Jel znate sta mi je reklo par ljudi koji su dosli ovdje?
-
in&san
Kad shvatite da na forum dolaze razne babe i bibice iz Srbije, do jucerasnjih agresora , sireci lazi, to rado prihvati koji domaci ekstrem, i eto vam belaja.
Ne zele oni dobro nikom u Bosni i Hercegovini .
Tako da ni forumi od takvih dobro izucenih budala nisu postedjeni.
Znaci dosta zavisi od moderatora i administratora, ili takve
jednostavno IGNORISATI , da li vi imate neki prijedlog kako reagovati
na lazi ?
na lazi ?
-
in&san
in&san wrote:Kad shvatite da na forum dolaze razne babe i bibice iz Srbije, do jucerasnjih agresora , sireci lazi, to rado prihvati koji domaci ekstrem, i eto vam belaja.
na lazi ?
MISLIM DA JE NJIHOVA PAROLA ZAVADI PA VLADAJ.
uh izvinjenje za ponovljeni post
-
Chat Nick
Koliko ja mogu vidjeti ovdje na forumu nema niti jednog Srbina iz Srbijein&san wrote:Kad shvatite da na forum dolaze razne babe i bibice iz Srbije, do jucerasnjih agresora , sireci lazi, to rado prihvati koji domaci ekstrem, i eto vam belaja.
na lazi ?
Svi smo Srbi iz BiH
I onda pitas kako reagovati na lazi?
Probaj ti za pocetak malo manje lagati(ili da takve izucene budale kao ti jednostavno IGNORISEM?)
-
HRVAT-BIH
ovako to govore "tolerantni" forumasi:
kakvo je tek stanje medju bradonjama ?mIRCerka wrote:JEDINO STO JE MOGUCE JESTE SLIJEDECE: DA JE NAZIV MJESTA U KOJEM SI RODJEN U RATU ILI NAKON RATA PROMIJENJEN.
Tako da vise nisi rodjen u Duvnu, vec Tomislavgradu....
znas kako kazu, isto sr*nje drugo pakovanje.
-
in&san
Chat Nick wrote:Koliko ja mogu vidjeti ovdje na forumu nema niti jednog Srbina iz Srbijein&san wrote:Kad shvatite da na forum dolaze razne babe i bibice iz Srbije, do jucerasnjih agresora , sireci lazi, to rado prihvati koji domaci ekstrem, i eto vam belaja.
na lazi ?
Svi smo Srbi iz BiH
Probaj ti za pocetak malo manje lagati(ili da takve izucene budale kao ti jednostavno IGNORISEM?)
vidjeti, znaci ti vidis tako da znas odakle ja tipkam,
Hmmm ti ako mislis da ja lazem to je tvoja stvar, ali zbog
toga me ne moras zvati budalom.
Eto samo si pokazao da si NEISKREN i NEKULTURAN i da treba
jos da nauciis kako komunicirati sa ljudima.
-
Chat Nick
Pa ja sam samo ponovio tvoje rijeci...(posto ne znas sto si napisala da ti podebljam)in&san wrote:Tako da ni forumi od takvih dobro izucenih budala nisu postedjeni.
na lazi ?
jos da nauciis kako komunicirati sa ljudima
-
zili
porazno je to što je sa-x najmanje nacionalistički nastrojen forum, a opet ima toliko nacionalizma i nacionalne netrpeljivosti. do te mjere da čovjek više nema kud. jer ako padne sarajevo, taj bastion tolerancije, urbanosti, suživota, šta onda?
razumijem komija donekle. s tim što kod mene sa-x ne inspiriše želju za nacionalizmom, već želju za iseljenjem iz države. čini mi se da ne bih mogla biti nacionalista da se nasadim na trepavice, ali malo mi fali da dignem ruke od svega ovoga....
razumijem komija donekle. s tim što kod mene sa-x ne inspiriše želju za nacionalizmom, već želju za iseljenjem iz države. čini mi se da ne bih mogla biti nacionalista da se nasadim na trepavice, ali malo mi fali da dignem ruke od svega ovoga....
-
debela
postati nacionalista radi foruma mi zvuci traljavo izvucen zakljucak. ja sam se citajuci ovaj forum i slusajuci sta ljudi pricaju razocarala i izgubila svaku nadu i zelju za zivotom u ovoj zemlji. spoznaja da si okruzen ljudima koji su toliko zadrti i puni mrznje ne ostavlja drugu mogucnost nego se povuci medju cetiri zida i vegetirati. eto komi nisi sam.
