Trebaš to posmatrati sa strane šta mi imamo na raspolaganju, čovjek je kapiten ekipe u kojoj igra i Hajrović čiji je kvalitet barem ovdje na forumu neupitan, ima preko 20 nastupa za mladu selekciju Švicarske, standardan je po svemu mislim da bi se moglo zaključiti da je bolji od Zahirovića a već rekoh mlađi od Rahimića. Tako posmatrano što se tiče kvalitete ne bih baš rekao da nema mjesta na toj poziciji u našoj repki. Ipak mislim da njega u repki BiH nećemo vidjeti.duminjo wrote:ma nece njega pape pozvati jer on nije nikakav igrac i nije uopste do ovoga doslo zbog nekog njegovog kvaliteta nego samo zbog jebene štampe i jebenih izjava. kakav on, da nije ovo izjavljiv'o prije i da se nije oko toga pocelo pricati ni u planu ne bi bio. bezveze samo meljemo sa njim, lik je totalno nebitan i zdra'oKorisničkoime wrote:Neće tu se i ja slažem ali mislim da nemamo iste razloge zašto neće. Sušić jako teško zove nove igrače osim ako se baš nije nametao kao Kolašinac mlad, igra na poziciji koja na treba, u dobrom klubu, odličnoj ligi, manje više standardan. Ne pozvati mladića na deficitarnoj poziciji iz lige 5 koji igra LP čak ni Sušić nije mogao. Ovog će da zaobiđe samo tako i da povede Rin Tin Tina.duminjo wrote:taj nece nikad zaigrat za nas
@Zecko kupuz
Šteta zbog njegove povrede prošao je sve mlade repke imao je u U21 konkurenciju u Grahovcu kapitenu međutim i tu je počeo da se polako nameće. Međutim dođe do povrede kako i šta dalje ne zna se teško je to procjeniti slično kao i sa Kvesićem koji je bio na vratima repke. Ovako ako već gledamo po mladoj repki slijedeći u nizu bi trebao da bude Grahovac kapiten mlade i def./cen vezni.