Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
Salcho

#76 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by Salcho »

VIP Networks wrote:Pa sami saberite pretplatu i plus HD uredjaj koj ste obavezni da kupite i uporedite sa nasom ponudom, gde za mnogo manje novca dobijete puno vise. Obzirom da je kod nas sve legalno i da imamo ugovore sa svim emiterima nije potrebno nikakvo dodatno otkljucavanje, pa samim tim ni dodatno placanje a i sami ste dobili informaciju da izvestan vremenski period i nemate signal.

Srdacan pozdrav,
VIP-Networks AG,
Landstrasser Hauptstrasse 71, 1030 Wien
tel. +4313369000106
[email protected]
Meni ovo zvuci lijepo :thumbup:
luckylaka

#77 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

Salcho wrote:
VIP Networks wrote:Pa sami saberite pretplatu i plus HD uredjaj koj ste obavezni da kupite i uporedite sa nasom ponudom, gde za mnogo manje novca dobijete puno vise. Obzirom da je kod nas sve legalno i da imamo ugovore sa svim emiterima nije potrebno nikakvo dodatno otkljucavanje, pa samim tim ni dodatno placanje a i sami ste dobili informaciju da izvestan vremenski period i nemate signal.

Srdacan pozdrav,
VIP-Networks AG,
tel. +4313369000106
[email protected]
,,Salcho,,bio mjesec prodaju bolan maglu.Kanali lede non-stop.Imaju dobar izbor kanala,dobru sliku ali sta vrijedi kada ne mozes gledati
VIP Networks

#78 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by VIP Networks »

luckylaka wrote:
Salcho wrote:

Srdacan pozdrav,
VIP-Networks AG,
tel. +4313369000106
[email protected]
,,Salcho,,bio mjesec prodaju bolan maglu.Kanali lede non-stop.Imaju dobar izbor kanala,dobru sliku ali sta vrijedi kada ne mozes gledati

Postovani luckylaka,
bili ste nestrpljivi i na precac doneli misljenje. U tih mesec dana koji ste koristili trebali ste dozvoliti nasem supportu da izbalasira i podesi signal na serveru sa koga dobijate uslugu od Vaseg provajdera. Razlog kocenja slike je pre svega u usluzi koju Vama pruza Vas intrenet provajder jer je server na kome ste povezani najverovatnije prebukiran korisnicima koje ne moze na adekvatan nacin da opsluzi, to naravno nije nasa greska.
Naravno, Vi mozete nastaviti i proveriti sve to jer jednom kada se aktivirate kao nas korisnik uvek mozete iznova da koristite nase usluge. Pozivamo Vas na saradnju i da prevazidjemo nastale probleme.

Srdacan pozdrav,
Tim Vip Networks
missko

#79 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by missko »

Uzet ce ih lucky na foru pa ce dobit besplatno samo da ih ne ofira ili u boljem slucaju pokusa da reklamira

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
VIP Networks

#80 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by VIP Networks »

Obavestenje svim zainteresovanima,
od sada u uz aktivaciju dobija se novi model risivera THD601DC koji od Vaseg televizora pravi SMART TV, odnosno sem kanala koj su u ponudi imate mogucnost koriscenja Skype, YouTube, Netflix, Facebook, Plex, Angry Birds(Other optional). Android platforma. Pogledajte karakteristike preko linka
http://www.telergyhd.com/products/telergy-stb/

Srdacan pozdrav,
VIP-Networks AG,
tel. +4313369000106
[email protected]

Image
luckylaka

#81 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

missko wrote:Uzet ce ih lucky na foru pa ce dobit besplatno samo da ih ne ofira ili u boljem slucaju pokusa da reklamira

