Bivše

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Mutivoda

#76 Re: Bivše

Post by Mutivoda »

tendzera wrote: Ramo zna,koristiš drugi profhil :sladoled:
Bitno je da se vi razumijete :D
Ama zar nije lakše prekinuti, nego komplikovati sve to džaba :P :D
Ramzess Veliki

#77 Re: Bivše

Post by Ramzess Veliki »

tendzera wrote:
Mutivoda wrote:
Ramzess Veliki wrote: Nećeš mu naći švalerku u prijateljima, to je već prevaziđeno. :D
Eto ja taman odlučim da ću pregledati, kad ono vi naučili već :lol: :D
Ramo zna,koristiš drugi profhil :sladoled:
Švalerka se među prijateljima obično zove "Ibro" ili "Mehmed", a prateća slika je neki moler ili zidar. Lažni profil se poznaje po tome da nema slika u albumu.
Ali sveje to već postalo preofirno, zbog čučećih poruka, sad se švaleri čuju preko fiksnog telefona. Najsigurnije. :D
Ramzess Veliki

#78 Re: Bivše

Post by Ramzess Veliki »

Mutivoda wrote:
tendzera wrote: Ramo zna,koristiš drugi profhil :sladoled:
Bitno je da se vi razumijete :D
Ama zar nije lakše prekinuti, nego komplikovati sve to džaba :P :D
Je ... najbolje. Čim se počnu postavljati pitanja i čim vidiš da više nisi sretan-sretna sa partnerom.
Bluemore

#79 Re: Bivše

Post by Bluemore »

Ramzess Veliki wrote:
Verolino wrote:
kkić wrote:Eh ovako, imam jedno pitanje, možda će nekome zvučati djetinjasto ali to je bivša u prijateljima na fb.Oke, iako je ima, to je normalno, je li, ali ukoliko vas je momak lagao par puta da to nije ona, a vi znate da jeste, šta li bi mogao biti razlog? S njom je bio nekih 6-7 mjeseci, samnom je skoro 2 godine. Prvi put kad sam rekla, kroz nekoliko dana je obrisao i nije nikada htio da prizna. Zadnji put kada sam mu rekla za to rekao mi je da su oni davno bili skupa i kako ona sad ima dugu vezu te da ga je bzvz dodala na fb. Ali, ni pod razno ne priznaje da je lagao (muško). Opet ću reći, možda zvuči djetinjasto ali mene ove stvari nerviraju i ne znam kako da se postavim. Zašto je lagao?
Mislim zensko sam, al ne kontam!
Kake veze ima ko koga ima na nekavom fb?! Mozda sam ja stara, djavo ce ga znati?!
Ja se slažem sa ovim. Muntam ja jednu, a ona mene pita da joj dam moj profil. :shock: Ma reko - ne dam pa kako god. Kakav fejs, kakvi klinci. Ko god mi je poslao zahtjev ja ga prihvatio, sad imam po' miliona nekakvih osoba koje nikad nisam vidio niti ću, ali mi rado šalju zahtjeve za Farmville i druge gluposti. Svojih slika imam par, a ostalih par stotina je meć'o ko je kako htio. Nema kakvih nema, ni jedna da sam trijezan ... i nekakve mršavice koje su ugrabile priliku da se samnom slikaju ... :twisted:
I sad bi ona da njuška po mojim slikama i da me na osnovu njih procjenjuje ... kao da ne mogu to sve zbrisati i stavit' k'o fol moju vikendicu, vilu, par stanova, petero auta, jahtu ... :roll:
A da se dopisujem sa njom ... ma nije mi na kraj pameti. Moraju od nečega i ugostitelji hraniti svoje porodice. :novine:
:thumbup:
klixoris

#80 Re: Bivše

Post by klixoris »

Ja sam taj problem sa facebookom na vrijeme i unaprijed rijesio - nikad u zivotu se nisam ni registrovao na to govno, niti ikad i namjeravam ;-)

A sto se tice tih laznih profila, stvari idu kako je Ramo vec napisao - to je obicno zamjena spolova pa se zena predstavlja kao musko a musko kao zena tako da drugi partner u slucaju provjere vidi samo "prijateljice" na profilu svoje drage ili "jarane" na profilu svog dragog.... :D
Last edited by klixoris on 18/11/2013 14:14, edited 2 times in total.
Mutivoda

#81 Re: Bivše

Post by Mutivoda »

klixoris wrote:
A sto se tice tih laznih profila, stvari idu kako je Ramo vec napisao - to je obicno zamjena spolova pa se zena predstavlja kao musko a musko kao zena tako da drugi partner u slucaju provjere vidi samo "prijateljice" na profilu svoje drage ili "jarane" na profilu svog dragog.... :D
I onda me pitaju što ne vjerujem ljudima :roll: :run:
klixoris

#82 Re: Bivše

Post by klixoris »

Mutivoda wrote:
klixoris wrote:
Ja bi rekao da si samo mudra sto si tako odabrala :thumbup:

Ima tu dosta petljavina... Evo npr moj jaran koji ima specifican posao (nema bas neko fiksno radno vrijeme) svoju svalerku u imeniku ima memorisanu kao "Firma"
Kad nemas fiksirano radno vrijeme, niko ne sumnja sto te u svako doba mogu nazvat iz "firme" da naletis nesto da zavrsis :D
Ramzess Veliki

#83 Re: Bivše

Post by Ramzess Veliki »

Pokazuje mi jaran na Viberu profilnu sliku nekog njegovog molera Ibre, i jebe mu sve po spisku. Budala je stavio sliku polugole cure na molerskim merdevinama, napravio belaja svakome ko ga ima na Viberu. :lol: :lol: :lol:
Walther

