Marijan Mijajlovic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

limeni

#76 Re: Marijan Mijajlovic

Post by limeni »

mali_milojica wrote:
limeni wrote:face tv= novi savez sa begicem, trude se.
bht= stari savez, boli ih kita i ne trude se ni malo.
marijan i face tv se makar trude da naprave profesionalnu emisiju, sa uvodom prije utakmice te slikom kakva treba biti u 2013. godini. bht trenutno nema nista, nemaju uvodnu emisiju jedino konjic stoji 10 minuta prije tekme u onom lafo studiju i svaki put ponavlja isto kao da su ga snimili :-) slika je sramota i ne dolikuje ovoj reprezentaciji.
dodje ti zoran suko kojeg tekma zanima kao mene utakmice reprezentacije solomonskih ostrva, igor i velid mogu proci ali eto nije to kao na face tv.
Osvrnut cu se samo na boldano,dok se sa ostalim u potpunosti slazem.
Ako je profesionalizam uvlacenje,pusenje svom sefu,mentoru,ucitelju i duhovnom guru-u i sensei-u,
Ako je profesionalizam stati pred kamere ubijen drogama i alkoholom i sebe nazivati Cika Senadom,a Hajrovica zvati "malim",onda je kod nas potpuno izgubljen sistem vrijednosti,duboko smo zaglibili i daj Boze da nam bude bolje.
meni ne zanimaju cika senad ni marijan kao licnosti. mozda je marijan nekome naporan, meni je ona zuta sto se javljala iz zenice i stajala desno od nermina sabica malo zaostala. ja ti kazem da je face tv mnogo bolji od bht-a. slika je najbitnija i to se ne moze porediti sa bht. meni su komentatori sa bht-a skroz ok, ali da se niko ne trudi napraviti atmosferu jbt kao da prenose kuglanje. prije tekme 10 minuta konjic, poslje tekme izjava selektora i cao.
ja se najezim kada vidim nesto ovako kao prije ovu zadnju s litvanijom prije utakmice.

http://www.youtube.com/watch?v=mVPBhZ-3x5w
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#77 Re: Marijan Mijajlovic

Post by mali_milojica »

limeni wrote:
mali_milojica wrote:
limeni wrote:face tv= novi savez sa begicem, trude se.
bht= stari savez, boli ih kita i ne trude se ni malo.
marijan i face tv se makar trude da naprave profesionalnu emisiju, sa uvodom prije utakmice te slikom kakva treba biti u 2013. godini. bht trenutno nema nista, nemaju uvodnu emisiju jedino konjic stoji 10 minuta prije tekme u onom lafo studiju i svaki put ponavlja isto kao da su ga snimili :-) slika je sramota i ne dolikuje ovoj reprezentaciji.
dodje ti zoran suko kojeg tekma zanima kao mene utakmice reprezentacije solomonskih ostrva, igor i velid mogu proci ali eto nije to kao na face tv.
Osvrnut cu se samo na boldano,dok se sa ostalim u potpunosti slazem.
Ako je profesionalizam uvlacenje,pusenje svom sefu,mentoru,ucitelju i duhovnom guru-u i sensei-u,
Ako je profesionalizam stati pred kamere ubijen drogama i alkoholom i sebe nazivati Cika Senadom,a Hajrovica zvati "malim",onda je kod nas potpuno izgubljen sistem vrijednosti,duboko smo zaglibili i daj Boze da nam bude bolje.
meni ne zanimaju cika senad ni marijan kao licnosti. mozda je marijan nekome naporan, meni je ona zuta sto se javljala iz zenice i stajala desno od nermina sabica malo zaostala. ja ti kazem da je face tv mnogo bolji od bht-a. slika je najbitnija i to se ne moze porediti sa bht. meni su komentatori sa bht-a skroz ok, ali da se niko ne trudi napraviti atmosferu jbt kao da prenose kuglanje. prije tekme 10 minuta konjic, poslje tekme izjava selektora i cao.
ja se najezim kada vidim nesto ovako kao prije ovu zadnju s litvanijom prije utakmice.

http://www.youtube.com/watch?v=mVPBhZ-3x5w
Ako je slika najbitnija,sta cemo sa cinjenicom da se FACE TV ne vidi u min 30% bosansko-hercegovackih domova i da su ljudi uopste uskraceni da prate F/N reprezentaciju BiH
Great Cornholio

