BAKIRE ODLAZI

Post Reply
nightvision

#76 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by nightvision »

Sarkazam wrote:
Kikibombona wrote:
JoseMujica wrote:šta vidio...sjedio š njima :lol:
I to nenaoruzan i bez obezbjedjenja. Mogli su ga svakog casa zaskociti. Nije se plasio.

Komsic je inspirativan za njega.

Na posljednjem zajednickom gostovanju na FTV, povodom demonstracija, Bakir nas jos jednom podsjetio na svoje ratne podvige.

- covjek koji je petrcao pistu.
- covjek koji je pokopao tunel
- covjek koji je x puta mogao poginuti
- covjek koji je odbranio drzavu
A tek kad je zaredao posljeratne :skoljka:
- covjek koji je dovodio investitore.
- covjek koji je jedini radio na dobrobit BiH
- covjek koji je omogucio otvaranje 1000 radnih mjesta
- covjek i politicar koji je jedini skontao od protesta da politicari moraju poceti raditi svoj posao...
ukratko, covjek koji je zasluzan sto stanje nije jos gore. kako rece da nije njega bilo bi jos teze. :bih: :jbt:
nightvision

#77 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by nightvision »

raskopusa wrote:
homar wrote:BAKIRE, FAHRO, ŽELJKO,ZLATKO: O D L A Z I T E
BAKIRE, FAHRO, ŽELJKO,ZLATKO: O D L A Z I T E
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

jest da bi valjalo dodati jos imena..... :lol:
ja mislim da od njih nabrojanih zeljko ipak zasluzuje jos jednu sansu.
agent_001

#78 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by agent_001 »

JoseMujica wrote:tako je Pasha i dodaj da je upravo Neonko stvorio Tornjaka, svoga brata, sve dok se ne zavadiše oko placa na Marindvoru :D
:thumbup:
SmokingMan

#79 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by SmokingMan »

Ja ću umrijeti kad tad,ali će i njihove kosti dalje voditi ovu politiku,teško da se sa takvim političkim parazitima bilo ko može izboriti.
Toffee karamela

#80 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Toffee karamela »

dječak sa šibicama wrote:Martin Raguz i Mariofil Ljubic, Makrofil.

Cuj Mariofil...

A Bakiru podhitno treba pomoci, jadnicak, ima samo pola stana (iako nisam siugran da ovaj sarkazam jeste pametan, burger pasa i jarani ce na kraju fakat pokrenuti humanitarnu akciju, nije se sa tim zajebavat)
Pokojni Džamonja u jednoj priči spominje nekog lokalnog pijanca, svog havera, koji je svom cuki dao ime Mariofil :lol:

Garant po Ljubiću :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#81 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JoseMujica »

neka mitološka pravda bi bila osuditi Neonka na one Šajine crnce :izet: čisto da mu malo društvo prave da ne bude usamljen dok po vodi hoda ko Esso as pravednik
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#82 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by japin_mutapi »

đe ste vi vidjeli da feudalci daju ostavke
đe ima da kralj princ ili nekakav lord grof baron knez kurac palac sultan beg aga paša da ostavku ... đe to ima i jel ikad to bilo

neće se feudalni gospodari odreči privilegija i opljačkanog bogatstva tako lako zapravo neče nikako i nikada osim ako budu primorani na to
ništa dok se ne digne kuka i motika sve ostalo je smijurija i bezvezarija
House

#83 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by House »

JoseMujica wrote:neka mitološka pravda bi bila osuditi Neonka na one Šajine crnce :izet: čisto da mu malo društvo prave da ne bude usamljen dok po vodi hoda ko Esso as pravednik
Image

:D
mishic

#84 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mishic »

