Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
samkoF wrote:pitanje hoce li biti tih slicica u Usa?Ja se ne sjecam da sam ih ovdje ikad vidio.
Ja sam za zadnje EURO narucio preko worldsoccer album i kutiju 50 slicica za $50 jos u Aprilu pred prvenstvo. Ali oni ni na pocetku prvenstva nisu imali slicice za isporuku. Onda sam ja ponistio narudzbu. Treba 100 prijatelja naruciti to isto pa da se ima mjenjati.
samkoF wrote:pitanje hoce li biti tih slicica u Usa?Ja se ne sjecam da sam ih ovdje ikad vidio.
Ja sam za zadnje EURO narucio preko worldsoccer album i kutiju 50 slicica za $50 jos u Aprilu pred prvenstvo. Ali oni ni na pocetku prvenstva nisu imali slicice za isporuku. Onda sam ja ponistio narudzbu. Treba 100 prijatelja naruciti to isto pa da se ima mjenjati.
Mozda bi se u NY/Toronto moglo naci.
Album i slicice ce se moci kupiti/naruciti preko FIFA.com
Paket slicica (5 slicica) se obicno krece za $1.
l33t wrote:Vidio sam u prodavnici album slicica stiglo vec?
Si siguran da je za WC 2014?
Jeste za WC 2014 samo što nije Panini već neki Luxor iz Srbije čini mi se...sranje teško ubacili repke Srbije,Albanije i CG...skupljaju moji bratići te slibe...kažu da tamo piše da Falcao igra u Atletico Madridu...
Pozdrav ljudi jel ima neko starijih sličica sa evropskih i svjetskih prvenstava ?
Ako ima nek se javi da se probamo dogovoriti. Naravno samo Panini dolazi u obzir.
Ja sam razmisljao dugo sta cu i kako cu i odlucio sam da cu samo nase popunit i osvajaca (nadam se da cu samo nase popunit ) I ono naprijed sto bude stadioni,logo prvenstva i to .. Nadam se da ce biti svi nasi igraci koji putuju bez greski u imenima