Tv1
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#77 Re: Tv1
ama ne znam imamo poplavu novih nickova baš u vrijeme oluje na TV1
-
StupskaBitanga
#79 Re: Tv1
VukSDobrinje wrote:Inace ne pisem po forumima, ali evo sad prilike da ucinim takvo nesto.
Ja sam uposlenik TV1 i ono sto se danas desilo me zgrozilo.
Vec neko vrijeme izmedju suvlasnika (Safet Orucevic) i turskih partnera (Cengiz) traje netrpeljivost, koja je danas prerasla u otvoreni sukob.
Do sada nismo imali problema sa placama, sve plate za prethodni, isplacene su u tekucem mjesecu.
Jedini problem je bilo promjenljivo raspolozenje vlasnika Orucevica, koji sve odluke vezane za buducnost tv donosi na dnevnoj bazi, pa tako jedan dan kompletan Dnevnik je usmjeren prema velicanju lika i dijela Bakira Izetbegovica, drugi dan Nermina Niksica itd. Cini mi se da je jedino mjerilo ko ce dati vise para. Pa u skladu sa tim djeljene su i nagrade i suspenzije, a i otkazi.
Danas je suspendovan direktor firme, Safetov sin Irfan, osoba cija je jedina referenca njegovo prezime, a nasa je sreca da mu otac nije toliko uticajan da ga postavi na mjesto direktora nekog javnog preduzeca, jer bi bio u stanju da i nasu jadnu drzavu unazadi.
Suspenzija je uslijedila nakon ogromnih finansijskih gubitaka firme u proteklom periodu, ali je produkt navedenog sukoba.
Cengizi su za vd direktora postavili svoju osobu od povjerenja, i svim medijima poslali obavijest o novoj upravi, nova direktorica je svima proslijedila mail sa odlukama o suspenziji kao i buducem radu firme u kojem saziva sastanak sa svim zaposlenicima u ponedjeljak.
Sukob se nastavlja….
-
StupskaBitanga
#81 Re: Tv1
a Irfan je sada glavni za Aidu onu slastičarnu koji zvrlji prazna
- navedeni
#82 Re: Tv1
Zar nije austrijska Aida, puna kad god prodjem.StupskaBitanga wrote:a Irfan je sada glavni za Aidu onu slastičarnu koji zvrlji prazna
Za gore Jasna Porcic - googlao, to je ta zveeeerka
-
StupskaBitanga
#83 Re: Tv1
Nemam pojma vidim da se ljudi žale pa i na ovom forumu a bašta i jučer i danas kad sam tu prošao je prazna
Jasna je bila udarna FACE tv zvijezda sa imitacijom Lane i OBN vremenske prognoze (u čednom izdanju)
Jasna je bila udarna FACE tv zvijezda sa imitacijom Lane i OBN vremenske prognoze (u čednom izdanju)
- navedeni
#84 Re: Tv1
Ja zivim blizu, ljudi se zale da nema mjesta nikad, jebali ih kolači i kafe, niko lopate nije vidio.StupskaBitanga wrote:Nemam pojma vidim da se ljudi žale pa i na ovom forumu a bašta i jučer i danas kad sam tu prošao je prazna
Gdje sad Jasna, je li jos na TV1, koja emisija? Ona je maaaasnaaaa
- Secondary
#85 Re: Tv1
Nemam obicaj pisati mnogo (vise citam forum), ali po pitanju ovog skandala moram nesto napisati.
Dakle, VI, TV1 kao televizijska kuca koja barem u javnosti vazi za probosansku televiziju, ste zaposljavanjem jedne osobe, na poziciju novinara, uskratili sebi gledateljstvo dok god ona radi na vasoj TV kuci, i gdje god budem mogao, pricati cu da se vasa tv kuca BOJKOTUJE, na svaki moguci nacin.
Dakle, u vasoj TV kuci je zaposlena, na poziciji novinara, Aleksandra Tolj, osoba deklarisana kao veliki nacionalista-cetnik iz Istocnog Sarajeva, vijerni sljedbenik i protagonista ratnih zlocinaca Ratka Mladica i Radovana Karadzica, te dugogodisnji clan SDS-a.
Radi se o osobi koja bez stida i sramote prica u superlativima o cetnickoj agresiji na Bosnu i Hercegovinu i Sarajevo, velica zlocine i zlocince, i kao nagradu dobije radno mjesto na vasoj televiziji.
Sve se ovo moze dokazima potkrijepiti, samo ako zelite provjeriti.
Dok je ona vas uposlenik ,vi ste na mojim tv ekranima ugasena i prekrizena televizija, kao i kod svih ljudi sa kojima uspijem stupiti u kontakt.
Dakle, VI, TV1 kao televizijska kuca koja barem u javnosti vazi za probosansku televiziju, ste zaposljavanjem jedne osobe, na poziciju novinara, uskratili sebi gledateljstvo dok god ona radi na vasoj TV kuci, i gdje god budem mogao, pricati cu da se vasa tv kuca BOJKOTUJE, na svaki moguci nacin.
Dakle, u vasoj TV kuci je zaposlena, na poziciji novinara, Aleksandra Tolj, osoba deklarisana kao veliki nacionalista-cetnik iz Istocnog Sarajeva, vijerni sljedbenik i protagonista ratnih zlocinaca Ratka Mladica i Radovana Karadzica, te dugogodisnji clan SDS-a.
Radi se o osobi koja bez stida i sramote prica u superlativima o cetnickoj agresiji na Bosnu i Hercegovinu i Sarajevo, velica zlocine i zlocince, i kao nagradu dobije radno mjesto na vasoj televiziji.
