojoj prici od njega, pa nije nam 25 30 godina sada da kazem sa sigurnoscu da ce buducnost biti ovakva ili onakva. a sto se tice njega kako kazes da se ne izjasnjava, izjasnjava se on, i kaze da bi volio samnom biti i kasnije bezobzira na fax i to i da mu je stalo bar sam do sad zakljucila da je tako, ali ja necu nista ni od koga da nekog obavezujem, jer nikad se ne zna, ako je pravo trajat ce, ako nije saznat cu, eto...
-
Zadig
Lutikice ne bi te ja cekao 6 mjeseci nema tih para.
Jel to fakat normalno toliko cekati u SA??
(davno sam otisao)....
mada relativno ti je ok zakljucak.
Nego zasto ne poslusas svoje tijelo i sebe i uradis to ili to ne uradis?
Zajebi forum vise.
Premlada si da bi razumjela neke savjete ili komentare ovdje....
poslusaj sebe i poslje ces vidjeti da li si se zajebala.
nemoj slusat nikog ovdje...
hajd sad.
pod tus, spremaj se i zovi ga

Jel to fakat normalno toliko cekati u SA??
(davno sam otisao)....
mada relativno ti je ok zakljucak.
Nego zasto ne poslusas svoje tijelo i sebe i uradis to ili to ne uradis?
Zajebi forum vise.
Premlada si da bi razumjela neke savjete ili komentare ovdje....
poslusaj sebe i poslje ces vidjeti da li si se zajebala.
nemoj slusat nikog ovdje...
hajd sad.
pod tus, spremaj se i zovi ga
-
Zadig
nebi wrote:novo,jesi li ti ikad rekla:"necu"?novalic wrote:ma pukni se bona, kokili, vidim ja da je tebi palo na um..
a i neces se pokajati.. vidjeces![]()
![]()
![]()
![]()
Samou sexualno zaostalim sredinama radodajke imaju negativinu konotaciju.....
Ona se kara sa strane dosta i to, onda je kurva, ako nece da se kara sa tobom onda je kucka...
Svasta...
-
nebi
pitao sam novu,ahbabu.jesi li ti njezin odvjetnik?Zadig wrote:nebi wrote:novo,jesi li ti ikad rekla:"necu"?novalic wrote:ma pukni se bona, kokili, vidim ja da je tebi palo na um..
a i neces se pokajati.. vidjeces![]()
![]()
![]()
![]()
Samou sexualno zaostalim sredinama radodajke imaju negativinu konotaciju.....
Ona se kara sa strane dosta i to, onda je kurva, ako nece da se kara sa tobom onda je kucka...
Svasta...
a ti bi mogao reci (tj. ako si musko):bi li radije ozenio radodajku ili curu koja se tu i tamo jebucnula,ali uvijek iz tamo neke statijaznam naklonosti ili ljubavi?
-
Sarajevska Princeza
Ovo je naj manipulativniji komentar koji sam u zivotu cula. Gluho bilo, ti si NENORMALAN.razrooki_jastog wrote:Slu¹aj sad, moja parola ti je: vi¹e æe¹ ¾aliti za neèim ¹to ne uèini¹, nego za onim ¹to uèini¹, barem kad je to u pitanju. A ako ti je ¾ao sad gubiti nevinost, te¾e æe ti biti poslije kroz koju godinu. Uèini to ¹to prije jer ako doðe do raskida lak¹e æe¹ to podnijeti sada nego kad bude¹ starija, a sranja se uvijek mogu desiti (da te iskoristi npr, ne d´o Bog, ili da te nogira).
-
Sarajevska Princeza
Da nje stariji od tebe 20 godina, ozenjen, momak tvoje najbolje jaranice i tome slicno? Sta fali ako tvoji roditelji znaju ko ti je momak? Izvini ali na osnovu ovog tvog odgovora zvucis mi nezrelo. Ako ja to znam, onda zna i on sigurno. Naivna si curica, i jedino kad se dobro oprzis naucices lekciju a do tada nista.kokili_g wrote:odgovor za Sarajevsku Princezu. nije bas tako ko sto ti zakljucila. roditelji ga ne poznaju, mislim nekako mi je to sad pretjerano da ih upoznajem, i bezveze... njemu je 21 god, meni 18, u vezi smo 6 mjeseci, poznajemo se oko 8 i td ti brojni podaci. sve je to moguce sto kazes. ali kako da ti kazem da je veza predvidljiva. to me je jednostavno strah reci i vezati se za nekog, ne znam, sve je moguce, ali toliko smo mladi da ja ne mogu reci sada sta buducnost nosi, a taj studij nije 3 mjeseca ili godina dana, tako da ja sad nekog cekam ili on mene, jednostavno ne bih to nikad htjela traziti od njega niti se sada zaklinjat u neku ljubav, jer ne vjerujem previse (bila sam i prije zaljubljena i naucila kako se te stvari mogu mijenjati lahko), tako da sada davati neke zavjete i cekati je besmisleno, moguce je da ce se i to desiti, ali ne zelim sada nista govoriti zasigurno, jer cudan je zivot. ne mislim se sad udati pobogu mili. dalje, poznajem njegove prijatelje, on zna moje, svi se bas druzimo medjusobno i super je. bio je kod mene kuci i ja kod njeg i tako. ne znam sta treba da ocekujem po toj tvojoj prici od njega, pa nije nam 25 30 godina sada da kazem sa sigurnoscu da ce buducnost biti ovakva ili onakva. a sto se tice njega kako kazes da se ne izjasnjava, izjasnjava se on, i kaze da bi volio samnom biti i kasnije bezobzira na fax i to i da mu je stalo bar sam do sad zakljucila da je tako, ali ja necu nista ni od koga da nekog obavezujem, jer nikad se ne zna, ako je pravo trajat ce, ako nije saznat cu, eto...