Prijateljske utakmice rep.BIH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ludzak

#76 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Ludzak »

Sljedeće dvije prijateljske najvjerovatnije ćemo opet izgubiti. Tako da nam ne gine 25. mjesto Na fifinoj.
Rob_Atl

#77 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Rob_Atl »

zato osvojimo svjetsko i u top 10 smo :D :izet:
mayab

#78 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by mayab »

Bolje da ne pisem sta cemo osvojiti ovakvom igrom

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
DonVitoN

#79 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by DonVitoN »

Jedaj wrote:ja bih samo kratko: PAPE ODLAZI DOK JOS VISE NISI UPRSKO!
Kasno je sada neka izvoza ovo do kraja.

Safet nas odveo na SP rekli bi neki...
burek_in_space

#80 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by burek_in_space »

DonVitoN wrote:
Jedaj wrote:ja bih samo kratko: PAPE ODLAZI DOK JOS VISE NISI UPRSKO!
Kasno je sada neka izvoza ovo do kraja.

Safet nas odveo na SP rekli bi neki...
Prvi, istorijski/historijski/povijesni put, trollchino jedna, utuvi to u glavu dok si na sluzhbenom putu :D
samkoF

#81 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by samkoF »

Pustene karate u pretprodaju za prijateljsku BiH-Obala Slonovace u STL , code za kupovinu karti je DROGBA14, code se mora ukucati ako se sad zele karte kupoiti dok su u pretprodaji.

http://www.ticketmaster.com/bosniaherze ... orcatid=11

Najniza cijena jedne karte je od 40 $ pa prema gore,pa bujrum :D
klikerusa

#82 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by klikerusa »

Haman slabo idu prodaje karti za obalu slonovace...
Rob_Atl

#83 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Rob_Atl »

ma ne znam zasto su nam dali onoliki stadion 70 000 :-) , ako bude 30 000 ukupno dobro ce bit, a raja se i zasitila vise prijateljskih , plus nakon egipta su mnogu odustali, za cikago ce jos gore biti ako bude 10 000 nasih bice puna kapa + trosak je , treba ti milja najmanje kako god, ko dolazi sa strane
klikerusa

#84 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by klikerusa »

Rob_Atl wrote:ma ne znam zasto su nam dali onoliki stadion 70 000 :-) , ako bude 30 000 ukupno dobro ce bit, a raja se i zasitila vise prijateljskih , plus nakon egipta su mnogu odustali, za cikago ce jos gore biti ako bude 10 000 nasih bice puna kapa + trosak je , treba ti milja najmanje kako god, ko dolazi sa strane
Ma ne mislim da se raja toliko zasitila koliko razocarala igrom na prijateljskim utakmicama.
samkoF

#85 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by samkoF »

klikerusa wrote:
Rob_Atl wrote:ma ne znam zasto su nam dali onoliki stadion 70 000 :-) , ako bude 30 000 ukupno dobro ce bit, a raja se i zasitila vise prijateljskih , plus nakon egipta su mnogu odustali, za cikago ce jos gore biti ako bude 10 000 nasih bice puna kapa + trosak je , treba ti milja najmanje kako god, ko dolazi sa strane
Ma ne mislim da se raja toliko zasitila koliko razocarala igrom na prijateljskim utakmicama.
Ko god voli fudbal a bogami I reprezentaciju svoje zemlje I jos zivi u istom gradu gdje ta njegova repka dolazi naravno da ce doci na utakmicu.A doci ce I svi oni iz drugih , blizih gradova koji ionako cesto su znali dolaziti u STL preko vikenda a ovaj vikend ce biti odlican "izgovor" za mali izlet u STL jer dolazi repka.Ja ocekujem vise raje nego protiv Argentine bas zbog toga sto je utakmica u petak.Poraz od egipta tesko je pao zbog nezalaganja al ne mislim da ce to biti razlog zbog kojeg ce neki odustati I ne doci na utakmicu.Oni koji ne dodju a ionaku zivi u STL ili su prilicno blizu za americke pojmove takvi vala I nisi neki zagrizeni navijaci svoje repke.Ova utakmica jeste prijateljska kao protiv Egipta sto je bila al siguran sam da cemo gledati "drugu" BiH reprezentaciju , drugu u smislu pristupa tekmi I ozbiljnosti, Egipat je bio dobra skola , jak samar.Vidjecete da ce ovo izgledati mnogo drugacije a I to su zadnje utakmice I pripreme pred SP u Brazilu pa zar da se tako nesto propusti.Da se propusti il ispusti sansa da budes prisutan kad tvoja zemlja prvi put u njenoj istoriji ucestvuje ns SP I da ti imas tu cast da budes prisutan na oprostajnoj tekmi, samo daj boze zdravlja I to se ne propusta.Uz reprezentaciju se uvijek bude I kad se gubi I pobjedjuje.
Rob_Atl

#86 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Rob_Atl »

mene je iznenadilo da je najmanje ljudi iz STL-a bilo na tekmi sad. Steta sstvarno, ja sam mislio da cemo ispunit onaj bezbol stadion ko o sale, a mi jedva i pola napunili. Kako god mi doalzimo iz atlante opet u velikom broju, nevjerujem da cemo i do cikaga jer treba 7 dana odmora uzeti onda :D , al' eto bice dobra zajebancija opet ako nista, samo nek nabave hrane dovoljno , korzo ubjedljivo najbolje cevape ima :D
luckylaka

