meni ne zanimaju cika senad ni marijan kao licnosti. mozda je marijan nekome naporan, meni je ona zuta sto se javljala iz zenice i stajala desno od nermina sabica malo zaostala. ja ti kazem da je face tv mnogo bolji od bht-a. slika je najbitnija i to se ne moze porediti sa bht. meni su komentatori sa bht-a skroz ok, ali da se niko ne trudi napraviti atmosferu jbt kao da prenose kuglanje. prije tekme 10 minuta konjic, poslje tekme izjava selektora i cao.mali_milojica wrote:Osvrnut cu se samo na boldano,dok se sa ostalim u potpunosti slazem.limeni wrote:face tv= novi savez sa begicem, trude se.
bht= stari savez, boli ih kita i ne trude se ni malo.
marijan i face tv se makar trude da naprave profesionalnu emisiju, sa uvodom prije utakmice te slikom kakva treba biti u 2013. godini. bht trenutno nema nista, nemaju uvodnu emisiju jedino konjic stoji 10 minuta prije tekme u onom lafo studiju i svaki put ponavlja isto kao da su ga snimilislika je sramota i ne dolikuje ovoj reprezentaciji.
dodje ti zoran suko kojeg tekma zanima kao mene utakmice reprezentacije solomonskih ostrva, igor i velid mogu proci ali eto nije to kao na face tv.
Ako je profesionalizam uvlacenje,pusenje svom sefu,mentoru,ucitelju i duhovnom guru-u i sensei-u,
Ako je profesionalizam stati pred kamere ubijen drogama i alkoholom i sebe nazivati Cika Senadom,a Hajrovica zvati "malim",onda je kod nas potpuno izgubljen sistem vrijednosti,duboko smo zaglibili i daj Boze da nam bude bolje.
ja se najezim kada vidim nesto ovako kao prije ovu zadnju s litvanijom prije utakmice.
http://www.youtube.com/watch?v=mVPBhZ-3x5w