Ovdje imaju samo imena popisivaca a ja vec znam njeno ime. Ma bacam se ja na posao, to je bilo jedno od boljih iskustava u mom zivotu,ponovit ce se nadam se
Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Casanova1
#76 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
- vicious2
#77 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
onda na stranice telekoma i zovi redomCasanova1 wrote:Ovdje imaju samo imena popisivaca a ja vec znam njeno ime. Ma bacam se ja na posao, to je bilo jedno od boljih iskustava u mom zivotu,ponovit ce se nadam se
- sheilak
#78 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
čuj opus dei vjeroispovijesti 
- Ramzess Veliki
#79 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Hajde sad da bude pošteno promijeni nick iz imena mog duhovnog vođe u neki naziv kao Slabojebac, Malakita ili Jedvajebo jer da si bio iole dobar ona bi tebe već nazvala za reprizu.Casanova1 wrote: Nisam ja bas tog misljenja da je zelila samo avanturu, to se jednostavno desilo neplanirano,necakala se na pocetku. A ako je pristala znaci da sam joj se svidio i da me zeli. A iz iskustva znam da osjecaji na izlape tako brzo. Dakle ja bi da ponovimo ono ali pojma nemam kako saznati ko je i odakle je, nije mi htjela to reci.Naravno rekla je ime ali sta mi ime uopste moze znaciti bez dodatnih informacija.
-
Casanova1
#80 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Morat cu ociglednovicious2 wrote:onda na stranice telekoma i zovi redomCasanova1 wrote:Ovdje imaju samo imena popisivaca a ja vec znam njeno ime. Ma bacam se ja na posao, to je bilo jedno od boljih iskustava u mom zivotu,ponovit ce se nadam sea i google cuda cini
- Ramzess Veliki
#81 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Jes' vala ... za mene nije kurva ni jedna koja mi dade ...sherbett wrote:Fakat ste jadni, kurva ako da, kurva ako neda..
-
Casanova1
#82 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Po njenim reakcijama sve sam osim toga sto si naveoRamzess Veliki wrote:Hajde sad da bude pošteno promijeni nick iz imena mog duhovnog vođe u neki naziv kao Slabojebac, Malakita ili Jedvajebo jer da si bio iole dobar ona bi tebe već nazvala za reprizu.Casanova1 wrote: Nisam ja bas tog misljenja da je zelila samo avanturu, to se jednostavno desilo neplanirano,necakala se na pocetku. A ako je pristala znaci da sam joj se svidio i da me zeli. A iz iskustva znam da osjecaji na izlape tako brzo. Dakle ja bi da ponovimo ono ali pojma nemam kako saznati ko je i odakle je, nije mi htjela to reci.Naravno rekla je ime ali sta mi ime uopste moze znaciti bez dodatnih informacija.
A kako ce me nazvati kad nema mog broja,jedino da mi dodje na vrata,lol
- Ramzess Veliki
#83 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Ma da si to obavio kako treba sad bi je pajserom skidao sa svojih vrata.Casanova1 wrote:Po njenim reakcijama sve sam osim toga sto si naveoRamzess Veliki wrote:Hajde sad da bude pošteno promijeni nick iz imena mog duhovnog vođe u neki naziv kao Slabojebac, Malakita ili Jedvajebo jer da si bio iole dobar ona bi tebe već nazvala za reprizu.Casanova1 wrote: Nisam ja bas tog misljenja da je zelila samo avanturu, to se jednostavno desilo neplanirano,necakala se na pocetku. A ako je pristala znaci da sam joj se svidio i da me zeli. A iz iskustva znam da osjecaji na izlape tako brzo. Dakle ja bi da ponovimo ono ali pojma nemam kako saznati ko je i odakle je, nije mi htjela to reci.Naravno rekla je ime ali sta mi ime uopste moze znaciti bez dodatnih informacija..
A kako ce me nazvati kad nema mog broja,jedino da mi dodje na vrata,lol
- zambaklija
#84 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
hebo me ćaća ako ti virujem,a šo čojk slaga i zapali mi malog,tito dragiCasanova1 wrote:Zdravo. Ne znam zasto pisem ovo na forumu ali jednostavno moram podijeliti s nekim. Vjerovatno u podsvijesti ocekujem da cu cuti dovoljno dobar savjet ili uputu sta uciniti.
Naime, taj dan, u prijepodnevnim satima popisivacica je pozovnila na moja vrata,predstavila se i naravno ugostio sam je u svom domu. Prelijepo je izgledala. Od prvog trenutka sam osjetio nesto prema njoj. Smjeskala mi se konstantno na jedan prilicno stidljiv nacin ali sa odredjenom dozom koketiranja. Bila je udata pretpostavljam s obzirom na prsten koji ugledah.