Na "borce" i borce potrošene su ogromne pare. No neznam kojih je više. I neki borci koji razumiju Bakirov jezik o snalažljivosti su se snašli i ostvarili desetorostruke benificije a njima se pridružio i ogroman broj "boraca" koji su se još bolje snašli. A demobilisani major ARBiH,PK Korpusa sa 30 god. radnog staža, kao podstanar plaća kiriju, školuje djecu, radi i po svoj prilici kao podstanar će i u penziju jer se nije "snašao". Zato se dugi niz godina "snalaze" pojedini predstavnici boraca koji su boračka udruženja i organizacije stavili u funkciju ličnih i stranačkih interesa baš onako kao što se ovih dana prosipa jedan od njih. PAROLA JE SNAĐI SE!!! Žalosno je na što mogu spasti i istinski heroji.
Nije li tako, Šerife Patkoviću?!!
JoseMujica

#85 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JoseMujica »

nije to baš tako....malo pogrešno tumačiš...uopće nije u pitanju snađi se opcija, već uđi u stranku i ostani lojalan Famaliji

koje pristao na tu igru taj je dobio, a ko nije isto ko da je u četnicima bio

sad ne znam šta bih rekao o ovome jer ipak ti ljudi su se nekada borili za ovu državu dok su danas samo marionete....borci ovi oni, razna udruženja imaju i razvlače medijski sve stranke po potrebi....Patković je ostao uz SDA jer je bio u 7 muslimanskoj koja je bila jedan od ideoloških stubova Alijnog feuda kao nova armija za novo vrijeme.

danas vjerovatno i sam Patković nema puno izbora koga će podržati jer vjerovatno neđe neki Neonkov tužilac drži u ladici ćage o pokretanju istrage protiv njega.....svjestan da ako padnu oni ode i on u pm

tako se ova kriminalna organizacija i održava svo ovo vrijeme
luckylaka

#86 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by luckylaka »

nightvision wrote:
raskopusa wrote:
homar wrote:BAKIRE, FAHRO, ŽELJKO,ZLATKO: O D L A Z I T E
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

jest da bi valjalo dodati jos imena..... :lol:
I Bakir :D I Fahro :D I Zlatko :D ali samo jos jednu
Država

#87 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Država »

nightvision wrote:

Jadni Željko. On je tek osam godina član Predsjedništva BiH... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
almir90

#88 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by almir90 »

"Narod zna, a đe da zna, kad ništa ne zna" :lol: :lol: :lol: :lol:
zateznistub

#89 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by zateznistub »

... i Bakir i ... Zlatko... i Fahro....

Željki ipak jos (samo) jedna šansa!
JoseMujica

#90 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JoseMujica »

a znate šta rade danas ovi Neonkovi bijednici ....zovu me jutros iz Udruženja RVI moje općine da idem u Merhamet da podignem paket hrane :roll:

zamislite tih govana u kakvu su situaciju ljude doveli da ih paketima hrane kupuju ko da je rat :(

nisam uopće jutros razmišljao o ovom nenadanom pozivu jer me nisu nazvali godinama....mislio sam da su me čak izbrisali iz članstva....al mi sad sinu da je sve to u kontekstu ove panike kriminalaca koji padaju
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#91 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