Dok je ona vas uposlenik ,vi ste na mojim tv ekranima ugasena i prekrizena televizija, kao i kod svih ljudi sa kojima uspijem stupiti u kontakt.
-
adapter
#86 Re: Tv1
http://balkanskispijun.blogger.ba/arhiv ... 13/2713895Secondary wrote:Nemam obicaj pisati mnogo (vise citam forum), ali po pitanju ovog skandala moram nesto napisati.
-
adapter
#87 Re: Tv1
Novinarka TV1 Aleksandra Tolj i njeno izvještavanje:
http://www.vesti.rs/Vesti/Polozaj-Srba- ... ajevu.html
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300 ... ko-da-cuje
http://www.vesti.rs/Vesti/Polozaj-Srba- ... ajevu.html
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300 ... ko-da-cuje
-
StupskaBitanga
#88 Re: Tv1
Obzirom da su kupili repetitore i frekvencije četničke Vikom televizije onda je tu negdje da na istom fonu moraju imati i novinarku
-
zaluzinna
#89 Re: Tv1
Jesu li kupili repetitore i frekvencije za emitovanje cetnickog programa ili za emitovanje programa TV1 i vecu pokrivenost BiH?
-
StupskaBitanga
#90 Re: Tv1
Naravno TV1 ali moje je bilo više metaforički
Sada TV1 ima pokrivenost od Prijedora do Brčkog sa BL i dole Hercegovinu
Međutim dobar dio BiH je ostao nepokriven
Valjda se čeka digitalizacija
Sada TV1 ima pokrivenost od Prijedora do Brčkog sa BL i dole Hercegovinu
Međutim dobar dio BiH je ostao nepokriven
Valjda se čeka digitalizacija
-
suncica35
#91 Re: Tv1
https://www.youtube.com/watch?v=cSIHafJ95Ko
Je li neko gledao ovu izbornu debatu na TV1? Meni se cini puno drugacija u odnosu na druge emisije. Voditelj je kontrolisao situaciju i nije bilo svađe na sta smo nazalost navikli. Svaka cast na konceptu i pripremi! Sanjin je vrh. Hhaah, kako im rece na kraju "moja je zadnja".
Je li neko gledao ovu izbornu debatu na TV1? Meni se cini puno drugacija u odnosu na druge emisije. Voditelj je kontrolisao situaciju i nije bilo svađe na sta smo nazalost navikli. Svaka cast na konceptu i pripremi! Sanjin je vrh. Hhaah, kako im rece na kraju "moja je zadnja".
- York Light 100`s
#92 Re: Tv1
Što reče Cerić u emisiji "možda smo gledaocima previše dosadni pošto se u svemu slažemo" i u tome se slažem sa njim, baš je previše dosadno. Fahro i Bakir I. jedini nisu došli
- navedeni
#93 Re: Tv1
York Light 100`s wrote:Što reče Cerić u emisiji "možda smo gledaocima previše dosadni pošto se u svemu slažemo" i u tome se slažem sa njim, baš je previše dosadno. Fahro i Bakir I. jedini nisu došli
Volio bi da se malo pričalo i o zadnjem autobiografskom filmu Bakira Izetbegovića "Vreća za Mog Bakira"
-
suncica35
#94 Re: Tv1
Pa to bi oni rado da zakuhaju i da se kolju međusobno oko nebitnih stvari, a televizije da tako zakucavaju rejtinge.. To rade svi već 20 godina. Dizu tenzije i zakuhavaju, a mi zivimo sve gore. Al ima li koristi od toga?! Ovako se tacno moze vidjeti sta znaju konkretno, tj, ne znaju pricati. Meni je ekstra sto nisu mogli palamudit koliko hoce, i sto su imali svi ista prava da govore u istom trajanju. Tu je pohvala za TV1 100%! Takav bi trebao biti red i kada dodju na vlast, jer na zalost neko će i tu od njih doci. A kakvi su oni, vise je nego jasno. Posebno ona dvojica sto se ne pojavise, a obecavaju svasta.York Light 100`s wrote:Što reče Cerić u emisiji "možda smo gledaocima previše dosadni pošto se u svemu slažemo" i u tome se slažem sa njim, baš je previše dosadno. Fahro i Bakir I. jedini nisu došli
- DaffyDuck
#95 Re: Tv1
Molim TV1 da promijeni ime u TV SDP 
-
archi_a
#96 Re: Tv1
Pa jel ovo dnevnik ??? Dakle,Lagumdzija govori vec 35 min. Nista, drago mi je al bez 100.000 km zarade za ovu televiziju (govorimo o primetime-u), necu da razgovaram.
Bravo tv1, uzeli ste najvise u ovoj predizbornoj kampanji. Razvaljujete. Bravo
-
StupskaBitanga
#97 Re: Tv1
Čengiz Autoput-autoceste FBiH-SDP
Zato su njima i prije i tokom izbora bili na tanjiru
Zato su njima i prije i tokom izbora bili na tanjiru
-
zaluzinna
#98 Re: Tv1
moze im se kad su privatni medij. plati, pa se klati... 
-
StupskaBitanga
#99 Re: Tv1
Meni žao Senada
TV1 i OBN su pokupili sav kajmak
TV1 i OBN su pokupili sav kajmak
- navedeni
#100 Re: Tv1
mislim da je hayat najviše uzeo... prenosi skupov sda, hvali autoput ko da je 10000 km napravljeno