Gile pomeo

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

gorgonzola

#76 Re: Gile pomeo

Post by gorgonzola »

CVIKERASH wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Au, jesmo se potresli...

Ne znam šta više govori o tebi.. Činjenica da ti uništavanje tema predstavlja dnevni izazov ili da smatraš da je ukusno osuđivanog masovnog ubicu i poremćenog krvnika stavljaš na avatar..

Avatar ko avatar nista znacajno.Hocemo li onda i svakoga ko kupi Mein Kampf proglasiti nacistom.A kod nas na skoro svakom cosku mozes kupiti tu knjigu.
Ko god kupi tu knjigu je nacista po meni.
Layne

#77 Re: Gile pomeo

Post by Layne »

gorgonzola wrote:Ja uz rhcp mogu popiti pivu dvije, a uz tomu se oduzimam.
Ovo je za pohvalu. Čestitam!
dezurni_ucenik

#78 Re: Gile pomeo

Post by dezurni_ucenik »

Bacis im par komentara ,odmah svi podivljaju,krene rasprava na nekoliko stranica sta sam napisao.

:lol: :lol: :lol: :lol:
ters_lokum

#79 Re: Gile pomeo

Post by ters_lokum »

CVIKERASH wrote:Bacis im par komentara ,odmah svi podivljaju,krene rasprava na nekoliko stranica sta sam napisao.

kompleksi, vole turbofolk i svjesni su da ce ih odredjen broj ljudi zbog tog smatrati papcima pa se odmah moraju pravdati...et sta je
dezurni_ucenik

#80 Re: Gile pomeo

Post by dezurni_ucenik »

ters_lokum wrote:
CVIKERASH wrote:Bacis im par komentara ,odmah svi podivljaju,krene rasprava na nekoliko stranica sta sam napisao.

kompleksi, vole turbofolk i svjesni su da ce ih odredjen broj ljudi zbog tog smatrati papcima pa se odmah moraju pravdati...et sta je

Upravo tako. :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#81 Re: Gile pomeo

Post by It_is_a_Leclerc »

ters_lokum wrote:

Mene strašno potresa šta će ljudi misliti o meni...

Pre-faking-strašno !
jastuk1

#82 Re: Gile pomeo

Post by jastuk1 »

Meni je 38 (znači naslušao sam se svakavkih pjevača, ne zamo naših, već i sa engleskog i sa španskog govornog područja) i nakon Miroslava Ilića, kojeg slušah kao mali, Gile je drugi pjevač sa ovih terena koji ima WOOOOOWWWW emotivni naboj u glasu. Ovi koji ne osjećaju tu emociju kad Gile pjeva - njihov gubitak.

CvikeraŠ,

Thom Yorke ti furka. Tužno. Civiljenje u falsetu je gori proljev od turbo folka. Pa i nova pjesma Miley Cyrus - We can't stop ima više emocije. :!:

Jedini dobar, fakat dobar vokalista sa srcem i dušim sa "zapada" posljednjih godina je Matt Cardle. Ovo ostalo čisto komercijalno iživljavanje.
Last edited by jastuk1 on 23/06/2013 11:55, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#83 Re: Gile pomeo

Post by dezurni_ucenik »

jastuk1 wrote:Meni je 38 (znači naslušao sam se svakavkih pjevača, ne zamo naših, već i sa engleskog i sa španskog govornog područja) i nakon Miroslava Ilića, kojeg slušah kao mali, Gile je drugi pjevač sa ovih terena koji ima WOOOOOWWWW emotivni naboj u glasu. Ovo koji ne osjećaju tu emopciju kad Gile pjeva - njihov gubitak.

CvikeraŠ,

Thom Yorke ti furka. Tužno. Civiljenje u falsetu je gori proljev od turbo folka. Pa i nova pjesma Myley Cyrus - We can't stop ima više emocije. :!:

Jedini dobar, fakat dobar vokalista sa srcem i dušim sa "zapada" posljednjih godina je Matt Cardle. Ovo ostalo čisto komercijalno iživljavanje.

Gile ti ja vauuuuuu

Thom Yorke - neko ko cvili

E vidis za Yorkea zna cijeli svijet,za Gileta,vas sacica napacenih Balkanaca koji misle da su najpametniji na svijetu.
rajv0sa

#84 Re: Gile pomeo

Post by rajv0sa »

CVIKERASH wrote:
ters_lokum wrote:

Upravo tako. :thumbup:
Mogo si napravit' jos koji account, pa da se "slozis" jos koji put sam sa sobom :D
dezurni_ucenik

#85 Re: Gile pomeo

Post by dezurni_ucenik »

Uzivaj teBra :thumbup:
ters_lokum

#86 Re: Gile pomeo

Post by ters_lokum »

:lol:
belmine ziv bio neka

666 :lol:
dezurni_ucenik

#87 Re: Gile pomeo

Post by dezurni_ucenik »

ters_lokum wrote::lol:
belmine ziv bio neka

666 :lol:

Ne smijem ti se vise javljati.Ti si moj klon :lol:
snaga_znanja

#88 Re: Gile pomeo

Post by snaga_znanja »

U takmicenju "Koja nacija je najgluplja od svih ex-yu" definitivno smo odnjeli zestoku pobjedu. Pokazali smo omrazenoj Srbiji da nismo fukara (Jebo statisticare)! 180 000 poruka smo poslali! Skoro tri puta vise nego drugoplasirani. Dakle tri puta smo gluplji.