#78 Re: Marijan Mijajlovic

Post by Great Cornholio »

mali_milojica wrote: Ako je slika najbitnija,sta cemo sa cinjenicom da se FACE TV ne vidi u min 30% bosansko-hercegovackih domova i da su ljudi uopste uskraceni da prate F/N reprezentaciju BiH
Da, ne mogu svi u BiH gledati FACE TV, BHT se može "ufatit" običnom antenom a i normalno bi bilo da prenos utakmica državne reprezentacije prenosi državna televizija.
DaysleepeR

#79 Re: Marijan Mijajlovic

Post by DaysleepeR »

Ljudi dragi morate shvatiti da jedini razlog što BHT nije prenosio gostujuće tekme leži u činjenici da nisu bili zainteresovani za njih ili nisu htjeli da potroše pare na to. Njima su te tekme prvima ponuđene, kada su oni odbili, ponude utakmica idu na free market pa ko da više. Domaće tekme reprezentacije BHT NE OTKUPLJUJE već prodaje jer automatski kao državna televizija imaju prava na iste. Dakle BHT nije prenosio gostujuće tekme jer ih nije bilo briga za iste. Nije im ih niko ukrao ispred nosa. nisu vjerovali u vlastitu reprezentaciju. To je suština sve priče.
darius_maximus

#80 Re: Marijan Mijajlovic

Post by darius_maximus »

DaysleepeR wrote:Ljudi dragi morate shvatiti da jedini razlog što BHT nije prenosio gostujuće tekme leži u činjenici da nisu bili zainteresovani za njih ili nisu htjeli da potroše pare na to. Njima su te tekme prvima ponuđene, kada su oni odbili, ponude utakmica idu na free market pa ko da više. Domaće tekme reprezentacije BHT NE OTKUPLJUJE već prodaje jer automatski kao državna televizija imaju prava na iste. Dakle BHT nije prenosio gostujuće tekme jer ih nije bilo briga za iste. Nije im ih niko ukrao ispred nosa. nisu vjerovali u vlastitu reprezentaciju. To je suština sve priče.
Ne bih ja bas rekao da nisu htjeli potrositi, vec da nisu mogli potrositi pare na to. Da su imali, sigurno bi ih kupili, koliko god vjerovali ili ne vjerovali u repku, jer su znali da ce gledanost biti ogromna. Samim tim se otvara prostor za prodaju reklamnog prostora, itd. Ne vrte se one reklame za pretplatu bezveze sada na BHT-u, ocito je da pokusavaju povecati prihode...

Sent from Elysium
DaysleepeR

#81 Re: Marijan Mijajlovic

Post by DaysleepeR »

prosto je nemoguće da jedna mala lokalna TV ima više novaca od BHT-a samim tim što opet ponavljam BHT prodaje signal svih domaćih tekmi reprezentacije, jednostavnim sistemom kompenzacije imali bi sve gostujuće utakmice...
darius_maximus

#82 Re: Marijan Mijajlovic

Post by darius_maximus »

Nema mala lokalna TV više novca od BHT-a nego mala lokalna TV čitavu utakmicu na ekranu vrti reklame za sudžuku i slično... Mislim, nemam ja ništa protiv, meni je bitno da mogu pogledati utakmicu, ali tako se to radi. BHT to ne smije raditi. Iz istog razloga su reklame na komercijalnim televizijama po 10-15 minuta pa zaboravis sta si gledao, a na BHT-u po 3-4 minute. Također, pare koje BHT zaradi od prijenosa vjerovatno idu na pokrivanje drugih programa, jer nije sportska redakcija jedini dio televizije, pa valja pokriti informativni, dokumentarni, zabavni, dječiji, itd...
FACE TV to nema, ili barem ne toliko razvijeno, pa se ne moraju brinuti za stotine radnika.

Ne pravdam ja ni jedne ni druge, samo govorim da je BHT ogromna mašinerija sa zastarjelom tehnologijom (nažalost, jer i to treba kupiti), dok je FACE TV (relativno) mala kuća koja nađe pare, nađe sponzore, vrti reklame i nekako pokrije to sve. Za sve postoje sigurno ekonomski razlozi, sumnjam da neko ne želi da prenosi jedan od najbitnijih događaja za BiH zbog "povjerenja". Gledanost je gledanost, bez obzira na "povjerenje"...
DaysleepeR

#83 Re: Marijan Mijajlovic

Post by DaysleepeR »

ja mislim da jednostavno nisi upućen pa sada vrludaš

BHT da je htio mogao je sa svim TV stanicama iz zemalja sa kojima smo igrali dogovoriti prijenose po principu "mi vama besplatno - vi nama besplatno" da su htjeli. To je definicija kompenzacije. I za to samo treba dobra volja. A baška onda pare od reklama tokom utakmice. FACE vrti sudžuku, BHT vrti mnogo jače firme tokom prijenosa na isto fazon što samo govori o tome kako pare za otkup prava itekako imaju. Jednostavno nisu htjeli.
It_is_a_Leclerc

#84 Re: Marijan Mijajlovic

Post by It_is_a_Leclerc »

DaysleepeR wrote:Ljudi dragi morate shvatiti da jedini razlog što BHT nije prenosio gostujuće tekme leži u činjenici da nisu bili zainteresovani za njih ili nisu htjeli da potroše pare na to. Njima su te tekme prvima ponuđene, kada su oni odbili, ponude utakmica idu na free market pa ko da više. Domaće tekme reprezentacije BHT NE OTKUPLJUJE već prodaje jer automatski kao državna televizija imaju prava na iste. Dakle BHT nije prenosio gostujuće tekme jer ih nije bilo briga za iste. Nije im ih niko ukrao ispred nosa. nisu vjerovali u vlastitu reprezentaciju. To je suština sve priče.
Nije ovo tačno. Prava emitovanja se kupuju metodom licitacije. Ko ponudi dolar više, njemu prava. Tako je RTL HR ukrao za dvije-tri hiljada franaka više pravo prijenosa utakmica SP u rukometu, koje se igralo u Hrvatskoj.
DaysleepeR

#85 Re: Marijan Mijajlovic

Post by DaysleepeR »

It_is_a_Leclerc wrote:
Nije ovo tačno. Prava emitovanja se kupuju metodom licitacije. Ko ponudi dolar više, njemu prava. Tako je RTL HR ukrao za dvije-tri hiljada franaka više pravo prijenosa utakmica SP u rukometu, koje se igralo u Hrvatskoj.
opet ponavljam kako to da jedna mala lokalna tv ima više para od BHT-a koji ima i jače klijente i pretplatu i sve živo. kako su u stanju dati dolar više.
Havatar

#86 Re: Marijan Mijajlovic

Post by Havatar »

DaysleepeR wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
opet ponavljam kako to da jedna mala lokalna tv ima više para od BHT-a koji ima i jače klijente i pretplatu i sve živo. kako su u stanju dati dolar više.
BHT nisu zanimale utakmice reprezentacije i zbog toga su bili spremni da ostave gledaoce bez mogucnosti da ih gledaju tako da nije FACE TV bogatija od BHT nego samo vise brine o svojim gledaocima posto ne dobija pare na gotovo nego mora da ih zaradi na trzistu .
darius_maximus

#87 Re: Marijan Mijajlovic

Post by darius_maximus »

DaysleepeR wrote:ja mislim da jednostavno nisi upućen pa sada vrludaš

BHT da je htio mogao je sa svim TV stanicama iz zemalja sa kojima smo igrali dogovoriti prijenose po principu "mi vama besplatno - vi nama besplatno" da su htjeli. To je definicija kompenzacije. I za to samo treba dobra volja. A baška onda pare od reklama tokom utakmice. FACE vrti sudžuku, BHT vrti mnogo jače firme tokom prijenosa na isto fazon što samo govori o tome kako pare za otkup prava itekako imaju. Jednostavno nisu htjeli.
Znam ja dovoljno o čemu pričam, a i ne treba dalje od logike da se pohvataju osnove...
Znači, BHT je trebao reći Grcima (ili bilo kome drugom) de vi nama vaš HD signal sniman sa 28 kamera džaba, a mi ćemo vama naš analogni sniman sa četiri kamere, na šta bi Grci srčani doživjeli od sreće kako su samo dobro prošli u tom dogovoru i "kompenzaciji" koju ti spominješ...

Za svaki prijenos postoji licenca. Tu licencu možeš kupiti i onda prenositi utakmicu. Možeš je i ti lično kupiti, samo ne znam šta ćeš s njom... Nedavno je bio slučaj onog Australca, meni se čini, koji je sam kupio licencu za utakmicu koju niko nije htio prenositi, pa je dao nekome da prenosi utakmicu.

Sve je u parama. Kako BHT nema para? Velika televizija, stalni troškovi, slabi prihodi, svega pomalo vjerovatno... Kako ih FACE ima? Ne znam, ali vjerujem da FACE TV prihod od reklama sa jedne od utakmica može hraniti mjesec, a BHT vjerovatno ni dan, tako da je u tim uslovima lakše i pronaći rješenje...
darius_maximus

#88 Re: Marijan Mijajlovic

Post by darius_maximus »

Havatar wrote: BHT nisu zanimale utakmice reprezentacije i zbog toga su bili spremni da ostave gledaoce bez mogucnosti da ih gledaju tako da nije FACE TV bogatija od BHT nego samo vise brine o svojim gledaocima posto ne dobija pare na gotovo nego mora da ih zaradi na trzistu .
Jeste, ja mislim da je to razlog, briga o gledaocima je osnova za poslovanje...
Havatar

#89 Re: Marijan Mijajlovic

Post by Havatar »

darius_maximus wrote:
Havatar wrote: BHT nisu zanimale utakmice reprezentacije i zbog toga su bili spremni da ostave gledaoce bez mogucnosti da ih gledaju tako da nije FACE TV bogatija od BHT nego samo vise brine o svojim gledaocima posto ne dobija pare na gotovo nego mora da ih zaradi na trzistu .
Jeste, ja mislim da je to razlog, briga o gledaocima je osnova za poslovanje...
Sa odnosom kakav BHT ima prema gledaocima na trzistu ne bi opstali ni jedan dan
DaysleepeR

#90 Re: Marijan Mijajlovic

Post by DaysleepeR »

darius_maximus wrote:
DaysleepeR wrote:ja mislim da jednostavno nisi upućen pa sada vrludaš

Znam ja dovoljno o čemu pričam, a i ne treba dalje od logike da se pohvataju osnove...
Znači, BHT je trebao reći Grcima (ili bilo kome drugom) de vi nama vaš HD signal sniman sa 28 kamera džaba, a mi ćemo vama naš analogni sniman sa četiri kamere, na šta bi Grci srčani doživjeli od sreće kako su samo dobro prošli u tom dogovoru i "kompenzaciji" koju ti spominješ...

Za svaki prijenos postoji licenca. Tu licencu možeš kupiti i onda prenositi utakmicu. Možeš je i ti lično kupiti, samo ne znam šta ćeš s njom... Nedavno je bio slučaj onog Australca, meni se čini, koji je sam kupio licencu za utakmicu koju niko nije htio prenositi, pa je dao nekome da prenosi utakmicu.

Sve je u parama. Kako BHT nema para? Velika televizija, stalni troškovi, slabi prihodi, svega pomalo vjerovatno... Kako ih FACE ima? Ne znam, ali vjerujem da FACE TV prihod od reklama sa jedne od utakmica može hraniti mjesec, a BHT vjerovatno ni dan, tako da je u tim uslovima lakše i pronaći rješenje...
Non stop zanemaruješ činjenicu da BHT živi od državnog budžeta, od pretplate i da ima veoma jake klijente.
Kako odjednom imaju novaca za EURO kvalifikacije? Za Brazil? Za Ligu Prvaka?

Što je najgore složio si se sa havatarom po istom pitanju po kojem sa mnom diskutuješ. Ja sam lijepo na početku rekao da BHT nije prenosio gostujuće tekme jer ih nije bilo briga ni za reprezentaciju ni za gledaoce. I to je jedini razlog. A Face je samo pokazao da se sve MOŽE KAD SE HOĆE.

Mislim da je daljnja diskusija nepotrebna.
darius_maximus

#91 Re: Marijan Mijajlovic

Post by darius_maximus »

DaysleepeR wrote: Non stop zanemaruješ činjenicu da BHT živi od državnog budžeta, od pretplate i da ima veoma jake klijente.
Kako odjednom imaju novaca za EURO kvalifikacije? Za Brazil? Za Ligu Prvaka?

Što je najgore složio si se sa havatarom po istom pitanju po kojem sa mnom diskutuješ. Ja sam lijepo na početku rekao da BHT nije prenosio gostujuće tekme jer ih nije bilo briga ni za reprezentaciju ni za gledaoce. I to je jedini razlog. A Face je samo pokazao da se sve MOŽE KAD SE HOĆE.

Mislim da je daljnja diskusija nepotrebna.
Objasnio bih ti kako se nađu pare za određene situacije, ali mislim da je bespotrebno ako si ti već ubijeđen da televizije funkcionišu po ćejfu a ne ekonomskim parametrima...
Komentar upućen havataru je također bio ironičan, ali nisam stavio smiley, pa očito nisam bio jasan...