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
Ma necu ih bolan dzaba da daju.Zvao sam 5-6 puta ljudi su stvarno korektni jave se objasne,kazu mi uradi update na tv uradim na usb prebacim na tv isto se dogadja slika ledi svaki cas.Nazovem neke druge koji koriste apss.Gss-a kazu isto.Onda kazem ljudim da imam instaliranu aplikaciju Nettv plus i Balkaniyu i da obe rade odlicno evo sad je problem do servera,Jeste do servera ali vaseg koji vjerovatno ne moze da zadovolji sve korisnike.Opet kazem koristio sam do sada BosnaTv,Fastv,Balkania,Balkaniyum,Nettv...sta sve nisam ali najbolji izbor kanala ima Gss ili Vip takodjer kvalitet slike odlican al jebga kad imam problema.Poz.
VIP Networks

#82 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by VIP Networks »

Oni koji imaju problema sa aplikacijom slobodno mogu da pobaju nasu uslugu preko risivera jer sa ovim novm modelom sve radi savrsena a u ponudi su vam i preko 500 domacih i holivudski filmova koji se stalno dodaju a isto imate mogucnost slusanja preko 300 radio stanica.
luckylaka

#83 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

VIP Networks wrote:Oni koji imaju problema sa aplikacijom slobodno mogu da pobaju nasu uslugu preko risivera jer sa ovim novm modelom sve radi savrsena a u ponudi su vam i preko 500 domacih i holivudski filmova koji se stalno dodaju a isto imate mogucnost slusanja preko 300 radio stanica.
Sa aplikacijom svi imaju problema i rijesite taj problem ili ukinute aplikaciju i ne naturajte ljudima box ako hoce da vas gledaju putem aplikacije.
vukojebina

#84 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by vukojebina »

Zasto nigdje nemaju listu kanala na njihovoj stranici, ovi iz vipa ili gss? To samo moze da znaci da su nelegalni cim kriju koje programe pustaju.. i da, jako su dosadne one trebe sto zovu nebi li kupio njihovu uslugu..jedva ih se kutarisa...
VIP Networks

#85 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by VIP Networks »

vukojebina wrote:Zasto nigdje nemaju listu kanala na njihovoj stranici, ovi iz vipa ili gss? To samo moze da znaci da su nelegalni cim kriju koje programe pustaju.. i da, jako su dosadne one trebe sto zovu nebi li kupio njihovu uslugu..jedva ih se kutarisa...
Postovani vukojebina,
apsolutno nije tajna koji su kanali u ponudi a na samom postu je navedeno da za vise informacija mozete da se obratite na kontakt telefon ili mejl koji su prolozeni. Ono sto je interesantno i sto je jedan od razloga zasto nije stavljena lista je i to da kod nas stalno postoji dodavanje novih kanala, tako da ako ste zainteresovani da dobijete punu informaciju mozete nas kontaktirati i dobiti na svoj mejl trenutno aktuelnu listu kanala, radio stanica i spisak filmova u videoteci.

Srdacan pozdrav,
VIP-Networks AG,
tel. +4313369000106
[email protected]
missko

#86 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by missko »

Uzmite te sport klubove i dogovorit cemo se koliko god slika stopala
luckylaka

#87 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

missko wrote:Uzmite te sport klubove i dogovorit cemo se koliko god slika stopala
,,Missko,,imaju Arena sport,Eurosport,dav Slovenska Sport knala(nekad rade nekad ne rade)imaju jos jedan sportski kanal ???Ali nista ti ti ne vrijedi kada hajde sto ledi slika nego te poslije toga vrati nazad po pola ili citav minut.I sad recimo ja gledam kosarku Taletovic zabio tricu ono zaledi slika pa me vrati nazad pa Taletovic jos dvije trice a ustvari haman pa ni jednu.Drugo.Tehnicari Gss-a uopste ne pokusavaju da to rijese nego se vade na to,,los ti internet,, ili,uradi update na svoj tv,,Kad se dokaze da skoro svi gledaoci imaju isti problem onda se umire i vise ne odgovaraju na e mail poruke.Ne nasjedaj jer odmah ces platiti $60-70 i neces dobiti nista samo sikiraciju.U poslednjih desetak dana poslao sam im par e-mail-ova niko se nije udostojio odgovoriti a kontam da postavim koliko sam ih dobio kada sam se prijavljivao za aplikaciju,Zovu,nude,pisu uzmu pare i nestanu.
burekodsira