#84 Re: Bivše

Post by Walther »

Mutivoda wrote:
tendzera wrote: Je,al' zato ga bivša omadjija :sad: :skoljka:
Pa ako će to uraditi, uradit' će i bez fejzbuka. :roll:
pink floydd wrote:
i stalno lijepiti Balaševe izjave
"Samo rijetki nađu rijetke" :lol: :lol: :D
:D :D :D :D
ultima_palabra

#85 Re: Bivše

Post by ultima_palabra »

Ramzess Veliki wrote: Švalerka se među prijateljima obično zove "Ibro" ili "Mehmed", a prateća slika je neki moler ili zidar. Lažni profil se poznaje po tome da nema slika u albumu.
Ali sveje to već postalo preofirno, zbog čučećih poruka, sad se švaleri čuju preko fiksnog telefona. Najsigurnije. :D
Davno još, dok nije bilo fejsa znao sam lika koji je ove neke šeme držao u imeniku mobitela po imenima talijanskih napadača: Inzaghi, Delvecchio, Montella i tako to :mrgreen:

Ako mu treba pregleda imenik, uvijek je imao spremnu priču: "ma to je jedan sa termina, zabija ko Inzaghi" :lol:
Walther

#86 Re: Bivše

Post by Walther »

Eurosa wrote:
Mutivoda wrote:
klixoris wrote:
Jesam li ja jedino žensko na planeti koje nema fb? :eh:

ugrozena vrsta svakako jesi... :lol: generalno sto vise je zenska navezna na FB veci je psihopata :-)
Ramzess Veliki

#87 Re: Bivše

Post by Ramzess Veliki »

Walther wrote:
Eurosa wrote:ugrozena vrsta svakako jesi... :lol: generalno sto vise je zenska navezna na FB veci je psihopata :-)
SLAŽEM SE !!! :thumbup:
Izađem uvečer - grad prazan. Svi kahvenišu od kuće online ... :roll:
I kako da čovjek je... , ovaj - upozna finu djevojku radi druženja i možda ozbiljne veze, pa se možda i zaljubi ... :oops:
Mutivoda

#88 Re: Bivše

Post by Mutivoda »

Eurosa wrote:
Mah ja imam, ali i ne koristim kako treba. :roll: pogotovo ne da vršim neko provjeravanje :roll:
Walther

#89 Re: Bivše

Post by Walther »

Mutivoda wrote:
Eurosa wrote:
Mah ja imam, ali i ne koristim kako treba. :roll: pogotovo ne da vršim neko provjeravanje :roll:
danas je to skoro obavezno, mogucnosti neogranicene a ljudi pokvareni... i tu ne mislim na curice od 15tak godina :roll:
Mutivoda

#90 Re: Bivše

Post by Mutivoda »

Walther wrote:
danas je to skoro obavezno, mogucnosti neogranicene a ljudi pokvareni... i tu ne mislim na curice od 15tak godina :roll:
Izgleda da je bolje biti pokvaren, džaba su me učili cijeli život drugačije. :roll: :D
pozegina

#91 Re: Bivše

Post by pozegina »

Kako vidjeh naslov teme pa me povuče...

Imal iko poput mene da evo, ima jedno pol godine pokušavam se sjetiti kako mi se zadnja bivša prezivala,...a ono ni za ime skroz nisam siguran, mislim za nadimak baš jesam.

Dakle, to je bilo toliko davno, a opet kontam, da mi je vidjeti danas kakva je. Nije da sam nesretan i da me vuče, nego čisto onako iz sportskih motiva. Tim prije što sam je ja, ni krivu ni dužnu nogiro radi mi sadašnje žene sa kojom sam, naravski, više nego sretan i zadovoljan...

Kontam koji sam ja kloc da baš sve zaboravim, znam išla samnom u školu, ali da ga ubiješ pojma nemam ništa drugo, znam i gdje je stanovala, ali prezime cccc....
burek_in_space

#92 Re: Bivše

Post by burek_in_space »

Eto kad ste se vas dvije tako fino isprichale, sad razmijenite na pp facebook profile. :mrgreen:
duminjo

#93 Re: Bivše

Post by duminjo »

burek_in_space wrote:Eto kad ste se vas dvije tako fino isprichale, sad razmijenite na pp facebook profile. :mrgreen:
nikad ti meni svoj ne dade :sad:
tiranosaur

#94 Re: Bivše

Post by tiranosaur »

duminjo wrote:
burek_in_space wrote:Eto kad ste se vas dvije tako fino isprichale, sad razmijenite na pp facebook profile. :mrgreen:
zar burek nije musko :shock: :? :?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#95 Re: Bivše

Post by ladyblue18 »

Jok, treba 1/1 :mrgreen:
shmizlica

#96 Re: Bivše

Post by shmizlica »

bivša :hihihi:
burek_in_space

#97 Re: Bivše

Post by burek_in_space »

duminjo wrote:
Nikad mi ga nisi ni trazhio :oops:
tiranosaur wrote:
zar burek nije musko :shock: :? :?
Da, burek nije mushko. :sad:
Burek je mushkarchina 8-)
alijagoro

#98 Re: Bivše

Post by alijagoro »

Sumnjivo je to dodavanje na fejsu,bas ce neko dodati bivsu/bivseg samo eto reda radi :roll:
gnjev

#99 Re: Bivše

Post by gnjev »

Ko hoće slagat, hoće i ukrast

Sent from my ST21i using Tapatalk 4
relevantan

#100 Re: Bivše

Post by relevantan »

...ko hoće ukrast, hoće i ubit'....

....ko hoće ubit, ne ide u ćorku :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply