Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madesa
-
Savjetnica bez VSS
#77 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
gnjev wrote:Mirno spavaj sexa neće biti
Sent from my ST21i using Tapatalk 4

-
staradis
#78 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Ma to se sve od ranije kontalo. Savjet ako planiras ostati tu u firmi ne zigu
- berenice
#79 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
E, ako mi je potreban seminar da se poseksam, onda hebo mene! I sama sam bila na nekoliko seminara i školovanja, ali nikad, ali baš nikad mi nije ni palo na pamet takvo nešto. Jesam li ja normalna? Ja sam se samo strašno radovala većoj dnevnici i to je sve. (Kolega i ja sami u Splitu na školovanju, vozamo super autić, hotel 5 m od plažice... on fakat zgodan, čak i inteligentan, ebote... i šta sad? Niđe veze, majke mi!)Senchy2 wrote:Seks na sluzbenom putu.. kada iz firme ide recimo vas 10-15 na odredjenu destinaciju.. Na nekom seminaru, gdje cete imati slobodnog vremena..
Da li je istina da bude zestoke igranke, ili to vise narod voli preuvelicati pod uticajem filmova i cega sve ne
-
sretjko
#80 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
On tebi zgodan i inteligentan ali mozda ti njemu nisi bila.berenice wrote:E, ako mi je potreban seminar da se poseksam, onda hebo mene! I sama sam bila na nekoliko seminara i školovanja, ali nikad, ali baš nikad mi nije ni palo na pamet takvo nešto. Jesam li ja normalna? Ja sam se samo strašno radovala većoj dnevnici i to je sve. (Kolega i ja sami u Splitu na školovanju, vozamo super autić, hotel 5 m od plažice... on fakat zgodan, čak i inteligentan, ebote... i šta sad? Niđe veze, majke mi!)Senchy2 wrote:Seks na sluzbenom putu.. kada iz firme ide recimo vas 10-15 na odredjenu destinaciju.. Na nekom seminaru, gdje cete imati slobodnog vremena..
Da li je istina da bude zestoke igranke, ili to vise narod voli preuvelicati pod uticajem filmova i cega sve ne
- berenice
#81 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
sretjko wrote:On tebi zgodan i inteligentan ali mozda ti njemu nisi bila.berenice wrote:E, ako mi je potreban seminar da se poseksam, onda hebo mene! I sama sam bila na nekoliko seminara i školovanja, ali nikad, ali baš nikad mi nije ni palo na pamet takvo nešto. Jesam li ja normalna? Ja sam se samo strašno radovala većoj dnevnici i to je sve. (Kolega i ja sami u Splitu na školovanju, vozamo super autić, hotel 5 m od plažice... on fakat zgodan, čak i inteligentan, ebote... i šta sad? Niđe veze, majke mi!)Senchy2 wrote:Seks na sluzbenom putu.. kada iz firme ide recimo vas 10-15 na odredjenu destinaciju.. Na nekom seminaru, gdje cete imati slobodnog vremena..
Čuj, s godinama naučiš valjda i da razlikuješ subjektivno i objektivno mišljenje. On je, objektivno gledano (tj. većina žena bi ga smatrale zgodnim), zgodan i inteligentan. A, meni da se sviđao, ja bih ga uzela, ta on ima ne htjeti! Ali sigurno ne dok radimo u istoj firmi. Da budem iskrena, meni je to tabu. Nekako se ja tu ogradim i kad gledam muškarce, vidim registratore. Ne znam, to je neki moj dar.
- burek_in_space
#82 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Dje si silo nebeskaberenice wrote:
A, meni da se sviđao, ja bih ga uzela, ta on ima ne htjeti! Ne znam, to je neki moj dar.
- berenice
#83 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
E, ovo je reći "uzeto iz konteksta"! Svaka čast, majstore!burek_in_space wrote:Dje si silo nebeskaberenice wrote:
A, meni da se sviđao, ja bih ga uzela, ta on ima ne htjeti! Ne znam, to je neki moj dar.
- Skeptic604
#84 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Nemam sluzbenih puteva,ne idem na seminare,te ne praktikujem seks...bice vremena 
-
sretjko
#85 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Cisto sumnjam da bi se ti suzdrzavala da ti se svidjao. Po danu i nekako ali sta bi navece, igrali bi sahaberenice wrote:sretjko wrote:
On tebi zgodan i inteligentan ali mozda ti njemu nisi bila.![]()
![]()
Znala sam da će ovakvo nešto doći. E, pa, nema šanse!
![]()
Čuj, s godinama naučiš valjda i da razlikuješ subjektivno i objektivno mišljenje. On je, objektivno gledano (tj. većina žena bi ga smatrale zgodnim), zgodan i inteligentan. A, meni da se sviđao, ja bih ga uzela, ta on ima ne htjeti! Ali sigurno ne dok radimo u istoj firmi. Da budem iskrena, meni je to tabu. Nekako se ja tu ogradim i kad gledam muškarce, vidim registratore. Ne znam, to je neki moj dar.
mozda?
- ned424
#86 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Uh ja kad sam bio mlad i zelen haha vozio sam jednog direktora radio kao vozac i tada a i sad naj vise je bilo hopa cupa od onih koji su u braku.
Sad u zadnje vrijeme sam po Evropi tamo je to "obaveza" hehe kad je poslovno putovanje ako nema sexa nije uspjesan seminar ili propao posao hehe.