Uz kahvicu polako smo to odradjivali sto se tice samog popisa, iskreno i ne znam sta sam govorio,vise sam mislio o njoj nego o odgovoru koji trebam dati. U isto vrijeme sam je ispitivao malo o njoj samoj kako bi je bolje upoznao. Pricala mi je o tome da je zavrsila fakultet sa devetkama i desetkama ali da posla nije nasla, pa je primorana raditi u butiku. Pricala je da nema oca,poginuo je u ratu. Ali muza nije spominjala,iako prsten na ruci sam za sebe govori. Uglavnom da skratim pricu, u jednom trenutku sam prelomio i poceo otvorenije flertovati s njom, prihvatila je tu igru ali na malo blazi nacin. Tada sam prisao,sjeo kraj nje, pogledao je u oci i tako ostao barem minut. Vidio sam joj u ocima da me zeli, bukvalno sam osjetio. Poceo sam joj ljubiti usne, na pocetku je govorila da to ne radim, kao blago me odmicala od sebe,ali vec nakon 15 sekundi se prepustila tome, ljubili smo se a onda zavrsili u mojoj spavacoj sobi. Bio je to nevjerovatan seks, divno iskustvo. Definitivno mislim da u braku i nije bas zadovoljna i sretna sa svojim muzem. Bila je zeljna paznje,ljubavi, pa i seksa ocigledno.
Ono sto me sad zanima jeste sta da radim, jer mi se mnogo svidila, da li da sve pustim pa nek ostane na tome ili da je pokusam kontaktirati. Ne znam, zelim razgovarati sa njom,da pricamo satima,ako treba samo bi razgovarali,ali kako? Sta?
-
radostan dan
#85 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
šta je tu čudno?sheilak wrote:čuj opus dei vjeroispovijesti
na odlasku, čežnjivo mi je rekla - moj malteški sokole...
- sheilak
#86 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
samo to? ništa više...učinila?radostan dan wrote:šta je tu čudno?sheilak wrote:čuj opus dei vjeroispovijesti
na odlasku, čežnjivo mi je rekla - moj malteški sokole...
-
Casanova1
#87 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Ja ne razumijem zasto neko misli da lazem. Pa jeste li vi ikad imali djevojku,zenu,jeste li ikada bili u kontaktu sa zenskim polom? Pa seks je nesto sasvim normalno i ovakve stvari se desavaju svakodnevno. Zene i muskarci koji nisu par se seksaju vise nego sto mozete i zamisliti.Sta vam ja mogu kad neki od vas ne znaju ni sta je to pa im ovo lici na laz.I meni je zvucala laz prica o svemiru kad sam imao 3 godine
-
radostan dan
#88 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
mi popisani templari ne pričamo o tome, ovaj mali kazanova nije prošao test kušnje...PostPostao/la sheilak dana 16/10/2013 15:53
samo to? ništa više...učinila?![]()
Last edited by radostan dan on 16/10/2013 16:56, edited 1 time in total.
- Hrulj
#89 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Ma lazes ti decko itekako. To se sada posebno vidi.Casanova1 wrote:Ja ne razumijem zasto neko misli da lazem. Pa jeste li vi ikad imali djevojku,zenu,jeste li ikada bili u kontaktu sa zenskim polom? Pa seks je nesto sasvim normalno i ovakve stvari se desavaju svakodnevno. Zene i muskarci koji nisu par se seksaju vise nego sto mozete i zamisliti.Sta vam ja mogu kad neki od vas ne znaju ni sta je to pa im ovo lici na laz.I meni je zvucala laz prica o svemiru kad sam imao 3 godine
Bjezi ba, suplje prosipaj drugdje
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#90 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Jbg, imaj razumijevanja za nas koji nikada nismo vodili ljubav.Casanova1 wrote:Ja ne razumijem zasto neko misli da lazem. Pa jeste li vi ikad imali djevojku,zenu,jeste li ikada bili u kontaktu sa zenskim polom? Pa seks je nesto sasvim normalno i ovakve stvari se desavaju svakodnevno. Zene i muskarci koji nisu par se seksaju vise nego sto mozete i zamisliti.Sta vam ja mogu kad neki od vas ne znaju ni sta je to pa im ovo lici na laz.I meni je zvucala laz prica o svemiru kad sam imao 3 godine
- sheilak
#91 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
ne, mislim da ti vjeruju, ali Ramzess je u pravu. nisi se iskazao...dovoljno.Casanova1 wrote:Ja ne razumijem zasto neko misli da lazem. Pa jeste li vi ikad imali djevojku,zenu,jeste li ikada bili u kontaktu sa zenskim polom? Pa seks je nesto sasvim normalno i ovakve stvari se desavaju svakodnevno. Zene i muskarci koji nisu par se seksaju vise nego sto mozete i zamisliti.Sta vam ja mogu kad neki od vas ne znaju ni sta je to pa im ovo lici na laz.I meni je zvucala laz prica o svemiru kad sam imao 3 godine
a kušnja je...radostan dan wrote:mi popisani templari ne pričamo o tome, ovaj mali kazanova nije prošao test kušnje...