Daljnja diskusija jeste bespotrebna, a ti se malo raspitaj o stvarima, čisto radi sebe...
DaysleepeR

#92 Re: Marijan Mijajlovic

Post by DaysleepeR »

darius_maximus wrote:
Objasnio bih ti kako se nađu pare za određene situacije, ali mislim da je bespotrebno ako si ti već ubijeđen da televizije funkcionišu po ćejfu a ne ekonomskim parametrima...
Komentar upućen havataru je također bio ironičan, ali nisam stavio smiley, pa očito nisam bio jasan...

Daljnja diskusija jeste bespotrebna, a ti se malo raspitaj o stvarima, čisto radi sebe...
čovječe božiji pa ja radim u medijima :D

s jedne strane imaš državnu TV čiji upravni odbor sastavlja Vijeće Ministara i koji čine i četnici i ustaše i balije i građani :D ali opet jaki medij potpomognut finansijski i od države i od marketinga višestruko kreditno sposoban da u svakom momentu stvori sredstva koja su mu potrebna.

s druge strane imaš novi medij koji čine neiskusni ljudi za koji kruži priča da je pred gašenjem, koji nije bio dovoljno likvidan da dobije kredit od razvojne banke, koji ne plaća ljude, itd. itd.

i ovaj drugi da više za prenos.

šta je drugo nego ćeif u pitanju...
DonVitoni

#93 Re: Marijan Mijajlovic

Post by DonVitoni »

Nema mala lokalna TV više novca od BHT-a nego mala lokalna TV čitavu utakmicu na ekranu vrti reklame za sudžuku i slično...
A najgore je gledas utakmicu i odjednom neki bager iskoci - protutnja, ne vidis ni priliku..
Pa cement iz Kakanja, salama poli a ona JUPOL reklama pola monitora zauzme sve to tokom prijenosa uzivo.

http://sportsport.ba/blabla/bht-kaznjen ... mici/82716
mali_milojica

#94 Re: Marijan Mijajlovic

Post by mali_milojica »

Kako je mala TV kupila prava utakmica ispred BHT.
Zato sto BHT ima UO koji odlucuje o svemu kada se nesto kupuje preko 10 000 KM. Dakle sve sto je skuplje od 10k mora odobriti UO.
Kako je OBN kupio prava LP srijedom? Zato sto je UO odobrio cifru koja ce se ponuditi za prava. U UO BHT je sjedio covjek koji je dobar i koji ima veze sa OBN. Covjek je osmekao ponudu OBN-u i bukvalno je razlika bila mizerna,ali dovoljna da UEFA to dodjeli OBN prava za LP srijedom (to je javna tajna ljudi). BHT onda okrenuo utorku i Europa Ligi cetvrtkom.
BHT nije vlasnik nikakvih prava utakmica reprezentacije,pa da moze nekome nuditi mi vama ovo,vi nama ono. Vlasnik prava za utakmice reprezentacije je iskljucivo agencija SportFive i sve ide preko nje.
FACE TV jos uvijek nije isplatio SportFive sve pare za ovaj ciklus utakmica reprezentacije. Vjerovatno su zato i ispali iz kombinacija za naredne cikluse koje je BHT otkupio mislim sve do EP 2020.
DaysleepeR

#95 Re: Marijan Mijajlovic

Post by DaysleepeR »

mali_milojica wrote:Kako je mala TV kupila prava utakmica ispred BHT.
Zato sto BHT ima UO koji odlucuje o svemu kada se nesto kupuje preko 10 000 KM. Dakle sve sto je skuplje od 10k mora odobriti UO.
Kako je OBN kupio prava LP srijedom? Zato sto je UO odobrio cifru koja ce se ponuditi za prava. U UO BHT je sjedio covjek koji je dobar i koji ima veze sa OBN. Covjek je osmekao ponudu OBN-u i bukvalno je razlika bila mizerna,ali dovoljna da UEFA to dodjeli OBN prava za LP srijedom (to je javna tajna ljudi). BHT onda okrenuo utorku i Europa Ligi cetvrtkom.
BHT nije vlasnik nikakvih prava utakmica reprezentacije,pa da moze nekome nuditi mi vama ovo,vi nama ono. Vlasnik prava za utakmice reprezentacije je iskljucivo agencija SportFive i sve ide preko nje.
FACE TV jos uvijek nije isplatio SportFive sve pare za ovaj ciklus utakmica reprezentacije. Vjerovatno su zato i ispali iz kombinacija za naredne cikluse koje je BHT otkupio mislim sve do EP 2020.
Nisi ničim demantovao tezu da BHT nije prenosio ove kvalifikacije zato jer nije vjerovao u ovu reprezentaciju. Da je UO vjerovao odobrili bi. Ne mogu da vjerujem da hoćeš da kažeđ da je 6 gostujućih utakmica skuplje od prava na komplet Europa Ligu i LP utorkom i to ne u zbiru nego pojedinačno? Sve se opet svodi na ono "sve se može kad se hoće".
mali_milojica

