Koji TV kupiti ???

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
febo_acm

#76 Re: Koji TV kupiti ???

Post by febo_acm »

Ovaj TV u Fisu 1239 KM na sniženju... Ima li kakvu manu? :D

Image
febo_acm

#78 Re: Koji TV kupiti ???

Post by febo_acm »

Ovu stranicu sam pregledao 200 puta, ali tek sada kada sam koristio search funkciju skontam da ga ima na listi... :D
Iako se ovo u teksu odnosi na 40", ali valjda je ista tehnologija :D
kenzo

#79 Re: Koji TV kupiti ???

Post by kenzo »

http://shop.imtec.ba/led-televizori/164 ... 02-cm.html#

sta kazete o ovom TV-u?
Naime, budzet mi je do nekih 1300KM, a htio bi led,3d,fullhd,smart, znaci sve u jednom :).
Ja bi nesto ovako da je 32"
kenzo

#80 Re: Koji TV kupiti ???

Post by kenzo »

https://www.mobilmedia.ba/philips-40pfl ... rettyPhoto

ili sta je s ovim? cini se poprilicno povoljno..kakav li je philips po pitanju led-a i 3d tehnologije?
Walther

#81 Re: Koji TV kupiti ???

Post by Walther »

kenzo wrote:http://shop.imtec.ba/led-televizori/164 ... 02-cm.html#

sta kazete o ovom TV-u?
Naime, budzet mi je do nekih 1300KM, a htio bi led,3d,fullhd,smart, znaci sve u jednom :).

da ces kupiti neki krsh.... ti bi full hd :roll: na 32" kojeg ces gledati sa 5metara..... jos da ima jos puno nekih stvari koje nece si nemozes koristiti.... uz minimalnu cijenu naravno :roll:

za taj novac kupi 32" kupi od LCD Philipsa koji ti odgovara ocima i manje se opteracuj marketingom, jos bolja ideja ti je 42" plazma od Panasonica
kenzo

#82 Re: Koji TV kupiti ???

Post by kenzo »

Walther wrote:
kenzo wrote:http://shop.imtec.ba/led-televizori/164 ... 02-cm.html#

sta kazete o ovom TV-u?

da ces kupiti neki krsh.... ti bi full hd :roll: na 32" kojeg ces gledati sa 5metara..... jos da ima jos puno nekih stvari koje nece si nemozes koristiti.... uz minimalnu cijenu naravno :roll:

za taj novac kupi 32" kupi od LCD Philipsa koji ti odgovara ocima i manje se opteracuj marketingom, jos bolja ideja ti je 42" plazma od Panasonica
razdaljina je nekih 3m, tako da 32 je ssvim dovoljno mislim..
Walter991

#83 Re: Koji TV kupiti ???

Post by Walter991 »

Hvala jos jednom svima na savjetima ! Kupio sam ovaj TV :
https://4connect.ba/products/R3664/SONY ... -3D-LED-TV

Prvo sam htio uzeti nesto od Samsunga ili Panasonica , ali je bio los izbor tih televizora , i saznao sam da imaju i los servis pa sam se odlucio za Sony . Jedina zamjerka je sto ga reklamiraju kao 3D . Znaci NIJE 3D !!! Za ostalo sam prezadovoljan , slika odlicna , u pocetku je malo boljela glava dok sam gledao , valjda zbog onog plavicastog svjetla ali sam to podesio u opcijama tako da je sad superiska :D

Jos samo nisam skontao kako namjestiti titlove kad gledam film preko USB sticka . Da li neko mozda zna :?: :?: :?:
nemezis

#84 Re: Koji TV kupiti ???

Post by nemezis »

Kako funkcioniše servis za Panasonic?
Cossack

#85 Re: Koji TV kupiti ???

Post by Cossack »

uskrsno_respo wrote: taj sony nema ni motionflow iako ga reklamiraju da ima
zar smiju tako obmanjivati kupce?
valjuga

#86 Re: Koji TV kupiti ???

Post by valjuga »

nemezis wrote:Kako funkcioniše servis za Panasonic?
I mene ovo interesuje jer sam sa Samsungom na..bo :run:
Better Man

#87 Re: Koji TV kupiti ???

Post by Better Man »

uskrsno_respo wrote:
Walter991 wrote:Hvala jos jednom svima na savjetima ! Kupio sam ovaj TV :

Prvo sam htio uzeti nesto od Samsunga ili Panasonica , ali je bio los izbor tih televizora , i saznao sam da imaju i los servis pa sam se odlucio za Sony . Jedina zamjerka je sto ga reklamiraju kao 3D . Znaci NIJE 3D !!! Za ostalo sam prezadovoljan , slika odlicna , u pocetku je malo boljela glava dok sam gledao , valjda zbog onog plavicastog svjetla ali sam to podesio u opcijama tako da je sad superiska :D

Jos samo nisam skontao kako namjestiti titlove kad gledam film preko USB sticka . Da li neko mozda zna :?: :?: :?:
taj sony nema ni motionflow iako ga reklamiraju da ima
Ja nisam nigdje vidio ni jednu reklamu tog modela da ga reklamiraju kao 3D. Vjerovatno si vidio reklamu za model W8 ili W9.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#88 Re: Koji TV kupiti ???