Da se razumijemo. Gile razvaljuje i decko ce napraviti strasnu karijeru. Ali narod je ovca teska... :lol:
meth

#89 Re: Gile pomeo

Post by meth »

ters_lokum wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jesi li ti svjestan koliko ljude boli ona stvar za vaše etiketiranje, nazvati nekoga "papkom" važno je samo tebi, kako bi dobio osjećaj da si bolji.

Ako višegodišnje provociranje i nametanje vlastitog ukusa koje cvikeraš radi nije odraz nekulture, nedostatka kućnog odgoja i seljakluk u svom izvornom obliku onda ne znam šta je.

Razmisli još jednom, da li muzički ukus ili gore navedeno nekoga određuje "papkom".

Ah da, on je bio na Exitu, to isključuje mogućnost da je papak par excellence. :lol: :lol: :lol:
dezurni_ucenik

#90 Re: Gile pomeo

Post by dezurni_ucenik »

Vidi ih i dalje se javljaju.Umjesto da me ignorisu,oni i dalje komentarisu :lol: :lol: :lol: :lol:
Djubre_

#91 Re: Gile pomeo

Post by Djubre_ »

Starosjedioc foruma dodje ti na temu i kaze "vi napaceni bosanci.." sta dalje pricati sa takvim osobama..

Dobro neko napisa.. "znas li sta je radni staz.."

Nehljebi sjede kuci. Kupili racunare na rate. Prikljucili ovaj bagatela internet koje danas svako selo ima.. roditelji ih hrane. Placaju im racune i rate. Nesto za kafe i cigara.. i on dodje ovdje pametovati ko je on i sta je.. ili se dojebo dijaspore nekad davno.. i prvo sto mu je bilo, daj mi racunar i internet da se ispusem i to dozivim..

Takav kloc dodje i kaze da smo seljaci.. da smo napaceni bosanci.. zasto? Zato sto slusamo narodnu ili ne slusamo.. a drago nam da je jedan bosanac pobjedio u sred srbije..

Pogledaj malo england got talent ili mnoga druga takmicenja.. koju u svijetu cijene.. bio dobar pjevac, glumac, sportista.. odmah ga guraju dalje..

A kod nas jedva ceka da te zgazi jos vise..

Momak ima glas za tu muziku i covjek pjeva. Trbuhom za hljebom je li. To mu je posao. I vi reperi zabavnjaci rokeri.. voljeli bi da imate GLAS pa da pjevate, rimujete, svirate.. ali nemate bijednici jedni. Imate samo jednu tacku u glavi koja vam ni zasto ne sluzi.. osim da valjate gluposti.. no.. ne tangira me vase misljenje ni sekunde..

Alija sto si ovo ostavio? Vi ste to ogledalo koje je ostavio. A ne ovi ostali iole normalni ljudi

Adio gradjani kulturni pametni i obrazovani. Divim se vasem nacinu zivota..

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
dezurni_ucenik

#92 Re: Gile pomeo

Post by dezurni_ucenik »

andr0id wrote:Starosjedioc foruma dodje ti na temu i kaze "vi napaceni bosanci.." sta dalje pricati sa takvim osobama..

Dobro neko napisa.. "znas li sta je radni staz.."

Nehljebi sjede kuci. Kupili racunare na rate. Prikljucili ovaj bagatela internet koje danas svako selo ima.. roditelji ih hrane. Placaju im racune i rate. Nesto za kafe i cigara.. i on dodje ovdje pametovati ko je on i sta je.. ili se dojebo dijaspore nekad davno.. i prvo sto mu je bilo, daj mi racunar i internet da se ispusem i to dozivim..

Takav kloc dodje i kaze da smo seljaci.. da smo napaceni bosanci.. zasto? Zato sto slusamo narodnu ili ne slusamo.. a drago nam da je jedan bosanac pobjedio u sred srbije..

Pogledaj malo england got talent ili mnoga druga takmicenja.. koju u svijetu cijene.. bio dobar pjevac, glumac, sportista.. odmah ga guraju dalje..

A kod nas jedva ceka da te zgazi jos vise..

Momak ima glas za tu muziku i covjek pjeva. Trbuhom za hljebom je li. To mu je posao. I vi reperi zabavnjaci rokeri.. voljeli bi da imate GLAS pa da pjevate, rimujete, svirate.. ali nemate bijednici jedni. Imate samo jednu tacku u glavi koja vam ni zasto ne sluzi.. osim da valjate gluposti.. no.. ne tangira me vase misljenje ni sekunde..

Alija sto si ovo ostavio? Vi ste to ogledalo koje je ostavio. A ne ovi ostali iole normalni ljudi

Adio gradjani kulturni pametni i obrazovani. Divim se vasem nacinu zivota..

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2

To sto ja ne radim (trenutno),nije zato sto necu,vec ne mogu od vas papcica da dodjem na red.Jer ste sve okupirali.

Znam tesko je biti papak,ali jbga izvlaci te vecina u ovoj drzavi pa se onda mozes osjecati ponosnim sto si takav.
snaga_znanja

#93 Re: Gile pomeo

Post by snaga_znanja »

Evo sta kaze Grand na uspjeh Gileta

Image
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#94 Re: Gile pomeo

Post by ladyblue18 »

Banovi kasnije, i bicu velikodusna. :sax:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status