u Fatime vise Jajca wrote:oh éxcuse m' madam,,,,i ti ko fol neznas gdje je ona kako ono rece vukojebina![]()
![]()
![]()
zato sto znam, zato ti i kazem
znam gdje je, al' znam da je i vukojebina...
zar nije....
a odakle si "odozdo"
FIKUS2 wrote:graz, AT
sto nema onoga smajlica sa srednjim prstom.... ebemu... da ga sad potegnem....hananah wrote:Oprosti novalicko ali citajuci kako si svakom loncu poklopac i to jako zajedljivi stekoh utisak (a sigurno ne samo ja) da si jako ljubomorna na sve one koji su tamo gdje bi ti eventualno zeljela biti, jer tako sve omalozavas da to nije ni za pricu. No, tvoj stil, nisam bas iznenadjena nego sam iznenadjena kako ti ne dosadi gorcina u tebi, mislim kako mozes tako zajedljiva vec godinama biti. Halo ba, pa lisce opalo i naraslo evo vec par puta samo ti se ne mijenjas
Imam jednu varijentu odgovora na ovo precizno formulisano (doduse pomalo i provakativno) pitanje. Tamo (mislim u toj pripizdini) mogu zivjeti oni kojima je svejedno ima li komsiluka ...ili ga nema, oni koji su sami sebi dovoljni, npr. svjetionicari,....otpravnici vozova, pastiri,A wrote:Ne znam na koji ti mislis Woldfuckigburg, ali to si pitanje postavim kad putujem vozom. Gledam one predjele, pa neke tjesnace gdje je jedva voz provucen i neki uski puteljak, a tamo izgubljena kuca, malo okucnice, livade, krava & golf ispred kuce, ono nije sirotinja, ali - brate izgubljeno. Nigdje komsiluka, nigdje nikoga, sama kuca, pa ko tu zivi???smackhead wrote:cudo jedno kako ljudi mogu da zive po raznim vukojebinama...
ja sam vise mislio na prdekane tipa cikago, sijatl, toronto, sidni... ko normalan moze tamo zivi, a da ne umre od dosade?!A wrote:Ne znam na koji ti mislis Woldfuckigburg, ali to si pitanje postavim kad putujem vozom. Gledam one predjele, pa neke tjesnace gdje je jedva voz provucen i neki uski puteljak, a tamo izgubljena kuca, malo okucnice, livade, krava & golf ispred kuce, ono nije sirotinja, ali - brate izgubljeno. Nigdje komsiluka, nigdje nikoga, sama kuca, pa ko tu zivi???smackhead wrote:cudo jedno kako ljudi mogu da zive po raznim vukojebinama...
Kako mogu?A wrote:Stari, znam da ima ljudi koji to bas odaberu, ali eto, ja kao haustorche, ne mogu da se ne pitam - kako mogu? U stvari, ne mislim da je tu u pitanju izbor, nego vise sudbina koja je nekad davno tu spustila nekog dedu, pa se po inerciji ostaje.
novalic wrote: jesam li vam vec rekla da uskoro planiram turneju od 3 dana u Copenhague.. sa jos dvije priateljice..
ne treba nam spavanje, to vec imamo
micika wrote:pape,i ja sam planirala kad malo otopli![]()
al posto ti mene mrzis,onda ce me zoom ugostiti
![]()
a voljela bih i tebe vidjetida se iskrvimo
![]()
micika wrote:pape,i ja sam planirala kad malo otopli![]()
al posto ti mene mrzis,onda ce me zoom ugostiti
![]()
a voljela bih i tebe vidjetida se iskrvimo
![]()