-
radostan dan
#92 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
ne mogu sad pričaT, rekla mi je da sam od sad na tajnom zadatku, a ovom kazanovi će biT poništeni odgovori iz popisa isherbett wrote:jel kušnja u španjolskim čizmama i udarcima bičem?radostan dan wrote:mi popisani templari ne pričamo o tome, ovaj mali kazanova nije prošao test kušnje...
poslaće mu novog popisivača, desnicu radivojevića. tako je rekla.
-
Casanova1
#93 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Nije tesko poznati na zeni kad je seksualno zadovoljena, bilo joj je vise nego dobro samnom a i meni snjom. Ona je vjerovatno udata i sasvim je normalno zasto mi se vise ne javlja. A uostalom kako ce mi se javiti, sta ako i ona zeli mene ali ceka da ja napravim korak.Pa nema ona moj broj da me nazove, a nece valjda doci mi na vrata poput narucene kurvesheilak wrote:ne, mislim da ti vjeruju, ali Ramzess je u pravu. nisi se iskazao...dovoljno.Casanova1 wrote:Ja ne razumijem zasto neko misli da lazem. Pa jeste li vi ikad imali djevojku,zenu,jeste li ikada bili u kontaktu sa zenskim polom? Pa seks je nesto sasvim normalno i ovakve stvari se desavaju svakodnevno. Zene i muskarci koji nisu par se seksaju vise nego sto mozete i zamisliti.Sta vam ja mogu kad neki od vas ne znaju ni sta je to pa im ovo lici na laz.I meni je zvucala laz prica o svemiru kad sam imao 3 godine
- Hrulj
#94 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Onako kako ti je "dosla" kad te popisalaCasanova1 wrote:Nije tesko poznati na zeni kad je seksualno zadovoljena, bilo joj je vise nego dobro samnom a i meni snjom. Ona je vjerovatno udata i sasvim je normalno zasto mi se vise ne javlja. A uostalom kako ce mi se javiti, sta ako i ona zeli mene ali ceka da ja napravim korak.Pa nema ona moj broj da me nazove, a nece valjda doci mi na vrata poput narucene kurvesheilak wrote:ne, mislim da ti vjeruju, ali Ramzess je u pravu. nisi se iskazao...dovoljno.Casanova1 wrote:Ja ne razumijem zasto neko misli da lazem. Pa jeste li vi ikad imali djevojku,zenu,jeste li ikada bili u kontaktu sa zenskim polom? Pa seks je nesto sasvim normalno i ovakve stvari se desavaju svakodnevno. Zene i muskarci koji nisu par se seksaju vise nego sto mozete i zamisliti.Sta vam ja mogu kad neki od vas ne znaju ni sta je to pa im ovo lici na laz.I meni je zvucala laz prica o svemiru kad sam imao 3 godine
Ne lazi vise majke ti
-
Truetotrue
#95 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
I sta je bilo kad si se probudio....Casanova1 wrote:Zdravo. Ne znam zasto pisem ovo na forumu ali jednostavno moram podijeliti s nekim. Vjerovatno u podsvijesti ocekujem da cu cuti dovoljno dobar savjet ili uputu sta uciniti.
Naime, taj dan, u prijepodnevnim satima popisivacica je pozovnila na moja vrata,predstavila se i naravno ugostio sam je u svom domu. Prelijepo je izgledala. Od prvog trenutka sam osjetio nesto prema njoj. Smjeskala mi se konstantno na jedan prilicno stidljiv nacin ali sa odredjenom dozom koketiranja. Bila je udata pretpostavljam s obzirom na prsten koji ugledah.