NIje se ugledao na svog brata po materi korupciji SDP da malo utihne, Bakir je upregnuo sve snage. Dozvao je Erdoganovog ministra vanjskih poslova i rekao da ne možemo sami. Ako ne možeš, Bakire, još jedan razlog da odeš. Jučer su imali i konferenciju za novinare. Govorio je Genjac, onaj isti koji nam je objašnjavao da je predizborno obećanje samo obećanje da će se nastojati nešto ispuniti, a ne da će se i zaista ispuniti. Stajao je i pozadini i Ahmetović, onaj isti koji je rekao da navijači Slavije pale zgradu >Predsjedništva, nastojeći tako izazvati međuetnički sukob, smo u očuvanju svoje fotelje. Stajao je i moj komšija koji je na prvi kamen 7. februara, pokupio terenca i familiju i pobjegao iz stana. Sutra je poslao nekoga da izvuče audija, a dan nakon toga treće auto. Vratio se tek jučer, valjda na tu konferenciju.
Bakir je upregnuo sve poluge režima, uključujući policajca na kantonu koji prijeti kaznenim prijavama za stajanje na ulici, samo da ostane na vlasti. Jer, on zgradu predsjedništva doživljava kao svoju babovinu, a fotelju kao nešto obavezno što mu pripada. Sva mu je snaga usmjerena na pokušaj gušenja prosvjeda i nezadovoljstva, pa njegov pulen Konaković učesnik nekog jadnog rijalitija, javno kaže, samo jedan u zatvoru i ovo će se smiriti. Dakle, nema ni analize ni razmišljanjima o tome gdje se živi i kako ljudi žive, svrha je nekog žrtvovati da se opet nastavi po istom i po starom.
Nadam se, jako se nadam da će iduća optužnica za kriminal biti imenovana na ovog člana Predsjedništva.
kakavdanakneiskustvu

#92 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by kakavdanakneiskustvu »

JoseMujica wrote:tako je Pasha i dodaj da je upravo Neonko stvorio Tornjaka, svoga brata, sve dok se ne zavadiše oko placa na Marindvoru :D

:thumbup:
Aspekt

#93 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Aspekt »

Ha ha vidi ocjena kod Bakira Glupbegovica sve same dvice , dovoljan , dovoljan , a fizicko i odbrana i zastita odlican 5 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tupko pravi vidi se, ni recenicu ne zna sastaviti. Kako je on postao dia to mi nikako nije jasno . nikako nikako da to shvatim, da je on dipl arhitekta . I babo mu je bio tutmez i duduk kakav se radja jednom u 1000 godina .
Izdaja zemlje baska .
Aspekt

#94 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Aspekt »

Mrzi mi je od Draze Mihajlovica i Ratka Mladica :evil: :twisted:
underwater

#95 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by underwater »

Joj kako loshi komentari ovde :?
Vidi se da vam je Mujica duhovni vodja :lol:
Dragi mrzitelji lika i djela Bakira Izetbegovica.
Ne shvatate da forum nije RL i da podrska naroda nije ni slicna raspolozenju na forumu.
Bakir ima (imao je) podrsku naroda proporcionalni podrsci koju je imao u stranci.
A u SDA Bakir nije nikad bio mocan ... samo je forsiran jer su ga (zlo)upotrebljavali mladomuslimani.
Oni su ti koji kontroliraju novac i SAMO se bave strankom ... jebe se njih za drzavu. 24 sata oni kontaju kako zadrzati kontrolu nad SDA i onemuguciti drugu struju da preuzme primat. Za to imaju vise stotina miliona razloga.
Ali, sad kad se sve odigralo kako se odigralo, pojavio se pravi doktor spina, najsposobniji sda politicar koji ce posrnulog bakira iskoristiti kao nogostup za uspon na tron.
Ne vidim tko ili sto moze zaustaviti REFORMATORA Mehmedovica ... to nam je slijedeci predcednik :lol:
I njegova ruka ce biti ta koja ce baketa spustit u mezar ...
JoseMujica

#96 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JoseMujica »

molim da me se ne stavlja u isti koš s ljudima koji nemaju smisla za humor :roll:

ps

ah da Don Neonka Izmetbegovića nabijem na qurac
smasma

#97 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by smasma »

Kriv je narod, što nije pratio SDA :D :D :izet: :run:
x_lecter

#98 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by x_lecter »

2miliona glasalo za njega i sad treba da se povuce sto je neki konj pokrenuo temu na klixu :-)

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
ljetna kiša

#99 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ljetna kiša »

Pazi kad je rođen na Vidovdan, krv nije voda :lol:
Man of steel

#100 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Man of steel »

Bakir Izetbegović svoje mjesto kao član predsjedništva obavlja sasvim korektno.

Ne vidim ni jedan opravdan razlog za njegovu ostavku.
Post Reply