Sad u zadnje vrijeme sam po Evropi tamo je to "obaveza" hehe kad je poslovno putovanje ako nema sexa nije uspjesan seminar ili propao posao hehe.
-
NoDrotLand
#87 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Ja sam uvijek volio muzeve koji idu na sluzbeni put.
Neko i ove domace fute mora jebat
- ned424
#88 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
RESPECTNoDrotLand wrote:Ja sam uvijek volio muzeve koji idu na sluzbeni put.
- berenice
#89 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Griješiš. Ali dobar komentar.sretjko wrote:Cisto sumnjam da bi se ti suzdrzavala da ti se svidjao. Po danu i nekako ali sta bi navece, igrali bi sahaberenice wrote:sretjko wrote:
On tebi zgodan i inteligentan ali mozda ti njemu nisi bila.![]()
![]()
Znala sam da će ovakvo nešto doći. E, pa, nema šanse!
![]()
mozda?
Jos kad bi on napravio prvi potez, srusio bi se tabu u sekundi, razum se pomuti, oci zamagle pa ne bi imala kad da vidis registratore.
Jos da ti je kakav sef pa te dodatno napali osjecaj moci...
- paraf
#90 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
...ne pališ ga..berenice wrote:E, ako mi je potreban seminar da se poseksam, onda hebo mene! I sama sam bila na nekoliko seminara i školovanja, ali nikad, ali baš nikad mi nije ni palo na pamet takvo nešto. Jesam li ja normalna? Ja sam se samo strašno radovala većoj dnevnici i to je sve. (Kolega i ja sami u Splitu na školovanju, vozamo super autić, hotel 5 m od plažice... on fakat zgodan, čak i inteligentan, ebote... i šta sad? Niđe veze, majke mi!)Senchy2 wrote:Seks na sluzbenom putu.. kada iz firme ide recimo vas 10-15 na odredjenu destinaciju.. Na nekom seminaru, gdje cete imati slobodnog vremena..
-
sretjko
#91 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
berenice wrote: Griješiš. Ali dobar komentar.![]()
![]()
p.s. A sada jedno licno pitanje
:-
-
Amazingness
#92 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Istina je ako je put iza 0:00 i ako snima ekipa iz tv1000.
- berenice
#93 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
More bit'. Vidiš, to mi još nikad nije na pamet palo.paraf wrote:...ne pališ ga..berenice wrote:E, ako mi je potreban seminar da se poseksam, onda hebo mene! I sama sam bila na nekoliko seminara i školovanja, ali nikad, ali baš nikad mi nije ni palo na pamet takvo nešto. Jesam li ja normalna? Ja sam se samo strašno radovala većoj dnevnici i to je sve. (Kolega i ja sami u Splitu na školovanju, vozamo super autić, hotel 5 m od plažice... on fakat zgodan, čak i inteligentan, ebote... i šta sad? Niđe veze, majke mi!)Senchy2 wrote:Seks na sluzbenom putu.. kada iz firme ide recimo vas 10-15 na odredjenu destinaciju.. Na nekom seminaru, gdje cete imati slobodnog vremena..
- berenice
#94 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Imaš pp za lična pitanja. Ali, pošto nije neka tajna, ima jedna priča E.A. Poe-a...sretjko wrote:berenice wrote: Griješiš. Ali dobar komentar.![]()
![]()
Koja si ti...
p.s. A sada jedno licno pitanje, odakle inspiracija za nick?
:-
- paraf
#95 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
..proša sam dosta službeni putovanja i mogu reć samo jedno ko je sklon kurvanju samo jedna prigoda više..ko nije možda šansa da se okuša...ko je jak karakter i vijeran po prirodi nula bodova..
- paraf
#96 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
...to me i drži u životu..EMSBIH wrote:.ebes karakter koji nije labilanparaf wrote:..proša sam dosta službeni putovanja i mogu reć samo jedno ko je sklon kurvanju samo jedna prigoda više..ko nije možda šansa da se okuša...ko je jak karakter i vijeran po prirodi nula bodova..![]()
![]()
![]()
-
ing-ecc
#97 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
Ja vec dugo nisam sluzbeno putovao a dok sam putovao bilo je slatkih sexualnih uzitaka. Eto dodje mi opet da idem negdje daleko na neko obrazovanje.
Nije da preferiram al se uvijek nekako desi da 'svasta naucim'.
- vesela_sveska
#98 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
mislim da je car u dugom putovanjuing-ecc wrote:Ja vec dugo nisam sluzbeno putovao a dok sam putovao bilo je slatkih sexualnih uzitaka. Eto dodje mi opet da idem negdje daleko na neko obrazovanje.![]()
- supercali
#99 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
vesela vozim te sutra u mongoliju automvesela_sveska wrote:mislim da je car u dugom putovanjuing-ecc wrote:Ja vec dugo nisam sluzbeno putovao a dok sam putovao bilo je slatkih sexualnih uzitaka. Eto dodje mi opet da idem negdje daleko na neko obrazovanje.![]()
Nije da preferiram al se uvijek nekako desi da 'svasta naucim'.![]()
- vesela_sveska
#100 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
e vidiJo bi sta su carisupercali wrote:vesela vozim te sutra u mongoliju automvesela_sveska wrote:mislim da je car u dugom putovanjuing-ecc wrote:Ja vec dugo nisam sluzbeno putovao a dok sam putovao bilo je slatkih sexualnih uzitaka. Eto dodje mi opet da idem negdje daleko na neko obrazovanje.![]()
Nije da preferiram al se uvijek nekako desi da 'svasta naucim'.![]()