Pjesnici i ženske novine - samo o osjećajima i higijenskim i kozmetičkim preparatima!Ramzess Veliki wrote:Mislim da su nas pjesnici naguzili sa reklamiranjem tog prikazivanja osjećanja.
Samo nek je dijeliti osjećaje i nek su ruke u vodi...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pjesnici i ženske novine - samo o osjećajima i higijenskim i kozmetičkim preparatima!Ramzess Veliki wrote:Mislim da su nas pjesnici naguzili sa reklamiranjem tog prikazivanja osjećanja.
It's so gay ...Ridjobrki wrote:Pjesnici i ženske novine - samo o osjećajima i higijenskim i kozmetičkim preparatima!Ramzess Veliki wrote:Mislim da su nas pjesnici naguzili sa reklamiranjem tog prikazivanja osjećanja.
Samo nek je dijeliti osjećaje i nek su ruke u vodi...
Pjesnici su krivi što su emociju zaljubljenosti podigli na nivo božanstva koje ima totalnu vlsat nad nama, pa mu se zbog toga moramo "klanjati" da bi bili srećni i da nas ne bi uništilo.Ramzess Veliki wrote: A-joj .... nemoj, bio si dobro krenuo. Ovo je jedno vrlo ozbiljno pitanje na koje možda nikada nećemo dobiti tačan odgovor. Mislim da su nas pjesnici naguzili sa reklamiranjem tog prikazivanja osjećanja.
ili .......pokusao da ubije i sebe........doktori kazu da van zivotne opasnostidječak sa šibicama wrote:Uvijek ide ono "ubio zenu pa sebe"..![]()
Mojne jarane, cim je ona tebe nogirala, nema tu ljubavi.... a zenama i nije vjerovati
ma jok ba......to samo ovi sto bi naptavili samoubistvo iz zasjedeGreat Cornholio wrote:Osjećaj zaljubljenosti je neophodan da bi se mogla razviti romantična ljubav između muškarca i žene, taj osjećaj mora biti obostran, ako nema tog osjećaja tu nije riječ o romantičnoj ljubavi. Ljubav je širok pojam, ne postoji samo jedna vrsta ljubavi ali eto ljudi samo romantičnu ljubav drže za ljubav.
Imao sam puno goru situaciju. Volio sam ludo svoju prvu ženu. Četnici su je ubili granatom u Sarajevu. Mislio sam da je sve gotovo. Kraj svijeta. Danas, 18 godina nakon toga, imam dvoje zlatne djece i volim ih više nego išta na svijetu. Proći će te, vjeruj mi...Gad Tedeschi wrote:zasto se ne ubiti? ostavila me je zena koju volim, a ja na nju ne prestajem misliti i nijedna ne moze da je zamjeni.
spreca wrote:ma jok ba......to samo ovi sto bi naptavili samoubistvo iz zasjedeGreat Cornholio wrote:Osjećaj zaljubljenosti je neophodan da bi se mogla razviti romantična ljubav između muškarca i žene, taj osjećaj mora biti obostran, ako nema tog osjećaja tu nije riječ o romantičnoj ljubavi. Ljubav je širok pojam, ne postoji samo jedna vrsta ljubavi ali eto ljudi samo romantičnu ljubav drže za ljubav.
Država wrote:Imao sam puno goru situaciju. Volio sam ludo svoju prvu ženu. Četnici su je ubili granatom u Sarajevu. Mislio sam da je sve gotovo. Kraj svijeta. Danas, 18 godina nakon toga, imam dvoje zlatne djece i volim ih više nego išta na svijetu. Proći će te, vjeruj mi...Gad Tedeschi wrote:zasto se ne ubiti? ostavila me je zena koju volim, a ja na nju ne prestajem misliti i nijedna ne moze da je zamjeni.
Sad ću se mučiti mjesecima da skontam kako je moguće izvršiti samoubistvo iz zasjedespreca wrote:ma jok ba......to samo ovi sto bi naptavili samoubistvo iz zasjedeGreat Cornholio wrote:Osjećaj zaljubljenosti je neophodan da bi se mogla razviti romantična ljubav između muškarca i žene, taj osjećaj mora biti obostran, ako nema tog osjećaja tu nije riječ o romantičnoj ljubavi. Ljubav je širok pojam, ne postoji samo jedna vrsta ljubavi ali eto ljudi samo romantičnu ljubav drže za ljubav.
Pa ubil se vecGad Tedeschi wrote:šta mislite o tome?
ako je tako onda nemoj pitati da li se ubiti zbog ljubavi, nego kako što bezbolnije to uraditi ?Gad Tedeschi wrote:zasto se ne ubiti? ostavila me je zena koju volim, a ja na nju ne prestajem misliti i nijedna ne moze da je zamjeni.
Neki i po nekoliko puta, a neki su i streljani pa preživjeli i todetroit-mercy wrote:Pa ubil se vecGad Tedeschi wrote:šta mislite o tome??
Ma nije ba, ko namjerava da se ubije ne priča to okolo, ovaj samo želi da privuče medijsku pažnju, i u tome je i uspio.sha_ba wrote:mozda se lik fakat rokno
Gad Tedeschi wrote:zasto se ne ubiti? ostavila me je zena koju volim, a ja na nju ne prestajem misliti i nijedna ne moze da je zamjeni.
I ja isto mislim. lafo neshvaćena duša, a ovamo pitanja dupla penetracija i grupnjak ...Great Cornholio wrote:Ma nije ba, ko namjerava da se ubije ne priča to okolo, ovaj samo želi da privuče medijsku pažnju, i u tome je i uspio.sha_ba wrote:mozda se lik fakat rokno
Litrenjacomsha_ba wrote:mozda se lik fakat rokno
U laži su kratke noge.Ramzess Veliki wrote: I ja isto mislim. lafo neshvaćena duša, a ovamo pitanja dupla penetracija i grupnjak ...