pa ispricao sam juGreat Cornholio wrote:@mufljuze, imaš li kakvu priču u kojoj je žena nadrljala![]()
Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partnera?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- _mufljuz_
#76 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
-
Hodidid
#77 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Trebao joj je napraviti dijete na vrijeme_mufljuz_ wrote:sad sam se sjetio jos jednog naguza medju mojim prijateljima jedan je imao curu dugo godina
dugo su se zabavljali malte ne zivjeli zajedno - ma zivjeli su zajedno da...
on bio jako fino kreativno celjade - bio je ajmo reci vrsta apstraktnog umjetnika kojem sam se divio samo tako...
covjek je od komada šuta i materijala pravio namjestaje ukrase za sobu - da je njegov zivotni prostor bio prava mala avantgarda sto danas fura IKEA i ostali proizvodjaci namjestaja.... ali je bio teski radnik....
s tom curom se zabavljao dugo - i dok je on tesko radio - ona je studirala i zavrsavala medicinu i na koncu zavrsila medicinu - a taj proces je naravno placao taj hudnjak zbog neizmjerne ljubavi prema njoj...
drolja se poslije zavrsetka studija i "situiranja" instantno naguzila drugom (vjerovatno iz svog staleža laveža i visoke kaste) jebi ga doktorica je sad, a on se odjebe da nadje srecu negdje u evropi i nazalost izgubi se u ambicijama prostoru vremenu i zeljama kojih vise nije bilo zavrsivsi na sprici....
bio je jako skroman miran prijatan posten covjek.... danas samo jedan prop'o totalno lik k'o kauc....
stvarno nemam uopste ideje o rjesenju enigme gdje se nalazi idealna tacka spajanja materijalistickih i idealistickih vrijednosti....
-
Great Cornholio
#78 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Pa i nije baš nešto previše loše prošla, samo se pomirila sa celibatom_mufljuz_ wrote:pa ispricao sam juGreat Cornholio wrote:@mufljuze, imaš li kakvu priču u kojoj je žena nadrljala![]()
- _mufljuz_
#79 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
e jebi ga Madam Korzetanadita von teese wrote:Joj ovo zvuci ko urbana legenda._mufljuz_ wrote:sad sam se sjetio jos jednog naguza medju mojim prijateljima jedan je imao curu dugo godina
dugo su se zabavljali malte ne zivjeli zajedno - ma zivjeli su zajedno da...
on bio jako fino kreativno celjade - bio je ajmo reci vrsta apstraktnog umjetnika kojem sam se divio samo tako...
covjek je od komada šuta i materijala pravio namjestaje ukrase za sobu - da je njegov zivotni prostor bio prava mala avantgarda sto danas fura IKEA i ostali proizvodjaci namjestaja.... ali je bio teski radnik....
s tom curom se zabavljao dugo - i dok je on tesko radio - ona je studirala i zavrsavala medicinu i na koncu zavrsila medicinu - a taj proces je naravno placao taj hudnjak zbog neizmjerne ljubavi prema njoj...
drolja se poslije zavrsetka studija i "situiranja" instantno naguzila drugom (vjerovatno iz svog staleža laveža i visoke kaste) jebi ga doktorica je sad, a on se odjebe da nadje srecu negdje u evropi i nazalost izgubi se u ambicijama prostoru vremenu i zeljama kojih vise nije bilo zavrsivsi na sprici....
bio je jako skroman miran prijatan posten covjek.... danas samo jedan prop'o totalno lik k'o kauc....
stvarno nemam uopste ideje o rjesenju enigme gdje se nalazi idealna tacka spajanja materijalistickih i idealistickih vrijednosti....
-
krafthouse
#80 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Ja cu ovo reci za sebe jer necu da grupisem svoja misljenja sa drugima jer svakako nepripadam nicijoj grupi nego samoj svojoj. Prije svega zivot nije fer i da bi nesto steko moras biti spreman da ides preko leseva ako treba jer na kraju je ili ON ili JA. To spominjem jer je to nacin za mene da budem uspijesan u svojoj karijeri i da objasnim da sve sto se stekne nije lahko. Ja znaci nebendam nikoga i imam svoj cilj i ostalo oko mene mi je nevazno. Takodje sam vrlo uspijesan u ovome sto radim i moze se zaradit novac i mislit na fin zivot i ponekad nagradit izletom u Tajland,Singapur i tako dalje.
Ja nisam bogat niti smatram da u Bosni ima bogatih (osim par ljudih ali mogu se na jednoj saci izbrojat)to mi je smijesno kad mi ko rekne. Bogat sto ima kucu,auto audija i stomatolog? Nije to bogat covjek nego srednja klasa i ima ugodan zivot.
Mene licno cure nezanimaju ako nisu zaposlene i ne zaradjuju svoj novac neznam kako da izgleda i naravno da gledam sta ima od zaledjine pored posla. Drugo ako je cura fukara najvjerovatnije da ce hajkat kad otvorim redbull, a kamoli kad izvadim iphone mislit ce da sam sa druge planete jer nije vidila takvu tehnologiju jos.Nema tu ljubavi to je izmisljotina za siromasne.
Moja poenta je, da ja sa djevojkom koja nema slicnu zaledjinu nemam sta pricat i kako cu ja onda buducnost gradit? to mi nema smisla. Nece sigurno preko mojih ledja jer nisam ja na drogama.
Ja nisam bogat niti smatram da u Bosni ima bogatih (osim par ljudih ali mogu se na jednoj saci izbrojat)to mi je smijesno kad mi ko rekne. Bogat sto ima kucu,auto audija i stomatolog? Nije to bogat covjek nego srednja klasa i ima ugodan zivot.
Mene licno cure nezanimaju ako nisu zaposlene i ne zaradjuju svoj novac neznam kako da izgleda i naravno da gledam sta ima od zaledjine pored posla. Drugo ako je cura fukara najvjerovatnije da ce hajkat kad otvorim redbull, a kamoli kad izvadim iphone mislit ce da sam sa druge planete jer nije vidila takvu tehnologiju jos.Nema tu ljubavi to je izmisljotina za siromasne.
Moja poenta je, da ja sa djevojkom koja nema slicnu zaledjinu nemam sta pricat i kako cu ja onda buducnost gradit? to mi nema smisla. Nece sigurno preko mojih ledja jer nisam ja na drogama.
-
Great Cornholio
#81 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
@krafthouse, želim ti sreću, da nađeš neku koja zna šta je taj ajfon

- elma89_
#82 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
KRAFTHOUSE
evo djevojka sam,ne radim,studiram,,imam iphone 5,i nije mi to neka tehnologija
jel ok sto mi je porodica ok? bit cu i ja nekada 
btw ti si najveci seljak ovdje,taj stav je toliko odbojan,nebi izasla s tobom da si Brad Pitt licno
evo djevojka sam,ne radim,studiram,,imam iphone 5,i nije mi to neka tehnologija
btw ti si najveci seljak ovdje,taj stav je toliko odbojan,nebi izasla s tobom da si Brad Pitt licno
- _mufljuz_
#83 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
prije nego sto hajknes ajfon na sto - malo se podsjeti pravopisa ako nista onda barem srpsko-hrvatskog ako vec nEJde laHko bosanski.... ali ti ipak zelim da si nAJDes kakvu takvu hablesinu - valjda ti se posreci...
ja da sam cura instantno bi te otcipelario zbog sumnjivog nacina na koji si ti uspIJEo u votazi....
ja da sam cura instantno bi te otcipelario zbog sumnjivog nacina na koji si ti uspIJEo u votazi....
Last edited by _mufljuz_ on 14/09/2013 21:31, edited 1 time in total.
-
registrovana onako
#84 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
ti i ne mozes izaci s njim jer ne radiselma89_ wrote:KRAFTHOUSE
evo djevojka sam,ne radim,studiram,,imam iphone 5,i nije mi to neka tehnologijajel ok sto mi je porodica ok? bit cu i ja nekada
- _mufljuz_
#85 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
jebote kakav je vakat dos'o u BIH - da izadjes sa nekim (barem seljakom) na kafu - moras imat radnu knjizicu, ajfon (ne znam koja verzija je minimum) i upisan staz zajedno sa platnom listom.....
jebo ti proceduru za dobijanje americke vize....
Last edited by _mufljuz_ on 14/09/2013 21:35, edited 1 time in total.
-
Hodidid
#86 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Da hoces jos taj pravopis savladati gdje bi ti bio kraj.krafthouse wrote:Ja cu ovo reci za sebe jer necu da grupisem svoja misljenja sa drugima jer svakako nepripadam nicijoj grupi nego samoj svojoj. Prije svega zivot nije fer i da bi nesto steko moras biti spreman da ides preko leseva ako treba jer na kraju je ili ON ili JA. To spominjem jer je to nacin za mene da budem uspijesan u svojoj karijeri i da objasnim da sve sto se stekne nije lahko. Ja znaci nebendam nikoga i imam svoj cilj i ostalo oko mene mi je nevazno. Takodje sam vrlo uspijesan u ovome sto radim i moze se zaradit novac i mislit na fin zivot i ponekad nagradit izletom u Tajland,Singapur i tako dalje.
-
Great Cornholio
#87 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Džaba ti sve nabrojano, ako nemaš ajfon_mufljuz_ wrote:jebote kakav je vakat dos'o u BIH - da izadjes sa nekim (barem seljakom) na kafu - moras imat radnu knjizicu i upisan staz zajedno sa platnom listom.....
-
registrovana onako
#88 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
EMSBIH wrote: naprave neku sektu pa neka se medjusobno jashu....
- _mufljuz_
#89 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
naknadno sam se sjetio te vazne stavke zivota....Great Cornholio wrote:Džaba ti sve nabrojano, ako nemaš ajfon_mufljuz_ wrote:jebote kakav je vakat dos'o u BIH - da izadjes sa nekim (barem seljakom) na kafu - moras imat radnu knjizicu i upisan staz zajedno sa platnom listom.....
jebo ti proceduru za dobijanje americke vize....![]()
valjda da joj/mu eksplodira u facu sa nekom Apple remote aplikacijom za samounistenje ukoliko mu pocne jahat po zivcima...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#90 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
pa nemojte lincovati svakoga kome je novac vazan
realno, vise je ljudi kojima je novac bitan... to sto ce lagati na forumu, nista nece promijeniti
realno, vise je ljudi kojima je novac bitan... to sto ce lagati na forumu, nista nece promijeniti
-
krafthouse
#91 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Jel ti to iz izkustva ili bacas granate???
[quote="Jeste, teško je danas steći veliku imovinu, ali taj koji ima veliku imovinu mora znati da postoje i druge ljudske kvalitete, ne mogu ni oni imati svakog koga požele, već uglavnom nađu sebi sličnu/sličnog, i onda dobiju lijepu krasnu dječicu koja se od pretjeranog rahatluka i ljepote počnu drogirati.[/quote]
[quote="Jeste, teško je danas steći veliku imovinu, ali taj koji ima veliku imovinu mora znati da postoje i druge ljudske kvalitete, ne mogu ni oni imati svakog koga požele, već uglavnom nađu sebi sličnu/sličnog, i onda dobiju lijepu krasnu dječicu koja se od pretjeranog rahatluka i ljepote počnu drogirati.[/quote]
- _mufljuz_
#92 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
[/quote]krafthouse wrote:Jel ti to iz izkustva ili bacas granate???
[quote="Jeste, teško je danas steći veliku imovinu, ali taj koji ima veliku imovinu mora znati da postoje i druge ljudske kvalitete, ne mogu ni oni imati svakog koga požele, već uglavnom nađu sebi sličnu/sličnog, i onda dobiju lijepu krasnu dječicu koja se od pretjeranog rahatluka i ljepote počnu drogirati.
nista je to za bacanje balege - stavke koju vecina danasnjih emancipovanih zaboravi da stavi u CV....
