Krushna mrva wrote:zmajadaH wrote:Sva priča bezveze.
Da ima bar jedan promil šanse za referendum, ''dodo'' bi se naviJo ko vašarski sivonja da to provede u djelo.
Kako nema šanse za to tako on to i ne spominje i drži se klasičnog laprdanja koje odlično ide na ruku starim prevejanim hoštaplerima iz sda i sdp.S vremena na vrijeme čujemo kmečanje o majorizacij i trećem entitetu i to je to.
Sunce izlazi na istoku, zalazi na zapadu. Referenduma neće biti.Ma kakav bio krajnji rezultat ovog popisa.
Jedino sto je bezveznije od price o referendumu je minimiziranje opasnosti, bez utemeljenja i frazom o suncu. Naprotiv, suprotnih primjera bi se moglo naci. Druga stvar, jedno je to sto je Dodo sivonja, ali zakljucivati iz toga sto je sivonja, da je i glup (i to pravo glup) pa bi zadr'o da svi vide sta radi je totalna naivnost.
Do prije 2 godine Covica na mapi nije bilo, bio u knock-downu politicki i pod optuzbom za kriminal. Danas je prihvaceni sagovornik o "hrvatskom pitanju" i to preko ispravljanja zakona koji veze nema s ikakvim pitanjem, specijalno ne hrvatskim.
Pa ti vidi koliko ti post ima smisla....
Bravo čista petica za tebe.Odlično si obradio materiju i ušao u suštinu.
Dodo da je glup u mom postu nije navedeno,a to što ti izvlačiš kontekst iz nepostoječih riječi je tvoj problem.
Uzeti kredit od 4 miliona KM na ime sina koji je tek napunio 18 god (tačnije 18 god i tri cijela dana) i to sve prodati u javnosti kao normalno i legitimno može samo namazan, drzak i pametan.Glup nikako.Pade ti teza za dodu u vodu.
Ti si u najmanju ruku neozbiljan ako misliš da dodo može raspisati referendum ali to on kao neće.
Da može, umro bi ali bi to uradio i ne samo on nego sve i jedan koji BiH neosjeća DOMOVINOM.
Čist primjer ti je Čović (kojeg si ti naveo) od sudski razapetog do ozbiljnog sagovornika.I on bi rado referendum da ikako može, ali je svjestan da to nepije vode.Pa je za cilj uzeo malo manju stvar od toga a to je treći entitet.
SVI ONI hoće da rasture BiH na ovaj ili onaj način.
To je opštepoznato i najmanje što mi treba je jedna forumska sveznalica koja će me upozoravati na to i sa velikom važnošću mi reći ''Pa ti vidi koliko ti post ima smisla....'' ono sa visine ti kao pametan. :S
Nije mene uljuljo ni alija (mala slova namjerno) sa riječima ''mirno spavajte neće biti rata'' !!!
Tako da si ti zadnja osoba koja mi treba reći da budem svjestan opasnosti.
I dalje tvrdim da sunce izlazi na istoku a zalazi na zapadu.Referenduma neće biti a ni trećeg entiteta.
To su gospoda/predstavnici sva tri konstutivna naroda u BiH zvanično podpisala.To i znaju, toga su svjesni.
Sad ti opet razmisli hoćeš li nekome reći da li mu post ima smisla....