#96 Re: Marijan Mijajlovic

Post by mali_milojica »

DaysleepeR wrote:
mali_milojica wrote:Kako je mala TV kupila prava utakmica ispred BHT.
Nisi ničim demantovao tezu da BHT nije prenosio ove kvalifikacije zato jer nije vjerovao u ovu reprezentaciju. Da je UO vjerovao odobrili bi. Ne mogu da vjerujem da hoćeš da kažeđ da je 6 gostujućih utakmica skuplje od prava na komplet Europa Ligu i LP utorkom i to ne u zbiru nego pojedinačno? Sve se opet svodi na ono "sve se može kad se hoće".
Nije to klasicna licitacija,gdje ode jedan covjek iz BHT i jedan sa FACE TV i gore se nadmecu ko ce vise dati. To je licitacija zatvorenih ponuda i koverti. NA taj i taj dan se koverte otvaraju i uzima se najbolja ponuda. Ne moze me niko ubjediti da FACE TV nije znao za ponudu BHT (pogotovo jer je Senad covjek koji je nastao na toj TV i jos uvijek ima ljude sa kojima je dobar) i ponudio cifru mizerno vecu od BHT i pobjedio na licitaciji :thumbup:
DonVitoni

#97 Re: Marijan Mijajlovic

Post by DonVitoni »

Ipak imamo temu BHT zar ne, ovo je od Mikija tema. :mrgreen:
DaysleepeR

#98 Re: Marijan Mijajlovic

Post by DaysleepeR »

mali_milojica wrote: Nije to klasicna licitacija,gdje ode jedan covjek iz BHT i jedan sa FACE TV i gore se nadmecu ko ce vise dati. To je licitacija zatvorenih ponuda i koverti. NA taj i taj dan se koverte otvaraju i uzima se najbolja ponuda. Ne moze me niko ubjediti da FACE TV nije znao za ponudu BHT (pogotovo jer je Senad covjek koji je nastao na toj TV i jos uvijek ima ljude sa kojima je dobar) i ponudio cifru mizerno vecu od BHT i pobjedio na licitaciji :thumbup:
To su već apstrakcije a ne konkretne stvari. Kako nije znao sad za EURO kvalifikacije? Dajte molim vas.
mali_milojica

#99 Re: Marijan Mijajlovic

Post by mali_milojica »

DaysleepeR wrote:
mali_milojica wrote: Nije to klasicna licitacija,gdje ode jedan covjek iz BHT i jedan sa FACE TV i gore se nadmecu ko ce vise dati. To je licitacija zatvorenih ponuda i koverti. NA taj i taj dan se koverte otvaraju i uzima se najbolja ponuda. Ne moze me niko ubjediti da FACE TV nije znao za ponudu BHT (pogotovo jer je Senad covjek koji je nastao na toj TV i jos uvijek ima ljude sa kojima je dobar) i ponudio cifru mizerno vecu od BHT i pobjedio na licitaciji :thumbup:
To su već apstrakcije a ne konkretne stvari. Kako nije znao sad za EURO kvalifikacije? Dajte molim vas.
Zato sto je ljudima duzan stotine hiljada maraka,koje im jos nije isplatio za ovaj ciklus. A hoce da kupi novi ciklus,ma daj molim te,uozbilji se.
DaysleepeR

#100 Re: Marijan Mijajlovic

Post by DaysleepeR »

mali_milojica wrote:
DaysleepeR wrote:
Zato sto je ljudima duzan stotine hiljada maraka,koje im jos nije isplatio za ovaj ciklus. A hoce da kupi novi ciklus,ma daj molim te,uozbilji se.
bio je dužan i prije i svi su to znali pa je uzeo ove kval. iz jednog i jedinog razloga koji opet ponavljam, BHT nije vjerovao u ovu ekipu, i bolila ih je briga. sad kad vjeruju sve su kupili nije ih niko mogao nadvisiti.
Post Reply