Jedino vas moze spasiti da je dobije Ribery ...
Zlatna lopta
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#76 Re: Zlatna lopta
Mescini da ce dobitak/gubitak te zlatne lopte teze podnijeti/vise obradovati pojedini/e forumasi/e nego jedan od njih dvojice ...
-
fixer
#77 Re: Zlatna lopta
Ja bih volio da je ne dobije Ronaldo. Cini mi se da ga to i tjera naprijed. Ako sumnjas na mene...
- mO k3
#78 Re: Zlatna lopta
Ronaldofixer wrote:Ja bih volio da je ne dobije Ronaldo. Cini mi se da ga to i tjera naprijed. Ako sumnjas na mene...
-
Jokericious
#79 Re: Zlatna lopta
Ronaldo-Messi-Ibra-Ribery bi bilo kad bi se gledao kvalitet igraca.
Samo Ribery je osvojio sve prosle godine. Moguce da ce on dobiti.
- DonVitoN
#80 Re: Zlatna lopta
fixer wrote:Ja bih volio da je ne dobije Ronaldo. Cini mi se da ga to i tjera naprijed. Ako sumnjas na mene...
Upravo tako + bi se jos po ko zna koji put dokazalo da je Balon nagrada lakrdija tj. uopste nije nogometno mjerilo.
-
todd_smith
#81 Re: Zlatna lopta
Vala kada je Snijeder 2010. postigao i vise nego ovaj i nije dobio, sumnjam da ce i Ribery.Jokericious wrote:Ronaldo-Messi-Ibra-Ribery bi bilo kad bi se gledao kvalitet igraca.
-
5 0 5
#82 Re: Zlatna lopta
Cristiano: "Will you go to the Ballon D'Or gala? I'm not thinking about the BdO I can't tell you if I will go or not."
"Things don't just depend on me, what I want is to continue at this level. I'm not obsessed with the Ballon D'Or."
"I tell you here in front of everyone, if I win the Ballon D'Or , all of you (children with leukemia) will come to my party"
"Things don't just depend on me, what I want is to continue at this level. I'm not obsessed with the Ballon D'Or."
"I tell you here in front of everyone, if I win the Ballon D'Or , all of you (children with leukemia) will come to my party"
- suadfor
#84 Re: Zlatna lopta
kaze nije opsjednut a ne vadi je iz usta. 
- suadfor
#85 Re: Zlatna lopta
ma ja, sta znaju fudbaleri koji glasaju sta je dobar igracDonVitoN wrote:fixer wrote:Ja bih volio da je ne dobije Ronaldo. Cini mi se da ga to i tjera naprijed. Ako sumnjas na mene...![]()
Upravo tako + bi se jos po ko zna koji put dokazalo da je Balon nagrada lakrdija tj. uopste nije nogometno mjerilo.
- DonVitoN
#88 Re: Zlatna lopta
Znas li ti koliko ima fudbalera slabiji od Avdije sto ce dati glasove i strucnjaka aka Tulicsuadfor wrote:ma ja, sta znaju fudbaleri koji glasaju sta je dobar igracDonVitoN wrote:fixer wrote:Ja bih volio da je ne dobije Ronaldo. Cini mi se da ga to i tjera naprijed. Ako sumnjas na mene...![]()
-
mistek
#90 Re: Zlatna lopta
Od igrača iz ankete, najviše sam ljubitelj Riberya. No, da krenem redom
Zlatan je igračina, po meni čak nevjerovatan u nekim situacijama, savršenstvo od špica, ali nije ni blizu najboljeg igrača na svijetu,, s obzirom na konkurenciju. Možda bi mu veća šansa bila da igra u jačoj ekipi, pa i reprezentaciji, ovako ništa od njega. Svejedno, divim se njegovom umijeću, snalažljivosti, znanju u napadu.
Messi najmanje od ove četvorice zaslužuje zlatnu loptu. U protekloj godini nije pokazao ama baš ništa vrijedno ove lopte. Njegov doprinos Barceloni je čak manji nego nekada ranije, a što se uspjeha tiče, nije ih bilo previše. Zbog povreda, već mjesecima ne sastavlja utakmicu kako treba. On je ne može dobiti bez obzira na "slavu" od ranije.
