Ah nisam ni primjetila da je prebačena.Admir_1984 wrote:Jest da tema pripada ovom pdf, al mislim da bi aktivnija bila gdje je prvobitno postavljena
Nema veze, neka je i ovde sta fali? Ne moze jedna te ista tema bit aktivna svaki dan.
Moderator: anex
Ah nisam ni primjetila da je prebačena.Admir_1984 wrote:Jest da tema pripada ovom pdf, al mislim da bi aktivnija bila gdje je prvobitno postavljena
Nekad zna proci 2 dana, a da niko ovde nishta ne postakriticarka_nikova wrote:Ah nisam ni primjetila da je prebačena.Admir_1984 wrote:Jest da tema pripada ovom pdf, al mislim da bi aktivnija bila gdje je prvobitno postavljena
Nema veze, neka je i ovde sta fali? Ne moze jedna te ista tema bit aktivna svaki dan.
@vazi trebala si lijepo prelistat cijelu temu, pa bi vidjela da su ljudi itekako pricali o divljim životinjama, ma citava rasprava oko životinja, nema gdje ih nisu vidjali.vazi wrote:pa rijetke su te zvijeri u bosni , valjda zbog toga niko nista ne posta![]()
nama se jednom, rano u zoru (posli u ribu s muzem i djecom na neko jezero) na putu nam se isprijecila mecka i ko saobracajac stala dok mecici predju ulicu, onda fino i ona za njima laganini, ko da i ne postojimo![]()
bijah mlada -luda i ni me bilo strah sto bi rekla tereza, a danas brrr ne daj boze da je sretnem, ma sta mecku , ni konja...nisam nesto "raja" sa zivotinjskim svijetom
tema prelisTta, zato ovo i govorim "figurativno"kriticarka_nikova wrote:@vazi trebala si lijepo prelistat cijelu temu, pa bi vidjela da su ljudi itekako pricali o divljim životinjama, ma citava rasprava oko životinja, nema gdje ih nisu vidjali.vazi wrote:pa rijetke su te zvijeri u bosni , valjda zbog toga niko nista ne posta![]()
nama se jednom, rano u zoru (posli u ribu s muzem i djecom na neko jezero) na putu nam se isprijecila mecka i ko saobracajac stala dok mecici predju ulicu, onda fino i ona za njima laganini, ko da i ne postojimo![]()
bijah mlada -luda i ni me bilo strah sto bi rekla tereza, a danas brrr ne daj boze da je sretnem, ma sta mecku , ni konja...nisam nesto "raja" sa zivotinjskim svijetom
Da ste mecku udarili autom sutradan bi vam na sofersajbi osvanulo “Znam sta si radila proslo ljeto”
Neko je bio inspirisan mojom temom
I?chengaba wrote:Mi smo prije desetak godina udarili Yugom desetak kilometara prije Zagreba (autoput) jelena.
Probio hladnjak rogom, i dosta je dijelova motora ostalo oštećenih, a jelenko baš i nije dobro prošao...
Dzizus krajst, pa ja tu blizu zivim (ne u Bugojnu ,ni u Kupresu ali....nije to bas tak daleko), a nemam pojma da je to tuAdmir_1984 wrote:Koprivnica ti je na putu Bugojno-Kupres, tj sve do tunela na Kupresu. Kako je tu lijepo izaci iz auta i prodisati
Jeste ako pratis staze,, ali ako se penjes sa juzne i istocne strane tu je problem,, i bas to sto su livade moze biti opasno,, ljudi se opuste pa misle da mogu se kretati i po noci,, i onda odjednom sa livade naidju na liticu...kriticarka_nikova wrote:@iceandfire
Vidi se vala da si planinar po nicku!
Imam ja jos pitanja neces se ti meni tek tako izvuci!
Der kazi mi gdje dodje Koprivnica?
Sto se tice Zelengore kazu da ona nije “teska” za pentranje i obicno za nju iskusni planinari kazu da je livadarenje, medjutim, naravno da se ne usudjujem ici sama. A zasto kazes da se lako moze gore poginuti? Po nekom mom misljenju lakse je poginut na Prenju ili se varam?
Kazu da karta miniranih terena nije uvijek ispravna, ali u svakom slucaju upravu si: treba je imati.