#87 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

Rob_Atl wrote:mene je iznenadilo da je najmanje ljudi iz STL-a bilo na tekmi sad. Steta sstvarno, ja sam mislio da cemo ispunit onaj bezbol stadion ko o sale, a mi jedva i pola napunili. Kako god mi doalzimo iz atlante opet u velikom broju, nevjerujem da cemo i do cikaga jer treba 7 dana odmora uzeti onda :D , al' eto bice dobra zajebancija opet ako nista, samo nek nabave hrane dovoljno , korzo ubjedljivo najbolje cevape ima :D
a ko ima najskuplje :D ovaj put kod mene na janjetinu i coronu do zore :-D
samkoF

#88 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by samkoF »

Rob_Atl wrote:mene je iznenadilo da je najmanje ljudi iz STL-a bilo na tekmi sad. Steta sstvarno, ja sam mislio da cemo ispunit onaj bezbol stadion ko o sale, a mi jedva i pola napunili. Kako god mi doalzimo iz atlante opet u velikom broju, nevjerujem da cemo i do cikaga jer treba 7 dana odmora uzeti onda :D , al' eto bice dobra zajebancija opet ako nista, samo nek nabave hrane dovoljno , korzo ubjedljivo najbolje cevape ima :D

Ne znam sta da ti kazem , ja ne znam kako bi jednostavno mogao, na osnovu cega skontati il prebrojavati koliko nas je bilo iz st Louisa a koliko iz drugih gradova, jednostavno ne znam kako.Ali to nije ni bitno toliko ja znam jednu drugu stvar, bilo je na stadionu preko 30 000 ljudi a slozicete se svi da "ostalih" tj ne bosanskih navijaca nije bilo vala ni 3-4 hiljade ako I toliko sto znaci da je ipak skoro pa 30 000 bilo iskljucivo bosanaca , sto znaci da je bosanaca na ovoj utakmici vise bilo I nego u atlanti protiv meksika I vise nego u chicagu protiv meksika.Na tim stadionima doduse bilo je vise popunjeno jer su I veci od Bushovog stadiona al bilo je I vise od pola meksikanaca na obje utakmice tako da ako gledas samo broj iskljucivo bh navijaca , sad u STL nas je ipak bilo najvise a vjerujem da ce biti I jos vise sad u maju jer prije svega lijepo ce biti vrijeme , kraj maja , drugo pocetak vikenda je ta utakmica u petak I trece zadnja sansa da se repka vidi bar ovdje u STL pred odlazak na svjetsko prvenstvo.E zbog svega toga vjerujem I nadam se da ce nas sad biti izmedju 45000-50000.
klikerusa

#89 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by klikerusa »

Kad li ce se poceti prodavati "originalni" adidas dresovi po nasim prodavnicama?
Kal El

#90 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Kal El »

klikerusa wrote:Kad li ce se poceti prodavati "originalni" adidas dresovi po nasim prodavnicama?
Kad ga predstave nekad u maju

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
luckylaka

#91 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

Ovdje u nasim trgovinama neces kupiti orginal za 100 godina.Samo nesto muljaju,originali iz Kine,Tajvana... :-)
klikerusa

#92 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by klikerusa »

luckylaka wrote:Ovdje u nasim trgovinama neces kupiti orginal za 100 godina.Samo nesto muljaju,originali iz Kine,Tajvana... :-)
Ama zato i pitam :izet:
Samo ne bi me cudilo da svi imamo tu "originalnu" opremu u maju. Ako treba kupicemo i Papetu i momcima, pa nek se i oni furaju
zasto

#93 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by zasto »

Bice u Adidas shopu dresovi 1. juna :)
insomnia78

#94 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by insomnia78 »

Pa i reprezentacije igraju u originalima proizvedenim u Tajvanu

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
luckylaka

#95 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

zasto wrote:Bice u Adidas shopu dresovi 1. juna :)
do tada ce pola bosanaca nosati orginala sa pijaca.pitanje je sata kada ce se pojaviti u prodaj :sad: i
Kal El

#96 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Kal El »

Lucky sta tebe boli briga,ne kupujes ti na pijaci..svaki original se pravi u Kini i Tajvanu,tebi original znaci da dolazi iz Amerike? E ne mere!

samkoF

#97 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by samkoF »

luckylaka wrote:
do tada ce pola bosanaca nosati orginala sa pijaca.pitanje je sata kada ce se pojaviti u prodaj :sad: i
Bice sigurno u onom mallu u adidasovoj trgovini u Chesterfieldu.
klikerusa

#98 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by klikerusa »

samkoF wrote:
luckylaka wrote:
Bice sigurno u onom mallu u adidasovoj trgovini u Chesterfieldu.
Meni blizu posla :)
luckylaka

#99 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

Kal El wrote:Lucky sta tebe boli briga,ne kupujes ti na pijaci..svaki original se pravi u Kini i Tajvanu,tebi original znaci da dolazi iz Amerike? E ne mere!

Ma idu mi bolan na zivce ove bosanske trgovine.Sve ko fol nude orginale za $30-40.Tako su kopirali i dux onih,,Ljuti Krajisnika,,i prodavali ko fol ovlasteni dileri za njihovu prodaju.Nidze veze.P.S.Ima li iko da zastiti ovaj novi dres jer ko da gledam da ce sutra osvanuti na crnom trzistu....,,Klikerusa,,ako se pojavi original(a ne moze prije maja da rak raka jebe)javljaj.
Ja_Ja

#100 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Ja_Ja »

Ne moze klinac, samo cekaj dok se docepam par ovih "generalnih" dersova adidasa i kad pocnem lijepiti logo saveza :)
Post Reply