Ribery vjerovatno najviše, uspjesima, doprinosom tim uspjesima zaslužuje zlatnu loptu. Da je izbor bio prije 2-3 mjeseca, pa nadalje, siguran sam da bi je dobio. Ovako, ne vjerujem da za to ima previše šanse. Ribery igra odlično, s Bayernom je postigao čudo, ali opet, fali mu "nešto".
I na kraju, to "nešto" je vjerovatno što postoji Ronaldo. Od sviju mi je najmrži, ako se može tako reći, ali je brate igračina na kvadrat. Lahkoća s kojom igra, način na koji gura svoje ekipe, nevjerovatno je. Jednostavno, kad vidiš da Real/Portugal vodi, znaš da je Ronaldovo maslo. Kad vidiš da je Real preokrenuo u 2 minute, znaš da je njegovo. Savršen igrač u ovom vremenu, i iako ga ne volim, zaslužio je ovo.
Zlatan je igračina, po meni čak nevjerovatan u nekim situacijama, savršenstvo od špica, ali nije ni blizu najboljeg igrača na svijetu,, s obzirom na konkurenciju. Možda bi mu veća šansa bila da igra u jačoj ekipi, pa i reprezentaciji, ovako ništa od njega. Svejedno, divim se njegovom umijeću, snalažljivosti, znanju u napadu.
Messi najmanje od ove četvorice zaslužuje zlatnu loptu. U protekloj godini nije pokazao ama baš ništa vrijedno ove lopte. Njegov doprinos Barceloni je čak manji nego nekada ranije, a što se uspjeha tiče, nije ih bilo previše. Zbog povreda, već mjesecima ne sastavlja utakmicu kako treba. On je ne može dobiti bez obzira na "slavu" od ranije.
Ribery vjerovatno najviše, uspjesima, doprinosom tim uspjesima zaslužuje zlatnu loptu. Da je izbor bio prije 2-3 mjeseca, pa nadalje, siguran sam da bi je dobio. Ovako, ne vjerujem da za to ima previše šanse. Ribery igra odlično, s Bayernom je postigao čudo, ali opet, fali mu "nešto".
I na kraju, to "nešto" je vjerovatno što postoji Ronaldo. Od sviju mi je najmrži, ako se može tako reći, ali je brate igračina na kvadrat. Lahkoća s kojom igra, način na koji gura svoje ekipe, nevjerovatno je. Jednostavno, kad vidiš da Real/Portugal vodi, znaš da je Ronaldovo maslo. Kad vidiš da je Real preokrenuo u 2 minute, znaš da je njegovo. Savršen igrač u ovom vremenu, i iako ga ne volim, zaslužio je ovo.
- Dr. Kuca
#91 Re: Zlatna lopta
Realno prosle godine Messi ili Riberi. Ovaj prvi ima 2 trofeja i postigao 91 gol! Ovaj drugi osvojio sve sto se moglo osvojiti, bio nosioc svog tima. Teska odluka. Ronaldo nije ni blizu, ako ove godine nastavi ovako, sigurno ce biti jedini kandidat, sem ako Messi ne poludi kad se vrati nakon povrede.
-
Crvena Tifoza
#92 Re: Zlatna lopta
I ti ga vala nahvali kao da je Real ubjedljivi prvak Spanije otkad je on dosao u klub, i da Portugal prolazi sa lahkocom kvalifikacione grupe za prvenstva.mistek wrote: I na kraju, to "nešto" je vjerovatno što postoji Ronaldo. Od sviju mi je najmrži, ako se može tako reći, ali je brate igračina na kvadrat. Lahkoća s kojom igra, način na koji gura svoje ekipe, nevjerovatno je. Jednostavno, kad vidiš da Real/Portugal vodi, znaš da je Ronaldovo maslo. Kad vidiš da je Real preokrenuo u 2 minute, znaš da je njegovo. Savršen igrač u ovom vremenu, i iako ga ne volim, zaslužio je ovo.
Isto tako treba biti posten pa reci da je C.Ronaldo morao cekati povredu Messija da bi konacno izasao iz njegove sjene.
-
fixer
#93 Re: Zlatna lopta
Jasta je.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#94 Re: Zlatna lopta
Aha, inace je fudbal igra u kojoj imas jednu zvijezdu i 10 panjeva, i to je dovoljno da budes najjaca ekipa
Nema tog igraca koji igra sam, nije to ni Messi ni Ronaldo, ni Ibra, ali je nagrada inidividualna, onda je jednako zasluzuje Valdes kao i Messi, jer su osvojili iste trofeje - ako gledamo timske rezultate.