-
Great Cornholio
#93 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
_mufljuz_ wrote:naknadno sam se sjetio te vazne stavke zivota....Great Cornholio wrote:Džaba ti sve nabrojano, ako nemaš ajfon_mufljuz_ wrote:jebote kakav je vakat dos'o u BIH - da izadjes sa nekim (barem seljakom) na kafu - moras imat radnu knjizicu i upisan staz zajedno sa platnom listom.....
jebo ti proceduru za dobijanje americke vize....![]()
valjda da joj/mu eksplodira u facu sa nekom Apple remote aplikacijom za samounistenje ukoliko mu pocne jahat po zivcima...
-
krafthouse
#94 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Pa ako cu ti roditelje zenit onda je ok svaka cast hej
btw nebi te pogledo da si Angelina Jolie
btw nebi te pogledo da si Angelina Jolie
elma89_ wrote:KRAFTHOUSE
evo djevojka sam,ne radim,studiram,,imam iphone 5,i nije mi to neka tehnologijajel ok sto mi je porodica ok? bit cu i ja nekada
- _mufljuz_
#95 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
koje li si ti gabore ziogu pa ne znas kako Andja izgleda 
-
krafthouse
#96 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Uceraj bosanskim nije to neki jezik
_mufljuz_ wrote:prije nego sto hajknes ajfon na sto - malo se podsjeti pravopisa ako nista onda barem srpsko-hrvatskog ako vec nEJde laHko bosanski.... ali ti ipak zelim da si nAJDes kakvu takvu hablesinu - valjda ti se posreci...
-
Great Cornholio
#97 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
[/quote]krafthouse wrote:Jel ti to iz izkustva ili bacas granate???
[quote="Jeste, teško je danas steći veliku imovinu, ali taj koji ima veliku imovinu mora znati da postoje i druge ljudske kvalitete, ne mogu ni oni imati svakog koga požele, već uglavnom nađu sebi sličnu/sličnog, i onda dobiju lijepu krasnu dječicu koja se od pretjeranog rahatluka i ljepote počnu drogirati.
To su naučna istraživanja o uzrocima narkomanije potvrdila, mnogo su više djece narkomana stvorili roditelji kojima je jedino važna karijera a briga o djeci im se sastoji u tome da im kupe sve što požele, a vala znam i ja lično za dosta takvih primjera.
-
Great Cornholio
#98 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Pa normalno da je novac bitan, nije normalno da je novac jedino što je bitno.plain vanilla wrote:pa nemojte lincovati svakoga kome je novac vazan
-
krafthouse
#99 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
pa bio bi Gates
Hodidid wrote:Da hoces jos taj pravopis savladati gdje bi ti bio kraj.krafthouse wrote:Ja cu ovo reci za sebe jer necu da grupisem svoja misljenja sa drugima jer svakako nepripadam nicijoj grupi nego samoj svojoj. Prije svega zivot nije fer i da bi nesto steko moras biti spreman da ides preko leseva ako treba jer na kraju je ili ON ili JA. To spominjem jer je to nacin za mene da budem uspijesan u svojoj karijeri i da objasnim da sve sto se stekne nije lahko. Ja znaci nebendam nikoga i imam svoj cilj i ostalo oko mene mi je nevazno. Takodje sam vrlo uspijesan u ovome sto radim i moze se zaradit novac i mislit na fin zivot i ponekad nagradit izletom u Tajland,Singapur i tako dalje.
- _mufljuz_
#100 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Great Cornholio wrote:To su naučna istraživanja o uzrocima narkomanije potvrdila, mnogo su više djece narkomana stvorili roditelji kojima je jedino važna karijera a briga o djeci im se sastoji u tome da im kupe sve što požele, a vala znam i ja lično za dosta takvih primjera.krafthouse wrote:Jel ti to iz izkustva ili bacas granate???

Last edited by _mufljuz_ on 14/09/2013 21:50, edited 1 time in total.