Post by Matijevic_Vlado »

Image
ima li neko ovaj model PHILIPS-32PFL4258K-12 i kako ga sluzi :mrgreen: ? do sada imam odlicno iskustvo sa Philipsom
Walter991

#89 Re: Koji TV kupiti ???

Post by Walter991 »

Better Man wrote:
uskrsno_respo wrote:

Ja nisam nigdje vidio ni jednu reklamu tog modela da ga reklamiraju kao 3D. Vjerovatno si vidio reklamu za model W8 ili W9.
Ne nego bas ovaj , gospodja koja tamo radi mi fino rekla da je 3D , a i pored TV na papiru je pisalo da je 3D .
Walter991

#90 Re: Koji TV kupiti ???

Post by Walter991 »

uskrsno_respo wrote:

A otkud ti to da nema motionflow ?
nemezis

#91 Re: Koji TV kupiti ???

Post by nemezis »

Ima li značajnih razlika u Smart TV mogućnostima kod različitih proizvodjača? Kako recimo Panasonic plazme stoje u odnosu na ostale?
Walter991

#92 Re: Koji TV kupiti ???

Post by Walter991 »

uskrsno_respo wrote:
Walter991 wrote:
A otkud ti to da nema motionflow ?
nema to otkud mi kad ga nema
Pa kako znas da nema ?
Better Man

#93 Re: Koji TV kupiti ???

Post by Better Man »

Walter991 wrote:

Ne nego bas ovaj , gospodja koja tamo radi mi fino rekla da je 3D , a i pored TV na papiru je pisalo da je 3D .
E kome ti vjeruješ, toj prodavačici ili zvaničnom katalogu i upustvu navedenog modela?
Walter991

#94 Re: Koji TV kupiti ???

Post by Walter991 »

Better Man wrote:
Walter991 wrote:

E kome ti vjeruješ, toj prodavačici ili zvaničnom katalogu i upustvu navedenog modela?
Nisam rekao da vjerujem prodavacici . Rekao sam samo da mi je ona rekla da je 3D ,i da su ga reklamirali kao 3D a da se ispostavilo da nije 3D . Ali nebitno , prezadovoljan sam ,tv je odlican !
Better Man

#95 Re: Koji TV kupiti ???

Post by Better Man »

Walter991 wrote:
Better Man wrote:
Walter991 wrote:

Nisam rekao da vjerujem prodavacici . Rekao sam samo da mi je ona rekla da je 3D ,i da su ga reklamirali kao 3D a da se ispostavilo da nije 3D . Ali nebitno , prezadovoljan sam ,tv je odlican !
Prodavac će ga reklamirati na način samo da ga proda. I to mje klasična obmana krajnjeg kupca. Zato kažem da je jedino relevantno šta piše u prospektu i upustvu. Tv jeste odličan, jer i sam koristim W6, samo mislim da je kod mene W651, a ne W650, mada je sve to isto.
Eniac

#96 Re: Koji TV kupiti ???

Post by Eniac »

Better Man wrote:Prodavac će ga reklamirati na način samo da ga proda. I to mje klasična obmana krajnjeg kupca. Zato kažem da je jedino relevantno šta piše u prospektu i upustvu. Tv jeste odličan, jer i sam koristim W6, samo mislim da je kod mene W651, a ne W650, mada je sve to isto.
Ja ne vjerujem ni prospektu, cak ni web stranici proizvodjaca. Kada na svedem izbor na 2 ili 3 modela obavezno u radnji prelistam uputstvo za upotrebu uredjaja koji mislim kupiti. Ako u uputstvu pise da neka funkcija ima onda ima, ako ne pise onda nema. Bez obzira sta kazu u reklami, u katalogu, prodavaci...
Tech-l4

#97 Re: Koji TV kupiti ???

Post by Tech-l4 »

3D možeš zaboraviti, isfura te za par dana :D bolje kupi vise incha''

:P
MMM1977

#98 Re: Koji TV kupiti ???

Post by MMM1977 »

Treba mi savjet. Koji tv biste vi kupili sa svim ovim modernim funkcijama tipa wi-fi, smart i ostalo, koja je max dijagonala ako se tv gleda sa nekih 4 metra udaljenosti? Cijena nije presudna, samo neka je što bolji uređaj.
vaučer

#99 Re: Koji TV kupiti ???

Post by vaučer »

MMM1977 wrote:Treba mi savjet. Koji tv biste vi kupili sa svim ovim modernim funkcijama tipa wi-fi, smart i ostalo, koja je max dijagonala ako se tv gleda sa nekih 4 metra udaljenosti? Cijena nije presudna, samo neka je što bolji uređaj.
bic

#100 Re: Koji TV kupiti ???

Post by bic »

Daje li neko u Sarajevu 5 godina garancije na neke led TV?
Post Reply