Jel se ovaj Zlatni racku daje za proslu sezonu? Nek ga daju Messiju ili Riberyju.
Za tekucu sezonu dogodine.....
Kakve sad sjene? Covjek je konstanta u Realu, daje vise od gola po utakmici
Nema tog igraca koji igra sam, nije to ni Messi ni Ronaldo, ni Ibra, ali je nagrada inidividualna, onda je jednako zasluzuje Valdes kao i Messi, jer su osvojili iste trofeje - ako gledamo timske rezultate.
Jel se ovaj Zlatni racku daje za proslu sezonu? Nek ga daju Messiju ili Riberyju.
-
fixer
#95 Re: Zlatna lopta
Sto Messiju?
-
Crvena Tifoza
#96 Re: Zlatna lopta
Samo sto se Messi kiti individualnim trofejima vise nego iko. Zlatna kopacka prije dva dana.Tomahawk11 wrote:Aha, inace je fudbal igra u kojoj imas jednu zvijezdu i 10 panjeva, i to je dovoljno da budes najjaca ekipa![]()
Nego zamolio bi nekog da postavi statistiku koliko pomenuti igraci imaju uspjesnih driblinga i dodavanja po utakmici, jer je ipak rijec o fudbalu a ne atletici.
Promjenio si post...
Ako cetiri Zlatne lopte u zadnje cetiri godine ne znaci da si zasjenio ove ostale onda ne znam sta jeste.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#97 Re: Zlatna lopta
Kakva je to crna statistika? Zna se sta se gleda kao osnovna statistika svakog igraca, to su golovi i asistencije, ostalo je u drugom planu. Znaci, golovi spadaju u atletikuCrvena Tifoza wrote:Samo sto se Messi kiti individualnim trofejima vise nego iko. Zlatna kopacka prije dva dana.Tomahawk11 wrote:Aha, inace je fudbal igra u kojoj imas jednu zvijezdu i 10 panjeva, i to je dovoljno da budes najjaca ekipa![]()
Nego zamolio bi nekog da postavi statistiku koliko pomenuti igraci imaju uspjesnih driblinga i dodavanja po utakmici, jer je ipak rijec o fudbalu a ne atletici.
Neka je, treba biti posten, pa reci da je Messi zasluzio.
Kad vidim da pojedinci pokusavaju omalovazavati odlican start Ronalda u ovoj sezoni, mozes se jedino smijati. Pa pricao sam s par fanova Barce, kazu:''jes mrzak, igra za Real, al ove sezone najbolji''. Treba biti posten.....
-
fixer
#98 Re: Zlatna lopta
Ova nagrada nema nikakvu vrijednost. To sto ima 4 ne znaci nista.
-
Crvena Tifoza
#99 Re: Zlatna lopta
Ja pogresno napisao post, a ti pogresno shvatio. Jbg desi se.Tomahawk11 wrote: Kakva je to crna statistika? Zna se sta se gleda kao osnovna statistika svakog igraca, to su golovi i asistencije, ostalo je u drugom planu. Znaci, golovi spadaju u atletiku![]()
Neka je, treba biti posten, pa reci da je Messi zasluzio.
Kad vidim da pojedinci pokusavaju omalovazavati odlican start Ronalda u ovoj sezoni, mozes se jedino smijati. Pa pricao sam s par fanova Barce, kazu:''jes mrzak, igra za Real, al ove sezone najbolji''. Treba biti posten.....
Neki dan sam vidio neku statitsiku koja kaze da C. Ronaldo ima statisticki cirka 1.5 uspjesan dribling po utakmici, a Messi 3.5.
C.R. jeste napravio strasan start ove sezone ali valjda se ova Zlatna lopta dodjeljuje za cijelu godinu. Zasto nije ovako blistao u dresu Portugala pa direktno izborio plasman a ne treci uzastopni baraz za reprezentaciju.
-
Crvena Tifoza
#100 Re: Zlatna lopta
fixer wrote:Ova nagrada nema nikakvu vrijednost. To sto ima 4 ne znaci nista.
Loš pokušaj trollanja.