-
in&san
in&san wrote:Chat Nick wrote:Koliko ja mogu vidjeti ovdje na forumu nema niti jednog Srbina iz Srbijein&san wrote:Kad shvatite da na forum dolaze razne babe i bibice iz Srbije, do jucerasnjih agresora , sireci lazi, to rado prihvati koji domaci ekstrem, i eto vam belaja.
na lazi ?
Svi smo Srbi iz BiH
vidjeti, znaci ti vidis tako da znas odakle ja tipkam,
![]()
Hmmm ti ako mislis da ja lazem to je tvoja stvar, ali zbog
toga me ne moras zvati budalom.
jos da nauciis kako komunicirati sa ljudima.
u tvom postu si se ti meni licno obratio,
a ako si se ti u mom postu sam prepoznao
to je tvoj problem ...
-
Chat Nick
Naravno, ja kad vrijedjam vrijedjam pojedinca nikad narod...in&san wrote: u tvom postu si se ti meni licno obratio,
to je tvoj problem ...![]()
Djevojke ne dajte se...porazno je to što je sa-x najmanje nacionalisticki nastrojen forum, a opet ima toliko nacionalizma i nacionalne netrpeljivosti. do te mjere da covjek više nema kud. jer ako padne sarajevo, taj bastion tolerancije, urbanosti, suživota, šta onda?
razumijem komija donekle. s tim što kod mene sa-x ne inspiriše želju za nacionalizmom, vec želju za iseljenjem iz države. cini mi se da ne bih mogla biti nacionalista da se nasadim na trepavice, ali malo mi fali da dignem ruke od svega ovoga....
postati nacionalista radi foruma mi zvuci traljavo izvucen zakljucak. ja sam se citajuci ovaj forum i slusajuci sta ljudi pricaju razocarala i izgubila svaku nadu i zelju za zivotom u ovoj zemlji. spoznaja da si okruzen ljudima koji su toliko zadrti i puni mrznje ne ostavlja drugu mogucnost nego se povuci medju cetiri zida i vegetirati. eto komi nisi sam.
-
rajvosa
Debela,debela wrote:postati nacionalista radi foruma mi zvuci traljavo izvucen zakljucak. ja sam se citajuci ovaj forum i slusajuci sta ljudi pricaju razocarala i izgubila svaku nadu i zelju za zivotom u ovoj zemlji. spoznaja da si okruzen ljudima koji su toliko zadrti i puni mrznje ne ostavlja drugu mogucnost nego se povuci medju cetiri zida i vegetirati. eto komi nisi sam.
dobar ti nick, oprosti al uvjek pokusavam zamisliti licnost iza nicka i vjerujem da nisi debela al hajde neka ti bude...
Dobro , u cemu je problem ljudi , sta vam je...Ovaj forum je desert nakon rata koji smo imali..Dakle, neko iz Srebrenice dodje na forum i kaze e nakon ovog foruma sam nacionalista i idem iz ove netolerantne zemlje..Pa ti je smijesno.............
Na ovaj forum pristupaju ljudi sa prostora ex Jugoslavie...,,a dobro nam je poznata nasa tolerantnost i kultura...ipak ovo je jedan od Balkan foruma i nije los u poredjanju sa ostalim...
Ako zelis da napustis zemlju to je sasvim normalna stvar...cak i dobra...Ja sam je napustio prije sest godina i uvjek rado dolazim..Dakle zivjeti negdje drugo je sasvim normalna stvar za Engleza Francuza ,Nijemca , a, zasto to nebi bilo normalno i za nas...Mi kao napustamo zemlju .......odo i zbogom dzohari...Ma to je proslost...Zivis po mogucnostima i prohtjevima...to je to..
Sretno
-
in&san
Naravno, ja kad vrijedjam vrijedjam pojedinca nikad narod...Chat Nick wrote:in&san wrote: u tvom postu si se ti meni licno obratio,
to je tvoj problem ...![]()
"Tako da ni forumi od takvih dobro izucenih budala nisu postedjeni"
- Kareem Abdul-Jabbar
oh, oh, sta vas je
:D:D...
a meni stig'o novi sleper!!
'ajmo 'ajde!!!!
:lol:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... cionalisti
a meni stig'o novi sleper!!
'ajmo 'ajde!!!!
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... cionalisti
-
debela
rajvosa, forum je samo kap u casi. nakupilo se svega i svacega ali ispovjest necu pisati. forum je dobra prilika da uvidis kako ljudi zaista razmisljaju jer garantuje punu slobodu izrazavanja i anonimnost i dobro je da je tako jer koliko god neko zelio zivjeti u oblaku i zatvarati oci pred realnoscu forum te lijepo tresne o zemlju.
ti budi sretan sto si uspio napustiti sve ovo prije sest godina i nastavi dolaziti, to je super, ali ne zadrzavaj se dugo.
ti budi sretan sto si uspio napustiti sve ovo prije sest godina i nastavi dolaziti, to je super, ali ne zadrzavaj se dugo.
-
digger
A to je bas ono sto drugi "nacionalisti" i zele: da odustanes. Da te svojim komentarima te historijskim i drugim manipulacijama uvjere da je sve uzaludno i bespredmetno.zili wrote:...ali malo mi fali da dignem ruke od svega ovoga....
Zili, "nema odmora dok traje obnova!"
-
digger
#92 Re: Jel znate sta mi je reklo par ljudi koji su dosli ovdje?
There is time to say something, and there is time to shut up.komi wrote:...posebno sam ogorcˇen na forumasˇe koje sam upoznao... a sˇute... tko sˇuti taj podrzˇava stanje....podatak wrote:Rekli su ovo:"Dok nismo posjetili sarajevo-x forum, nismo bili nacionaliste".
Ponekada--kao u tvom gornjem cijelom komentaru--mozda je vrijeme da nista ne kazes. Dodajuci ulje na vatru nista neces postici.
"Strpljenje moj dragi Dr. Watson, strpljenje." (Sherlock Holmes)
-
Amfy
Ja Titine demagogije u pm.zili wrote:porazno je to što je sa-x najmanje nacionalistički nastrojen forum, a opet ima toliko nacionalizma i nacionalne netrpeljivosti. do te mjere da čovjek više nema kud. jer ako padne sarajevo, taj bastion tolerancije, urbanosti, suživota, šta onda?
-
Toozla
Ja cetnika u pm...Amfy wrote:Ja Titine demagogije u pm.zili wrote:porazno je to što je sa-x najmanje nacionalistički nastrojen forum, a opet ima toliko nacionalizma i nacionalne netrpeljivosti. do te mjere da čovjek više nema kud. jer ako padne sarajevo, taj bastion tolerancije, urbanosti, suživota, šta onda?
-
Stipan Tomašević
Pa ako ćemo bit iskreni, jedino na ovom forumu postoje Mudžahedini tipa ViteZ93, koji se hvali svojim angažmanom u Čečeniji i koji zagovara odrubljivanje glave nevjernicima kao efikasnu i bezbolnu metodu smaknuća. 
-
Toozla
isto tako ako cemo iskreno i ti imas priliku iznijeti totalno suprotno misljenje.....sta mislis koliko dugo bi proslo do baniranja da sam se ja pojavio sa nickom "Obilic Junak" ili "Mehmed Spaho" na kakvom hercegovackom forumu...Stipan Tomašević wrote:Pa ako ćemo bit iskreni, jedino na ovom forumu postoje Mudžahedini tipa ViteZ93, koji se hvali svojim angažmanom u Čečeniji i koji zagovara odrubljivanje glave nevjernicima kao efikasnu i bezbolnu metodu smaknuća.
- stickitout
digger wrote:A to je bas ono sto drugi "nacionalisti" i zele: da odustanes. Da te svojim komentarima te historijskim i drugim manipulacijama uvjere da je sve uzaludno i bespredmetno.zili wrote:...ali malo mi fali da dignem ruke od svega ovoga....
Zili, "nema odmora dok traje obnova!"
Ovo je odlicno receno.....
treba nacionalisti da podviju rep, oni su umobolni i sire strah i mrznju nek nacionalisti idu u PM
- stickitout
kako ne koristimo, gledaj zimurine valja na nesto kapu stavit.Amfy wrote:![]()
sto ce vam glave kada ih ne koristite