#88 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by burekodsira »

VIP Networks wrote:
vukojebina wrote:Zasto nigdje nemaju listu kanala na njihovoj stranici, ovi iz vipa ili gss? To samo moze da znaci da su nelegalni cim kriju koje programe pustaju.. i da, jako su dosadne one trebe sto zovu nebi li kupio njihovu uslugu..jedva ih se kutarisa...
Postovani vukojebina,
apsolutno nije tajna koji su kanali u ponudi a na samom postu je navedeno da za vise informacija mozete da se obratite na kontakt telefon ili mejl koji su prolozeni. Ono sto je interesantno i sto je jedan od razloga zasto nije stavljena lista je i to da kod nas stalno postoji dodavanje novih kanala, tako da ako ste zainteresovani da dobijete punu informaciju mozete nas kontaktirati i dobiti na svoj mejl trenutno aktuelnu listu kanala, radio stanica i spisak filmova u videoteci.

Srdacan pozdrav,
VIP-Networks AG,
tel. +4313369000106
[email protected]
malo sam se zainteresovao za vasu ponudu i jedva uspio izguglati stranicu gss-mediaCOM.
naziv firme koji vi stavljate ovdje na forum nigdje nisam uspio naci osim na drugim forumima fb stranicama i sl. registar firmi austrijske privredne komore takodje ne poznaje ni jednu firmu sa tim nazivom i tom adresom. isto tako i vodeci poslovni portali ne daju nikakve rezultate. meni ovo kaze ili da su informacije o firmi pogresne ili da ne postoji firma.

evo, kao potencijalna musterija, kako da vam povjerim 250ojra, koju sigurnost imam da nece propasti ko zeton?
luckylaka

#89 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

burekodsira wrote:
VIP Networks wrote:
Postovani vukojebina,

Srdacan pozdrav,
VIP-Networks AG,
tel. +4313369000106
[email protected]
malo sam se zainteresovao za vasu ponudu i jedva uspio izguglati stranicu gss-mediaCOM.
naziv firme koji vi stavljate ovdje na forum nigdje nisam uspio naci osim na drugim forumima fb stranicama i sl. registar firmi austrijske privredne komore takodje ne poznaje ni jednu firmu sa tim nazivom i tom adresom. isto tako i vodeci poslovni portali ne daju nikakve rezultate. meni ovo kaze ili da su informacije o firmi pogresne ili da ne postoji firma.

evo, kao potencijalna musterija, kako da vam povjerim 250ojra, koju sigurnost imam da nece propasti ko zeton?
Moj licni savjet je da ne uzimas ni slucajno aplikaciju za smart tv jer ces baciti pare i samo se nasekirati.Za box ne znam nisam koristio ali za aplikaciju ti garantujem !00% .Ni slucajno.
klikerusa

#90 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

Lucky,

Meni ex-yu aplikacija preko bosnatv ne radi. Da li fercera kod onih Sudinih recievera? Kako se mogu dobiti kanali koje on nudi?
luckylaka

#91 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

klikerusa wrote:Lucky,

Meni ex-yu aplikacija preko bosnatv ne radi. Da li fercera kod onih Sudinih recievera? Kako se mogu dobiti kanali koje on nudi?
Gotovo ko je pogledao pogleda .To bi bilo to.Ne radi ni kod jednog,jedni su danas vratili box a drugi traze rijesenje sta dalje.Neznam kakav je taj Bostelov. iptv.Ima li iko da ga koristi
muminovic

#92 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by muminovic »

luckylaka wrote:

Gotovo ko je pogledao pogleda .To bi bilo to.Ne radi ni kod jednog,jedni su danas vratili box a drugi traze rijesenje sta dalje.Neznam kakav je taj Bostelov. iptv.Ima li iko da ga koristi
Jel proradilo, da li su pronasli rjesenje problema ?
luckylaka

#93 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

muminovic wrote:
luckylaka wrote:

Jel proradilo, da li su pronasli rjesenje problema ?
Jeste proradila sve radi normalno cak kazu da se i kvalitet slike popravio iako je bio odlcan.Nego mene interesuje imali iko da koristi ovaj BHBostel kakva je situacije sa njima ,izbor kanala,kvalitet slike,ledi ne ledi.Ako neko ima nihov box neka nesto vise napise.
klikerusa

#94 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

luckylaka wrote:ledi ne ledi.
ma vidis bolan da sve ledi kad je napolju - 300...
luckylaka

#95 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

klikerusa wrote:
Boga mi ovi su ustimali onu Google aplikaciju kazu radi ko sat.Nego niko se ne javlja za onu Bostel iptv tv.Kako to radi
klikerusa

#96 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

luckylaka wrote:
klikerusa wrote:
Boga mi ovi su ustimali onu Google aplikaciju kazu radi ko sat.Nego niko se ne javlja za onu Bostel iptv tv.Kako to radi
Ja evo sad pokusavam da pokrenem google app. nece. samo loading.
Haman da ti niko ne koristi BhBostel. Bice po onoj narodnoj "uzdaj se u se"
luckylaka

#97 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

Boga mi ovi su ustimali onu Google aplikaciju kazu radi ko sat.Nego niko se ne javlja za onu Bostel iptv tv.Kako to radi[/quote]
Ja evo sad pokusavam da pokrenem google app. nece. samo loading.
Haman da ti niko ne koristi BhBostel. Bice po onoj narodnoj "uzdaj se u se"[/quote]
********Na cemu pokusavas da pokrenes...na sporetu :-D Ne znam kako kod tebe Boga mi ovi moji sto su kupili kod Sude hvale se.Ja svoju andriod box vrati treci dan a treci mjesec dobio pare nazad.Jedva izganjao.Ja lopova gori nego oni u nasoj vladi :D
klikerusa

#98 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

luckylaka wrote: ********Na cemu pokusavas da pokrenes...na sporetu :-D Ne znam kako kod tebe Boga mi ovi moji sto su kupili kod Sude hvale se.
Ma preko BosnaTv boxa. otisao sam fino opet downloadovao i radi fajn. Nisam vidio neke velike promjene

A imaju li ti tvoji jos neku aplikaciju koju im je Sudo downloadovao? Da i mi pokusamo
luckylaka

#99 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

klikerusa wrote:
luckylaka wrote: ********Na cemu pokusavas da pokrenes...na sporetu :-D Ne znam kako kod tebe Boga mi ovi moji sto su kupili kod Sude hvale se.
Ma preko BosnaTv boxa. otisao sam fino opet downloadovao i radi fajn. Nisam vidio neke velike promjene

A imaju li ti tvoji jos neku aplikaciju koju im je Sudo downloadovao? Da i mi pokusamo
Ma kakvi bolan pa ovi moji i sa ovim androidom jedva izlaze na kraj.Sve neki fini momci ali brate prije se ubili za kramp nego za comp.Ja dok sam imao onu android box Boa mi nafilovao sam nekih free google aplikacija pa imao i Sky sport.al jazeera sport,imao onih bezobraznh crtanih ...Ma imas mali milion free aplikacija instaliraj i brisi stas drugo raditi :-D
klikerusa

#100 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

luckylaka wrote:imao onih bezobraznh crtanih
Cudi me da forum nije poceo da zuji kad si ovo napisao. A mozda ljudi imaju pune ruke posla pa nemaju kad javiti ili sta pitati
Post Reply