Uz kahvicu polako smo to odradjivali sto se tice samog popisa, iskreno i ne znam sta sam govorio,vise sam mislio o njoj nego o odgovoru koji trebam dati. U isto vrijeme sam je ispitivao malo o njoj samoj kako bi je bolje upoznao. Pricala mi je o tome da je zavrsila fakultet sa devetkama i desetkama ali da posla nije nasla, pa je primorana raditi u butiku. Pricala je da nema oca,poginuo je u ratu. Ali muza nije spominjala,iako prsten na ruci sam za sebe govori. Uglavnom da skratim pricu, u jednom trenutku sam prelomio i poceo otvorenije flertovati s njom, prihvatila je tu igru ali na malo blazi nacin. Tada sam prisao,sjeo kraj nje, pogledao je u oci i tako ostao barem minut. Vidio sam joj u ocima da me zeli, bukvalno sam osjetio. Poceo sam joj ljubiti usne, na pocetku je govorila da to ne radim, kao blago me odmicala od sebe,ali vec nakon 15 sekundi se prepustila tome, ljubili smo se a onda zavrsili u mojoj spavacoj sobi. Bio je to nevjerovatan seks, divno iskustvo. Definitivno mislim da u braku i nije bas zadovoljna i sretna sa svojim muzem. Bila je zeljna paznje,ljubavi, pa i seksa ocigledno.
Ono sto me sad zanima jeste sta da radim, jer mi se mnogo svidila, da li da sve pustim pa nek ostane na tome ili da je pokusam kontaktirati. Ne znam, zelim razgovarati sa njom,da pricamo satima,ako treba samo bi razgovarali,ali kako? Sta?
-
Casanova1
#96 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Jedno je doci sa zadatkom a drugo je doci nenajavljen,bahnuti na vrata nekome a pri tom ne znajuci ni da li sam u stanu sam i da li sam uopce tamo. Koji intelektualci braco mila.Ma nemam se ja tebi sta pravdati, ti koji nazivas kurvama zene koje se seksaju sa drugim muskarcem.Ajde ne sramoti seHrulj wrote:
Onako kako ti je "dosla" kad te popisala![]()
Ne lazi vise majke ti
- Hrulj
#97 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Ma dakakoCasanova1 wrote:Jedno je doci sa zadatkom a drugo je doci nenajavljen,bahnuti na vrata nekome a pri tom ne znajuci ni da li sam u stanu sam i da li sam uopce tamo. Koji intelektualci braco mila.Ma nemam se ja tebi sta pravdati, ti koji nazivas kurvama zene koje se seksaju sa drugim muskarcem.Ajde ne sramoti seHrulj wrote:
Ne lazi vise majke ti
Zene koje varaju muza su primjer cednosti i postenja
Kako su dobre zelim ti od srca da se takvom ozenis
- XeuX
#98 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Odma se može vidjet da je laž čim je rekao da su pili a kafu a zna se da to popisivači ne smiju.
Druga stvar je to da radi u butiku,male su šanse da je dobila posao popisavača ako već ima posao,a ako jeste čisto sumnjam da bi dobila 15 dana slobdno da radi na popisu.
Druga stvar je to da radi u butiku,male su šanse da je dobila posao popisavača ako već ima posao,a ako jeste čisto sumnjam da bi dobila 15 dana slobdno da radi na popisu.
-
Casanova1
#99 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Ako ne budes znao zadovoljiti sopstvenu morat ces dobro paziti da ti se ne desi slican slucaj,u tom slucaju ne krivi zenu jer ona nije kurva,samo je zeljna onoga sto joj muz ne moze pruziti.Hrulj wrote:Ma dakakoCasanova1 wrote:Jedno je doci sa zadatkom a drugo je doci nenajavljen,bahnuti na vrata nekome a pri tom ne znajuci ni da li sam u stanu sam i da li sam uopce tamo. Koji intelektualci braco mila.Ma nemam se ja tebi sta pravdati, ti koji nazivas kurvama zene koje se seksaju sa drugim muskarcem.Ajde ne sramoti seHrulj wrote:
Ne lazi vise majke ti
Zene koje varaju muza su primjer cednosti i postenja![]()
- Hrulj
#100 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Pretpostavljam da ti kitu koristis umjesto kaisa, a u ljetne dane prebacis preko ramenaCasanova1 wrote:Ako ne budes znao zadovoljiti sopstvenu morat ces dobro paziti da ti se ne desi slican slucaj,u tom slucaju ne krivi zenu jer ona nije kurva,samo je zeljna onoga sto joj muz ne moze pruziti.Hrulj wrote:
Ma dakako
Zene koje varaju muza su primjer cednosti i postenja![]()
De ne brukaj se matere ti