A po meni najbolji suteri najsigurni, meni omiljeni je Bom Bom J.C.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Partizan je i te kako za vrijeme vladavine SPS-a i DS-a imao toliki vjetar u leđa, da je to moralo da rezultira odrešenim rezultatima. Ali hvala Bogu da ih mi ne moramo stizati na takav način.neno#4 wrote:Partizan da sad prestane igrati Euroligu, Zvezda ih za deset godina ne moze stici..
Pa dobro mozda visine malo fali,ali ovako kad ga pogledas mrcina ipo,sigurno da moze igrati i laznu cetvorku.kakavdanakneiskustvu wrote:baš i nema tijelo centra,bogdanović
devito wrote:Pa dobro mozda visine malo fali,ali ovako kad ga pogledas mrcina ipo,sigurno da moze igrati i laznu cetvorku.kakavdanakneiskustvu wrote:baš i nema tijelo centra,bogdanović
Terorise sve na svojoj poziciji ledjima ponajvise,jer je snazniji od svih.
Trenutno meni najdrazi igrac u EL.
Dok sad Zvezdu gura Vucic, pa opet nece biti prvak i ispred Partizana.dacha bosanac wrote:Partizan je i te kako za vrijeme vladavine SPS-a i DS-a imao toliki vjetar u leđa, da je to moralo da rezultira odrešenim rezultatima. Ali hvala Bogu da ih mi ne moramo stizati na takav način.neno#4 wrote:Partizan da sad prestane igrati Euroligu, Zvezda ih za deset godina ne moze stici..
O tom po tom...lično nisam za političare da se mješaju u sport, ali kada se sjetim šta su radili kod komšija, nekako nisam gadljiv na Vučićaneno#4 wrote:Dok sad Zvezdu gura Vucic, pa opet nece biti prvak i ispred Partizana.dacha bosanac wrote:Partizan je i te kako za vrijeme vladavine SPS-a i DS-a imao toliki vjetar u leđa, da je to moralo da rezultira odrešenim rezultatima. Ali hvala Bogu da ih mi ne moramo stizati na takav način.neno#4 wrote:Partizan da sad prestane igrati Euroligu, Zvezda ih za deset godina ne moze stici..
Vidjećemo ove sezone...teško da Partizan može da nam parira.neno#4 wrote:I svake godine isto. Zvezda se lozi do aprila i maja i onda prsnu kao i obicno![]()
![]()
A, nisi gadljiv na Vucica![]()
![]()
A jesi li mozda na njegovog brata koji je u Zvezdi![]()
Prica kao i svake godine. OVO JE TA SEZONA. Dodje april, pa onda pocne Superliga, pa doigravanje i onda veliko finale..Ostatak znamodacha bosanac wrote:Vidjećemo ove sezone...teško da Partizan može da nam parira.neno#4 wrote:I svake godine isto. Zvezda se lozi do aprila i maja i onda prsnu kao i obicno![]()
![]()
![]()
A na braću, i to toplu, ne padam
http://www.euroleague.net/competition/p ... ode=001972kakavdanakneiskustvu wrote:gdje igra brad oleson,je li još u barci?
Tomahawk11 wrote:http://www.euroleague.net/competition/p ... ode=001972kakavdanakneiskustvu wrote:gdje igra brad oleson,je li još u barci?
Jesi li idalje misljenja da Partizan moze tesko da parira Zvezdidacha bosanac wrote:Vidjećemo ove sezone...teško da Partizan može da nam parira.neno#4 wrote:I svake godine isto. Zvezda se lozi do aprila i maja i onda prsnu kao i obicno![]()
![]()
![]()
A na braću, i to toplu, ne padam